- 21 Nisan 2015
- 2.396
- 4.805
- 83
- 42
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #74.441
Onları bende vermedim canımEvet cnm bunlari ben de verdim hepsini severek yedi. Nohut kuru fasulye vermedim hic.
Kızlar merhaba canım çok sıkkındı.Oğlumu yataktan düşürdüm
Hem yatağımız baya yüksek 65 cm
Nasıl oldu anlamadım duşta poposunu yıkadım altını bezleyecektim ocakta yemek vardı koku geldi bi koşu ona bakayım dedim.Kuzumun ağlamasına koştum
Etrafı yastıklarla çevriliydi sadce uçta bisey yoktu anlamadım oraya nasıl geldi.Çok şükür kusmadı ama kafasının arkası şişti. eşim durmadı hastaneye götürdük doktor tomografi çekti korktuk itiraz da edemedik Allah korurusun bişey var da farkedemezsek diyeYavrum radyasyon aldı ama Rabbime bin şükür ki kötü bişey yokmuş.Allahım tüm evlatları korusun ya inşaallah.
Telefonumdan da kk ye giriş yapamıyorum ya sinir oldum.Her zaman da dizüstünü açamıyorum.
Hasta olan kızlar geçmiş olsun Allah acil şifa versin.
DonukPudra muhallebi sormuşsun ben de bir çay bardağı irmiği bir yemek kaşığı suda haşlıyorum ılıyınca 3 çay kaşığı üzüm pekmezi ekliyorum.
Ne güzel menü paylaşıyorsunuz Allah razı olsun ben de yararlanıyorum.Ben de paylaşmak isterdim ama malesef alerji dolayısıyla düzgün bir menümüz yok.Bir de sanırım biraz beceriksizim yeni şeyler üretemiyorum
Çok gecmis olsun canım allah beterinden korusunKızlar merhaba canım çok sıkkındı.Oğlumu yataktan düşürdüm
Nasıl oldu anlamadım duşta poposunu yıkadım altını bezleyecektim ocakta yemek vardı koku geldi bi koşu ona bakayım dedim.Kuzumun ağlamasına koştum
Etrafı yastıklarla çevriliydi sadce uçta bisey yoktu anlamadım oraya nasıl geldi.Çok şükür kusmadı ama kafasının arkası şişti. eşim durmadı hastaneye götürdük doktor tomografi çekti korktuk itiraz da edemedik Allah korurusun bişey var da farkedemezsek diyeYavrum radyasyon aldı ama Rabbime bin şükür ki kötü bişey yokmuş.Allahım tüm evlatları korusun ya inşaallah.
Telefonumdan da kk ye giriş yapamıyorum ya sinir oldum.Her zaman da dizüstünü açamıyorum.
DonukPudra muhallebi sormuşsun ben de bir çay bardağı irmiği bir yemek kaşığı suda haşlıyorum ılıyınca 3 çay kaşığı üzüm pekmezi ekliyorum.
Ne güzel menü paylaşıyorsunuz Allah razı olsun ben de yararlanıyorum.Ben de paylaşmak isterdim ama malesef alerji dolayısıyla düzgün bir menümüz yok.Bir de sanırım biraz beceriksizim yeni şeyler üretemiyorum
Sogani minik dograyip kavuruyorum 1 tane sarimsak da ekliyorum. Kavurup buzluga attigim kuzu kiymam var ondan da 1 kasik ekliyorum. Dogradigim semizotlarini atip suyunu salana denk bekliyorum. Salinca az bi pirinc ekleyip suyunu ekliyorum. Pirincler pisince pismistir deyip kapatiyorum. Iliyinca da yediriyorum.Canım semizotunu nasıl yapıyorsun
Canım ben yoğurt ve bebe bisküvisi alıyorum. Gittiğimiz yerde hemen karıştırıp veriyorum. Muz da koyuyorum çantama. Sıkıştımmı dayıyorum ağzına, eme eme yiyo. Aklıma da başka bişey gelmiyo. Çorba alsan soğur. MuZ dışındaki meyveleri soy ez falan dışarda zor. Steril ortam mı arayacağım bir de.Bugun aksam babamiz isten gelince disari cikmayi planliyoruz elektrik supurgem bozuldu yeni almam lazim. Evde muhallebisini hazirluicqm disarda biz yerken ona da yediriim.
Ben bayram tatilinda memleketteyken bikackez hazir mamalardan aldim verdim. Su hero hipp vs kavanoz mamalari var ya ondan. Cok saglikli degil biliyorum da mecbur kalinca baska cozum bulamadim. Disarda olunca ek gida isi biraz zor oluyo. Heleki hazirliksiz disari cikarasan hepten zor.
Bu disari cikmalarda sizler neler veriyosunuz?
Yoğurt radyasyonun etkisini azaltır tatlım. Bol yoğurt yedir.Kızlar merhaba canım çok sıkkındı.Oğlumu yataktan düşürdüm
Ben mercimek corbası yaptım bugun mesela kızlar yarım sogan ve yarım havucu rendeledim kavurdum yagda sonra mercimek ve tatlı patates ekledim et suyum bitmişti normal su koydum cok da sevdı yedi.içine pişince bebek dkmegi koydum bir dilim yanındada yogurt[/QUOTE]Sogani minik dograyip kavuruyorum 1 tane sarimsak da ekliyorum. Kavurup buzluga attigim kuzu kiymam var ondan da 1 kasik ekliyorum. Dogradigim semizotlarini atip suyunu salana denk bekliyorum. Salinca az bi pirinc ekleyip suyunu ekliyorum. Pirincler pisince pismistir deyip kapatiyorum. Iliyinca da yediriyorum.
