- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #74.561
Ne verdin bugun de yemedi yine hergun degistiriyormusunBenimki yine kahvalti yemedi.
Napcam bu cocuga kahvalti anlamiyorum.
Oglene gecenmarbleblue nin paylastigi elmali kekten yaptim onu vercem.
Bu kekten kalani buzluga atabilir miyiz?? Ya da dolaba kac gun durmali?
Aksama da corba ve makarna vercm
Haftasonu gezmek guzel de bebislerin tum duzeni degisiyo ya. Ciksak bi dert cikmasak ayri bi dert hersekilde biz bunaliyoruz.kızlar bu ara pek giremiyorum ya işler yoğun ben yorgun. haftasonu da gezme vs derken zaman geçiyo. benim cadıyla gezme gezdik haftasonu gündüz ayrı akşam ayrı yerdeydik. hiç uyumadı cadı. oturduğumdan bişey anlamadım ama yapacak bişey yok valla.
kahvaltıda yumurta sarısı peynir ceviz yemiş üstüne meyve. öğlene de ben dün sulu köfte yapmıştım onu yiyecek. akşamdan kabak pişiricem.
henüz balık vermedim aslında 1 ay önce demişti dr ver diye ama nedense ihmal ettim.
çocuğu kahvaltı yapmayan arkadaşım var. muz ceviz ve sütü karıştırıp veriyo hem besleyici hem doyurucu die. kahvaltı yapmayan bebeklere sütsüz denenebilir aslında.
tatile gitmeye 20 gün kaldı ne alış veriş yaptım ne bişey hem çok sıkıldım hem kıpırdayasım yok bu nasıl bir ruh halidir ya
Yumurta peynir zeytin.omlet yaptim.Ne verdin bugun de yemedi yine hergun degistiriyormusun
Bende en çok kahvaltı da zorlanıyorumYumurta peynir zeytin.omlet yaptim.
Ihlamur demledim. Cayi icti ama.yemedi.
Bazen yumurtayi haslayip pekmez ihlamurla veriyorum.
Bazen meyve veriyorum yumurta istemeyince.
Kisir dongudeyim
Benimki muhallebi de sevmedi ya . Gecen hafta 2 kezdoktum kaseyi.Bende en çok kahvaltı da zorlanıyorum
Yumurtayı gün aşırı vermeye çalışıyorum yemiyor ama bir kaşık kar deyip yapıyorum
Genelde sabahları muhallebi yapıyorum içini zenginleştirip
Mesela irmik yaptım icine evde yaptığım peynirden ceviz muz pekmez ekledim
Yada pirinç unu yaptım içine yine armut ceviz peynir pekmez ekledim
Dün de havucu haşladım irmiğin içine ezip karıştırdım çok güzel oldu tabi ceviz vs yine ekledim
Bazı günler yaratıcı oluyorum bazen tıkanıyorum
Ben bunları özenerek yapıyorum ama hiç bi kase yemedi benim sıpa hep üç beş kaşık
Napalım annelik hep uğraşmaca
Makarna nasıl veriyorsun hangi tür
Yiyebiliyormu hiç denemedim ben
Bizimkinin zaten yok düzeni müzeni. Çıkıyoruz dışarı, hepberaber sefil olup geliyoruz. Bi de laf anlat bizim millete'öpmeyin, dokunmayın cildi hassas bıdı bıdı'Haftasonu gezmek guzel de bebislerin tum duzeni degisiyo ya. Ciksak bi dert cikmasak ayri bi dert hersekilde biz bunaliyoruz.
Evde bunalcagimiza disardq bunalmayi tercih ediyoruz.
Ay sonunda biz de tatile gitcez. Alisveris yapasim var ama para harcayasim yok
Muhallebinin içine muz koymayı denedin mi tatlım?Benimki muhallebi de sevmedi ya . Gecen hafta 2 kezdoktum kaseyi.
