2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Sesten kalabalık tan rahatsız oluyo çok agliyo akraba olmadıkça gitmiyorum açıkçası ama bu kez de adam kendi kendine takılma ya başladı üstüste baydi artık
Canım git bence.alışsın.sonra daha sıkıntı oluyo daha çok bunaltıyo.kızımda bende öyle bunaltıyo diye gitmedim sonra hepten bunalttı.çokta duramazsınız az durursunuz.bunaldığı zaman biraz eşin baksın dışarı çıkarsın biraz sen.baktım olmuyo biz anlaştık.sırayla bunaldığında dışarı çıkarıyoruz.ama alıştı oda sese kalabalığa.çokta bunaltmıyo.Ilk zamanlarda çokkkk bunalttı ama

Rica ederim canım miniklerimizin canı yanmasın yeter

Mazef tahlil sonuçlarım belli olacak diyordun oldumu canım?İnşallah iyidir
Teşekkürler teyzesi.b os geçmesin diye pasta aldık içine ayağını soktu
Belli oldu.dedigim gibi sarkoidoz çıktı.bu hastalığın tek tedavisi kortizon ama şimdilik gerek yok dedi ama başka başka şeyler istedi simdideromatoloji doktorunun verdiği ilacı bırak dedi çok grim var bu iyi geldi dedim.yan etkisi çok.doktoruna git ağrının nedenini bulsun tedavi etsin dedi.

Kızlar bu aylarda çocuklar oturmaya başlıyoruz kabızlık sorunu olurmuş.b enim kızda çok çekmişti.top top yapardı pek çok ağlardi yavrum

Üfff aynen ya benim eşimde sanki ben dövcem çocugu gibi noldu niye ağlıyor bi yeri mi acıdı bıdı bıdı edip durur başımda
Hastalanıncada en çok o panikler birde kayınvalde kayınpeder ortamı gererler hemen
Ben tek kaldığım zaman daha doğru kararlar veriyorum onlar olunca bende panikliyorum

Halbuki panik yapınca bebek daha bunalıyo mız mızlıyo.benim kv sustu artık.akıl vere vere bıktı baktı bu gelinin bir kulağından girip bir kulağından çıkıyo en iyisi kendi haline bırakıyım dedi

Kızlar araba koltuğu almayı düşünüyorum tecrübeli anneler ne tavsiye edersiniz. Ana kucağı idare ediyor ama artık oturmak istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…