Ben de bakliyat vermek istiyorum da nasil yapicm bilmiyorum. Veren varsa tarif verebilir mi
Merhaba bizde 16 Kasim dogumluyuz. 3 aydir ek gidaya gecmeye calisiyorum. Cok sey doktum cope yediremiyorum .biraz puturlu oldumu oguruyor bogazinda kalcakmis gibi. Korkutuyor Beni. Nasil yediriyorsunuz ? Ne kadar veriyorsunuz[/QUOTE]Ben mercimek corbası yaptım bugun mesela kızlar yarım sogan ve yarım havucu rendeledim kavurdum yagda sonra mercimek ve tatlı patates ekledim et suyum bitmişti normal su koydum cok da sevdı yedi.içine pişince bebek dkmegi koydum bir dilim yanındada yogurt
Canım hırka gibi bişey olabilir belki uyanınca battaniye ile durmassa üşümesin diye bide agzını tatlandırcK bi meyve püresi koyardım ben mesela olurda emmez diyeSlm kizlarrrr bana bi El altinucakta yanima alacaklarimin listesi ; 20kadar bez iki biberon,suluk onluk,agiz bezi,islak mendili, ince battaniye, ince ortu,emzirme yastigi, mama,ateş olcer,agri kesici surup, alerji ignesi,kiyafet,3 emzik,pisik kremi,oyuncak,esiklerim varmi bi bakin
Slm kizlarrrr bana bi El altinucakta yanima alacaklarimin listesi ; 20kadar bez iki biberon,suluk onluk,agiz bezi,islak mendili, ince battaniye, ince ortu,emzirme yastigi, mama,ateş olcer,agri kesici surup, alerji ignesi,kiyafet,3 emzik,pisik kremi,oyuncak,esiklerim varmi bi bakin
Merhaba bizde 16 Kasim dogumluyuz. 3 aydir ek gidaya gecmeye calisiyorum. Cok sey doktum cope yediremiyorum .biraz puturlu oldumu oguruyor bogazinda kalcakmis gibi. Korkutuyor Beni. Nasil yediriyorsunuz ? Ne kadar veriyorsunuz[/QUOTE]Ben mercimek corbası yaptım bugun mesela kızlar yarım sogan ve yarım havucu rendeledim kavurdum yagda sonra mercimek ve tatlı patates ekledim et suyum bitmişti normal su koydum cok da sevdı yedi.içine pişince bebek dkmegi koydum bir dilim yanındada yogurt
Bikez kabugunu soyup rendeleyip bi kez de dograyip verdim yemedi. Tuzlu diye de bida denemedim acikcasi.Kizlar bebeklerinize zeytini nasil veriyosunuz? Ben ilk bugun verdim. Aksamdan suya koydum ama tuzu gitmemis icim rahat etmedi ama verdim yine de
Cok guzel cnm menun ne guzel hazirliyosun. Ben henuz makarna hic vermedim. Deneyeyim iyi oldu bu menu isi.Bi menu de ben yazayim.
Kahvaltida kendi yaptigim peyniri ezip peynir suyundan koyuyorum icine hipp 5 tahilli bazen biber ceviz salatalik vs koyuyorum. Bu sabah da zeytini ezip koydum. Bazen tahilli yerine tam bugday eknegi koyuyorum. Bazen misir unu ve tereyagiyla kuymak yapiyorum tabi ona da kasar yerine kendi yaptigim peyniri koyuyorum.
Oglen meyve puresi ya da kahvaltiyi iyi yapmadiysa meyveli muhallebi yaninda keci boynuzu ozu.
Yine bi ara ogunde 1 hurmayi ezip yarim ceviz koyuyorum.
Aksam etli tarhana corbasi. Ev hamuruna et koyup yogurtlu manti. Nohutu ezip et suyu ve et koyuyorum. Garniturlu makarna salatasi yapiyorum. Havuc kabak semiz otu sogan sarimsak vs sebze corbasi yapiyorum. Bazen de kendi yemeklerimize tuz ve salca koymadan veriyorum.
Yatmadan once de probiyotik yogurt ya da kefir veriyorum
Aralarda ve gece sabbbaha kadar emiyo
Uzun oldu ama fikir olsun size de. Afiyet oksun bebislere. Anakara da kolay gelsin
Kasik mamasi diye gecenlerden 5 organik tam tahil karisimi seker aroma vs yok. ben kivam icin ve ekmek yerine kullaniyorum bazen sulu olan meyve purelerine de azcik katiyorum guzel oluyo. Ek gidaya ilk basladigimda anne sutuyle ya da suyla yapip vermistimCok guzel cnm menun ne guzel hazirliyosun. Ben henuz makarna hic vermedim. Deneyeyim iyi oldu bu menu isi.
Bi de hipp tahilli5 dedigin nedir. Dun markette gordum fakat alip almamakta tereddut ettim. Mama degil sanirim o dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?