- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #74.521
Rabbim hakkinizda hayirli olani versin insallah.Kızlar peynir yapıyomusunuz kendiniz yapıyosanız nasıl yapıyosunuzdoktor durma yedir dedi ben coştum herşeyi yedirmek istiyorum çocuğa çokda güvenemedim doktor ama bakalım... bide ben 2. Çocuğu düşünmeye başladım eşim haftaya doktora gitcek tekrar bi tedavi sürecine başlıycak sanırım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Benimki de kahvaltiyi zorla yapiyo bazen de bogazina bi takiliyo hepsini kusuyo.Sabah hicbirsey yediremedim.
Uzum yedi kendisi oglen de kabak mucver yaptim. Onu sevdi .
Aksama disarda olacagiz corba kofte yediririm nasipse.
Bayramda tatile gidecegiz biz de .. simdiden heyecan sardi. Bakalm bebekle nasil olacak..
Alisverislere baslayayim
Oo guzel olur tabi tatil sonucta.. ama ogluba gore hareket etmek zorundasin o biraz kisitliyo.Sabah hicbirsey yediremedim.
Bayramda tatile gidecegiz biz de .. simdiden heyecan sardi. Bakalm bebekle nasil olacak..
Alisverislere baslayayim
Mucveri firinda mi yaptin kizarttinmi?Sabah hicbirsey yediremedim.
Alisverislere baslayayim
Bende acaba ozenmiyor muyum ya da yanlis seyler mi hazirliyorum cocuga diyorum ya. Canim sikiliyo acikcasi.Benimki de kahvaltiyi zorla yapiyo bazen de bogazina bi takiliyo hepsini kusuyo.
Ben de be yedircegimi sasiriyorum. Besleyiciligi yuksek gidalar yedirmek istiyorum. Ayy beni bazen bi korku sariyo ya iyi besleyemiyorun diye.
Biz Mugla tarafina gidecegiz.Oo guzel olur tabi tatil sonucta.. ama ogluba gore hareket etmek zorundasin o biraz kisitliyo.
Biz de agustosun son haftasi gidice kismetse..
Ne tarafa gitmeyi planiyorsunuz biz antalya
Az zeytinyaginda kizarttim.Mucveri firinda mi yaptin kizarttinmi?
Mayasini alip mayaliyolar cnm ben de mayali yapmadim sirke ile sutu kestirdim. Ama cok sevmiyo benim kiz onu.Kızlar peynir yapıyomusunuz kendiniz yapıyosanız nasıl yapıyosunuzdoktor durma yedir dedi ben coştum herşeyi yedirmek istiyorum çocuğa çokda güvenemedim doktor ama bakalım... bide ben 2. Çocuğu düşünmeye başladım eşim haftaya doktora gitcek tekrar bi tedavi sürecine başlıycak sanırım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Bende acaba ozenmiyor muyum ya da yanlis seyler mi hazirliyorum cocuga diyorum ya. Canim sikiliyo acikcasi.
Agzini acmiyor turlu oyunlar yapiyorum yok. Dun.sehriye corbasi yaptim resmen bakarak yuzume tukurdu .
Bizim yediklerimizden istiyor bazen veriyorum artik.
Yaa ben hic denemedim elibe vermeyi ama artik basliycam. Sadece salatalik verdim vugun guzel yedi tabi hepsuni degukBiz Mugla tarafina gidecegiz.
Insallah ya iyi oldu bu tatil yoksa esim dukkani kapatamazdi.
Bakalim cekirdek aile ilk uzun tatil..
Az zeytinyaginda kizarttim.
Kendi yedi koydukm onune.
Zaten corba harici hep eline veriyorum.doke saca. Mutfak rezil
Yedi canım pekmez koymadan önce bşye benzemiyodu tadı şeker fln olmayınca öle tadsız bşydi işte... 2 çay bardağı tam buğday unu 1 çay bardağı yulaf unu 1 çay bardağı pirinç unu 1 kaşık tereyağ 1 çay bardağı da yoğurt koydum yoğurdun sulu kısmını koydum. Verirkende ıhlamurla yumuşatıp yarım çay kaşığı çekilmiş ceviz 1 çay kaşığı da dut pekmezi koydum bende sevdim tadını böyleEline saglik cnm. Yedi mi oglusun? Guzel olduysa tarif bekliyorum cnm.
Canım bizim olmama ihtimalide yüksek olduğu için şimdiden çalışmalara başlamamız lazım ne zaman olur allah bilir belkide olmaz hayırlısı diyorum çok şükür kucağımız boş kalmadı oğluşum oldu ama kardeşi olsun istiyorum elimden geleni yapcam gerisi kısmetMayasini alip mayaliyolar cnm ben de mayali yapmadim sirke ile sutu kestirdim. Ama cok sevmiyo benim kiz onu.
Ikinci cocuk icin erken degil mi. 2yasina dogru ben de dusunuyorun.
Ben hep blw yapcam diyordum. Veriyorum eline.Yaa ben hic denemedim elibe vermeyi ama artik basliycam. Sadece salatalik verdim vugun guzel yedi tabi hepsuni deguk
Yazından güç buldum bende denedim bugün köfte yapmıştım ona, eline verdim mıncıklaya mıncıklaya yediBen hep blw yapcam diyordum. Veriyorum eline.
Bazen bogazina takiliyor korkuyordum ilk ama simdi daha kontrolluyum.
Bi de boyle seylerin icgudusel oldugunu dusunuyorum cocuga ket vuruyormusum gibi geliyor ben yedirince.
Erigin cekirdegini cikarip veriyorum mesela. Yiyip kabugunu ccikariyor .
Yarin bincem kiz oglusunu al gel karsilamya en yakin sensin havaalaninaAy naptn geldn mı
Ver ver herseyden cok komik ve tatli oluyorlar.Yazından güç buldum bende denedim bugün köfte yapmıştım ona, eline verdim mıncıklaya mıncıklaya yedibide elinin içinde sıkıyo parmaklarının arasından fışkırıyo köfteler, o fışkıran yerleri ağzına götürüp yemeye çalışıyo çok güldüm yaaa çok tatlı çok masum bu bebeler
Canim hayirli yolculuklarSlm kizlarrrr hepinizi opuyorum,bebişlere kendinize iyi bakin ayni havayi solumak üzere saglik, mutlulukla kalin,
bilmiyorumki canım öyle iştahlı yiyince gaza geldim :)) sevdiği şeylerden pek bikmiyor benim kız insallahta bikmazAfiyet olsun cnm. Biz daha hic balik pisirmedik evde. Gecen bi disarda yedik kizima da somon soylrdim ama hic begenmedi. Onunuzdeki hafta bugun yapicam ben de ins.
Hergun balik yicek mi hem sana zor hem o bikmasin.
İyi yolculuklar canım rahat bir yolculuk olsun miniginle inşallah canimSlm kizlarrrr hepinizi opuyorum,bebişlere kendinize iyi bakin ayni havayi solumak üzere saglik, mutlulukla kalin,
eline verdinmi herşeyi yiyor bunlar tabi yarısı saça yüze gidiyor :)bide elleri kötüyken burnunu gözünü kasidimi Tamam tam banyoluk oluyoruz.benimki bu gün sofradaki börülce salatasına taktı ille kendim yicem diye ,verdim valla fena yemediYazından güç buldum bende denedim bugün köfte yapmıştım ona, eline verdim mıncıklaya mıncıklaya yedibide elinin içinde sıkıyo parmaklarının arasından fışkırıyo köfteler, o fışkıran yerleri ağzına götürüp yemeye çalışıyo çok güldüm yaaa çok tatlı çok masum bu bebeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?