Makarna ilk ankara nuh verdim alerjiden dolayi. Sonra normal bizim yedigimiz fiyonk verdim. Bugun hatta spagetti yaptim.
Bazen yogurtlayip veriyorm. Yogurdu maalesef sevmedi birseylerle karistirip bir 2 kasik alsa kar diyorum bende..
Bazen de az miktarda onune koyuyorm kendi yiyiyor gene. Yanina ihlamur vs iciriyorum
Valla o kısmı bende bilmiyorum attım dolaba ama yumurtasız yaptığım için bi süre gider diye düşündüm,arkadaşım normal kendilerine yaptığı keki 3 hafta tutuyomuş buzlukta ama hiç denemedim benBenimki yine kahvalti yemedi.
Napcam bu cocuga kahvalti anlamiyorum.
Oglene gecenmarbleblue nin paylastigi elmali kekten yaptim onu vercem.
Bu kekten kalani buzluga atabilir miyiz?? Ya da dolaba kac gun durmali?
Aksama da corba ve makarna vercm
Tarif ettiğin gibi yaptım canım dün gece güzel oldu Sağol bide bu süzdüğüm suyu dökmedim çok faydalıymış çorbasını fln bu suyla yapın diyolarBen yapıyorum canım 1 litre süte 1 - 2 kasik yoğurt koyup kaynatiyosun zten peynir oluyo biraz Kaynat em son süzgeçe koy suyu gitsin
Afiyet olsun minige suyunu kullanmak hiç aklıma gelmedi canım saol bnde dokmim bidaTarif ettiğin gibi yaptım canım dün gece güzel oldu Sağol bide bu süzdüğüm suyu dökmedim çok faydalıymış çorbasını fln bu suyla yapın diyolar
Aynen yemeyince napicamizi sasiriyoruz. Benimki de yemiyo yumurtali menuleri.Yumurta peynir zeytin.omlet yaptim.
Ihlamur demledim. Cayi icti ama.yemedi.
Bazen yumurtayi haslayip pekmez ihlamurla veriyorum.
Bazen meyve veriyorum yumurta istemeyince.
Kisir dongudeyim
Geldn mı oglum sabrszlastı bak .d dYarin bincem kiz oglusunu al gel karsilamya en yakin sensin havaalanina
Sabahlari muhallebi yapiyoruz ya kizlar. Puturlu olmuyo haliyle. Bu sekilde yemege alisir diye korkuyorum. Tek tek vermek ileriye donuk iyi olacaktir diye muhallebi cok da yapmiyorum. Yoksa yedirmesi de kolay yapmasi da.Bende en çok kahvaltı da zorlanıyorum
Yumurtayı gün aşırı vermeye çalışıyorum yemiyor ama bir kaşık kar deyip yapıyorum
Genelde sabahları muhallebi yapıyorum içini zenginleştirip
Mesela irmik yaptım icine evde yaptığım peynirden ceviz muz pekmez ekledim
Yada pirinç unu yaptım içine yine armut ceviz peynir pekmez ekledim
Dün de havucu haşladım irmiğin içine ezip karıştırdım çok güzel oldu tabi ceviz vs yine ekledim
Bazı günler yaratıcı oluyorum bazen tıkanıyorum
Ben bunları özenerek yapıyorum ama hiç bi kase yemedi benim sıpa hep üç beş kaşık
Napalım annelik hep uğraşmaca
Makarna nasıl veriyorsun hangi tür
Yiyebiliyormu hiç denemedim ben
Uyumayan cocuk cok zormusBenim kizin uyku duzeni bir degisti pir degisti. 3 4 haftadir saat basi ya da 2saatte bi kalkiyodu hadi ona alismaya calisiyoruz derken gunduz uykulari kusa dondu sabah uyandiktan 1 saat sonra uyurdu simdi hic uyumuyo gunduz 1kez uyuyup gunu bitiriyo tabi beni de bitiriyo
Ne is yapabiliyorum ne ona yetebiliyorum
Aklimda surekli sorular var napicam boyle bilmiyorum
Ne kafa kaldi bende ne sirt ne bacak..
