2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
İnsanlar ne kadar da meraklı kalp kırmaya ya. Alakasız ama hadi rahatsız oldun dangil dungul söylemeden başka bir bahaneyle al bari. Boş ver Allah başka sıkıntı vermesin

Ben sormustum dr.a kortizon yok demisti.

Cok gecmis olsun. Allah biranonce sifa versin insallah..

Ben de annemdeyim hala. Bahcede oturdum gunesleniyorum. 11deki gunes dik gelmedigi icin kemiklere cok yararliymis.. Minik kusumda salincak da uyuyo. Babamizi da gonderdik gitti. Oh huzur miss.

Şimdi bıraktık artık ne zamana kakası normale dönerse o gün deneyip bırakacağım kakasını kendi yapmadığı müddetçe vermeyeceğim cok bunladı yavrum

Ben de annemdeyim hala. Bahcede oturdum gunesleniyorum. 11deki gunes dik gelmedigi icin kemiklere cok yararliymis.. Minik kusumda salincak da uyuyo. Babamizi da gonderdik gitti. Oh huzur miss.
Bizde hazırlandık arkadaşım ailecek haca gidiyorlar yemek veriyo oraya gidecez.inşallah bizede nasip olur

Dişte olabilir ağız etrafı isiliklendi iyice her şey ağızda o da olabilir kayısıyla denedim kuru inciri yedirdim üstüne su verdim hiç biri kar etmedi maalesef

Y

Darısı bize insallah bi geçse de rahatlasa yavrum
Canım ben tam hatırlamıyorum da internetten bj bak gerçekten hiç aklına gelmeyen şeyler kabız yapabiliyormu onlari yeme.lifli şeyler ye.emziyorsan tanışma dediğim gibi bu dönemde olurmuş.b en iki doktora gittim dayanamadım.normal zeytinyag içir deyip geri gonderdilerbiz dusunemedik sanki

Canım sıkıntı yapma alışır Benimkide bir ara öyle yapıyodu

Canım sebebi tam bilmiyorum ama fiş fiş kayıkci oynayarak sırt kaslarını gelistirebilirsin

Merhaba kizlar nasilsiniz?
4+ bezlerinizi nereden aliyorsunuz? Netten alan varsa.

Esim almis ama marketten aldigimiza gore fark var . Yan sanayi ya da cakma uretim olabiliyor mu ki... ic.bezi tamamen dolu marketten aldigimizin esimin netten aldigi bel kismi bos

Canım netten almadım hiç ama marketlerden aldığımızda bi sıkıntı olmadı.bel kısmı boş derken anlamadım

çok çok geçmiş olsun canım gerçekten bebekle uğraşırken böyle ağrı çekmek hemde hastanelerde uğraşmak çok zor .umarım haftaya gideceğin doktor iyi gelir tedavi iyi olur ,Yan etkisiz ilaçlarla atlatırsın.
Valla canım ben kemiklerim ağrıyor diye yakiniyordim hatta buradakilere bile sordum ama canım benim seni düşününce çok üzüldüm Rabbim ağrını sizini alsın ,rahat rahat taşı cadı prensesi

canım ben büyük kızıma bir krem kullanıyorum lipikar baume ap+ adında la roche nin kremi.Bunu bize cildiye önerdi devlet ödemiyor .yanlız sen doktoruna sor yinede canım çünkü bayaa küçük bebeklerimiz .içinde kortizon yok esas amacı nemlendirip kaşınma ataklarini azaltmakmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…