2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ben gece zibin degismiyorum degisirken uyaniveriyo hemen die. Zaten degissem de 5dk sonra ayni..

Ben de ogluma sık sık kefir veriyorum cok seviyo kuzum. Mayayi da şok tan ya da a101 den aliyorum tek kullanimlik paketlerde yogurt,probiyotik yogurt,kefir mayasi oluyo cok pratik benim icin size de tavsiye ederim
Canım ben yoğurt mayası aldım ama olmadı anlamadım

Bizimki de sazef, post: 47421774, member: 724626"]Canım yatarken sırtına bez koy gece baktın terlemiş bezi çıkart.gece zibin değiştirmek zorunda kalmasın yükün hafifler[/QUOTE]
Bizimkide su içinde kalıyor kollar buz gibi oluyor sıcak nem mahvetti

Slm kizlarrrr Dr. Kontrolüne gittik, 70.5cm, 8.5kilo normalkilosu, boyu, hersey yolunda Dr.soydu kizimi kilosu icin kizimda ustume heryere isedi

Son düzenleme:
Slm kizlarrrr Dr. Kontrolüne gittik, 70.5cm, 8.5kilo normalkilosu, boyu, hersey yolunda Dr.soydu kizimi kilosu icin kizimda ustume heryere isedi
Ayyyy ne güldüm yaa Cadı kız ...eve çiş kokularıyla dönmüşsündür..olsun onların Çiş kokuları bile güzelbu arada maşallah fıstığa

Sebze çorbasını nasıl veriyorsun canım blender mı ezip mi
Zey-mur artik Aramizda olmayacak kizlar etiketlemeyin kendisini

Aaa neden amaa

Muhallebi yaparken süt katılmıyor değil mi? Sade suyla yapıyorsunuz heralde. Dr bize pirinç unundan yapın demişti. İrmik daha iyi olabilir aslında

Kızlar oğlum pirinç ve patates ten geçti çok şükür ve yoğurtta 2 gündür veriyorum henüz bi tepki yok çoj sevindirik oldum, sütlaç yaptım pirinç ten ona sizde deneyin güzel oluyo önceden ısladığım pirinci haşlıyorum iyice sonra içine mama yada sağdığım süt varsa onu ekliyorum yediği herhangi bir meyveylede tatlandırıyorum,haftayada pekmezle deniycem. .Bu arada işe hala alışamadım kadın olmasına rağmen anlayışsız bir müdürüm ve yöneticim var... şu an yoldayım ve daha 45 dk yolum var oğlumla hasret gideremiyprum yetmiyo zaman,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…