- 10 Eylül 2013
- 3.593
- 5.510
- 158
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #74.601
Ben burdayim cnm bakiyorum kimse yok cikiyorumKızllar nerde herkes ya kimsenin sesi çıkmıyo
Ruyama girdi dun gece kizim ruyamda yuruyoduCanım bazı çocuk emekleme din direk yürümüş belki senin kızda ole olur
Ben burdayim cnm bakiyorum kimse yok cikiyorum
Hadi inşallahRuyama girdi dun gece kizim ruyamda yuruyodu
Ben de geldim burdayım.
Biz ıyiz canjm senn is nasilsn mira kuzusu nasilhoşgeldiniz kızlar ya iş yerinde çok yzamaıyorum ama burda biriken sayfaları görmek iyi oluyordu. nasıl kuzular keyifler yerinde mi
Biz ıyiz canjm senn is nasilsn mira kuzusu nasil
Canım herkes aynı durum da bence bide evliliği kurtarmak için çocuk yapanlara hayret ediyorumMerhaba kizlar nasilsiniz..
Icim bugun cok sikkin tuhaf ruh halindeyim.
Aslinda belli basli birsey yok ama cok bunalmis hissediyorum kendimi hergun ayni kisir dongu...
Esimle 2 laf edemiyoruz.
Ev aldi basini gidiyor.. evi gectim ben de aldim basimi gidiyorum.
Cok sukur sagligimiz yerinde ama anladiniz iste demek istedigimi
Cocuk yakinlastircagina bizi uzaklastirdi sanki esimle.
Tabii bunda esimin is yogunlugu da var
iş güç aynı cnm yoğun. mira da iyi bende fena değilim valla ruh durumum iyi değil bu araDonukPudra aynı hislerleyim buraya bakmasam hiç bişey yapasım yok. sabah kalk kızı bırak işe gel. geri git yemeği ye eve geç mirayı uyutmaya çalışırken bende uyuyakalıyorum al işte gün bitti
Canım herkes aynı durum da bence bide evliliği kurtarmak için çocuk yapanlara hayret ediyorum
Canım ya hastanelerde uğraşıyorum ben bugünde.tahlil sonuçlarını aldım dedemizde biraz sonra kendi doktorumuza götürecek .bide ben büyük kıza hormon testi şeker testi yaptırmıştım onuda doktora götürdüm sağolsun doktorda pek bilgilendiridi! Zarzor üç beş kelime etti .Kızllar nerde herkes ya kimsenin sesi çıkmıyo
canım on üç yıl sonra evliliğimiz sinandigini hissediyorum inan hiç tartismadigimiz kadar tartıştık eşimle .geçen ikimizde birbirimizi zor tanıyoruz diyorduk ama biliyoruzki bunlar geçici.yinede bilmek depresyonu engellemiyor haftanın yarısından çoğunu ağlamaklı halimle geçiriyorumMerhaba kizlar nasilsiniz..
Icim bugun cok sikkin tuhaf ruh halindeyim.
Aslinda belli basli birsey yok ama cok bunalmis hissediyorum kendimi hergun ayni kisir dongu...
Esimle 2 laf edemiyoruz.
Ev aldi basini gidiyor.. evi gectim ben de aldim basimi gidiyorum.
Cok sukur sagligimiz yerinde ama anladiniz iste demek istedigimi
Cocuk yakinlastircagina bizi uzaklastirdi sanki esimle.
Tabii bunda esimin is yogunlugu da var
azoönce komşum bebeğini yıkıyordu ona geçtim .onada söyledim hayret ettiğimi ya ben dokuz aydır birkez su senin yaşadığını yaşamadım diye.birkez sakince banyo yaptırıp öpe koklaya giydiremedim ,banyodan sonra gidip boregime pistimi diye bakamadım,birkez banyodan sonra ıslak kıyafetlerimi değişmedim hala daha üzerimde kurur.Bence bu durmayan bebelerdende kaynaklanıyor.arkadaş silmiş süpurmus evini ,pasta börek yapmış .ya ben dokuz aylık olduk hala bir kez yemek yapamadım .anlamıyorum ben de mi gariplik var kafayı yicem dusunmektenBende hayret ediyorum. Cidden daha beter olur.
Of bilmiyorum ise baslasm da ayni kisir dongu devam edecek. Kendimi körelmis hissediyorum .. tuhaf ya epeydir boyle agir depresif halde gormedim kendiminutellaya sardim resmen.
Gun icinde banyo yapsam lüks yani. O da haftada 1 2 kez oglan uyursa dalip.
Ne zaman eskisi gibi olcaz valla iple cekiyorum ya. En guzel donemleri evet eglenceli de ama iste
Zaman gecici de evliligimizde kalici hasarlar birakmasa bari.canım on üç yıl sonra evliliğimiz sinandigini hissediyorum inan hiç tartismadigimiz kadar tartıştık eşimle .geçen ikimizde birbirimizi zor tanıyoruz diyorduk ama biliyoruzki bunlar geçici.yinede bilmek depresyonu engellemiyor haftanın yarısından çoğunu ağlamaklı halimle geçiriyorum
Bazen ayni seyi esimde diyor bide aglanma dedi. Bogazini sikasim geldi gecen...canım on üç yıl sonra evliliğimiz sinandigini hissediyorum inan hiç tartismadigimiz kadar tartıştık eşimle .geçen ikimizde birbirimizi zor tanıyoruz diyorduk ama biliyoruzki bunlar geçici.yinede bilmek depresyonu engellemiyor haftanın yarısından çoğunu ağlamaklı halimle geçiriyorum
Alerji.varsa.ya dr dan dilekce istiyorlar ya da sen dilekce yaziyorsun yaptirmak.istemiyorum diye ama o.zmaan da.saglik bakanligindan eve teftise geliyorlarmis.Kızlar d vitamini devlet bakmadı ,tuple kanda vermediler .tekrar dışarıda yaptiricam.
9.ay aşısı olan varmı?sağlık ocağı aradı cuma açılacak 1de mutlaka gel diye.ya ben yaptırmak istemiyorum 1 yaşında yaptırsak olmazmımarbleblue Sen miydin öyle yaptıracak ?yasal zorunlulukmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?