2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
günaydın hanımlaar.ya ben acayip bir sırt ağrısı çekiyorum bütün pencereler açık yatmazsak uyunmuyo ama sonra da fena oluyorum ya

Sabahlari muhallebi yapiyoruz ya kizlar. Puturlu olmuyo haliyle. Bu sekilde yemege alisir diye korkuyorum. Tek tek vermek ileriye donuk iyi olacaktir diye muhallebi cok da yapmiyorum. Yoksa yedirmesi de kolay yapmasi da.

Aç kalmasın diye mecbur yapıyorum ben
Çok pütürlü şeyleri atıyor ağzından henüz blender aşamasını geçenedik biz ama büskivi falan yiyor kendisi
Alışır bir gün ne yapayım

Nerdeyse tum bebisler emekleyeme basladi benim kizda tık yok. Otururken kendini one atiyo ayaklarini kaldirip yurumeye calisiyo ama kolunu kaldirip gidemiyo. Bazen ayak altlarindan destekliyorum gidiyo guzel. Krndi henuz yapmiyo bisi.

Geçmiş olsun M Mavisu27 inşallah tez zamanda iyileşirsin canım . aferin minnaga darısı bizim basimiza
Of kızlar kan aldirdik bugün çok zor oldu yüreğim parçalandı .Yemek uyku hatta kaka düzenimiz bile değişti.öğleden sonra sonuç almaya gittim makina bozulmuş yarın gel dediler . ya Rabbim sabır ver dedim sabır kızlar yorgundum zaten başım ağrıyordu resmen surunduk hastanede ikinci kez gidipte o lafı duydumya kan beynime sıçradı ne bağırdım ne çağırdım valla nerdeyse sacbas girisecektim haberlerde görürdunuz artık beni ki ben çok sabirliyimdir .ya şu hastaneye gidip sürünmek nedir ya ne hale geldik valla inanın hem kavga ettim hem agladim

Nerdeyse tum bebisler emekleyeme basladi benim kizda tık yok. Otururken kendini one atiyo ayaklarini kaldirip yurumeye calisiyo ama kolunu kaldirip gidemiyo. Bazen ayak altlarindan destekliyorum gidiyo guzel. Krndi henuz yapmiyo bisi.
Canım bazı çocuk emekleme din direk yürümüş belki senin kızda ole olur

N Nzmst gecenlerde zeytin sormustun.. Bende ilk defa zeytin tattirdim bugun ogluma.
Alerjiden dolayi bilirsin migrosta organik
M life zeytin serbestti ya bize ben ondan aldim oglana da yesin diye. Severek yedi bugun.tuzsuz zaten.

Cok tesekkur ederim canim hatirlattigin iyi oldu hep okuyorum ama basa gelince unutmusum. Kendim annemin evde yaptigi zeytini yedigim icin ogluma da vereyim dedim ama bir gece suda durmasina ragmen tuzu hic azalmamis...

Sıkma canini oluyor malesef boyle sinir bozucu durumlar kizin da huzuru kacmasin sen dert etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…