- 10 Eylül 2013
- 3.593
- 5.510
- 158
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #74.381
Ben gece zibin degismiyorum degisirken uyaniveriyo hemen die. Zaten degissem de 5dk sonra ayni..Tesekkur ederim.cok sagol..
Insallah ya ikimiz birden olursa fena.
Aynen aynen zibinla yatiriyorum cam.acik ustu ince ortu. Teri ustunde soguyo diye heralde kollari buz. Sirti su icinde .
Tisort giydirsem iyice su icinde gece surekli zibin.degisiyoz.
Klima.acmiyorum havalar esiyor.diye.
Cidden yaz yaramadi.
Bugun de aksi gibi uyumuyor kafam.kazan kolumu kaldiracak enerji bulamiyorum.
Canım ben yoğurt mayası aldım ama olmadı anlamadımBen de ogluma sık sık kefir veriyorum cok seviyo kuzum. Mayayi da şok tan ya da a101 den aliyorum tek kullanimlik paketlerde yogurt,probiyotik yogurt,kefir mayasi oluyo cok pratik benim icin size de tavsiye ederim
Zey-mur artik Aramizda olmayacak kizlar etiketlemeyin kendisini
Bende uzun zamandır soracaktım kendisini inşallah bir sıkıntısı yokturZey-mur artik Aramizda olmayacak kizlar etiketlemeyin kendisini
Oo yedim ben onu.bu cumartesi esas kutlama var kocama soyleyimde iki pasta alsın.
Ayyyy ne güldüm yaa Cadı kız ...eve çiş kokularıyla dönmüşsündür..olsun onların Çiş kokuları bile güzelSlm kizlarrrr Dr. Kontrolüne gittik, 70.5cm, 8.5kilo normalkilosu, boyu, hersey yolunda Dr.soydu kizimi kilosu icin kizimda ustume heryere isedi
Neden canım?biz rutin 2 saate bir emip yatıyoruzDr. Geceler i emzirme artik dedi.
Sebze çorbasını nasıl veriyorsun canım blender mı ezip miKızlar Çok fenayım söylemesi ayıp ishal mahvetti beni sütten Oğluma Geçmez insallah.hızlıca mönüyü yazıyım sabah haşlanmış yumurta sarısı peynir ekmek ve Vişne suyu.iki saat sonra meyve püresi.aralarda emiyo.akşama doğru sebze Çorbası (pirinç bulgur mercimek et).şimdi muzlu irmikli Muhallebi Yaptım soğuyo onu yiyecek.yatmadan önce ayran yada kefir içip yatar oğluşum
Zey-mur artik Aramizda olmayacak kizlar etiketlemeyin kendisini
disleri olan bebeklere zararliymis emmek, bizim daha disimiz yok. Emiyo 1 yada 2 defa sqNeden canım?biz rutin 2 saate bir emip yatıyoruz
Benimki uc katli olsunOo yedim ben onu.bu cumartesi esas kutlama var kocama soyleyimde iki pasta alsın.
Tesekkur ler teyzos Ev yakin Dr. a Fazla dolanmadan geldimAyyyy ne güldüm yaa Cadı kız ...eve çiş kokularıyla dönmüşsündür..olsun onların Çiş kokuları bile güzelbu arada maşallah fıstığa
Yedi katlı sungerden bozma düğün pastası yaptircaz sanaBenimki uc katli olsunanca yeter bana
Canım blendırı bıraktım ben.iyce pişip yumuşadıktan sonra Kaşıkla tık tık ezip veriyorumSebze çorbasını nasıl veriyorsun canım blender mı ezip mi
Aaa neden amaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?