2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
seni çok iyi anlıyorum ben aylardır çalışıyorum ama her sabah evden ayrılırken üzülüyorum vicdan azabı çekiyorum. şimdi eşim yaz tatilinde onunla birlikte neyseki ama yinede hep yanında olmak istiyorum yavrumun. ilk zamanlar bende ağlayarak gidiyodum mendillerini kokluyodum şimdi ağlamalar bitti videolarını izliyorum fotolarına bakıyorum bi konu açılsada kızımdan bahsetsem diye bekliyorum Allah başka ayrılık vermesin sağlıkları yerinde olsun. onların gelecekleri için çalışıyoruz ama bu günleride geri gelmiyor

Geçmiş olsun canım benimde her yerim ağrıyo midem çok kötü

Bende eylulde baslicam.. esimle calisacsk olmama ragmen mideme agrilar giriyor. Ogluma annem bakacak ama ne olursa olsun ayri kalacagim dusuncesi fena.
Sizlerden tek.artim birsey olunca izin derdim olmadan cikabilecek olmam .
Umarim kolay adapte olurum ben de..

Bazen annem bile bakabilcek mi diye paranoyaklasiyorum

Merak etme annen mis gibi de bakar,annem 11 yasinda bir oglan ve suan 3 yasinda bir Kiz yegenimi 3 ayliktan buyuttu,

Çok sağol
Evet yazı bekledik ama umduğumuzu bulamadık
Neyse kışa büyürler yürürler gezeriz

Alışırsın canım ya üzme kendini
Sonuçta sende onun iyiliği için çalışıyorsun
İzin günlerinde akşamları falan arayı kapatırsınız merak etme

Üşütmüşsündür sende canım sana da geçmiş olsun bal ye iyi gelir

Canım çok geçmil olsun tex zamanda iyilerini

wakewake tubaa1 gecmis olsun kizlar. Allah sifa versin insallah.

kanadali35 iyim cnm. Sen napiyon.

Azkullanilmiskaynanamvar napiyon zayifladin mi kizin nasil? Arada gel de nese bulalim caanim
Ayıpsın bacım gizli gizli okuyorum siz yatınca, hep buralardayım.
Benim kız ilk 72 gün uyumadı hatırlarsanız sonra da canı sağolasıca oturmadı, yatmadı. Habire taşı Allah taşı.
Onu taşıyorum enerji lazım diye yedim de yedim , maşa ile koca ayı diye bir çizgi film var bilmem bilir misiniz, aha benim kız maşa ben de koca ayı oldum hem fizik hem garibim koca ayının maşanın elinden çektikleriyle.
Allah sağlık güzel ömür versin hepsine, şaka maka öyle mi böyle mi derken 1 yaşına girecek minnoşlar. Hep gülsün hep mutlu olsunlar inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…