- 19 Mayıs 2015
- 778
- 847
- 103
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #74.541
Benimkinin klasik durumu. Dolaştırıyorum, ağlayınca kucağıma alıyorum. Tek elde araba, tek elde bebeğim. Evin yolunu tutuyorum.Bizim bebeler zaten deliksiz 3 saat uyusa emin ol rahatla dus da aliriz..dinleniriz de yemek de yapariz..
Bende cok istiyorum ama yok bazen diyorum ben mi kasiyorum yapan nasil yapiyor ama yok tamamen bebekle alakali. Gecen markete gittim 15 dk bebek arabasinda bi aglama krizine girdi eve nasil geldim anlatamam. Millet demistir ne bicim kadin cocuk agliyo umursamiyor diye ama kucagima alsam arabayi napcaktim
Ben yapıyorum canım 1 litre süte 1 - 2 kasik yoğurt koyup kaynatiyosun zten peynir oluyo biraz Kaynat em son süzgeçe koy suyu gitsinKızlar peynir yapıyomusunuz kendiniz yapıyosanız nasıl yapıyosunuzdoktor durma yedir dedi ben coştum herşeyi yedirmek istiyorum çocuğa çokda güvenemedim doktor ama bakalım... bide ben 2. Çocuğu düşünmeye başladım eşim haftaya doktora gitcek tekrar bi tedavi sürecine başlıycak sanırım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Canım balığı buzluk tan mi cikariyosun hergün mu alcan bide kiyma yi nasıl yapiyosun z ben minik Minik buzluga attım attım ama kavurup buzluga koysak daha mı ii bilemedimKızlar ben bugün kızıma balık yedirdim.bayıldı maşallah.fırında sardalya yaptım boyu encok uzatan baliktir kendisi.küçük küçük ekmek parçalarıyla yedirdim .inşallah hergün yapıcam tabii zor gelmezse:))tavuk balığı da iki hafta sonra çıkarmış.en kolay yutulan baliktir tavuk balığı .balığı sevmeyen genelde herbebe tavuk balığını kolay yer.
Ben yarim kilo kiyma alip kavurdum attim buzluga cnm yemeklerine accik acik ekliyorum.Canım balığı buzluk tan mi cikariyosun hergün mu alcan bide kiyma yi nasıl yapiyosun z ben minik Minik buzluga attım attım ama kavurup buzluga koysak daha mı ii bilemedim
Valla bizde ha diyince olmadığı için ruhum hazır ama bedenimde o zamana kdr hazır olur diye düşünüyorummarbleblue 2.çocuk olayı gözümde n kaçmış sana kolay gelsin canim benim ne ruhum ne bedenim hazır değil
yokccanım bu yıl daha yeni aldım balığı ,diğer bebelerimede yaptığım için bir kerelik oldu .bugün alıcam Yağmur uma dörder dörder posetleyip bir haftalık buzluğa aticam,hergün çıkarıp pişiririm inşallah.Canım balığı buzluk tan mi cikariyosun hergün mu alcan bide kiyma yi nasıl yapiyosun z ben minik Minik buzluga attım attım ama kavurup buzluga koysak daha mı ii bilemedim
valla annem mantı yapmış hani içi boş olanlardan ,yoğurtla yediricem çok seviyor bıdığım.Bugun barbunya pisiricem kizima da ondan vercem.
Sizler de menu bugun bakim
DonukPudra dun senden esinlendim bugun peynirle kasigi koydum onune mama sandalyesine oturtup. Agzindan baska heryer yedi de bitane agzina koymadi. oysaki eline ne alsa agzina goturur
Mincikladi mincikladi bi de suratima bakiyo elime noldu boyle dercesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?