- 25 Temmuz 2015
- 5.072
- 11.542
- 248
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #74.361
CikilotaHadi yap alisverisini az kalmis gelisine. Heyecan doruktadir.. bize ne getiriyon bakim?
Zeymur devletten baktirmisti.bende kiziminkini devletten baktiriyorum.kendim özelde yaptırdım.4 0 tl 25 de muayene ücreti.all alla.sacmalik resmen yacanım ya d vitaminine devlet bakmiyormus özelde çok pahalı napcaz bilmiyorum kızı aşiya götürünce bende diğerlerinin tahliini olcam
günaydın kızlar. dün malum eve döndük. gürültü fln kalmamış uyuduk güzelce. kızım beşikte uyuyamadı ama dönemediği için ağladı. kendi odasındakı büyük beşiğine gittik döne döne uyudu. bende odada tek kişilik baza var orda yattım. ya bu kadar çabuk odasını ayırmak istemiyorum. eve park yatak mı alsam acaba. eşim de biraz tripli 15 gün bizimkilerde kaldık. şimdi annesinde kalmaya yanaşmadım ben dieya normalde annemlerde şehirdeyken evimizde kalıp kızımı sabah götürüyodum. bağdalar die kaldık. k.vler merkezde. kalmanın bi gereği yok. bebeğe evden çıkmamak rahat olur dio haklı ama o zaman biz evi kapatıp 15 er gün analarımızda kalalım alla alla
Ne geregi var ya sen haklisin.
Insan kendi evini ariyor bir yerde.merkezdemis onlarda zaten.
Besigin.genisligi kac cm.
Bizdeki park yatak 80 cm genisligi ama oglum acayip donuyor bir de emekliyor uykuda pat saliyor kendini istedigi yere.
O yuzden yere dosek attik yerde yatiriyorum. Bende yanina uzaniyorm baska birsey serip
Bence de insan gezmeye bile gittiginde evinj ariyor. Bosver sen esini biraz da evinizde kalin dimi ama.günaydın kızlar. dün malum eve döndük. gürültü fln kalmamış uyuduk güzelce. kızım beşikte uyuyamadı ama dönemediği için ağladı. kendi odasındakı büyük beşiğine gittik döne döne uyudu. bende odada tek kişilik baza var orda yattım. ya bu kadar çabuk odasını ayırmak istemiyorum. eve park yatak mı alsam acaba. eşim de biraz tripli 15 gün bizimkilerde kaldık. şimdi annesinde kalmaya yanaşmadım ben dieya normalde annemlerde şehirdeyken evimizde kalıp kızımı sabah götürüyodum. bağdalar die kaldık. k.vler merkezde. kalmanın bi gereği yok. bebeğe evden çıkmamak rahat olur dio haklı ama o zaman biz evi kapatıp 15 er gün analarımızda kalalım alla alla
Bu havalar hasta olmaya cok musait. Hmn terliyolar hafif bi yelde hmn hst.lik geliyo.valla bencede gerek yok. tamam bebeğin evden çıkmaması çok pratik oluyor. benim içinde sabah koş koş olmuyorum ama. hadi kışın soğukta neyse de bu havalarda bile evi terkedersek işimiz var. görümcemle k.v ikisi yaşıyo ev müsait rahat da ederiz de gerek yok. inşallah onlarda akşam ısrar edip eşimi iyice gaza getirmezler.
cnm beşiğimiz aşağıdaki linktekinin aynısı. çok darlandı içinde benim cadı. diğer yatağı çok büyük hani sonradan tek kişiğe çevrilenlerden onda çok rahat etti.
http://www.minimoda.com.tr/urun/bebedecor-ege-besik-12179-cevizbulutpembe
sana da çok geçmiş olsun. yazın daha kolay hasta oluyo insan ama çok zor ya maske takamazsın sıcakta. inşallah kereminki ilerlemez. bebeklere depil 5 dk 1 dk bile hasta etmeye yetiyo. kışın gözünü seveyim valla. ağladık yaz gelsin die ama. hastalıksız gün geçmiyo. benmkide sabah 2 kere hapşurdu. bi gün önce gece terlemişti
Bizimkine 6.ayda bakti dr. Iyiydi degeri.Zeymur devletten baktirmisti.bende kiziminkini devletten baktiriyorum.kendim özelde yaptırdım.4 0 tl 25 de muayene ücreti.all alla.sacmalik resmen ya
Bence de ya. Kis olsa yagmur camur neyse.valla bencede gerek yok. tamam bebeğin evden çıkmaması çok pratik oluyor. benim içinde sabah koş koş olmuyorum ama. hadi kışın soğukta neyse de bu havalarda bile evi terkedersek işimiz var. görümcemle k.v ikisi yaşıyo ev müsait rahat da ederiz de gerek yok. inşallah onlarda akşam ısrar edip eşimi iyice gaza getirmezler.
