- 14 Ağustos 2015
- 1.952
- 3.583
- 83
- 39
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #74.201
Boyu kac canimEwet aynen dedgn gbı kpır kpr durmuo ama bu ay ortalama 8.800 gosterıo 10.ayımza grcz bız 2 aydr 800 gram alamadk
69 cm suanBoyu kac canim
Canim emziyorsan özellikle sen ne yediğine çok dikkat etmelisin.cikolat bile kabızlığı neden oluyormuş.b en o ara lupoyu çok yiyordum onu kestim.kabizligi duzeldiCanım brnm kızda geçen hafta böyledir çokağladı kuzum arada yine oluyor
Al işte bizim sağlık ocağındakinin aynısı gıcık oluyorum bunlara ben bizimkinin şikayet ettim ama sonuç yok henüz uyarı bile aldığını sanmıyorumDr bu
dr bu ay gdecegm saglık ocagndakı hemsre hc ılglenmedı kılosunuartalm dedm cok yogunum blıysn kendn tart dedı bana
Canım bizde sıkıntı yokta ben önlem Amaçlı sebamed Nemlendirici kullanıyorum banyodan sonraBebeğin de egzama sorunu olan varmı özellikle alerjik bebe li anneler kullandığınız bi krem varmı yanağındaki egzama büyüdü ve kaşıyo engel olamıyorum mustela sürüyorum ara arada zeytin yağı sürüyorum ama düzelmiyo
Hmm sebamedin kremi bize dokunuyo sürer sürmez kıpkırmızı yapıyo sürdüğüm yeri çok hassas bizimkinin cildi ya, bide bugün misafir vardı bebek vardı içlerinde birlikte emekliyo lar oynuyolardı fln bi ara yanyana yattılar yanak yana verdiler bebeğin babanesi Ayy dedi sıçradı birden bizimkine geçmesin dedi tuttu aldı kendi bebeklerini hemen , çaktırmamaya çalıştım ama çok üzüldümCanım bizde sıkıntı yokta ben önlem Amaçlı sebamed Nemlendirici kullanıyorum banyodan sonra
Coresatin pembe iyi geliyor diye duydumBebeğin de egzama sorunu olan varmı özellikle alerjik bebe li anneler kullandığınız bi krem varmı yanağındaki egzama büyüdü ve kaşıyo engel olamıyorum mustela sürüyorum ara arada zeytin yağı sürüyorum ama düzelmiyo
Cok ozellikler var acikcasi belli basli seyleri inceleyip eleme yapmak.lazimYa evet cok ıyı model ler var ama cok pahalı mumkn degl o kadar paraya alamıorm suan bnde bakıorm sn pregodan memnunmsn kullanıo musun , bu araba koltgnda neye dıkkat etcz onuda blmyorum
Dengesizmi yok.egzemanın bulaştığı nerde görülmüş.hayır o kadar kıymetliyse çocuğun kıçını kır otur evinde büyüt.Gitme bi yere.düşüncesiz biri için asla canıMı sıkmam.sende öyle yap canımHmm sebamedin kremi bize dokunuyo sürer sürmez kıpkırmızı yapıyo sürdüğüm yeri çok hassas bizimkinin cildi ya, bide bugün misafir vardı bebek vardı içlerinde birlikte emekliyo lar oynuyolardı fln bi ara yanyana yattılar yanak yana verdiler bebeğin babanesi Ayy dedi sıçradı birden bizimkine geçmesin dedi tuttu aldı kendi bebeklerini hemen , çaktırmamaya çalıştım ama çok üzüldüm
Cahil cuhela egzama bulaşıci değil deseydinHmm sebamedin kremi bize dokunuyo sürer sürmez kıpkırmızı yapıyo sürdüğüm yeri çok hassas bizimkinin cildi ya, bide bugün misafir vardı bebek vardı içlerinde birlikte emekliyo lar oynuyolardı fln bi ara yanyana yattılar yanak yana verdiler bebeğin babanesi Ayy dedi sıçradı birden bizimkine geçmesin dedi tuttu aldı kendi bebeklerini hemen , çaktırmamaya çalıştım ama çok üzüldüm
O köfte ayakla birlikte yeseydiniz sizde annesi:))Teşekkürler teyzesi.b os geçmesin diye pasta aldık içine ayağını soktu
Belli oldu.dedigim gibi sarkoidoz çıktı.bu hastalığın tek tedavisi kortizon ama şimdilik gerek yok dedi ama başka başka şeyler istedi simdideromatoloji doktorunun verdiği ilacı bırak dedi çok grim var bu iyi geldi dedim.yan etkisi çok.doktoruna git ağrının nedenini bulsun tedavi etsin dedi.
Bızde sıkayt ettk ama ıste dyrmya daha gecen kowmaktan beter ettı benı herksı azarlıo kendlerını ne sanıolar anlamıormAl işte bizim sağlık ocağındakinin aynısı gıcık oluyorum bunlara ben bizimkinin şikayet ettim ama sonuç yok henüz uyarı bile aldığını sanmıyorum
Bütün vücuduma ait kemikler ağrıyordu.k izi kucağında tasiyamiyordum.ayakta zor duruyordum.ilac iyi geldi ama doktorun dediği doğru yan etkisi çok.r romatoloji doktorunun izni pazartesi bitecek.haftaya giderim onada.mr sonucuna bakacak.biktim vallahi artık hastanelerdenO köfte ayakla birlikte yeseydiniz sizde annesi:))
Çok geçmiş olsun canım ya nasıl ağrın oluyor ?nereni etkiliyor hastalık ?ben hiç bilmiyorum.İnşallah Rabbim ağrımı sizini tez vakitte geçirir canım bebekle hele durmayan bebekle çok zor
Canim ise yarar mi bilmiyorum da kulak arkalari kurudugunda coresatin pembe cizgili kullanmistik hmn kesmisti.Bebeğin de egzama sorunu olan varmı özellikle alerjik bebe li anneler kullandığınız bi krem varmı yanağındaki egzama büyüdü ve kaşıyo engel olamıyorum mustela sürüyorum ara arada zeytin yağı sürüyorum ama düzelmiyo
Bütün vücuduma ait kemikler ağrıyordu.k izi kucağında tasiyamiyordum.ayakta zor duruyordum.ilac iyi geldi ama doktorun dediği doğru yan etkisi çok.r romatoloji doktorunun izni pazartesi bitecek.haftaya giderim onada.mr sonucuna bakacak.biktim vallahi artık hastanelerden
Can'ım biz coresatin adlı bir kremle iki gün Sabah akşam sürdük geçti ağız kenarında ve çene altında yırtarcasına kaşıyordu hatta bi gece bunun yüzünden uyumadı başka kremler kullandım ama geçirmedi devlet karşılamıyor bu kremi kortizon varmı bilmiyorum umarım biran önce geçerBebeğin de egzama sorunu olan varmı özellikle alerjik bebe li anneler kullandığınız bi krem varmı yanağındaki egzama büyüdü ve kaşıyo engel olamıyorum mustela sürüyorum ara arada zeytin yağı sürüyorum ama düzelmiyo
Sağol.tesekkurlerCok ama cok gecmis olsun.. Rabbim beterinden korusun.insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?