- 10 Eylül 2013
- 3.593
- 5.510
- 158
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #74.261
Bizimkiler de 2ay once cikti. Daha uzar heralde hala yarimdan az fazla gibi.Bizim alt iki dişi 15 gün önce çıktı. .ama hala Güdük ..uzamasi durdu sanki? Sizinkiler??
Canım kanına bir bakyir istersen özellikle d vitamini ne. D vitamini eksikliği kemik ağrılarına neden oluyormuş çünkü.çok çok geçmiş olsun canım gerçekten bebekle uğraşırken böyle ağrı çekmek hemde hastanelerde uğraşmak çok zor .umarım haftaya gideceğin doktor iyi gelir tedavi iyi olur ,Yan etkisiz ilaçlarla atlatırsın.
Valla canım ben kemiklerim ağrıyor diye yakiniyordim hatta buradakilere bile sordum ama canım benim seni düşününce çok üzüldüm Rabbim ağrını sizini alsın ,rahat rahat taşı cadı prensesi
Ben prego 4055 isofixli aldim.
Aslinda bir yerde butce meselesi. Cok daha iyi modeller var?
Primadan mi bahsediyorsun acaba. Bizde geçen gün aldık migrostan eskilere gore hem inceydi hem de dediğin gibi ustu bis boştu. Yenilendi ya prizmalar ondan mı dedim ben çünkü dolunca kanal kanal oldu eskiden öyle olmazdı.Merhaba kizlar nasilsiniz?
4+ bezlerinizi nereden aliyorsunuz? Netten alan varsa.
Esim almis ama marketten aldigimiza gore fark var . Yan sanayi ya da cakma uretim olabiliyor mu ki... ic.bezi tamamen dolu marketten aldigimizin esimin netten aldigi bel kismi bos
Canım üşütmüşte olabilir ek gıdalara tamamen geçtik vücutları alışmaya çalışıyo bol bol su ver biz baya bi içiyoruzKizim iki gundur civik kaka yapiyodu. Bugun tam isale bagladi.iki kez yapti bugun civik ve yesil. Usutmus diye yorumladim ben ama tam da bilemedim. Sizcr ne demektir.
Sende koydeydin dimi..hava degisikligi ve ek gidadan bence usutmustur.Kizim iki gundur civik kaka yapiyodu. Bugun tam isale bagladi.iki kez yapti bugun civik ve yesil. Usutmus diye yorumladim ben ama tam da bilemedim. Sizcr ne demektir.
Evet simdilik sikintim yok.Memnun musun
Evet marka yazmamisim msj gorunce dikkat ettim.prima pampers . Ben yenilendigini bilmiyordum evet epey ince sasirdim cok acaba yan sanayi uretm mi dedim.Primadan mi bahsediyorsun acaba. Bizde geçen gün aldık migrostan eskilere gore hem inceydi hem de dediğin gibi ustu bis boştu. Yenilendi ya prizmalar ondan mı dedim ben çünkü dolunca kanal kanal oldu eskiden öyle olmazdı.
Bir de; benim oğlan 4 ay emdi..şimdilerde memeyi merak ediyor..gösteriyorum mutlu oluyor..Ama artık meme emme refleksi kalmadigindan ısırır korkusuyla tam veremesemde ağzına alıyor. .acaba süt gelirmi emse bu saatten sonra? Böyle bi şey duyan varmı ?
Slm kizlarrrr nasilsiniz?
Öksürük de geçer ins bizde ayni canım bi değişiklik yok biarada biz goruselim özledik mira yimerhaba kızlaaar. bu ara yazamadım ya. haftasonum yoğundu biraz. iş yerinden kızlarla piknik fln yaptık. benim cadıyla yapışık olarak :) uyumadı benden başkasında mutlu olmadı ama kucağımda gayet iyiydi. pazarda babamızla gezdik. etrafına kötü kötü baktı kimseye sevdirmedi kendini çatık kaşlı.
Efira38 cnm öksürük hala bitmedi ama onun dışında iyiyiz çok şükür. sende ner var ne yok
Öksürük de geçer ins bizde ayni canım bi değişiklik yok biarada biz goruselim özledik mira yi
Cok ama.cok gecmis olsun.Çok hastayım kızlar buda yetmiyor gibi oğlum da grip oldu yaz günü ateşlendi gece burnu gözleri akıyor sağlık ocağına götürcem
Bende Gece öksürmekten uyuyamıyorum
hasta olmak ne zormuş dikkat edin kendinize valla terli durmayın çekilmiyor hiç hastalık
Geçmiş olsun ikinizedeÇok hastayım kızlar buda yetmiyor gibi oğlum da grip oldu yaz günü ateşlendi gece burnu gözleri akıyor sağlık ocağına götürcem
Bende Gece öksürmekten uyuyamıyorum
hasta olmak ne zormuş dikkat edin kendinize valla terli durmayın çekilmiyor hiç hastalık
İkiniz de kolayca alisirsiniz ins canim bende bikaç kez bırakıp dışarı çıktım binadan cikmadan aramaya başlıyorum eve gelene kadarHüngür hüngür ağlamak istiyorum şu an,işe başladım bugün öğleye kdr çok zor geçti sabah üstünden çıkan tişörtünü yanıma aldım arada kimse görmeden kokluyorum, tam görmemişin bi oğlu olmuş modundayım sanki ilk bebeğini bırakıp çalışan anne benmişim gibi hissediyorum, annemi 10 kere aradım bıktırdım yedimi kaka yaptımı uyudumu kalktımı..... oooo of
Hüngür hüngür ağlamak istiyorum şu an,işe başladım bugün öğleye kdr çok zor geçti sabah üstünden çıkan tişörtünü yanıma aldım arada kimse görmeden kokluyorum, tam görmemişin bi oğlu olmuş modundayım sanki ilk bebeğini bırakıp çalışan anne benmişim gibi hissediyorum, annemi 10 kere aradım bıktırdım yedimi kaka yaptımı uyudumu kalktımı..... oooo of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?