- 19 Mayıs 2015
- 778
- 847
- 103
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #74.501
Keşke benimkini kucağa alıştırsaydım. İki elimden tutup evi dolaşmak istiyo. E iki büklüm belim ağırıyor kucağıma alayım diyorum, çığlık çığlığa. İlla yerde kendi gidecek. Tabi bana tutunarak.Yok itiraf ediyorum kızlar ben benim cadı kıza karnımda kucak eğitimi verdim :))
Evet. 9.ay asisiKizlar agustos ayi kontrolunde asi var galiba
Aynı bizimkini tarif etmişsin sezeryandan sonra bende bi bel ağrısı kaldı zaten eğilik durunca çok ağrıyo ama mecbur bütün evi dolanıyoruz öyle yürüyecekmiş paşamKeşke benimkini kucağa alıştırsaydım. İki elimden tutup evi dolaşmak istiyo. E iki büklüm belim ağırıyor kucağıma alayım diyorum, çığlık çığlığa. İlla yerde kendi gidecek. Tabi bana tutunarak.
Ay naptn geldn mıSagol canim Evet 10 saat bide istanbuldan direk izmire gelcem bide havalaninda 5 saat beklicem...
sabahları aklını dolaba koyacaksin akşam alacaksın :))Yoksa insan kafayı sıyıracak gibi oluyor .Sen çokmu yapabiliyorsun desen yok yaw haftanın enaz dört günü depresyona giriyorum ,özellikle bu yağmurum dan sonra öfke kontrolleri için okuyup duruyorum ,lokum gibi bir anne olayım diye:))tabii birde es tarafı var ,eşimle 9aydır birlikte yemek yemedik -dışarıda değil kahvaltıyı bile yani- hiç sohbet edemiyoruz .oda çok geriyor insanı eve bebelere kendine eşine yetememek depresyona sokuyor insanı .Allah nesenizi daim etsin.
Herkesin hanesine insallah..
Offf ne bos beles insanlar var ya..
Alissinlar yurudukten sonra kucaga gelmek.istemicekler zaten
Ben de benimkini 1.5 saattir salliyorum sinirlerim tepemde
Hayaller hayatlar yasiyorum resmenondan diyorim 2.bile uzak diye
Sen 9ay son gune dek gebe olduunu bile anlama fosur fosur son gune.dek uyu....dogur sonrasi
Allahin.sinavi.da bana boyleymis
Rabbim saglikli eylesin de bazen kendimi cok depresif evi kendimi boslamis yetemiyor hissediyorim
Aynen ya...sabahları aklını dolaba koyacaksin akşam alacaksın :))Yoksa insan kafayı sıyıracak gibi oluyor .Sen çokmu yapabiliyorsun desen yok yaw haftanın enaz dört günü depresyona giriyorum ,özellikle bu yağmurum dan sonra öfke kontrolleri için okuyup duruyorum ,lokum gibi bir anne olayım diye:))tabii birde es tarafı var ,eşimle 9aydır birlikte yemek yemedik -dışarıda değil kahvaltıyı bile yani- hiç sohbet edemiyoruz .oda çok geriyor insanı eve bebelere kendine eşine yetememek depresyona sokuyor insanı .
Bizim bebeler zaten deliksiz 3 saat uyusa emin ol rahatla dus da aliriz..dinleniriz de yemek de yapariz..Kızlar bende rahat hatun analar gibi olmak istiyorum .bebesi sabah gamsizca TV karşısına koymayı-itiraf edeyim denedim tüm cabalarima rağmen bakmadi Ey çaresizlik adama herşeyi denetir- evimin günlük!!-Yapmamaktan örümcek bağlamış yıllık işini değil - işini yapmayı sonra bebeyi diğer kucumenlere emanet edip dusalmayi veee güne gidip bebem üç saat uyurken rahatça yiyip içmeyi istiyorum .Ha bide akşama gezmekten!yemek yapamadığım için eşim işten yorgun !gelince beni yemeğe götürsün istiyorum.tabii ozaman ben ben olmazdım
Bizim dün doktor kontrolümüz vardı boy kilo iyiymiş gerçi 400 gr almış bana az geldi ama iyi dedi, aşıyı olmıycaz yumurta alerjimiz den dolayı,doktor zaten şu anda kızamık yok çok çok önemli değil bu ayda olması 1 yaş aşısı yla yaparız dedi ana sağlık ocağında değil burda yapalım doktor kontrolünde olsun dedi, tam idrar kan ve alerji testleri yaptırdık sonuçlar henüz çıkmadı ama devit ve kan damlasını epeydir kullanmadık inş düşük çıkmaz değerleri. Bidee bisküvi yaptım oğluma bu sabah deniycez bakalım ıhlamurla yumuşatıp pekmez ekliycemEki Görüntüle 1864485
Amin canım Rabbim nice nice nice 9aylar göstersin
Neyse herseye ragmen mutluyum
Allahima binlerce sukur 9ay once bugun evladima ,cennet kokuluma kavustum.
Rabbim anne -baba olmak isteyen herkese nasip etsin.
Amin amin hepimize insallahAmin canım Rabbim nice nice nice 9aylar göstersin
inşallah arzu ettiğiniz gibi olur canım Rabbim hayırlısını nasip etsinKızlar peynir yapıyomusunuz kendiniz yapıyosanız nasıl yapıyosunuzdoktor durma yedir dedi ben coştum herşeyi yedirmek istiyorum çocuğa çokda güvenemedim doktor ama bakalım... bide ben 2. Çocuğu düşünmeye başladım eşim haftaya doktora gitcek tekrar bi tedavi sürecine başlıycak sanırım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Eline saglik cnm. Yedi mi oglusun? Guzel olduysa tarif bekliyorum cnm.Bizim dün doktor kontrolümüz vardı boy kilo iyiymiş gerçi 400 gr almış bana az geldi ama iyi dedi, aşıyı olmıycaz yumurta alerjimiz den dolayı,doktor zaten şu anda kızamık yok çok çok önemli değil bu ayda olması 1 yaş aşısı yla yaparız dedi ana sağlık ocağında değil burda yapalım doktor kontrolünde olsun dedi, tam idrar kan ve alerji testleri yaptırdık sonuçlar henüz çıkmadı ama devit ve kan damlasını epeydir kullanmadık inş düşük çıkmaz değerleri. Bidee bisküvi yaptım oğluma bu sabah deniycez bakalım ıhlamurla yumuşatıp pekmez ekliycemEki Görüntüle 1864485
Afiyet olsun cnm. Biz daha hic balik pisirmedik evde. Gecen bi disarda yedik kizima da somon soylrdim ama hic begenmedi. Onunuzdeki hafta bugun yapicam ben de ins.Kızlar ben bugün kızıma balık yedirdim.bayıldı maşallah.fırında sardalya yaptım boyu encok uzatan baliktir kendisi.küçük küçük ekmek parçalarıyla yedirdim .inşallah hergün yapıcam tabii zor gelmezse:))tavuk balığı da iki hafta sonra çıkarmış.en kolay yutulan baliktir tavuk balığı .balığı sevmeyen genelde herbebe tavuk balığını kolay yer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?