- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #74.241
Bel serit bandina dek icleri dolu ya mesela bunda 4 parmak bosluk var ic bez oraya dek dolu degil iskillendim. Sikayet maili attik bakalim ne olacakCanım netten almadım hiç ama marketlerden aldığımızda bi sıkıntı olmadı.bel kısmı boş derken anlamadım
canım telefonu elime bile alamıyorum .Öyle yogunki günler sanki 24saat değil 240saat Rabbim en kötü günümüzü böyle yapsın ama feci yoruldum.dede yok,baba acil ani iş gorusmesinde,annene baba varken gelmez.Of hakkaten tam hayat çekilmez derken bu bebeler öyle birşey yapıyor ki enerji doluyor içimKizlar buralar pek bi sessiz kaldi ya. Nerelerdesiniz?
Iki lafin belini kiralim gelin de..
uzunsure bağırsak kelimesini kullanamayacam galiba birturlu düzelmedi gaz ishal kabız.doktorumuz duphalac diye surup verdi.istersen sor doktoruna canım bende yeni kullancam .bağırsak duzrnleyiciymis .çok zor bebelerimiz çok sıkıntı çekiyorlarDişte olabilir ağız etrafı isiliklendi iyice her şey ağızda o da olabilir kayısıyla denedim kuru inciri yedirdim üstüne su verdim hiç biri kar etmedi maalesef
Offff kuzucuk nasıl bunalıyodur ishalde zor kabızda.canım üzüm verirsen biraz kabızlığı geçirir sankiVee kızlar şimdide felaket kabiziz ,hemde hiç olmadığımız kadar ..ya acaba Birgün yeşil bezi yırtacak kadar ishal olup,ertesi gün kabız olan varmıdır.Artık Ağustos bekleyemicem salı gidicem doktora çok sıkıntı çekiyor kizim
Vee kızlar şimdide felaket kabiziz ,hemde hiç olmadığımız kadar ..ya acaba Birgün yeşil bezi yırtacak kadar ishal olup,ertesi gün kabız olan varmıdır.Artık Ağustos bekleyemicem salı gidicem doktora çok sıkıntı çekiyor kizim
Ilk yürüyen oğluş seninki olucak galiba maşalahhhhKızlar oğlum kumandanin sevdasına kanepeden tutup bir iki adım yürüyo
Maşallah prenses e kasim çocukları hepsi uykuyla bi alıp veremedik leri var kilo alımı nasıl bnm oğlum da çok hareketli kilo almiyoBenim kızım yakında yürüyecek gibi duruyor :)
Tutunup tutunup ayağa kalkıyor ve tutuna tutuna evi dolanma çabalarında arada bir kaç sn elini bırakmaa başladı bi kaç gündür.
Emekliyordu zaten jet hızıyla emekliyor :)
İştahsız ve uykusuz.
Doğdu doğalı böyle ne gündüz ne gece.
Geceleri 6 ile 10 sefer arası kalkıyoruz, gece yarısını buluyor yatması 6-7 gibi kalkıyor, gündüzde 1 -2 sefer yarım saat uyuyor. Çok şükür sağlıklı ve çok akıllı, cidden bazen ağlama krizlerine giriyorum, uykusuzluktan.
Hamilelğimden beri uyutmuyo kızım beni.
Çocuğu uyuyan annelere çok özeniyorum.. Allahım çok şükür sağlıklılar nolursun uyusun yavrularımız..
Maşallah prenses e kasim çocukları hepsi uykuyla bi alıp veremedik leri var kilo alımı nasıl bnm oğlum da çok hareketli kilo almiyo
Tutunup gidiyo canim kumanda merakı yürütecek bizimkiniIlk yürüyen oğluş seninki olucak galiba maşalahhhh
Ahhhhh bu bebeler :) sağol Can'ım not alıyorum soracağım dr.uzunsure bağırsak kelimesini kullanamayacam galiba birturlu düzelmedi gaz ishal kabız.doktorumuz duphalac diye surup verdi.istersen sor doktoruna canım bende yeni kullancam .bağırsak duzrnleyiciymis .çok zor bebelerimiz çok sıkıntı çekiyorlar
Gecmedi hala cnm ya. Bence bian once goster dr.aVee kızlar şimdide felaket kabiziz ,hemde hiç olmadığımız kadar ..ya acaba Birgün yeşil bezi yırtacak kadar ishal olup,ertesi gün kabız olan varmıdır.Artık Ağustos bekleyemicem salı gidicem doktora çok sıkıntı çekiyor kizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?