- 25 Temmuz 2015
- 5.072
- 11.542
- 248
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #74.481
Insallah tesekkurlerOooo Allah kolaylık versin inşallah bolbol uyurda biraz rahat edersin
Herkes bi sey soyluyo aman ha kucaga alistirmayin deniyo,geçen yazik okudum bebeginizi kucaga alistirin diyodu Kızlar ablam geldi hosgeldi ama dememi siz bunu alistirmissiniz diye moralim bozuldu hep okuyorum ve evet dedim ya benim kızım zor kız FAZLA ANNE diye bir site var sizde okuyun kızlar .orada sanki beni ve kızımı anlatmış müthiş yazılar var .ben kızımı böyle zor ve algıları tamamen açık öğrenmeye istekli bu yüzden ihtiyaçları fazla olan bir çocuk olarak kabul ettim artık şu ay bu ay gelsin düzelecek diye umitlenmeyecegim onun enerjisini olumluya çevirmeye çalışıcam
Bende gelmeden derin temizlik yapayim dedim,ben sildim kizim arkamdan kuruladiBenim evi de birseyler goturuyor.. hicbisey yapamiyorum.
Aniden zil.calsa felaket ev daginik.
Bu oglan beni pert etti
Bende gelmeden derin temizlik yapayim dedim,ben sildim kizim arkamdan kuruladi
Kizim beceriklidir.Oyy minnosum ya
Kizim beceriklidir.DonukPudra sanada geliriz yardima temizlige elektirik li supurgeyede gerek yok topluyo herseyi kendisi
Tarif icin sagol... hangi siteyi takip rdiyorsun?
Belli bi site takip etmiyorum canım öyle araştırıyorum bize uygun bly bulursam deniyorum bunu ascı anne diye bi siteden buldumAy sorma ya bizimki gozumun icine bakarak atiyor bir de kosunca yanina gulup agzini acmiyor
Tarif icin sagol... hangi siteyi takip rdiyorsun?
bencede en iyisini anneler bilir çünkü bu yürek işi mantık işi değilki kalıba sokasinHerkes bi sey soyluyo aman ha kucaga alistirmayin deniyo,geçen yazik okudum bebeginizi kucaga alistirin diyodu bence en iyisini Anneler bilir,
canım akşam 9da uyuyunca gece uykusuna gitmiyorum mu?
Canım ben 4bebeyle iadei ziyaret yaparım diye kimse gelmiyor pek rahatım yani:))Benim evi de birseyler goturuyor.. hicbisey yapamiyorum.
Aniden zil.calsa felaket ev daginik.
Bu oglan beni pert etti
Ay oyle olsun diye 4 cocuk yapamamCanım ben 4bebeyle iadei ziyaret yaparım diye kimse gelmiyor pek rahatım yani:))
Yok canım yani yarım saati geçmiyo şekerleme yapıyo.emerken gidiyo gözler.hiç uyutmasam daha mız mız oluyo.canım akşam 9da uyuyunca gece uykusuna gitmiyorum mu?
Benimki akşam 8de yatar sabah 5te kalkar,Sabah taa 10da uyur 10.30 -11.00 arası kalkar birde öğleden sonra 3 te uyur şanslıysam 4. Te kalkar .Sonra 8de gece uykusu olur
yorgunluktan delirsemde cok çocuk güzel be arkadaşım onlar benim valla cıvıl cıvıl oluyor onlarla ev.Ay oyle olsun diye 4 cocuk yapamam
1 de pes ettim
Sana sapka cikariyorum
Bu arada okudim yazamadim ablana sevgiler..
Cunku sen sadist ve ruh hastasisin.kendine iskence edilmesine bayiliyorsun
Kizini ALISTIRDIN itiraf et
Yok itiraf ediyorum kızlar ben benim cadı kıza karnımda kucak eğitimi verdim :))
Allah nesenizi daim etsin.yorgunluktan delirsemde cok çocuk güzel be arkadaşım onlar benim valla cıvıl cıvıl oluyor onlarla ev.
Kızlar valla anam babam bile başta sen alistirmisin diyorlardı İki gün kaldılar benim kıza uzaylı gibi baktılar:)). Valla normal değil diyorlar:))şimdi bırakıp bakkala bile gidemiyorum o derece korkuyorlar:))
Ben daha doğum yapalı beş saat olmuştu bebiş kocamın kucağımda yengem geldi diyorki vah vah kucağa alistirmissiniz yuh oha dedim ulan daha beş saat oldu dedim bende karnımda alıştırdım tövbe tövbe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?