2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Rabbim hakkinizda hayirli olani versin insallah.

Benimki de kahvaltiyi zorla yapiyo bazen de bogazina bi takiliyo hepsini kusuyo.
Ben de be yedircegimi sasiriyorum. Besleyiciligi yuksek gidalar yedirmek istiyorum. Ayy beni bazen bi korku sariyo ya iyi besleyemiyorun diye.

Oo guzel olur tabi tatil sonucta.. ama ogluba gore hareket etmek zorundasin o biraz kisitliyo.
Biz de agustosun son haftasi gidice kismetse..
Ne tarafa gitmeyi planiyorsunuz biz antalya

Mucveri firinda mi yaptin kizarttinmi?

Benimki de kahvaltiyi zorla yapiyo bazen de bogazina bi takiliyo hepsini kusuyo.
Ben de be yedircegimi sasiriyorum. Besleyiciligi yuksek gidalar yedirmek istiyorum. Ayy beni bazen bi korku sariyo ya iyi besleyemiyorun diye.
Bende acaba ozenmiyor muyum ya da yanlis seyler mi hazirliyorum cocuga diyorum ya. Canim sikiliyo acikcasi.
Agzini acmiyor turlu oyunlar yapiyorum yok. Dun.sehriye corbasi yaptim resmen bakarak yuzume tukurdu .
Bizim yediklerimizden istiyor bazen veriyorum artik.

Oo guzel olur tabi tatil sonucta.. ama ogluba gore hareket etmek zorundasin o biraz kisitliyo.
Biz de agustosun son haftasi gidice kismetse..
Ne tarafa gitmeyi planiyorsunuz biz antalya
Biz Mugla tarafina gidecegiz.
Insallah ya iyi oldu bu tatil yoksa esim dukkani kapatamazdi.
Bakalim cekirdek aile ilk uzun tatil..

Mucveri firinda mi yaptin kizarttinmi?
Az zeytinyaginda kizarttim.
Kendi yedi koydukm onune.
Zaten corba harici hep eline veriyorum.doke saca. Mutfak rezil

Mayasini alip mayaliyolar cnm ben de mayali yapmadim sirke ile sutu kestirdim. Ama cok sevmiyo benim kiz onu.

Ikinci cocuk icin erken degil mi. 2yasina dogru ben de dusunuyorun.

Biz Mugla tarafina gidecegiz.
Insallah ya iyi oldu bu tatil yoksa esim dukkani kapatamazdi.
Bakalim cekirdek aile ilk uzun tatil..

Az zeytinyaginda kizarttim.
Kendi yedi koydukm onune.
Zaten corba harici hep eline veriyorum.doke saca. Mutfak rezil
Yaa ben hic denemedim elibe vermeyi ama artik basliycam. Sadece salatalik verdim vugun guzel yedi tabi hepsuni deguk

Eline saglik cnm. Yedi mi oglusun? Guzel olduysa tarif bekliyorum cnm.
Yedi canım pekmez koymadan önce bşye benzemiyodu tadı şeker fln olmayınca öle tadsız bşydi işte... 2 çay bardağı tam buğday unu 1 çay bardağı yulaf unu 1 çay bardağı pirinç unu 1 kaşık tereyağ 1 çay bardağı da yoğurt koydum yoğurdun sulu kısmını koydum. Verirkende ıhlamurla yumuşatıp yarım çay kaşığı çekilmiş ceviz 1 çay kaşığı da dut pekmezi koydum bende sevdim tadını böyle

Mayasini alip mayaliyolar cnm ben de mayali yapmadim sirke ile sutu kestirdim. Ama cok sevmiyo benim kiz onu.

Ikinci cocuk icin erken degil mi. 2yasina dogru ben de dusunuyorun.
Canım bizim olmama ihtimalide yüksek olduğu için şimdiden çalışmalara başlamamız lazım ne zaman olur allah bilir belkide olmaz hayırlısı diyorum çok şükür kucağımız boş kalmadı oğluşum oldu ama kardeşi olsun istiyorum elimden geleni yapcam gerisi kısmet

Yaa ben hic denemedim elibe vermeyi ama artik basliycam. Sadece salatalik verdim vugun guzel yedi tabi hepsuni deguk
Ben hep blw yapcam diyordum. Veriyorum eline.
Bazen bogazina takiliyor korkuyordum ilk ama simdi daha kontrolluyum.
Bi de boyle seylerin icgudusel oldugunu dusunuyorum cocuga ket vuruyormusum gibi geliyor ben yedirince.
Erigin cekirdegini cikarip veriyorum mesela. Yiyip kabugunu ccikariyor .

Yazından güç buldum bende denedim bugün köfte yapmıştım ona, eline verdim mıncıklaya mıncıklaya yedibide elinin içinde sıkıyo parmaklarının arasından fışkırıyo köfteler, o fışkıran yerleri ağzına götürüp yemeye çalışıyo çok güldüm yaaa çok tatlı çok masum bu bebeler

Ver ver herseyden cok komik ve tatli oluyorlar.
Bizimkine pirinc ve makarna da verdim 2 eliyle dusurmemeye calisiyo falan telim.video dolu

Slm kizlarrrr hepinizi opuyorum, bebişlere kendinize iyi bakin ayni havayi solumak üzere saglik, mutlulukla kalin,
Canim hayirli yolculuklar
Kazasizbelasiz olaysiz.
Kizin da uslu durur ins.

Afiyet olsun cnm. Biz daha hic balik pisirmedik evde. Gecen bi disarda yedik kizima da somon soylrdim ama hic begenmedi. Onunuzdeki hafta bugun yapicam ben de ins.
Hergun balik yicek mi hem sana zor hem o bikmasin.
bilmiyorumki canım öyle iştahlı yiyince gaza geldim :)) sevdiği şeylerden pek bikmiyor benim kız insallahta bikmaz

eline verdinmi herşeyi yiyor bunlar tabi yarısı saça yüze gidiyor :)bide elleri kötüyken burnunu gözünü kasidimi Tamam tam banyoluk oluyoruz.benimki bu gün sofradaki börülce salatasına taktı ille kendim yicem diye ,verdim valla fena yemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…