- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #74.281
seni çok iyi anlıyorum ben aylardır çalışıyorum ama her sabah evden ayrılırken üzülüyorum vicdan azabı çekiyorum. şimdi eşim yaz tatilinde onunla birlikte neyseki ama yinede hep yanında olmak istiyorum yavrumun. ilk zamanlar bende ağlayarak gidiyodum mendillerini kokluyodum şimdi ağlamalar bitti videolarını izliyorum fotolarına bakıyorum bi konu açılsada kızımdan bahsetsem diye bekliyorumHüngür hüngür ağlamak istiyorum şu an,işe başladım bugün öğleye kdr çok zor geçti sabah üstünden çıkan tişörtünü yanıma aldım arada kimse görmeden kokluyorum, tam görmemişin bi oğlu olmuş modundayım sanki ilk bebeğini bırakıp çalışan anne benmişim gibi hissediyorum, annemi 10 kere aradım bıktırdım yedimi kaka yaptımı uyudumu kalktımı..... oooo of
Geçmiş olsun canım benimde her yerim ağrıyo midem çok kötüÇok hastayım kızlar buda yetmiyor gibi oğlum da grip oldu yaz günü ateşlendi gece burnu gözleri akıyor sağlık ocağına götürcem
Bende Gece öksürmekten uyuyamıyorum
hasta olmak ne zormuş dikkat edin kendinize valla terli durmayın çekilmiyor hiç hastalık
Sana da gecmis olsun.Geçmiş olsun canım benimde her yerim ağrıyo midem çok kötü
Biz dende iyilik, sosyal medyada tatil resimlerini görünce gelelim dedimslm cnm iyiyim çok şükür sende ne var ne yok? planlarında değişiklik yok dimi
Merak etme annen mis gibi de bakar,annem 11 yasinda bir oglan ve suan 3 yasinda bir Kiz yegenimi 3 ayliktan buyuttu,Bende eylulde baslicam.. esimle calisacsk olmama ragmen mideme agrilar giriyor. Ogluma annem bakacak ama ne olursa olsun ayri kalacagim dusuncesi fena.
Sizlerden tek.artim birsey olunca izin derdim olmadan cikabilecek olmam .
Umarim kolay adapte olurum ben de..
Bazen annem bile bakabilcek mi diye paranoyaklasiyorum
Çok sağolCok ama.cok gecmis olsun.
Umarim ikinizde iyilesirsiniz hemen.
Cidden yaz gelsin dedik dedik yaz tam tersi ters kose yapti.
Ne hayallerdeki gibi sicaktan gezebildik n bisi..
Bende asiri terliyorum oglumda dun aklimdan gecti su yazi bi daha hastalanmadan gecirirz ins diye.
Allah yardimcin olsun.
Alışırsın canım ya üzme kendiniHüngür hüngür ağlamak istiyorum şu an,işe başladım bugün öğleye kdr çok zor geçti sabah üstünden çıkan tişörtünü yanıma aldım arada kimse görmeden kokluyorum, tam görmemişin bi oğlu olmuş modundayım sanki ilk bebeğini bırakıp çalışan anne benmişim gibi hissediyorum, annemi 10 kere aradım bıktırdım yedimi kaka yaptımı uyudumu kalktımı..... oooo of
Geçmiş olsun canım benimde her yerim ağrıyo midem çok kötü
Suyu cok iciremiyorum bu ara. Komposto ihlamur falan daha cok iciyo.Canım üşütmüşte olabilir ek gıdalara tamamen geçtik vücutları alışmaya çalışıyo bol bol su ver biz baya bi içiyoruz
post: 47391067 .!.:Geçmiş olsun canım benimde her yerim ağrıyo midem çok kötü
Canım çok geçmil olsun tex zamanda iyileriniÇok hastayım kızlar buda yetmiyor gibi oğlum da grip oldu yaz günü ateşlendi gece burnu gözleri akıyor sağlık ocağına götürcem
Bende Gece öksürmekten uyuyamıyorum
hasta olmak ne zormuş dikkat edin kendinize valla terli durmayın çekilmiyor hiç hastalık
Hazirlik var canim alisveris malum siparis cokwakewake tubaa1 gecmis olsun kizlar. Allah sifa versin insallah.
kanadali35 iyim cnm. Sen napiyon.
Azkullanilmiskaynanamvar napiyon zayifladin mi kizin nasil? Arada gel de nese bulalim caanim
Oh az kalmış Güle güle gel canımHazirlik var canim alisveris malum siparis cokhaftaya bu saate ucaga bincem insallah
Hayirlisiyla i nsallahHazirlik var canim alisveris malum siparis cokhaftaya bu saate ucaga bincem insallah
Oh az kalmış Güle güle gel canım
sagolun kizlar heyacanliyim kizimla nasil olcak bakalim insallah ucak bostur rahat gelirizHayirlisiyla i nsallah
Son olaylardsn sonra pek sanmiyorm ama belli de olmaz tabii..sagolun kizlar heyacanliyim kizimla nasil olcak bakalim insallah ucak bostur rahat geliriz
Ayıpsın bacım gizli gizli okuyorum siz yatınca, hep buralardayım.wakewake tubaa1 gecmis olsun kizlar. Allah sifa versin insallah.
kanadali35 iyim cnm. Sen napiyon.
Azkullanilmiskaynanamvar napiyon zayifladin mi kizin nasil? Arada gel de nese bulalim caanim
Kiz kerem ogluma soyle gelsin bizi karsilasin havaalanindaSon olaylardsn sonra pek sanmiyorm ama belli de olmaz tabii..
Ins guzel gecer
Besik kertmen geliyo oglum diyeyimKiz kerem ogluma soyle gelsin bizi karsilasin havaalaninda
EvetBesik kertmen geliyo oglum diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?