- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #74.341
Yaa saol cnm. Bilmiyodum iyki soyledin saol.Canım yatarken meyve vermek midede asit üretip gaz yaparmış rahatsız eder dediler bana
Benimki de ayni ya hep yarim birakiyor. Bazen 5-6kasikta bitiriyo.Yemek listelwrini paylasmak bence de mantikli. Ben cok zorlaniyorum be versem diye.
Alerji diyetini actik ama hala endiseli halde ilerliyorim.
Bende sabah yunurtali peynirli omlet yaptim. Pek yemedi.
Ara uzum yedi.
Oglen kabak +pirinc ve patatesten olusan corba yaptim yarim kase belki yedi.
2erik yedi.
Aksam da kofte yaptim yemedi. Kendime makarna yapmistm ona saldirdi azcik ondan verdim.
Istah sifir . O kadar ozEnerek yapip elimde patlamasi uzuyor beni.
Yok cnm sarisiyla sade.Bence iyi bugün doktorumuz yine önceliğianne sütü olsun dedi herşey ver dedi tadı öğrensin dedi kendine yaptığın yemekler den tuzsuz bbahara sı ve salçası bu arada omlet yumurtanın beyazın kullanıyor musun
Super cnm. Eline saglik. Gecmez insallah oglana. Kendin icin ne yapiyorsun ?Kızlar Çok fenayım söylemesi ayıp ishal mahvetti beni sütten Oğluma Geçmez insallah.hızlıca mönüyü yazıyım sabah haşlanmış yumurta sarısı peynir ekmek ve Vişne suyu.iki saat sonra meyve püresi.aralarda emiyo.akşama doğru sebze Çorbası (pirinç bulgur mercimek et).şimdi muzlu irmikli Muhallebi Yaptım soğuyo onu yiyecek.yatmadan önce ayran yada kefir içip yatar oğluşum
Canım komşum Sağolsun bana kefir mayası verdi günlük sütten mayalıyorum.alıştı.bir Çay bardağı içiyo canım.maya istersen aktarlarda var.bence yap çok faydalı.bir litre günlük sütün yarısına kefir yarısına yoğurt mayalıyorumSuper cnm. Eline saglik. Gecmez insallah oglana. Kendin icin ne yapiyorsun ?
Kefiri kendinmi yapiyosun hazirmi?
Geçmiş olsun canım bol su icKızlar Çok fenayım söylemesi ayıp ishal mahvetti beni sütten Oğluma Geçmez insallah.hızlıca mönüyü yazıyım sabah haşlanmış yumurta sarısı peynir ekmek ve Vişne suyu.iki saat sonra meyve püresi.aralarda emiyo.akşama doğru sebze Çorbası (pirinç bulgur mercimek et).şimdi muzlu irmikli Muhallebi Yaptım soğuyo onu yiyecek.yatmadan önce ayran yada kefir içip yatar oğluşum
Kendim yapıyorum canım mayaylaGeçmiş olsun canım bol su ic
Kefir hazır mi aliyosun
Sağol teyzesi canım seftalide ishale iyi geliyor
Üç gündür açım hiç birşey yiyemiyorum çevremde bir kaç arkadaşda böyle Salgın galiba.çeşmedende içmiyorum ama mikrop varsa banyodan bile geçer.halsizlik bi yandan.inşallah atlatırım çabucakSağol teyzesi canım seftalide ishale iyi geliyor
Evet canim cok faydali. Ben kendim de iciyorum da hazirlardan tabi hic mayalamadim henuz. Bi bakim yarin aktarda varsa alip yapim. Ben de icerim. Tsk.ler cnm.Canım komşum Sağolsun bana kefir mayası verdi günlük sütten mayalıyorum.alıştı.bir Çay bardağı içiyo canım.maya istersen aktarlarda var.bence yap çok faydalı.bir litre günlük sütün yarısına kefir yarısına yoğurt mayalıyorum
G3cmis olsun cnm. Yoktur ins bisi colyak falan olmaz. Uzulme mecbur kan testleroni yaptirmak gerek napalim. Tek derdimiz bu olsun.Kızlar ben bugün doktora gittim.Bir kabız bir ishal durumu çöl yak hastalığı belirtisiymis ama aynı zamanda gelişim geriliği olmalıymış .bizde kilo alımı ve boy uzaması olduğu için şüpheleniyorum ama yinede 13-15.ci aylar arası tahlil yapıcam dedi.
Kabızlık makatta çatlak yapmış İki krem verdi. S sifetus canım geçen çok kabizdiya seninkinde ondan söyleyeyim dedim kabız olunca makata baktırmak gerekiyor dedi .
Kabizligi yiyeceklerle çözelim ,ishali 5i geçmezse korkma ama sakin kabız olmasın dedi oyüzden muz ,şeftali ,patates ,havuç az verilecek
9 kilo olmuşuz sonunda,70 cm de boyumuz .
Bingildagi daha az biraz acıkmış ama normal dedi 1.5 yaşında tamamen kapanacakmis,şimdi tamamen kapanması sorun oluyormuş.
Hergün etli yemek şart dedi birde 3numara mama için 9.ayı bekleme hemen geç dedi -5 Kasım doğumluyuz-
Kızlar tahlil de bakilacaklari yazdı baya uzun ,kağıdı bulamadım ay ev öyle daginikki yarın bulunca yazıcam .devlet hast.kan alınırken küçük tüpe kanın birazını doldurt alüminyum folyoya sar üzerinde bez sar hemen özele d vitaminine baktırmaya götür dedi.mutlaka d vitamini baktirmayi istedi of hem kan alınacak üzülüyorum hem gerekli diyorum
Bu arada bize yumurtanın beyazina başla dedi.
Canim bicay bardagi soguk suya bikasik bal karistir. Keser Allahin izniyle. Bol sivi tuket.Üç gündür açım hiç birşey yiyemiyorum çevremde bir kaç arkadaşda böyle Salgın galiba.çeşmedende içmiyorum ama mikrop varsa banyodan bile geçer.halsizlik bi yandan.inşallah atlatırım çabucak
Valla bu kasım bebelerini yaparken yaparken heralde cok uykusuzduk bunların uykusu ve potasyumu eksik benceMaşallah kuzuya bizde uyku hiç yok sabah 9 da uyandı öğlen yarın saat uyudu sadece hala uyutmaya calisiyorum bu nasıl çocuk arkadaş hacı yatmaz dioruz artik
Cok gecmis olsun.Üç gündür açım hiç birşey yiyemiyorum çevremde bir kaç arkadaşda böyle Salgın galiba.çeşmedende içmiyorum ama mikrop varsa banyodan bile geçer.halsizlik bi yandan.inşallah atlatırım çabucak
Valla bu kasım bebelerini yaparken yaparken heralde cok uykusuzduk bunların uykusu ve potasyumu eksik bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?