2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Canım kanına bir bakyir istersen özellikle d vitamini ne. D vitamini eksikliği kemik ağrılarına neden oluyormuş çünkü.

Kizim iki gundur civik kaka yapiyodu. Bugun tam isale bagladi.iki kez yapti bugun civik ve yesil. Usutmus diye yorumladim ben ama tam da bilemedim. Sizcr ne demektir.

Bu akşam çok huysuz meme emmiyo sağdım biraz önce uyumuyo babası gezdiriyo şuan galiba 2. Diş geliyo ne yapacağım bilemedim çorba içirdim aç çünkü tekrar uyutayım dedim avazı çıktığı kadar bağırıyor bu gece sabah olmaz

Primadan mi bahsediyorsun acaba. Bizde geçen gün aldık migrostan eskilere gore hem inceydi hem de dediğin gibi ustu bis boştu. Yenilendi ya prizmalar ondan mı dedim ben çünkü dolunca kanal kanal oldu eskiden öyle olmazdı.

Kizim iki gundur civik kaka yapiyodu. Bugun tam isale bagladi.iki kez yapti bugun civik ve yesil. Usutmus diye yorumladim ben ama tam da bilemedim. Sizcr ne demektir.
Canım üşütmüşte olabilir ek gıdalara tamamen geçtik vücutları alışmaya çalışıyo bol bol su ver biz baya bi içiyoruz

Sende koydeydin dimi..hava degisikligi ve ek gidadan bence usutmustur.
Evet simdilik sikintim yok.

Evet marka yazmamisim msj gorunce dikkat ettim.prima pampers . Ben yenilendigini bilmiyordum evet epey ince sasirdim cok acaba yan sanayi uretm mi dedim.
O zaman artik hep boyle olcak bezler . Ilginc ya sanki maldan calmislar gibi tuhaf

Eğer istiyorsa ver bence sütten ziyade duygusal tatminini sağlar
Ama süt geleni de duydum görümcem iki ay memeyi bıraktırmış çocugu iki ay sonra sürekli istemiş vermek zorunda kalmış giden süt geri gelmiş arz talep işte

merhaba kızlaaar. bu ara yazamadım ya. haftasonum yoğundu biraz. iş yerinden kızlarla piknik fln yaptık. benim cadıyla yapışık olarak :) uyumadı benden başkasında mutlu olmadı ama kucağımda gayet iyiydi. pazarda babamızla gezdik. etrafına kötü kötü baktı kimseye sevdirmedi kendini çatık kaşlı.

Efira38 cnm öksürük hala bitmedi ama onun dışında iyiyiz çok şükür. sende ner var ne yok

Öksürük de geçer ins bizde ayni canım bi değişiklik yok biarada biz goruselim özledik mira yi

Çok hastayım kızlar buda yetmiyor gibi oğlum da grip oldu yaz günü ateşlendi gece burnu gözleri akıyor sağlık ocağına götürcem
Bende Gece öksürmekten uyuyamıyorum
hasta olmak ne zormuş dikkat edin kendinize valla terli durmayın çekilmiyor hiç hastalık

Cok ama.cok gecmis olsun.
Umarim ikinizde iyilesirsiniz hemen.
Cidden yaz gelsin dedik dedik yaz tam tersi ters kose yapti.
Ne hayallerdeki gibi sicaktan gezebildik n bisi..
Bende asiri terliyorum oglumda dun aklimdan gecti su yazi bi daha hastalanmadan gecirirz ins diye.
Allah yardimcin olsun.

Hüngür hüngür ağlamak istiyorum şu an,işe başladım bugün öğleye kdr çok zor geçti sabah üstünden çıkan tişörtünü yanıma aldım arada kimse görmeden kokluyorum, tam görmemişin bi oğlu olmuş modundayım sanki ilk bebeğini bırakıp çalışan anne benmişim gibi hissediyorum, annemi 10 kere aradım bıktırdım yedimi kaka yaptımı uyudumu kalktımı..... oooo of

Geçmiş olsun ikinizede

İkiniz de kolayca alisirsiniz ins canim bende bikaç kez bırakıp dışarı çıktım binadan cikmadan aramaya başlıyorum eve gelene kadar

cnmmm seni o kadar iyi anlıyorumki. bugün çok zor geçecek ama inan alışacaksın. o ilk evden çıkıp yol boyu ağlamam daha dün gibi ama 3 ay oldu. sakin ol doğal bi süreç yaşadıkların çok normal. bak günü yarıladık. eve gidip kocaman sarılmaya az kaldı inşallah. ne çalışan ilk annesin ne de son. bunu düşün gerçi diğer anneler ve bebeklerden banane modu daha baskın oluyor ama inan alışılıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…