2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
kızlar bu ara pek giremiyorum ya işler yoğun ben yorgun. haftasonu da gezme vs derken zaman geçiyo. benim cadıyla gezme gezdik haftasonu gündüz ayrı akşam ayrı yerdeydik. hiç uyumadı cadı. oturduğumdan bişey anlamadım ama yapacak bişey yok valla.

kahvaltıda yumurta sarısı peynir ceviz yemiş üstüne meyve. öğlene de ben dün sulu köfte yapmıştım onu yiyecek. akşamdan kabak pişiricem.

henüz balık vermedim aslında 1 ay önce demişti dr ver diye ama nedense ihmal ettim.

çocuğu kahvaltı yapmayan arkadaşım var. muz ceviz ve sütü karıştırıp veriyo hem besleyici hem doyurucu die. kahvaltı yapmayan bebeklere sütsüz denenebilir aslında.

tatile gitmeye 20 gün kaldı ne alış veriş yaptım ne bişey hem çok sıkıldım hem kıpırdayasım yok bu nasıl bir ruh halidir ya

Ne verdin bugun de yemedi yine hergun degistiriyormusun

Haftasonu gezmek guzel de bebislerin tum duzeni degisiyo ya. Ciksak bi dert cikmasak ayri bi dert hersekilde biz bunaliyoruz.
Evde bunalcagimiza disardq bunalmayi tercih ediyoruz.

Ay sonunda biz de tatile gitcez. Alisveris yapasim var ama para harcayasim yok

Yumurta peynir zeytin.omlet yaptim.
Ihlamur demledim. Cayi icti ama.yemedi.
Bazen yumurtayi haslayip pekmez ihlamurla veriyorum.
Bazen meyve veriyorum yumurta istemeyince.
Kisir dongudeyim
Bende en çok kahvaltı da zorlanıyorum
Yumurtayı gün aşırı vermeye çalışıyorum yemiyor ama bir kaşık kar deyip yapıyorum
Genelde sabahları muhallebi yapıyorum içini zenginleştirip
Mesela irmik yaptım icine evde yaptığım peynirden ceviz muz pekmez ekledim
Yada pirinç unu yaptım içine yine armut ceviz peynir pekmez ekledim
Dün de havucu haşladım irmiğin içine ezip karıştırdım çok güzel oldu tabi ceviz vs yine ekledim
Bazı günler yaratıcı oluyorum bazen tıkanıyorum
Ben bunları özenerek yapıyorum ama hiç bi kase yemedi benim sıpa hep üç beş kaşık
Napalım annelik hep uğraşmaca
Makarna nasıl veriyorsun hangi tür
Yiyebiliyormu hiç denemedim ben

Benimki muhallebi de sevmedi ya . Gecen hafta 2 kezdoktum kaseyi.
Makarna ilk ankara nuh verdim alerjiden dolayi. Sonra normal bizim yedigimiz fiyonk verdim. Bugun hatta spagetti yaptim.
Bazen yogurtlayip veriyorm. Yogurdu maalesef sevmedi birseylerle karistirip bir 2 kasik alsa kar diyorum bende..
Bazen de az miktarda onune koyuyorm kendi yiyiyor gene. Yanina ihlamur vs iciriyorum

Bizimkinin zaten yok düzeni müzeni. Çıkıyoruz dışarı, hepberaber sefil olup geliyoruz. Bi de laf anlat bizim millete'öpmeyin, dokunmayın cildi hassas bıdı bıdı'

Muhallebinin içine muz koymayı denedin mi tatlım?

Valla o kısmı bende bilmiyorum attım dolaba ama yumurtasız yaptığım için bi süre gider diye düşündüm,arkadaşım normal kendilerine yaptığı keki 3 hafta tutuyomuş buzlukta ama hiç denemedim ben

Sabahlari muhallebi yapiyoruz ya kizlar. Puturlu olmuyo haliyle. Bu sekilde yemege alisir diye korkuyorum. Tek tek vermek ileriye donuk iyi olacaktir diye muhallebi cok da yapmiyorum. Yoksa yedirmesi de kolay yapmasi da.

Benim kizin uyku duzeni bir degisti pir degisti. 3 4 haftadir saat basi ya da 2saatte bi kalkiyodu hadi ona alismaya calisiyoruz derken gunduz uykulari kusa dondu sabah uyandiktan 1 saat sonra uyurdu simdi hic uyumuyo gunduz 1kez uyuyup gunu bitiriyo tabi beni de bitiriyo
Ne is yapabiliyorum ne ona yetebiliyorum
Aklimda surekli sorular var napicam boyle bilmiyorum
Ne kafa kaldi bende ne sirt ne bacak..

Uyumayan cocuk cok zormus
Allahim hayirli atlattirsin bu gunleri bizlere.

valla cnm inan hiç uyumadı ama zaten hafta içi full çalışıyorum h.sonuda hasta fln olmazsa gezme taraftarıyım. biz bebek olmadan önce çok gezen bir aileydik. kısın bi yere gidemedik. şimdi artık o da alışsın istiyorum.

Canım diş olabilir mi baya etkiliyo

M Mavisu27 çok geçmiş olsun canım.üzülme herkesin düşme hikayesi oluyo malesef.ben artık bırakıp odaya gideceğim zaman yere oturtup gidiyorum çünkü çok hareketlendiler

Gecmis olsun cnm. Allah tekrarini gostermesin. Bianlik bisi dikkatten bian kacirdik mi oluyo malesef..

Cok ama cok gecmis olsun...
Allahim.beterinden korusun ya
Bianlik maalesef cok hareketlendiler ..
Kendini suclama.lutfen.
Artik yere koymak lazim epey hareketlendiler.
Cok sukur melekler korumus..

Çok gecmis olsun canım allah beterinden korusun

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim sagolun canlar.

M Mavisu27 nerelerdesin canım?oğlusun iyidir inşallah
Sağolasın canım oğlum iyi şükür.Giremiyorum ya telden pc yi de açamıyorum vakit olmuyor.
Pek rahatım yok hastaneye gidip geliyorum.Bademciklerim şiş,kulağım tam duymuyor diyordum ya.Doktor tomoğrafi çekti sol burnum tamamen tıkalıymış.Geniz eti mi doğuştan gelen bir şey mi polip mi anlamamız lazım diye emar istedi.Onu bekliyorum bir hafta sonra çekicek.İnşaallah iyi çıkar sonuçlar...

Boynumda düzleşme vardı iyice arttı başımı ağrıtıyor.Her gece yarım da olsa parol almadan uyuyamıyorum.Oğlumun üst dişleri sıkıştırıyor geceleri pek rahat değiliz.
Bu arada ben baya zayıflamışım hamilelikten önceki kiloma dönmüşüm.Hafta sonu kuzenimin düğünü var çarşıya çıktım iki elbise aldım kendime.Aylardan sonra ilk defa aynalardan tiksinmedim

Benim oğlum da artık emekliyor teyzeleri çoook tatlı oluyor bıdığım

Bizden de haberler işte böyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…