- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #74.421
Bilmem ki bende bi yerde öyle okumuştum.b ide yulaf unu çabuk bozulan bir unmus.o yüzden güvenilir yerlerden almak lazimBagirsaklari calistiriyo diyolar burda
zeymur burda olsaydı burası geyik topigimize değil gidin başka yerde muhabbet edin sayfayı kirletmeyin derdi.kulaklari cinlasin
2 tatlı kaşığı pirinç unu ve biraz su. Muhallebi hazır olunca içine muz ya da bebe bisküvisi falan koyuyorum ben.Muhallebi tarifinizi paylasir misiniz?
zeymur burda olsaydı burası geyik topigimize değil gidin başka yerde muhabbet edin sayfayı kirletmeyin derdi.kulaklari cinlasin
Tesekkur ederim..2 tatlı kaşığı pirinç unu ve biraz su. Muhallebi hazır olunca içine muz ya da bebe bisküvisi falan koyuyorum ben.
Hipp in kavanoz mamalarını bende veriyorum mecburen.zorda kaldığımda veriyorum canımBugun aksam babamiz isten gelince disari cikmayi planliyoruz elektrik supurgem bozuldu yeni almam lazim. Evde muhallebisini hazirluicqm disarda biz yerken ona da yediriim.
Ben bayram tatilinda memleketteyken bikackez hazir mamalardan aldim verdim. Su hero hipp vs kavanoz mamalari var ya ondan. Cok saglikli degil biliyorum da mecbur kalinca baska cozum bulamadim. Disarda olunca ek gida isi biraz zor oluyo. Heleki hazirliksiz disari cikarasan hepten zor.
Bu disari cikmalarda sizler neler veriyosunuz?
Aksam yatmadan once yedir tamam diyo dedim gece kalkiyo emiyo emzirme alistir diyo emzik felan gecistir dedi
Canım semizotunu nasıl yapıyorsun[/QUOTE][QUOTEsemizotu u ba, post: 47429727, member: 509968"]Bu arada balik veren var mi?
Ben iki kez tattirdim pek sevmedi. Biri somondu biri hamsiydi ikisini de yemedi. Insallah sonra sever.
Balik veremiyorum diye haftada iki kez semizotu veriyorum ben de.
Gecmis olsun cnm. Allah tekrarini gostermesin. Bianlik bisi dikkatten bian kacirdik mi oluyo malesef..Kızlar merhaba canım çok sıkkındı.Oğlumu yataktan düşürdüm
Hem yatağımız baya yüksek 65 cm
Nasıl oldu anlamadım duşta poposunu yıkadım altını bezleyecektim ocakta yemek vardı koku geldi bi koşu ona bakayım dedim.Kuzumun ağlamasına koştum
Etrafı yastıklarla çevriliydi sadce uçta bisey yoktu anlamadım oraya nasıl geldi.Çok şükür kusmadı ama kafasının arkası şişti. eşim durmadı hastaneye götürdük doktor tomografi çekti korktuk itiraz da edemedik Allah korurusun bişey var da farkedemezsek diyeYavrum radyasyon aldı ama Rabbime bin şükür ki kötü bişey yokmuş.Allahım tüm evlatları korusun ya inşaallah.
Telefonumdan da kk ye giriş yapamıyorum ya sinir oldum.Her zaman da dizüstünü açamıyorum.
Hasta olan kızlar geçmiş olsun Allah acil şifa versin.
DonukPudra muhallebi sormuşsun ben de bir çay bardağı irmiği bir yemek kaşığı suda haşlıyorum ılıyınca 3 çay kaşığı üzüm pekmezi ekliyorum.
Ne güzel menü paylaşıyorsunuz Allah razı olsun ben de yararlanıyorum.Ben de paylaşmak isterdim ama malesef alerji dolayısıyla düzgün bir menümüz yok.Bir de sanırım biraz beceriksizim yeni şeyler üretemiyorum
Csnım benimki emzik almıyor zor bence ama[/QUOTE]Canım
E="kanadali35, post: 47426297, member: 694495"]Aksam yatmadan once yedir tamam diyo dedim gece kalkiyo emiyo emzirme alistir diyo emzik felan gecistir dedi
Evet cnm bunlari ben de verdim hepsini severek yedi. Nohut kuru fasulye vermedim hic.fermante bulgur pilavını yoğurtla karıştırıp veriyorum.mercimek pirinç bulgur üçlüsünden soğanı kavurup ezogelin Çorba yapıyorum.yeşil mercimek sevmedi bende vermiyorum şimdilik.aklıma gelen bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?