2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Canım brnm kızda geçen hafta böyledir çokağladı kuzum arada yine oluyor
Canim emziyorsan özellikle sen ne yediğine çok dikkat etmelisin.cikolat bile kabızlığı neden oluyormuş.b en o ara lupoyu çok yiyordum onu kestim.kabizligi duzeldi

Bebeğin de egzama sorunu olan varmı özellikle alerjik bebe li anneler kullandığınız bi krem varmı yanağındaki egzama büyüdü ve kaşıyo engel olamıyorum mustela sürüyorum ara arada zeytin yağı sürüyorum ama düzelmiyo

Canım bizde sıkıntı yokta ben önlem Amaçlı sebamed Nemlendirici kullanıyorum banyodan sonra

Canım bizde sıkıntı yokta ben önlem Amaçlı sebamed Nemlendirici kullanıyorum banyodan sonra
Hmm sebamedin kremi bize dokunuyo sürer sürmez kıpkırmızı yapıyo sürdüğüm yeri çok hassas bizimkinin cildi ya, bide bugün misafir vardı bebek vardı içlerinde birlikte emekliyo lar oynuyolardı fln bi ara yanyana yattılar yanak yana verdiler bebeğin babanesi Ayy dedi sıçradı birden bizimkine geçmesin dedi tuttu aldı kendi bebeklerini hemen , çaktırmamaya çalıştım ama çok üzüldüm

Dengesizmi yok.egzemanın bulaştığı nerde görülmüş.hayır o kadar kıymetliyse çocuğun kıçını kır otur evinde büyüt.Gitme bi yere.düşüncesiz biri için asla canıMı sıkmam.sende öyle yap canım

Cahil cuhela egzama bulaşıci değil deseydin

O köfte ayakla birlikte yeseydiniz sizde annesi:))
Çok geçmiş olsun canım ya nasıl ağrın oluyor ?nereni etkiliyor hastalık ?ben hiç bilmiyorum.İnşallah Rabbim ağrımı sizini tez vakitte geçirir canım bebekle hele durmayan bebekle çok zor

Al işte bizim sağlık ocağındakinin aynısı gıcık oluyorum bunlara ben bizimkinin şikayet ettim ama sonuç yok henüz uyarı bile aldığını sanmıyorum
Bızde sıkayt ettk ama ıste dyrmya daha gecen kowmaktan beter ettı benı herksı azarlıo kendlerını ne sanıolar anlamıorm

Bütün vücuduma ait kemikler ağrıyordu.k izi kucağında tasiyamiyordum.ayakta zor duruyordum.ilac iyi geldi ama doktorun dediği doğru yan etkisi çok.r romatoloji doktorunun izni pazartesi bitecek.haftaya giderim onada.mr sonucuna bakacak.biktim vallahi artık hastanelerden

Canim ise yarar mi bilmiyorum da kulak arkalari kurudugunda coresatin pembe cizgili kullanmistik hmn kesmisti.

Cok ama cok gecmis olsun.. Rabbim beterinden korusun.insallah

Can'ım biz coresatin adlı bir kremle iki gün Sabah akşam sürdük geçti ağız kenarında ve çene altında yırtarcasına kaşıyordu hatta bi gece bunun yüzünden uyumadı başka kremler kullandım ama geçirmedi devlet karşılamıyor bu kremi kortizon varmı bilmiyorum umarım biran önce geçer

Arkadaşlar merhaba size bişey danışmak istiyorum benim oğlum otururken öne düşecekmiş gibi oturuyor dişi çıkmadı herşeyi ağzına almak istiyor ondanmı eğiliyor acaba diyorum 25 kasım doğumlu siz böyle bişey yaşadınızmı yardımcı olursanız çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…