2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Yok itiraf ediyorum kızlar ben benim cadı kıza karnımda kucak eğitimi verdim :))
Keşke benimkini kucağa alıştırsaydım. İki elimden tutup evi dolaşmak istiyo. E iki büklüm belim ağırıyor kucağıma alayım diyorum, çığlık çığlığa. İlla yerde kendi gidecek. Tabi bana tutunarak.

Aynı bizimkini tarif etmişsin sezeryandan sonra bende bi bel ağrısı kaldı zaten eğilik durunca çok ağrıyo ama mecbur bütün evi dolanıyoruz öyle yürüyecekmiş paşam

Bizim dün doktor kontrolümüz vardı boy kilo iyiymiş gerçi 400 gr almış bana az geldi ama iyi dedi, aşıyı olmıycaz yumurta alerjimiz den dolayı,doktor zaten şu anda kızamık yok çok çok önemli değil bu ayda olması 1 yaş aşısı yla yaparız dedi ana sağlık ocağında değil burda yapalım doktor kontrolünde olsun dedi, tam idrar kan ve alerji testleri yaptırdık sonuçlar henüz çıkmadı ama devit ve kan damlasını epeydir kullanmadık inş düşük çıkmaz değerleri. Bidee bisküvi yaptım oğluma bu sabah deniycez bakalım ıhlamurla yumuşatıp pekmez ekliycem

sabahları aklını dolaba koyacaksin akşam alacaksın :))Yoksa insan kafayı sıyıracak gibi oluyor .Sen çokmu yapabiliyorsun desen yok yaw haftanın enaz dört günü depresyona giriyorum ,özellikle bu yağmurum dan sonra öfke kontrolleri için okuyup duruyorum ,lokum gibi bir anne olayım diye:))tabii birde es tarafı var ,eşimle 9aydır birlikte yemek yemedik -dışarıda değil kahvaltıyı bile yani- hiç sohbet edemiyoruz .oda çok geriyor insanı eve bebelere kendine eşine yetememek depresyona sokuyor insanı .

Kızlar bende rahat hatun analar gibi olmak istiyorum .bebesi sabah gamsizca TV karşısına koymayı-itiraf edeyim denedim tüm cabalarima rağmen bakmadi Ey çaresizlik adama herşeyi denetir- evimin günlük!!-Yapmamaktan örümcek bağlamış yıllık işini değil - işini yapmayı sonra bebeyi diğer kucumenlere emanet edip dusalmayi veee güne gidip bebem üç saat uyurken rahatça yiyip içmeyi istiyorum .Ha bide akşama gezmekten!yemek yapamadığım için eşim işten yorgun !gelince beni yemeğe götürsün istiyorum.tabii ozaman ben ben olmazdım

Aynen ya...
Uyutuyorum esimle sohbet edelim ya da bir sarilayim diyorum cocukta çip var sanki uyaniyor..
Gecen artik whatsaptan konustuk ergenler gibi

Bizim bebeler zaten deliksiz 3 saat uyusa emin ol rahatla dus da aliriz..dinleniriz de yemek de yapariz..
Bende cok istiyorum ama yok bazen diyorum ben mi kasiyorum yapan nasil yapiyor ama yok tamamen bebekle alakali. Gecen markete gittim 15 dk bebek arabasinda bi aglama krizine girdi eve nasil geldim anlatamam. Millet demistir ne bicim kadin cocuk agliyo umursamiyor diye ama kucagima alsam arabayi napcaktim

Eline sağlık canım çok güzel görünüyor benim bile yiyesim geldi inşallah paşa da yer

Kızlar peynir yapıyomusunuz kendiniz yapıyosanız nasıl yapıyosunuz doktor durma yedir dedi ben coştum herşeyi yedirmek istiyorum çocuğa çokda güvenemedim doktor ama bakalım... bide ben 2. Çocuğu düşünmeye başladım eşim haftaya doktora gitcek tekrar bi tedavi sürecine başlıycak sanırım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

inşallah arzu ettiğiniz gibi olur canım Rabbim hayırlısını nasip etsin

Kızlar ben bugün kızıma balık yedirdim.bayıldı maşallah.fırında sardalya yaptım boyu encok uzatan baliktir kendisi.küçük küçük ekmek parçalarıyla yedirdim .inşallah hergün yapıcam tabii zor gelmezse:))tavuk balığı da iki hafta sonra çıkarmış.en kolay yutulan baliktir tavuk balığı .balığı sevmeyen genelde herbebe tavuk balığını kolay yer.

Eline saglik cnm. Yedi mi oglusun? Guzel olduysa tarif bekliyorum cnm.

Sabah hicbirsey yediremedim.
Uzum yedi kendisi oglen de kabak mucver yaptim. Onu sevdi .

Aksama disarda olacagiz corba kofte yediririm nasipse.

Bayramda tatile gidecegiz biz de .. simdiden heyecan sardi. Bakalm bebekle nasil olacak..
Alisverislere baslayayim

Afiyet olsun cnm. Biz daha hic balik pisirmedik evde. Gecen bi disarda yedik kizima da somon soylrdim ama hic begenmedi. Onunuzdeki hafta bugun yapicam ben de ins.
Hergun balik yicek mi hem sana zor hem o bikmasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…