- 21 Nisan 2015
- 2.396
- 4.805
- 83
- 42
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #74.321
Allah'ım yavrularımızı Koru.kardeşim küçükken geçirmişti Hatırlıyorum çok korkunçtu.tombiş tombişti havaleden sonra çok zayıfladı.zor toparladı.ateşten hep bu Yüzden korkarım.bızde ara ara kabız g ıbı oluyoruz bu arada kızlar. Gecen arkadasımın cocugu havale gecırdı grıp olmus 37.5 atesı vardı sureklı dus aldrdı calpol da verdı ona ragmen aksam gozlerı tawana dıkılı dudagnı ısırmıs vazıyette kıtlenıp tıtremıs 1 hafta hastane de yattlar dr kecıboynuzu ozu onerdı bnde aldm sıze de soyleyım dedım
Allah yardimciniz olsun tam duzen olmayinca size de zor.Valla cnm benimki biraz zorunluluktan oluyor. annemler yazdın bağ evi deriz biz bahçe içine taşınıyorlar. ev geniş bize de rahat oluyor ama bütün yaz annem bakamaz o yüzden tekrar eski düzen kendi evimde kalıp sabah işe giderken k.vye bırakırım ama evde uyuyabilirmiyiz ona bakıcaz bu gece. bebeği evden çıkarmamak da 15 gündür çok rahattı ya
Aynen canim cok zor. Insallah devam etmez bu sekilde. Yine de devam ederse tavsiyeni dinleyecegim. Tsk.ler.fermante umarim gecicidir cok zor ayakta tum gece ...insanin ayaklari beli tutuluyor. Rahat edebilirsen sen de o halde geriye dek yat yere bel cukuruna bisi koy carsaf gibi.
Hasta oluncabenim oglan da yatmazdi boyle uyuyordum bende.
Kizlar bebis menulerinizi paylassaniz biz de yararlanssak.
Ilki benden olsun;
Kahvaltida peynirli omlet yaptim. Ihlamur demledim. Yarisini yedi yarisini da oglene dogru irmik haslayip muhallebi gibi yapip icine kattim. Cekilmis cevizle biraz pekme ekledim. Onun da yarisini yedi.
Ogleden sonra yarim hurmali yogurt yedi.
Uyumadan once yarim muz yedi.
Uyaninca kiymali semizotu pisiricem onu yer.
Aksama da bizle kabak dolmasi tadar.
Yatmadan da elma rendeler yediririm.
Nasil sozce yemek durumu? Herseyi bitirmiyo hep yarim birakiyo ama tadini aliyo yeter diye dusunuyorum.
Gayet ıi bence omlet nasıl yapiyosun beyazi yla birliktemiKizlar bebis menulerinizi paylassaniz biz de yararlanssak.
Ilki benden olsun;
Kahvaltida peynirli omlet yaptim. Ihlamur demledim. Yarisini yedi yarisini da oglene dogru irmik haslayip muhallebi gibi yapip icine kattim. Cekilmis cevizle biraz pekme ekledim. Onun da yarisini yedi.
Nasil sozce yemek durumu? Herseyi bitirmiyo hep yarim birakiyo ama tadini aliyo yeter diye dusunuyorum.
Maşallah kuzuya bizde uyku hiç yok sabah 9 da uyandı öğlen yarın saat uyudu sadece hala uyutmaya calisiyorum bu nasıl çocuk arkadaş hacı yatmaz dioruz artikKızlar belki umut olur diye yazıyorum oglumun uykusu cok duzenliydi son dort gundur gece ıkılerde yatıyor ve cok huysuzlaşmıstı.gunduz gece hiç fark etmiyor baya bi huyduzdu.ben dişe bagladım ama bugun oglum emeklemeye basladı bi anda ve butun evi turladı.atak dönemindeydı sanırım ve sonucunu görduk.belki sizin kuzularda oyle olur
Bu kadar uykusuzluga nasil dayaniyor bunlar yaMaşallah kuzuya bizde uyku hiç yok sabah 9 da uyandı öğlen yarın saat uyudu sadece hala uyutmaya calisiyorum bu nasıl çocuk arkadaş hacı yatmaz dioruz artik
Ah bi anlasam ben artık çift çift görmeye başladım uykusuzluk dan daha oyun peşindeBu kadar uykusuzluga nasil dayaniyor bunlar ya
Enerjileri de azalmiyor hic.
Bence iyi bugün doktorumuz yine önceliğianne sütü olsun dedi herşey ver dedi tadı öğrensin dedi kendine yaptığın yemekler den tuzsuz bbahara sı ve salçası bu arada omlet yumurtanın beyazın kullanıyor musunKizlar bebis menulerinizi paylassaniz biz de yararlanssak.
Ilki benden olsun;
Bizde de durum aynı yatmak bilmiyo ben beşik gibi sallanıyom resmenAh bi anlasam ben artık çift çift görmeye başladım uykusuzluk dan daha oyun peşinde
canım ya d vitaminine devlet bakmiyormus özelde çok pahalı napcaz bilmiyorum kızı aşiya götürünce bende diğerlerinin tahliini olcamCanım kanına bir bakyir istersen özellikle d vitamini ne. D vitamini eksikliği kemik ağrılarına neden oluyormuş çünkü.
Yok cnm sadece sarisiyla az biraz tereyag ile yapiyorum.Gayet ıi bence omlet nasıl yapiyosun beyazi yla birliktemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?