2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Allah'ım yavrularımızı Koru.kardeşim küçükken geçirmişti Hatırlıyorum çok korkunçtu.tombiş tombişti havaleden sonra çok zayıfladı.zor toparladı.ateşten hep bu Yüzden korkarım.

Allah yardimciniz olsun tam duzen olmayinca size de zor.
Valla su ya hayirli gecsin ya sokak duugnleri gurultu bitmedi bizim buralarda da . Hafta sonu kabus artik cocuk her sese uyaniyor.

Daha dun bahsettik yazi bir daha hastalanmadan geciririz ins diye.
Bugun burnum cesme.
Gece cereyanda kaldim sanirim. Ins oglana bulasmaz hava cok.dengesiz bi sicak bi yel oluyor hemen hapsu halde o da

fermante umarim gecicidir cok zor ayakta tum gece ...insanin ayaklari beli tutuluyor. Rahat edebilirsen sen de o halde geriye dek yat yere bel cukuruna bisi koy carsaf gibi.
Hasta oluncabenim oglan da yatmazdi boyle uyuyordum bende.

fermante umarim gecicidir cok zor ayakta tum gece ...insanin ayaklari beli tutuluyor. Rahat edebilirsen sen de o halde geriye dek yat yere bel cukuruna bisi koy carsaf gibi.
Hasta oluncabenim oglan da yatmazdi boyle uyuyordum bende.
Aynen canim cok zor. Insallah devam etmez bu sekilde. Yine de devam ederse tavsiyeni dinleyecegim. Tsk.ler.

Kizlar bebis menulerinizi paylassaniz biz de yararlanssak.
Ilki benden olsun;

Kahvaltida peynirli omlet yaptim. Ihlamur demledim. Yarisini yedi yarisini da oglene dogru irmik haslayip muhallebi gibi yapip icine kattim. Cekilmis cevizle biraz pekme ekledim. Onun da yarisini yedi.
Ogleden sonra yarim hurmali yogurt yedi.
Uyumadan once yarim muz yedi.
Uyaninca kiymali semizotu pisiricem onu yer.
Aksama da bizle kabak dolmasi tadar.
Yatmadan da elma rendeler yediririm.

Nasil sozce yemek durumu? Herseyi bitirmiyo hep yarim birakiyo ama tadini aliyo yeter diye dusunuyorum.

kızlar merhaba,
İstanbul Bahçelievlerde oturuyorum, 8 aylık oğlum için bakıcı arıyorum.
tanıdığı olan, referans verebilecek birileri varmıdır çevrenizde ?

Canım yatarken meyve vermek midede asit üretip gaz yaparmış rahatsız eder dediler bana

Ay kızlar merhaba
Beni unutmuşsunuzdur çok uzun zamandır girmiyordum. Herkesin bebişi iyi ve sağlıklıdır umarım.

Reactions: GCA
Gayet ıi bence omlet nasıl yapiyosun beyazi yla birliktemi

Kızlar belki umut olur diye yazıyorum oglumun uykusu cok duzenliydi son dort gundur gece ıkılerde yatıyor ve cok huysuzlaşmıstı.gunduz gece hiç fark etmiyor baya bi huyduzdu.ben dişe bagladım ama bugun oglum emeklemeye basladı bi anda ve butun evi turladı.atak dönemindeydı sanırım ve sonucunu görduk.belki sizin kuzularda oyle olur

Maşallah kuzuya bizde uyku hiç yok sabah 9 da uyandı öğlen yarın saat uyudu sadece hala uyutmaya calisiyorum bu nasıl çocuk arkadaş hacı yatmaz dioruz artik

Yemek listelwrini paylasmak bence de mantikli. Ben cok zorlaniyorum be versem diye.
Alerji diyetini actik ama hala endiseli halde ilerliyorim.

Bende sabah yunurtali peynirli omlet yaptim. Pek yemedi.

Ara uzum yedi.
Oglen kabak +pirinc ve patatesten olusan corba yaptim yarim kase belki yedi.

2erik yedi.
Aksam da kofte yaptim yemedi. Kendime makarna yapmistm ona saldirdi azcik ondan verdim.

Istah sifir . O kadar ozEnerek yapip elimde patlamasi uzuyor beni.

Bence iyi bugün doktorumuz yine önceliğianne sütü olsun dedi herşey ver dedi tadı öğrensin dedi kendine yaptığın yemekler den tuzsuz bbahara sı ve salçası bu arada omlet yumurtanın beyazın kullanıyor musun

Canım kanına bir bakyir istersen özellikle d vitamini ne. D vitamini eksikliği kemik ağrılarına neden oluyormuş çünkü.
canım ya d vitaminine devlet bakmiyormus özelde çok pahalı napcaz bilmiyorum kızı aşiya götürünce bende diğerlerinin tahliini olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…