- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #74.221
İnsanlar ne kadar da meraklı kalp kırmaya ya. Alakasız ama hadi rahatsız oldun dangil dungul söylemeden başka bir bahaneyle al bari. Boş ver Allah başka sıkıntı vermesinHmm sebamedin kremi bize dokunuyo sürer sürmez kıpkırmızı yapıyo sürdüğüm yeri çok hassas bizimkinin cildi ya, bide bugün misafir vardı bebek vardı içlerinde birlikte emekliyo lar oynuyolardı fln bi ara yanyana yattılar yanak yana verdiler bebeğin babanesi Ayy dedi sıçradı birden bizimkine geçmesin dedi tuttu aldı kendi bebeklerini hemen , çaktırmamaya çalıştım ama çok üzüldüm
Ben sormustum dr.a kortizon yok demisti.Can'ım biz coresatin adlı bir kremle iki gün Sabah akşam sürdük geçti ağız kenarında ve çene altında yırtarcasına kaşıyordu hatta bi gece bunun yüzünden uyumadı başka kremler kullandım ama geçirmedi devlet karşılamıyor bu kremi kortizon varmı bilmiyorum umarım biran önce geçer
Cok gecmis olsun. Allah biranonce sifa versin insallah..Bütün vücuduma ait kemikler ağrıyordu.k izi kucağında tasiyamiyordum.ayakta zor duruyordum.ilac iyi geldi ama doktorun dediği doğru yan etkisi çok.r romatoloji doktorunun izni pazartesi bitecek.haftaya giderim onada.mr sonucuna bakacak.biktim vallahi artık hastanelerden
Şimdi bıraktık artık ne zamana kakası normale dönerse o gün deneyip bırakacağım kakasını kendi yapmadığı müddetçe vermeyeceğim cok bunladı yavrumAnladim canim o.zaman ciddi reaksiyon gosteriyor 1 ay aradan sonra yine versen de.
Ya 1 cay kasigi 1 tatli kasigi kademli git ya da ic verme bence yok yere ypranmasin yavrun da.
Yeme konusunda bisey diyemeiyrum benim oglan da tam iyi gidiyo dedigim.an sapitiyor .
Bizde hazırlandık arkadaşım ailecek haca gidiyorlar yemek veriyo oraya gidecez.inşallah bizede nasip olurBen de annemdeyim hala. Bahcede oturdum gunesleniyorum. 11deki gunes dik gelmedigi icin kemiklere cok yararliymis.. Minik kusumda salincak da uyuyo. Babamizi da gonderdik gitti. Oh huzur miss.
Dişte olabilir ağız etrafı isiliklendi iyice her şey ağızda o da olabilir kayısıyla denedim kuru inciri yedirdim üstüne su verdim hiç biri kar etmedi maalesefDiş çıkarma dönemi de olabilir mi canım acaba
o dönemde de ağızlarını kilitliyorlar
Yoğurda kayısı koyup denesen ve hani yoğurdun suyu olur ya oda kabız yaptırmazmış
Kabızlık çok fena allahım kolaylık versin
Sonra ne Zaman geçtiKızlar bu aylarda çocuklar oturmaya başlıyoruz kabızlık sorunu olurmuş.b enim kızda çok çekmişti.top top yapardı pek çok ağlardi yavrum
Bir ay sürdü.sabah aç karna Zeytinyağ verdim.olmafi akşam incirle kayisiyi suya islayip sabah suyunu icirdim.bide ben çok lupo yiyordum onu kesince tamamen gectiSonra ne Zaman geçti
Darısı bize insallah bi geçse de rahatlasa yavrumBir ay sürdü.sabah aç karna Zeytinyağ verdim.olmafi akşam incirle kayisiyi suya islayip sabah suyunu icirdim.bide ben çok lupo yiyordum onu kesince tamamen gecti
Canım ben tam hatırlamıyorum da internetten bj bak gerçekten hiç aklına gelmeyen şeyler kabız yapabiliyormu onlari yeme.lifli şeyler ye.emziyorsan tanışma dediğim gibi bu dönemde olurmuş.b en iki doktora gittim dayanamadım.normal zeytinyag içir deyip geri gonderdilerY
Darısı bize insallah bi geçse de rahatlasa yavrum
Canım sıkıntı yapma alışır Benimkide bir ara öyle yapıyoduArkadaşlar merhaba size bişey danışmak istiyorum benim oğlum otururken öne düşecekmiş gibi oturuyor dişi çıkmadı herşeyi ağzına almak istiyor ondanmı eğiliyor acaba diyorum 25 kasım doğumlu siz böyle bişey yaşadınızmı yardımcı olursanız çok sevinirim
Öylemi inşallah .. Teşekkür ederim cvp içinCanım sıkıntı yapma alışır Benimkide bir ara öyle yapıyodu
Canım sebebi tam bilmiyorum ama fiş fiş kayıkci oynayarak sırt kaslarını gelistirebilirsinArkadaşlar merhaba size bişey danışmak istiyorum benim oğlum otururken öne düşecekmiş gibi oturuyor dişi çıkmadı herşeyi ağzına almak istiyor ondanmı eğiliyor acaba diyorum 25 kasım doğumlu siz böyle bişey yaşadınızmı yardımcı olursanız çok sevinirim
Canım netten almadım hiç ama marketlerden aldığımızda bi sıkıntı olmadı.bel kısmı boş derken anlamadımMerhaba kizlar nasilsiniz?
4+ bezlerinizi nereden aliyorsunuz? Netten alan varsa.
Esim almis ama marketten aldigimiza gore fark var . Yan sanayi ya da cakma uretim olabiliyor mu ki... ic.bezi tamamen dolu marketten aldigimizin esimin netten aldigi bel kismi bos
Süper fikir .. Çok teşekkürlerCanım sebebi tam bilmiyorum ama fiş fiş kayıkci oynayarak sırt kaslarını gelistirebilirsin
çok çok geçmiş olsun canım gerçekten bebekle uğraşırken böyle ağrı çekmek hemde hastanelerde uğraşmak çok zor .umarım haftaya gideceğin doktor iyi gelir tedavi iyi olur ,Yan etkisiz ilaçlarla atlatırsın.Bütün vücuduma ait kemikler ağrıyordu.k izi kucağında tasiyamiyordum.ayakta zor duruyordum.ilac iyi geldi ama doktorun dediği doğru yan etkisi çok.r romatoloji doktorunun izni pazartesi bitecek.haftaya giderim onada.mr sonucuna bakacak.biktim vallahi artık hastanelerden
canım ben büyük kızıma bir krem kullanıyorum lipikar baume ap+ adında la roche nin kremi.Bunu bize cildiye önerdi devlet ödemiyor .yanlız sen doktoruna sor yinede canım çünkü bayaa küçük bebeklerimiz .içinde kortizon yok esas amacı nemlendirip kaşınma ataklarini azaltmakmis.Bebeğin de egzama sorunu olan varmı özellikle alerjik bebe li anneler kullandığınız bi krem varmı yanağındaki egzama büyüdü ve kaşıyo engel olamıyorum mustela sürüyorum ara arada zeytin yağı sürüyorum ama düzelmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?