2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Günaydın Hanımlar. Bebeklerimize ne pişirdiğimizi yazmak güzel fikir olmuş çünkü insan tıkanıyor artık. bende kızımın dünki yedikleriniz yazayım. sabah kahvaltıda yumurtanın sarısı ve peynirle omlet. biraz zaman geçince ceviz-badem-fındık ezip armutla karıştırıp yedi. sonra uyudu uyanınca et sulu kendi yaptığımız hamur çorbası (şehriye gibi bişey) ve yoğurt. biraz zaman geçince şeftali. akşam yemeği olarak da çeyrek kabağı rendeledim, 1 köfte büyüklüğünde kıyma, çeyrek kuru soğanı da rendeledim, 1 yumurta sarısı ve 1 yemek kaşığı tam buğday unuyla karıştırdım müvcer yaptım. 4 tane küçük çıktı tavada pişirdim 2sini severek yedi. gecede mama yer yatar. dün sizden heveslenip kefir aldım içim marka küçük boy 4-5 yudum içti çok sevmedi ama vericem ara ara kaç yudum içerse o kar. haydi bugünki menüleri yazmayı unutmayın

Gunaydin dostlar
Bu sabah dunden kalan pankekten muzla birlikte verdim yine bitanenin yarisini yedi. Yarimci oldu benim kiz.
Simdi emdi uyudu.
Uyaninca da yogurdun icine kalan pankekten dogruycam biraz cekilmis ceviz ve hurma ekleyip vericem.
Arada emer.
Sonrasinda kiymali tarhana corbasi pisirp veririm yine uyur.
Uyaninca seftalili irmikli muhallebi yapicam.
Arada yine emer.
Ayran icer ya da salatalik vs yer.
Emer uyur.
Bugunku plan boyle bakalim uyabilecek miyiz.

Bugun aksam babamiz isten gelince disari cikmayi planliyoruz elektrik supurgem bozuldu yeni almam lazim. Evde muhallebisini hazirluicqm disarda biz yerken ona da yediriim.
Ben bayram tatilinda memleketteyken bikackez hazir mamalardan aldim verdim. Su hero hipp vs kavanoz mamalari var ya ondan. Cok saglikli degil biliyorum da mecbur kalinca baska cozum bulamadim. Disarda olunca ek gida isi biraz zor oluyo. Heleki hazirliksiz disari cikarasan hepten zor.
Bu disari cikmalarda sizler neler veriyosunuz?

Bu arada balik veren var mi?
Ben iki kez tattirdim pek sevmedi. Biri somondu biri hamsiydi ikisini de yemedi. Insallah sonra sever.
Balik veremiyorum diye haftada iki kez semizotu veriyorum ben de.

Hipp in kavanoz mamalarını bende veriyorum mecburen.zorda kaldığımda veriyorum canım

[QUOTEsemizotu u ba, post: 47429727, member: 509968"]Bu arada balik veren var mi?
Ben iki kez tattirdim pek sevmedi. Biri somondu biri hamsiydi ikisini de yemedi. Insallah sonra sever.
Balik veremiyorum diye haftada iki kez semizotu veriyorum ben de.[/QUOTE]
Canım semizotunu nasıl yapıyorsun

Canım
Aksam yatmadan once yedir tamam diyo dedim gece kalkiyo emiyo emzirme alistir diyo emzik felan gecistir dedi

E="kanadali35, post: 47426297, member: 694495"]Aksam yatmadan once yedir tamam diyo dedim gece kalkiyo emiyo emzirme alistir diyo emzik felan gecistir dedi[/QUOTE]
Csnım benimki emzik almıyor zor bence ama

Kızlar merhaba canım çok sıkkındı.Oğlumu yataktan düşürdüm
Hem yatağımız baya yüksek 65 cm
Nasıl oldu anlamadım duşta poposunu yıkadım altını bezleyecektim ocakta yemek vardı koku geldi bi koşu ona bakayım dedim.Kuzumun ağlamasına koştum
Etrafı yastıklarla çevriliydi sadce uçta bisey yoktu anlamadım oraya nasıl geldi.Çok şükür kusmadı ama kafasının arkası şişti. eşim durmadı hastaneye götürdük doktor tomografi çekti korktuk itiraz da edemedik Allah korurusun bişey var da farkedemezsek diye Yavrum radyasyon aldı ama Rabbime bin şükür ki kötü bişey yokmuş.Allahım tüm evlatları korusun ya inşaallah.

Telefonumdan da kk ye giriş yapamıyorum ya sinir oldum.Her zaman da dizüstünü açamıyorum.
Hasta olan kızlar geçmiş olsun Allah acil şifa versin.
DonukPudra muhallebi sormuşsun ben de bir çay bardağı irmiği bir yemek kaşığı suda haşlıyorum ılıyınca 3 çay kaşığı üzüm pekmezi ekliyorum.
Ne güzel menü paylaşıyorsunuz Allah razı olsun ben de yararlanıyorum.Ben de paylaşmak isterdim ama malesef alerji dolayısıyla düzgün bir menümüz yok.Bir de sanırım biraz beceriksizim yeni şeyler üretemiyorum

M Mavisu27 çok geçmiş olsun canım.üzülme herkesin düşme hikayesi oluyo malesef.ben artık bırakıp odaya gideceğim zaman yere oturtup gidiyorum çünkü çok hareketlendiler

[QUOTEsemizotu u ba, post: 47429727, member: 509968"]Bu arada balik veren var mi?
Balik veremiyorum diye haftada iki kez semizotu veriyorum ben de.
Canım semizotunu nasıl yapıyorsun[/QUOTE]
Sogani minik dograyip kavuruyorum 1 tane sarimsak da ekliyorum. Kavurup buzluga attigim kuzu kiymam var ondan da 1 kasik ekliyorum. Dogradigim semizotlarini atip suyunu salana denk bekliyorum. Salinca az bi pirinc ekleyip suyunu ekliyorum. Pirincler pisince pismistir deyip kapatiyorum. Iliyinca da yediriyorum.

Ben de bakliyat vermek istiyorum da nasil yapicm bilmiyorum. Veren varsa tarif verebilir mi

Gecmis olsun cnm. Allah tekrarini gostermesin. Bianlik bisi dikkatten bian kacirdik mi oluyo malesef..

fermante bulgur pilavını yoğurtla karıştırıp veriyorum.mercimek pirinç bulgur üçlüsünden soğanı kavurup ezogelin Çorba yapıyorum.yeşil mercimek sevmedi bende vermiyorum şimdilik.aklıma gelen bunlar

Evet cnm bunlari ben de verdim hepsini severek yedi. Nohut kuru fasulye vermedim hic.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…