2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Benimkinin klasik durumu. Dolaştırıyorum, ağlayınca kucağıma alıyorum. Tek elde araba, tek elde bebeğim. Evin yolunu tutuyorum.
Milet de kendi popişlerine baksın.

Ben yapıyorum canım 1 litre süte 1 - 2 kasik yoğurt koyup kaynatiyosun zten peynir oluyo biraz Kaynat em son süzgeçe koy suyu gitsin

Canım balığı buzluk tan mi cikariyosun hergün mu alcan bide kiyma yi nasıl yapiyosun z ben minik Minik buzluga attım attım ama kavurup buzluga koysak daha mı ii bilemedim

Canım balığı buzluk tan mi cikariyosun hergün mu alcan bide kiyma yi nasıl yapiyosun z ben minik Minik buzluga attım attım ama kavurup buzluga koysak daha mı ii bilemedim
yokccanım bu yıl daha yeni aldım balığı ,diğer bebelerimede yaptığım için bir kerelik oldu .bugün alıcam Yağmur uma dörder dörder posetleyip bir haftalık buzluğa aticam,hergün çıkarıp pişiririm inşallah.
Canım ben kiymayida bir haftalık olacak şekilde bir avuç poşetlere koyuyorum hergün çıkarıp pişiriyorum ,pişirip koyunca besin değeri azalıyor .bizim yemeklerden veriyorsam eğer hemen içine ekliyorum.

N Nzmst cnm 5tahillidan ben de dun aldim bugun peynirle karistirip yaninda salatalikla yedi guzelcr 1kaseyi. Yine dibini birakti ama olsun o da biseydir sevdi ya yeter. Arada degisiklik olsun diye verebileceim bisey daha cikti sayende tsk.ler. cnm.

DonukPudra dun senden esinlendim bugun peynirle kasigi koydum onune mama sandalyesine oturtup. Agzindan baska heryer yedi de bitane agzina koymadi. oysaki eline ne alsa agzina goturur
Mincikladi mincikladi bi de suratima bakiyo elime noldu boyle dercesine

Bugun barbunya pisiricem kizima da ondan vercem.
Sizler de menu bugun bakim
valla annem mantı yapmış hani içi boş olanlardan ,yoğurtla yediricem çok seviyor bıdığım.
Sonrada yayla çorbası yapıcam naneli olunca çok seviyor.
Balık akşama vericem.
Arada meyve -üzüm armut-
Ya benimki yemekleri çok uzun sürede çok zor yiyor valla şıpır şıpır terletiyor kırk takla atıyorum bazen ona rağmen yemiyor

Oyle oyle yicek insallah.ilk bi garipsemistir noluyoruz yabu diye

Benimki yine kahvalti yemedi.
Napcam bu cocuga kahvalti anlamiyorum.

Oglene gecen marbleblue nin paylastigi elmali kekten yaptim onu vercem.
Bu kekten kalani buzluga atabilir miyiz?? Ya da dolaba kac gun durmali?

Aksama da corba ve makarna vercm

Bu arada bizim ilk dis geliyo beyaz cizgi gorundu. Iki haftadir uyku uyumuyoruz neden derken dis iyice belli etti kendini. Uykusuzluk ve huysuzluk disinda bi skinti yok hamdolsun. Ilk cok kasiyodu su anda kasimiyo dokundurtmuyo da. Agzinin suyu falan akmadi insallah baska skinti vermez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…