- 10 Eylül 2015
- 45
- 55
- 18
- 38
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #74.461
Bende spinal sezaryan oldum, ikinci ayda regl olmaya basladim, basagrisi felan olmadi hiçSpinal sezeryan olup adet olan var mı?
Spinal sonrası 1 hafta kadar inanılmaz baş Ağrı'sı çekmiş boynumu oynatamamıştım.Dün ilk defa adet oldum ve olur olmaz boynum o zamanki gibi tutuldu.Çok ilginç ama bu ikisinin ilişkili olduğunu düşünüyorum.Var mı benzer bi tecrübesi olan?
Tesekkur ler teyzos, Hirka alicam ucak soguk oluyo meyve puresi kendi yaptigimi ucaga almiyolar hazırda vermek istemiyom,ucaga binmedin yemegine vercem Duzeni bozulmasin aksam sadece mama veriyorum :)Canım hırka gibi bişey olabilir belki uyanınca battaniye ile durmassa üşümesin diye bide agzını tatlandırcK bi meyve püresi koyardım ben mesela olurda emmez diye
Evet yeni oyuncak alcam ilgisini cekerdiye, 10 saat Ne yapcam bilmiyomOyuncak bişeyler de al bence cnm ay kolay gelsin sana ya zor yolculuk
InsallahEvet yeni oyuncak alcam ilgisini cekerdiye, 10 saat Ne yapcam bilmiyominsallah yanim bos olur rahat hareket ederiz
10 saat mi ????? Off cok uzunmus iyi yolculuklar dilerim umarim sorunsuz atlatirsiniz. Kalkista su icir yada emzir yada mama inerkende ayni sekildeEvet yeni oyuncak alcam ilgisini cekerdiye, 10 saat Ne yapcam bilmiyominsallah yanim bos olur rahat hareket ederiz
Sagol canim Evet 10 saat bide istanbuldan direk izmire gelcem bide havalaninda 5 saat beklicem...10 saat mi ????? Off cok uzunmus iyi yolculuklar dilerim umarim sorunsuz atlatirsiniz. Kalkista su icir yada emzir yada mama inerkende ayni sekilde
Insallah
Canım ben de spinal oldum ama başım falan ağırmadı. 2. Ayda regl oldum gibi oldu sonra kesildi, 7.Ayda başladı tekrar.Spinal sezeryan olup adet olan var mı?
Spinal sonrası 1 hafta kadar inanılmaz baş Ağrı'sı çekmiş boynumu oynatamamıştım.Dün ilk defa adet oldum ve olur olmaz boynum o zamanki gibi tutuldu.Çok ilginç ama bu ikisinin ilişkili olduğunu düşünüyorum.Var mı benzer bi tecrübesi olan?
Baya uzunmus ya şimdiden iyi yolcular ins sorunsuz atlatirsinEvet yeni oyuncak alcam ilgisini cekerdiye, 10 saat Ne yapcam bilmiyominsallah yanim bos olur rahat hareket ederiz
Tesekkur ederimBaya uzunmus ya şimdiden iyi yolcular ins sorunsuz atlatirsin
Canım fora nin az tuzlu diyet zeytini var ondan veriyorum ben çok seviyo. İsira isira iki tane yiyo masallahKizlar bebeklerinize zeytini nasil veriyosunuz? Ben ilk bugun verdim. Aksamdan suya koydum ama tuzu gitmemis icim rahat etmedi ama verdim yine de
Oooo Allah kolaylık versin inşallah bolbol uyurda biraz rahat edersinSagol canim Evet 10 saat bide istanbuldan direk izmire gelcem bide havalaninda 5 saat beklicem...
Bu enerji patlaması akrepten bilinmez ama bide çocuk yaparsam kasim mi HayırKızlar ablam geldi hosgeldi ama dememi siz bunu alistirmissiniz diye moralim bozuldu hep okuyorum ve evet dedim ya benim kızım zor kız FAZLA ANNE diye bir site var sizde okuyun kızlar .orada sanki beni ve kızımı anlatmış müthiş yazılar var .ben kızımı böyle zor ve algıları tamamen açık öğrenmeye istekli bu yüzden ihtiyaçları fazla olan bir çocuk olarak kabul ettim artık şu ay bu ay gelsin düzelecek diye umitlenmeyecegim onun enerjisini olumluya çevirmeye çalışıcam
Bende inan bende çok korkuyorum nasıl yetisicez diye.dersler ev işleri Vs.hepsini akşam yapıyorum oda yarım yamalak sırf gündüz kızıma yetisebileyim diye .yoruluyorum deli gibi bağırarak ağlamak geliyor içimden hele rahat anneleri görünce...Hem öyle çok seviyorum hemde yetişemiyorum ahh biraz daha gamsız olaydık .annelik delilik diye boşuna dememişler .Bu enerji patlaması akrepten bilinmez ama bide çocuk yaparsam kasim mi Hayıremeklerken bile bu kadar yaramazlık yapan çocuklar yürünce nolcak bilmiyorum çok korkuyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?