- 21 Nisan 2015
- 2.396
- 4.805
- 83
- 42
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #74.401
Suyla yapıyorum canım.irmikli Bazende yulaf unuyla Meyveli yapıyorumMuhallebi yaparken süt katılmıyor değil mi? Sade suyla yapıyorsunuz heralde. Dr bize pirinç unundan yapın demişti. İrmik daha iyi olabilir aslında
IstememYedi katlı sungerden bozma düğün pastası yaptircaz sana
Oyle de yapiyorum ama yine su icinde anlamiyorum ya.asiri terliyor maalesef.Canım yatarken sırtına bez koy gece baktın terlemiş bezi çıkart.gece zibin değiştirmek zorunda kalmasın yükün hafifler
Bizimki sik sik kalktigi icin kalktiginda degistiriyorum..bildigin su icinde degismezsen siksam suyu cikar .Ben gece zibin degismiyorum degisirken uyaniveriyo hemen die. Zaten degissem de 5dk sonra ayni..
Canım yulaf ununu suyla pişiriyorum soğumaya bırakıyorum.cevizi dövüp biraz pekmezle muhallebiye karıştırıyorum üzerine de tarçın.kerem ciğe afiyet olsunMuhallebi tarifinizi paylasir misiniz?
Yulaf unu da kabız yapıyormus aklınızda olsunCanım yulaf ununu suyla pişiriyorum soğumaya bırakıyorum.cevizi dövüp biraz pekmezle muhallebiye karıştırıyorum üzerine de tarçın.kerem ciğe afiyet olsun
Istemembenimki en guzeli olsun
Bagirsaklari calistiriyo diyolar burdaYulaf unu da kabız yapıyormus aklınızda olsun
Canım yulaf ununu suyla pişiriyorum soğumaya bırakıyorum.cevizi dövüp biraz pekmezle muhallebiye karıştırıyorum üzerine de tarçın.kerem ciğe afiyet olsun
Bende meyve yi rendeliyorum suyla hasliyorum kaynayinca yulaf unu ekliyorum bide oyle kaynatiyorum, ustune,tarcin,pekmez,cevizi,hurma sirayla birisonden tatlandiriyorum
Safak kac
Canım her gün Yapmıyorum.sıkılmasın diye.irmikli Bazende Yulaflı yapıyorum.ama favorimiz Yulaflı olanYulaf unu da kabız yapıyormus aklınızda olsun
Ee napicakmissinDr. Geceler i emzirme artik dedi.
Aksam yatmadan once yedir tamam diyo dedim gece kalkiyo emiyo emzirme alistir diyo emzik felan gecistir dediEe napicakmissin
Hadii gel de cikilatalarimizi getir
Benim kiz 2kez kalkarken iyiydi de simdi 5 6 kez kalkiyo. Yatmadan yedirsem de 2saate kalkiyo ve mumkun degil emzik almiyo.Aksam yatmadan once yedir tamam diyo dedim gece kalkiyo emiyo emzirme alistir diyo emzik felan gecistir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?