Haftasonu gezmek guzel de bebislerin tum duzeni degisiyo ya. Ciksak bi dert cikmasak ayri bi dert hersekilde biz bunaliyoruz.
Evde bunalcagimiza disardq bunalmayi tercih ediyoruz.
Ay sonunda biz de tatile gitcez. Alisveris yapasim var ama para harcayasim yok
Canım diş olabilir mi baya etkiliyoBenim kizin uyku duzeni bir degisti pir degisti. 3 4 haftadir saat basi ya da 2saatte bi kalkiyodu hadi ona alismaya calisiyoruz derken gunduz uykulari kusa dondu sabah uyandiktan 1 saat sonra uyurdu simdi hic uyumuyo gunduz 1kez uyuyup gunu bitiriyo tabi beni de bitiriyo
Ne is yapabiliyorum ne ona yetebiliyorum
Aklimda surekli sorular var napicam boyle bilmiyorum
Ne kafa kaldi bende ne sirt ne bacak..
Ustten iki dis cikmaya calisiyodu cikti artik onlar da. Baska yerde beyazlik gozukmuyor. ilk baslarda ben de dis dediydim ama artik huy mu diyorum cok da demej istemiyorum ya.Canım diş olabilir mi baya etkiliyo
Gecmis olsun cnm. Allah tekrarini gostermesin. Bianlik bisi dikkatten bian kacirdik mi oluyo malesef..
Cok ama cok gecmis olsun...
Allahim.beterinden korusun ya
Bianlik maalesef cok hareketlendiler ..
Kendini suclama.lutfen.
Artik yere koymak lazim epey hareketlendiler.
Cok sukur melekler korumus..
Çok gecmis olsun canım allah beterinden korusun
Canım ben yoğurt ve bebe bisküvisi alıyorum. Gittiğimiz yerde hemen karıştırıp veriyorum. Muz da koyuyorum çantama. Sıkıştımmı dayıyorum ağzına, eme eme yiyo. Aklıma da başka bişey gelmiyo. Çorba alsan soğur. MuZ dışındaki meyveleri soy ez falan dışarda zor. Steril ortam mı arayacağım bir de.
Yoğurt radyasyonun etkisini azaltır tatlım. Bol yoğurt yedir.
Kızlar nasılsınız? M Mavisu27 Geçmiş olsun canım Rabbim beterinden saklasın meleklerimizi canım sakın kendini suçlama .geçen bende kucagimdayken nasıl aldıysa ablasının ojesini eline almış tam geri almaya çalışırken bir fırlattı heryer oje Hadi onu geçtim komple Yağmur un bacaklar ayaklar eller oje oldu kıpkırmızı .bende salak gibi gittim yıkadım oldumu iyice tek bir derisi gözükmedi .babası bana söylene söylene asetonla sildi heryerini .Of bide üstüne öyle kötü kokuyor duki heryer heralde Bizim kızı çarptı küstü bayaa .çok kötüydü çok üzüldüm ama böyle büyüyorlar .
Kızlar hiç vaktim olmuyor okuyamıyorum bile inanın dört çocuktan değil beni bu yağmur umun enerjisi duman ediyor .emeklemiyor yürümüyor siralamiyor ama sürekli deniyor ve benide ter içinde bırakıyor.
Artikgunde İki kez uyuyor oda en fazla kırk dakika ama sallama hızını azalta azalta bayaa sallamadan uyutuyor gibiyim nasl cesaret ettin derseniz Birgün öyle sallayıp uyunamasina sinir oldum zaten uyumuyor bari bir işe yarasın dedim tuttu valla.sizinkiler kaç defa uyuyor?
Sağolasın canım oğlum iyi şükür.Giremiyorum ya telden pc yi de açamıyorum vakit olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?