2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Spinal sezeryan olup adet olan var mı?
Spinal sonrası 1 hafta kadar inanılmaz baş Ağrı'sı çekmiş boynumu oynatamamıştım.Dün ilk defa adet oldum ve olur olmaz boynum o zamanki gibi tutuldu.Çok ilginç ama bu ikisinin ilişkili olduğunu düşünüyorum.Var mı benzer bi tecrübesi olan?

Bende spinal sezaryan oldum, ikinci ayda regl olmaya basladim, basagrisi felan olmadi hiç

Canım hırka gibi bişey olabilir belki uyanınca battaniye ile durmassa üşümesin diye bide agzını tatlandırcK bi meyve püresi koyardım ben mesela olurda emmez diye
Tesekkur ler teyzos, Hirka alicam ucak soguk oluyo meyve puresi kendi yaptigimi ucaga almiyolar hazırda vermek istemiyom,ucaga binmedin yemegine vercem Duzeni bozulmasin aksam sadece mama veriyorum :)

Canım ben de spinal oldum ama başım falan ağırmadı. 2. Ayda regl oldum gibi oldu sonra kesildi, 7.Ayda başladı tekrar.

Kızlar nasılsınız? M Mavisu27 Geçmiş olsun canım Rabbim beterinden saklasın meleklerimizi canım sakın kendini suçlama .geçen bende kucagimdayken nasıl aldıysa ablasının ojesini eline almış tam geri almaya çalışırken bir fırlattı heryer oje Hadi onu geçtim komple Yağmur un bacaklar ayaklar eller oje oldu kıpkırmızı .bende salak gibi gittim yıkadım oldumu iyice tek bir derisi gözükmedi .babası bana söylene söylene asetonla sildi heryerini .Of bide üstüne öyle kötü kokuyor duki heryer heralde Bizim kızı çarptı küstü bayaa .çok kötüydü çok üzüldüm ama böyle büyüyorlar .
Kızlar hiç vaktim olmuyor okuyamıyorum bile inanın dört çocuktan değil beni bu yağmur umun enerjisi duman ediyor .emeklemiyor yürümüyor siralamiyor ama sürekli deniyor ve benide ter içinde bırakıyor.
Artikgunde İki kez uyuyor oda en fazla kırk dakika ama sallama hızını azalta azalta bayaa sallamadan uyutuyor gibiyim nasl cesaret ettin derseniz Birgün öyle sallayıp uyunamasina sinir oldum zaten uyumuyor bari bir işe yarasın dedim tuttu valla.sizinkiler kaç defa uyuyor?

Kızlar ablam geldi hosgeldi ama dememi siz bunu alistirmissiniz diye moralim bozuldu hep okuyorum ve evet dedim ya benim kızım zor kız FAZLA ANNE diye bir site var sizde okuyun kızlar .orada sanki beni ve kızımı anlatmış müthiş yazılar var .ben kızımı böyle zor ve algıları tamamen açık öğrenmeye istekli bu yüzden ihtiyaçları fazla olan bir çocuk olarak kabul ettim artık şu ay bu ay gelsin düzelecek diye umitlenmeyecegim onun enerjisini olumluya çevirmeye çalışıcam

Bu enerji patlaması akrepten bilinmez ama bide çocuk yaparsam kasim mi Hayır emeklerken bile bu kadar yaramazlık yapan çocuklar yürünce nolcak bilmiyorum çok korkuyorm

Bu enerji patlaması akrepten bilinmez ama bide çocuk yaparsam kasim mi Hayır emeklerken bile bu kadar yaramazlık yapan çocuklar yürünce nolcak bilmiyorum çok korkuyorm
Bende inan bende çok korkuyorum nasıl yetisicez diye.dersler ev işleri Vs.hepsini akşam yapıyorum oda yarım yamalak sırf gündüz kızıma yetisebileyim diye .yoruluyorum deli gibi bağırarak ağlamak geliyor içimden hele rahat anneleri görünce...Hem öyle çok seviyorum hemde yetişemiyorum ahh biraz daha gamsız olaydık .annelik delilik diye boşuna dememişler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…