2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Herkes bi sey soyluyo aman ha kucaga alistirmayin deniyo,geçen yazik okudum bebeginizi kucaga alistirin diyodu  bence en iyisini Anneler bilir,

M mambur benim oğluşum Öğlen 1 den 3 e kadar,6 dan 7 ye kadar birde akşam 9 buçukta yarım saat uyur.gece 12.30 / 1 arası yatar sabah 10 a kadar.ama iki saate bir uyanır Emer yatar.uykusu açılırsa vay halime.uyumaz.bizim uyku düzenimiz böyle.

Kızlar benim minik adam sıralayarak bütün evi dolaşıyor bide arada yürüyebildiğini sanıyor şapşik çekiyo ellerini pat diye düşüyo yere,sürekli peşinde biri var..bide kek denedik bugün tarifi ekliyorum ben yumurta alerjimiz den dolayı yumurtasız yaptım güzel oldu.. bide özel sektörde çalışan arkadaşlara bşy danışcam ücretsiz izin hakkımız kaç ay yada hafta

Oyy kızlar oyyy ...
valla hep okuyorum ama yazamıyorum ne zaman yazıcam yaramaz oluşum elimden alıyo teli..Rabbimin gücüne gitmesin bende bi taneyken nefes alamıyorum 2 .3 tane olanlara hele hele Mambur'a Allah güç kuvvet sabır versin..yaa bi emeklese diyodum..Allahım ne zormus emekleine. .Düz bulduğu neresi varsa tutunup dikiliyo ayağa. .sonra da lap poponun üstüne. .yarın sabahtan tatile çıkıyoruz hayirlisiyla valla bir yandanda valiz hazırlıyorum. .arkamı dönüp bi bakıyorum ya tv unitesinin üstüne cikmaya çalışıyo. .daha neler neler oyy ben nidem nasıl isem. .başımı alıp nere gidemmelim kolum belim sırtım heryerim koptu ağrıdan bugun

canım akşam 9da uyuyunca gece uykusuna gitmiyorum mu?
Benimki akşam 8de yatar sabah 5te kalkar,Sabah taa 10da uyur 10.30 -11.00 arası kalkar birde öğleden sonra 3 te uyur şanslıysam 4. Te kalkar .Sonra 8de gece uykusu olur

Canım ben 4bebeyle iadei ziyaret yaparım diye kimse gelmiyor pek rahatım yani:))
Ay oyle olsun diye 4 cocuk yapamam
1 de pes ettim
Sana sapka cikariyorum

Bu arada okudim yazamadim ablana sevgiler..
Cunku sen sadist ve ruh hastasisin.kendine iskence edilmesine bayiliyorsun
Kizini ALISTIRDIN itiraf et

canım akşam 9da uyuyunca gece uykusuna gitmiyorum mu?
Benimki akşam 8de yatar sabah 5te kalkar,Sabah taa 10da uyur 10.30 -11.00 arası kalkar birde öğleden sonra 3 te uyur şanslıysam 4. Te kalkar .Sonra 8de gece uykusu olur
Yok canım yani yarım saati geçmiyo şekerleme yapıyo.emerken gidiyo gözler.hiç uyutmasam daha mız mız oluyo.

Ay oyle olsun diye 4 cocuk yapamam
1 de pes ettim
Sana sapka cikariyorum

Bu arada okudim yazamadim ablana sevgiler..
Cunku sen sadist ve ruh hastasisin.kendine iskence edilmesine bayiliyorsun
Kizini ALISTIRDIN itiraf et
yorgunluktan delirsemde cok çocuk güzel be arkadaşım onlar benim valla cıvıl cıvıl oluyor onlarla ev.
Kızlar valla anam babam bile başta sen alistirmisin diyorlardı İki gün kaldılar benim kıza uzaylı gibi baktılar:)). Valla normal değil diyorlar:))şimdi bırakıp bakkala bile gidemiyorum o derece korkuyorlar:))
Ben daha doğum yapalı beş saat olmuştu bebiş kocamın kucağımda yengem geldi diyorki vah vah kucağa alistirmissiniz yuh oha dedim ulan daha beş saat oldu dedim bende karnımda alıştırdım tövbe tövbe

Allah nesenizi daim etsin.
Herkesin hanesine insallah..

Offf ne bos beles insanlar var ya..
Alissinlar yurudukten sonra kucaga gelmek.istemicekler zaten

Ben de benimkini 1.5 saattir salliyorum sinirlerim tepemde

Hayaller hayatlar yasiyorum resmenondan diyorim 2.bile uzak diye
Sen 9ay son gune dek gebe olduunu bile anlama fosur fosur son gune.dek uyu....dogur sonrasi

Allahin.sinavi.da bana boyleymis

Rabbim saglikli eylesin de bazen kendimi cok depresif evi kendimi boslamis yetemiyor hissediyorim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…