- 21 Nisan 2015
- 2.396
- 4.805
- 83
- 42
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #74.181
Canım git bence.alışsın.sonra daha sıkıntı oluyo daha çok bunaltıyo.kızımda bende öyle bunaltıyo diye gitmedim sonra hepten bunalttı.çokta duramazsınız az durursunuz.bunaldığı zaman biraz eşin baksın dışarı çıkarsın biraz sen.baktım olmuyo biz anlaştık.sırayla bunaldığında dışarı çıkarıyoruz.ama alıştı oda sese kalabalığa.çokta bunaltmıyo.Ilk zamanlarda çokkkk bunalttı amaSesten kalabalık tan rahatsız oluyo çok agliyo akraba olmadıkça gitmiyorum açıkçası ama bu kez de adam kendi kendine takılma ya başladı üstüste baydi artık
Rica ederim canım miniklerimizin canı yanmasın yeterM Mavisu27 canım iyiki geçen kan alınırken yenidogan hemsirelerinden bahsettin.çok saol canım ya bahçede cadıyı dolastirirken biriyle tanıştım hastanede eczaciymis .Hangi hastanede var diye sordum tarif etti .oda senin dediğin gibi çok iyilerdir diyor.allah razı olsun senden canım eşimde onay verirse onlara aldoricam kanı.
İnşaallah değildir. Sorun neyse biran önce de cozulur umarım canım takip et bakalım sen yineEvet canım ya ondan çok korkuyorum ama kafam çok karışık çünkü yatarkende kabız gibi zeytin gibi kaka yaptı anlamadimki
Teşekkürler teyzesi.b os geçmesin diye pasta aldık içine ayağını soktuMazef tahlil sonuçlarım belli olacak diyordun oldumu canım?İnşallah iyidir
Teşekkürler canım.hepimizin kuzularına insallah
Ben pısırıp verıorm oyle daha gzl yıoBen bu çocuga yumurta yediremiyorum ya siz nasıl ne şekilde veriyorsunuz
Tövbe Tövbe yaptığına bakarmısın? Hiç bişey yokmuş gibi geyik yapıyo.benimkide bebek ağlayınca panik yapar.niye ağlıyor noldu Çocuktan çok ona laf yetiştiririm hemen bunalıyorlar.rahatları bozuluyor beyefendilerin
Halbuki panik yapınca bebek daha bunalıyo mız mızlıyo.benim kv sustu artık.akıl vere vere bıktı baktı bu gelinin bir kulağından girip bir kulağından çıkıyo en iyisi kendi haline bırakıyım dediÜfff aynen ya benim eşimde sanki ben dövcem çocugu gibi noldu niye ağlıyor bi yeri mi acıdı bıdı bıdı edip durur başımda
Hastalanıncada en çok o panikler birde kayınvalde kayınpeder ortamı gererler hemen
Ben tek kaldığım zaman daha doğru kararlar veriyorum onlar olunca bende panikliyorum
Dr ne.diyor bu duruma.Kzlar oglum 2 aydır 8 kılo hc almıo ekgda cok guzel mama da oyle ama kılo yu almıyoruz neden olabılır
Bizde 8.5 kaldık 2 aydir doğru düzgün almadi çok hareketli bole olursa hiç kilo alcagini sanmıyorum ama boy da 2 aydir aynıKzlar oglum 2 aydır 8 kılo hc almıo ekgda cok guzel mama da oyle ama kılo yu almıyoruz neden olabılır
Ben prego 4055 isofixli aldim.Kızlar araba koltuğu almayı düşünüyorum tecrübeli anneler ne tavsiye edersiniz. Ana kucağı idare ediyor ama artık oturmak istiyor
Canım brnm kızda geçen hafta böyledir çokağladı kuzum arada yine oluyorKızlar bu aylarda çocuklar oturmaya başlıyoruz kabızlık sorunu olurmuş.b enim kızda çok çekmişti.top top yapardı pek çok ağlardi yavrum
dr bu ay gdecegm saglık ocagndakı hemsre hc ılglenmedı kılosunuartalm dedm cok yogunum blıysn kendn tart dedı banaDr ne.diyor bu duruma.
Sicak etkilemis olabilir.
Bir de asiri hareketliyse olabilir
Ewet aynen dedgn gbı kpır kpr durmuo ama bu ay ortalama 8.800 gosterıo 10.ayımza grcz bız 2 aydr 800 gram alamadkBizde 8.5 kaldık 2 aydir doğru düzgün almadi çok hareketli bole olursa hiç kilo alcagini sanmıyorum ama boy da 2 aydir aynı
Ya evet cok ıyı model ler var ama cok pahalı mumkn degl o kadar paraya alamıorm suan bnde bakıorm sn pregodan memnunmsn kullanıo musun , bu araba koltgnda neye dıkkat etcz onuda blmyorumBen prego 4055 isofixli aldim.
Aslinda bir yerde butce meselesi. Cok daha iyi modeller var?
Kızlar araba koltuğu almayı düşünüyorum tecrübeli anneler ne tavsiye edersiniz. Ana kucağı idare ediyor ama artık oturmak istiyor[/QUOTE
A
Artık almakta gerek lı zaten bende ne alacagmı bılmıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?