2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kizlar buralar pek bi sessiz kaldi ya. Nerelerdesiniz?
Iki lafin belini kiralim gelin de..
canım telefonu elime bile alamıyorum .Öyle yogunki günler sanki 24saat değil 240saat Rabbim en kötü günümüzü böyle yapsın ama feci yoruldum.dede yok,baba acil ani iş gorusmesinde,annene baba varken gelmez.Of hakkaten tam hayat çekilmez derken bu bebeler öyle birşey yapıyor ki enerji doluyor içim

Vee kızlar şimdide felaket kabiziz ,hemde hiç olmadığımız kadar ..ya acaba Birgün yeşil bezi yırtacak kadar ishal olup,ertesi gün kabız olan varmıdır.Artık Ağustos bekleyemicem salı gidicem doktora çok sıkıntı çekiyor kizim

Dişte olabilir ağız etrafı isiliklendi iyice her şey ağızda o da olabilir kayısıyla denedim kuru inciri yedirdim üstüne su verdim hiç biri kar etmedi maalesef
uzunsure bağırsak kelimesini kullanamayacam galiba birturlu düzelmedi gaz ishal kabız.doktorumuz duphalac diye surup verdi.istersen sor doktoruna canım bende yeni kullancam .bağırsak duzrnleyiciymis .çok zor bebelerimiz çok sıkıntı çekiyorlar

Offff kuzucuk nasıl bunalıyodur ishalde zor kabızda.canım üzüm verirsen biraz kabızlığı geçirir sanki

Benim kızımda ishaldi, diş çıkarıyo burada dün kabız oldu, zorla yaptı bende çok şaşırdım, burda dertleri hep ortak yaşıyoruz..

Benim kızım yakında yürüyecek gibi duruyor :)
Tutunup tutunup ayağa kalkıyor ve tutuna tutuna evi dolanma çabalarında arada bir kaç sn elini bırakmaa başladı bi kaç gündür.
Emekliyordu zaten jet hızıyla emekliyor :)
İştahsız ve uykusuz.
Doğdu doğalı böyle ne gündüz ne gece.
Geceleri 6 ile 10 sefer arası kalkıyoruz, gece yarısını buluyor yatması 6-7 gibi kalkıyor, gündüzde 1 -2 sefer yarım saat uyuyor. Çok şükür sağlıklı ve çok akıllı, cidden bazen ağlama krizlerine giriyorum, uykusuzluktan.
Hamilelğimden beri uyutmuyo kızım beni.
Çocuğu uyuyan annelere çok özeniyorum.. Allahım çok şükür sağlıklılar nolursun uyusun yavrularımız..

Bebek bezindede çoğu markaı denedim, huggies ve sleppyi en çok beğendim, huggies pahalı olduğu için sleppy tercih ettim, bebek bezi değiştirecekler vs. varsa öneririm..

Maşallah prenses e kasim çocukları hepsi uykuyla bi alıp veremedik leri var kilo alımı nasıl bnm oğlum da çok hareketli kilo almiyo

Maşallah prenses e kasim çocukları hepsi uykuyla bi alıp veremedik leri var kilo alımı nasıl bnm oğlum da çok hareketli kilo almiyo

Kilosu iyi 9.400 yedimi yiyor benim kızım ama damak zevki var cadının..
Bu aralar iştahsız diş çıkarma evresi bizi çok yordu, iki dişi aynı anda çıkarttı, tahminim yeni dişler geliyor çok husuz..

Masallah bizim bebeler hem.uykusuz hem alerjik hem hizlilar..

Benim oglum ne zamandir koltuklarda tutunrak yuruyirdu.

1haftadir ozellike dun ve bugun suresini uzatti ellerinibirakip duruyor ayakta 20 sn kadar bazen cesaret gelirse 1 adim atip popoyu saliyor yere. Bir de oyle dikelip aaaaaaa diye bagryor. Esimle kopuyoruz . Kucuk horoz oldu basimiza video eklense yollucam kizlar cok komik yaabi efelenmeler poposuna guvenmeye basladi

Onun disinda disler epey zorladi istah sifir. Yeni yiyecekler denedik gazi artti

Ahhhhh bu bebeler :) sağol Can'ım not alıyorum soracağım dr. Mazef ne yedigime de dikkat edeceğim teşekkürler :)

Yürüme denemeleri yapan bıdiklara basarilar :)) bizim evdeki de aynı yolda..ama henüz koltuğa tutunma levelinde :)) çok sevimliler..bu yorgun günler bitiyor yavaş yavaş. .bebeklik dediğin topu topu 3 yil( bir yanim zaman dursun diyor ama mümkün değil. .Allah herkesin bebegine ailesiyle sağlıklı uzun ömür versin...ben artık ne yedirecegime karar veremiyorum. .hoş ne yemek yapcagimi da bilemiyorum. .hergün yemek düşünmek tam bir çile :)

Bir de; benim oğlan 4 ay emdi..şimdilerde memeyi merak ediyor..gösteriyorum mutlu oluyor..Ama artık meme emme refleksi kalmadigindan ısırır korkusuyla tam veremesemde ağzına alıyor. .acaba süt gelirmi emse bu saatten sonra? Böyle bi şey duyan varmı ?

Gecmedi hala cnm ya. Bence bian once goster dr.a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…