2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Gizli durma bacim gel arada valla herkes terketti gitti bizi pek aziz buralarda..
Allah saglik sihhat versin insallah hepsine.. hepimize..

Kizlar benim kizin huyu degisti iyice. 2gecedir beni mahvediyo. Hele dun gece ayagimdan biraktigim ana basiyo cigligi hic boyle degildi dun gece oturur pozisyonda uyudum. Tam daliyo yatagina koyuyorum oan uyaniuo. Insallah gecici bi durumdur distendir diyorum ama bakalim..

Slm kızlaaar. bugün annemlerin bağdan eve taşınıyoruz. kızıma annem ve k.v. sırayla ikişer hafta bakacaklar. yalnız bizim ev çok merkezde. akşam kornalarıyla gezenler olduğu için ne yaparız bilmiyorum. komşular zor uyuyoruz diyorlar. benim cadının diş artı hastalık sonrası aşırı kötü gecelerimiz yeni yeni normale dönmeye başlamışken korkuyorum açıkçası. k.vlerin evi bizmkine göre daha sakin bir semtte. bizde kalırsınız diyor. onu değerlendircez olmazsa ama. ev hayatından iyice koptuk ya bu da ayrı sinir bozan bir durum. kreş yaşları gelseydi hayırlısıyla ya ben acayip göçebeyim

bızde ara ara kabız g ıbı oluyoruz bu arada kızlar. Gecen arkadasımın cocugu havale gecırdı grıp olmus 37.5 atesı vardı sureklı dus aldrdı calpol da verdı ona ragmen aksam gozlerı tawana dıkılı dudagnı ısırmıs vazıyette kıtlenıp tıtremıs 1 hafta hastane de yattlar dr kecıboynuzu ozu onerdı bnde aldm sıze de soyleyım dedım

Allah sifa versin. Gecmis olsun. Cok zordur eminim

Gocebe hayat zor oluyo ama degisiklik de iyi geliyo cnm ya. Ben de anneme gidip grliyorum arada. Bahceli evi var ya rahat ediyoruz. Dun eve geldik. Temizlik camasir yemek derdi hicbitmez mi. Malesef bitmiyo

Allh korusun ya Rabbim sifa versin

Gocebe hayat zor oluyo ama degisiklik de iyi geliyo cnm ya. Ben de anneme gidip grliyorum arada. Bahceli evi var ya rahat ediyoruz. Dun eve geldik. Temizlik camasir yemek derdi hicbitmez mi. Malesef bitmiyo

Valla cnm benimki biraz zorunluluktan oluyor. annemler yazdın bağ evi deriz biz bahçe içine taşınıyorlar. ev geniş bize de rahat oluyor ama bütün yaz annem bakamaz o yüzden tekrar eski düzen kendi evimde kalıp sabah işe giderken k.vye bırakırım ama evde uyuyabilirmiyiz ona bakıcaz bu gece. bebeği evden çıkarmamak da 15 gündür çok rahattı ya

Çalışan annelere Rabbim kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…