- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #74.581
Geçmiş olsun canım yatak odasının cami açıp kapısını kapat ceyran Mahvediyorgünaydın hanımlaar.ya ben acayip bir sırt ağrısı çekiyorum bütün pencereler açık yatmazsak uyunmuyo ama sonra da fena oluyorum ya
Normal tabi canım.bizimki tam 8.ayda çıktı.kızım 9.ayın bitiminde çıkmıştı.nerdeyse yürüyordu dişsizdiDısımız hala cıkmadı normal mı ya
Sabahlari muhallebi yapiyoruz ya kizlar. Puturlu olmuyo haliyle. Bu sekilde yemege alisir diye korkuyorum. Tek tek vermek ileriye donuk iyi olacaktir diye muhallebi cok da yapmiyorum. Yoksa yedirmesi de kolay yapmasi da.
Geç çıkması iyi benceDısımız hala cıkmadı normal mı ya
bızımde 9 bıtmek uzere 10.aya gırcez emeklemıodaNormal tabi canım.bizimki tam 8.ayda çıktı.kızım 9.ayın bitiminde çıkmıştı.nerdeyse yürüyordu dişsizdi
Neblıym artk cıksın ıstıyorm merak edıorumGeç çıkması iyi bence
Canım bazı çocuk emekleme din direk yürümüş belki senin kızda ole olurNerdeyse tum bebisler emekleyeme basladi benim kizda tık yok. Otururken kendini one atiyo ayaklarini kaldirip yurumeye calisiyo ama kolunu kaldirip gidemiyo. Bazen ayak altlarindan destekliyorum gidiyo guzel. Krndi henuz yapmiyo bisi.
Cok tesekkur ederim canim hatirlattigin iyi oldu hep okuyorum ama basa gelince unutmusum. Kendim annemin evde yaptigi zeytini yedigim icin ogluma da vereyim dedim ama bir gece suda durmasina ragmen tuzu hic azalmamis...N Nzmst gecenlerde zeytin sormustun.. Bende ilk defa zeytin tattirdim bugun ogluma.
Alerjiden dolayi bilirsin migrosta organik
M life zeytin serbestti ya bize ben ondan aldim oglana da yesin diye. Severek yedi bugun.tuzsuz zaten.
Eki Görüntüle 1865595
Sıkma canini oluyor malesef boyle sinir bozucu durumlar kizin da huzuru kacmasin sen dert etmeGeçmiş olsun M Mavisu27 inşallah tez zamanda iyileşirsin canım . aferin minnaga darısı bizim basimiza
Of kızlar kan aldirdik bugün çok zor oldu yüreğim parçalandı .Yemek uyku hatta kaka düzenimiz bile değişti.öğleden sonra sonuç almaya gittim makina bozulmuş yarın gel dediler . ya Rabbim sabır ver dedim sabır kızlar yorgundum zaten başım ağrıyordu resmen surunduk hastanede ikinci kez gidipte o lafı duydumya kan beynime sıçradı ne bağırdım ne çağırdım valla nerdeyse sacbas girisecektim haberlerde görürdunuz artık beni ki ben çok sabirliyimdir .ya şu hastaneye gidip sürünmek nedir ya ne hale geldik valla inanın hem kavga ettim hem agladim
Ayy hadi insallahCanım bazı çocuk emekleme din direk yürümüş belki senin kızda ole olur
Ben de deniyim bunu tsk.lerN Nzmst gecenlerde zeytin sormustun.. Bende ilk defa zeytin tattirdim bugun ogluma.
Alerjiden dolayi bilirsin migrosta organik
M life zeytin serbestti ya bize ben ondan aldim oglana da yesin diye. Severek yedi bugun.tuzsuz zaten.
Eki Görüntüle 1865595
Cok tesekkur ederim canim hatirlattigin iyi oldu hep okuyorum ama basa gelince unutmusum. Kendim annemin evde yaptigi zeytini yedigim icin ogluma da vereyim dedim ama bir gece suda durmasina ragmen tuzu hic azalmamis...
Rica ederim.Ben de deniyim bunu tsk.ler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?