cnm beşiğimiz aşağıdaki linktekinin aynısı. çok darlandı içinde benim cadı. diğer yatağı çok büyük hani sonradan tek kişiğe çevrilenlerden onda çok rahat etti.
http://www.minimoda.com.tr/urun/bebedecor-ege-besik-12179-cevizbulutpembe
sana da çok geçmiş olsun. yazın daha kolay hasta oluyo insan ama çok zor ya maske takamazsın sıcakta. inşallah kereminki ilerlemez. bebeklere depil 5 dk 1 dk bile hasta etmeye yetiyo. kışın gözünü seveyim valla. ağladık yaz gelsin die ama. hastalıksız gün geçmiyo. benmkide sabah 2 kere hapşurdu. bi gün önce gece terlemişti
Havalar sicak ya yere dosek atsaniz orda yatsa..Bence de insan gezmeye bile gittiginde evinj ariyor. Bosver sen esini biraz da evinizde kalin dimi ama.
Benim de yatakodamda park yatak var en kucuk boy. odam kucuk diye mecburen oyle aldiydim. Icinde rahat donemeyip fileye carpiyo hmn uyaniyo. Napicam bilmem. Ben de henuz ayirmayi dusunmuyorum da boyle de olmuyo. Bazen odasinda yatiyorum ben de senin gibi ama o da cozum degilki.
Canım ben çocuğu sağlık ocağına götturüyorum birtek.altinci ayda kontrol olsun diye devlet hastanesine goturdum guzel muayene etti ama kanla ilgili birşey baktirmadi.simdi yaşına girdi yine ben kendiligimden goturdum.diger kan değerleri iyi çıktı ama daha d vitamini sonucu çıkmadı.o geç cikiyormusBizimkine 6.ayda bakti dr. Iyiydi degeri.
Tesekkur ederim.cok sagol..DonukPudra geçmiş olsun canım Sıcakta hastalık hiç çekilmiyor.inşallah oğluşun hastalanmaz.sıcaklar ne zor.kışın giydir takımı üstüne yelek oh mis.çıt çıt bady giydiriyorum kollar bacaklar buz.kısa kollu giydiriyorum terliyo şaşırdım iyice
Bizi ayakta tutan uyku alamayınca hem sinir yorgunluk..Allah kolaylık versin canım.biraz daha düzene girselerdiTesekkur ederim.cok sagol..
Insallah ya ikimiz birden olursa fena.
Aynen aynen zibinla yatiriyorum cam.acik ustu ince ortu. Teri ustunde soguyo diye heralde kollari buz. Sirti su icinde .
Tisort giydirsem iyice su icinde gece surekli zibin.degisiyoz.
Klima.acmiyorum havalar esiyor.diye.
Cidden yaz yaramadi.
Bugun de aksi gibi uyumuyor kafam.kazan kolumu kaldiracak enerji bulamiyorum.
Amin amin.Bizi ayakta tutan uyku alamayınca hem sinir yorgunluk..Allah kolaylık versin canım.biraz daha düzene girselerdi
Canım yatarken sırtına bez koy gece baktın terlemiş bezi çıkart.gece zibin değiştirmek zorunda kalmasın yükün hafiflerAmin amin.
Uykulari bunlarin duzene girmz.Cok isleri var ..
Şoka bakmadim ama a101e sordum yok dediydi. Bi de şoka sorcam cikabilirsrm aktarda yoksa.Ben de ogluma sık sık kefir veriyorum cok seviyo kuzum. Mayayi da şok tan ya da a101 den aliyorum tek kullanimlik paketlerde yogurt,probiyotik yogurt,kefir mayasi oluyo cok pratik benim icin size de tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?