- 8 Ocak 2011
- 2.412
- 3.133
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #17.361
Bu da farklıymış canım ,ben Hamilelik Takvimi diye bir uygulama indirmiştim orada 4.ayı 12+1 den başlatıyor Yazdığım gibi , aşağı yukarı birbirine yakın sayılır.Ben hep bunu baz alıyorum Dr la da aynı gıdıyor
benim dr um 16. haftadan sonra boyatabilirsin dedi canımben saçlarımı ne zaman boyatacağım ya bembeyaz oldu önlerim
yüz üstü yatarken bende de hep oluyor yırtılıyormuş gibi kasılıyor heralde.. bu arada yüz üstü yatmamamız gerekiyor sanırım artık nasıl alışacağız
benim dr um 16. haftadan sonra boyatabilirsin dedi canım
inşallah :)işte 10000 de 1 çıkmış sana da yapılmayacak umarım bende de oyle çıkar :)
seninle biz günü gününe aynıyız birde isimlerimiz de adanam çok yakın =) kadere bak =)inşallah :)
Turgut Aydın
Özge idem KARADAĞ
Bir de Elif hanım
Çok Güler yüzlü ve sevecen hanımlarmıs ve de ozellıkle Özge hanım sorunlu gebelıklerde ıyıymıs
gerçekten mi?
nasıl ya 9 ay erkek görebilmiş dr.
biz bikaç dr a gidelim en iyisi doğumdan önce.
vallahi ben olsam ben de inanamazdım haklı kadıncağız
matematiksel olarak 1 ay 4 hafta ama orjinalde 4 hafta + 3 gün karışıklık ondan oluyor sanırım :)Kızlar hamilelik takvimlerinde neden 12+1 , 4. Ayın başlangıcı olarak kabul ediliyor , bilen var mı , 12+1 de 85 günlük oluyor , normalde 90'günü 3 ay olarak kabul ediyoruz
Teşekkürler canım. Elif Hanım'ı duymuştum Acıbademden. Benim gebeliğim sorunlu değil. Ne bebeğimizi yaparken nede hamilelikte sorun çekmedim. Bence sorunun kendisi benim. Çok panik atağım :) Değelendiricem bunları canım.
seninle biz günü gününe aynıyız birde isimlerimiz de adanam çok yakın =) kadere bak =)
Bugün tam 14.haftama girdim fakat ben hala yorgun, bitkin, uyuşuk yataktayım yapmam gereken işler var fakat enerjim yok. Kahvaltımı yaptım ama çay kahve içmediğim için mi böyle ayılamıyorum bilmemO eski halimden eser yok şimdi nerde eski enerjik, hiperaktif, yerinde duramayan ben, bebek ana rahmine düştüğünden beri, hamileliğimden haberim olmadan önce 3. 4.haftalarda da aynen böyleydim, psikolojik değil yani, var mı benim gibi olan
ben saçlarımı ne zaman boyatacağım ya bembeyaz oldu önlerim
ben zaten yüzüstü yatamıyorum yan yatmaya alışmışım bana kolay olacak ama kilolu olduğum için dün göbeğimin altına destek koymak zorunda kaldım o sancılar öyle dindi valla içten içten acıyordu 10 dk sonra attım yastığı uyumaya devam gece de alışkanlık başladım sadece 1 defa ama her gece lavaboya gidiyorum sabaha kadan 750 ml su içiyorum gece tuvaletten sonra sabah 6,30 da tuvalete xor atıyorum valla kendimi dalıverecem gidecek bir gün yatağa rüyamda görmesem bari bi yerlerde işediğimi hehehe
Benim öyle sayılır :) Ilk denemede yumurtlamayi kacirdigimiz için beklemiyorduk zaten. Tam anlamıyla denedigimiz ay tuttu. Ama hamileliğim çok zor geçiyor. 15. Haftaya giricem hala günde 3 4 kez kusuyorum halsizim çok çabuk yoruluyorum. Kısaca hamile kalmak çok kolay oldu ama hamilelik çok zor geçiyor malesef
arkadaşlar batıl ama insna merak ediyor çin takvimi tutanlar oldumu
Kesin öğrenirsiniz daha iyi olur.
Şimdi bize erkek gibi dediler ama kesin değil bir şey alacağım emin olamıyorum ya yanılmışsa doktor diyorum.
ayy cinsiyetini öğrenemeyen bizler için çok heycan verici bi duyguBenim ilk bebekte kiz gozukuyordu tuttu, bunda erkek gozukuyor bakalim tutacak mi? Persembe gunu belli olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?