- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #74.621
vallabbazen kendisinede diyorum sevmediğim komşumun diyeceklerini söylüyorsun diye valla bilmiyorum umarım gerçekten hasar bırakmaz.Bazen ayni seyi esimde diyor bide aglanma dedi. Bogazini sikasim geldi gecen...
Bi gun mememi kesip ona vercem gorsun baksin.
Emmese sallamaya vercem ama emmeden sallatmiyo cocuk
teftiş falan sıkıntılı iş istemiyorum ama yaptiracaz galiba ya kan alındı bide tekrar canı yanmasın diyorum bakalım yarın sağlık ocagiyla konuşayımAlerji.varsa.ya dr dan dilekce istiyorlar ya da sen dilekce yaziyorsun yaptirmak.istemiyorum diye ama o.zmaan da.saglik bakanligindan eve teftise geliyorlarmis.
Ben 6.aydami canli asiyi yaptirmadim.kakasi bozuk diye dilekce yazmistim...
2gune bakanliktan aradilar neden keyfi yaptirmiyonuz diye bende alerjiden dolayi demistim. Haberiniz olsun teftise feliniyor eve demisti bayan
Aynen bebekten kaynakli. O.kadar bitok haldeyim ki gunduz uyuttugimda resmen bende siziyorum bazen yaninda hatta allahim.hemen kalkmasin.diye dua okuyorum..azoönce komşum bebeğini yıkıyordu ona geçtim .onada söyledim hayret ettiğimi ya ben dokuz aydır birkez su senin yaşadığını yaşamadım diye.birkez sakince banyo yaptırıp öpe koklaya giydiremedim ,banyodan sonra gidip boregime pistimi diye bakamadım,birkez banyodan sonra ıslak kıyafetlerimi değişmedim hala daha üzerimde kurur.Bence bu durmayan bebelerdende kaynaklanıyor.arkadaş silmiş süpurmus evini ,pasta börek yapmış .ya ben dokuz aylık olduk hala bir kez yemek yapamadım .anlamıyorum ben de mi gariplik var kafayı yicem dusunmekten
valla foto bile çekemiyorum o bile çok zor .ben pala remzi yanında ileride bu annemmi babammi dicek çocuk .Aynen bebekten kaynakli. O.kadar bitok haldeyim ki gunduz uyuttugimda resmen bende siziyorum bazen yaninda hatta allahim.hemen kalkmasin.diye dua okuyorum..
Evi bildiginiz bisi goturuyo. Vileda va yapiyorm ama iste daginik mutfak.allahlik. hergun yarim.yamalak yemek. Zaten.oglana bisiler yapcam.diye catliyorum.
Boyle insanlara cidden.ozeniyorum... milletin.bide boy boy bakimli fotodu bebegiyle.. ya bakici var ya cocuk sakin uykucu.
Adamakilli fotom yok oglumla .olanlarda da zaten.hep klasik anne topuzu sacim genelde
Valla aynen oyle dun bende oyleydım esımle hep cocuk hakknda knusuyoruz nıye boyle oluyrz anlamıormMerhaba kizlar nasilsiniz..
Icim bugun cok sikkin tuhaf ruh halindeyim.
Aslinda belli basli birsey yok ama cok bunalmis hissediyorum kendimi hergun ayni kisir dongu...
Esimle 2 laf edemiyoruz.
Ev aldi basini gidiyor.. evi gectim ben de aldim basimi gidiyorum.
Cok sukur sagligimiz yerinde ama anladiniz iste demek istedigimi
Cocuk yakinlastircagina bizi uzaklastirdi sanki esimle.
Tabii bunda esimin is yogunlugu da var
Evet canım ben 1 yaş aşısıyla yaptırcam benide bugün aradı sağlık ocağından hemşire söyledim tamam dediKızlar d vitamini devlet bakmadı ,tuple kanda vermediler .tekrar dışarıda yaptiricam.
9.ay aşısı olan varmı?sağlık ocağı aradı cuma açılacak 1de mutlaka gel diye.ya ben yaptırmak istemiyorum 1 yaşında yaptırsak olmazmımarbleblue Sen miydin öyle yaptıracak ?yasal zorunlulukmu?
kızlar bu asının zararı mı var nedn yaptırmıosunuzEvet canım ben 1 yaş aşısıyla yaptırcam benide bugün aradı sağlık ocağından hemşire söyledim tamam dedi
Bence sicaktan suyla alakasi oldugunu sanmiyorum. Bu hafta benim oglan da oyle ve cok sicak izmir bu haftaEv sıcak ızmır scak cocuk gene glerjı gbı oldu . Cok sık banyo yaptırıorum ondan mı acaba sularımız cok kıreclı
Bence de sicaktqndir. Biz gunde 3 4 k3z dusa giriyoruz yine de omuzlarinda minik dokuntuler oldu.Bence sicaktan suyla alakasi oldugunu sanmiyorum. Bu hafta benim oglan da oyle ve cok sicak izmir bu hafta
Geçmiş olsun canım inşallah sıkıntı yokturKizlar bugun kizim yerde oturuyordu ben de odasinin konsolunn tozunu aliyodum tam arkamdaydi. Heryanina yastik dosemistim ama 2sn.de nasi yaptiysa yapmis yastik olmayan yere kaymis kendini de arkaya dogru atinca yatagina kafasini carpti hemen buz akusu koydum ama cok agladi yavrum icim gitti
Benimkide aynı canım yarım anca yiyor bende artık pek zorlamıyorumBisi sorcam kizlar.
Bebisleriniz bir ogunde yaklasik ne kadar yemek tuketiyo? Benim kiz kucuk boy 1 kaseyi bitirmiyo yarisini bitirse kar diyorum. Ne kadar yemesi gerek onu da bilmiyorum. Ama istemeyince zorlamiyorum ben de..
Gerçekten mi bende bi tek benim oğlum öyle zannediyodum ama benimki doğduğundan beri doğru düzgün uyumadı.Ha düzeldi ha düzelecek derken hala bi gelişme yok artık umudum da kalmadı gece onlarca kez kalkmasının üstüne bide saat 5.30 6.00 arsi kurulu saat gibi gözleri fildir fildir dönüyo daha da uyumuyo.Çevremde herkesin bebgi bu aylarda uyku düzenini oturmuş oluyo gece hiç kalkmayan bebekler mi dersin yada sadece 1 2 kere kalkan mi dersin bunları duyunca daha da kötü oluyorum bende mi bi ugursuzluk bi hata var diorumKızlar bişey soracam bende
gece sizin bebiş lerde çok uyanıyor mu benimki sabaha kadar abartı sız 10 defa uyanıyor hasta falan mı anlamadım yaklaşık 3 aydır Böyleyiz sabah gözümü zor açıp işe gidiyorum önerisi olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?