2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
yüz üstü yatarken bende de hep oluyor yırtılıyormuş gibi kasılıyor heralde.. bu arada yüz üstü yatmamamız gerekiyor sanırım artık nasıl alışacağız

ben zaten yüzüstü yatamıyorum yan yatmaya alışmışım bana kolay olacak ama kilolu olduğum için dün göbeğimin altına destek koymak zorunda kaldım o sancılar öyle dindi valla içten içten acıyordu 10 dk sonra attım yastığı uyumaya devam gece de alışkanlık başladım sadece 1 defa ama her gece lavaboya gidiyorum sabaha kadan 750 ml su içiyorum gece tuvaletten sonra sabah 6,30 da tuvalete xor atıyorum valla kendimi dalıverecem gidecek bir gün yatağa rüyamda görmesem bari bi yerlerde işediğimi hehehe

kızlar ben şuan 15. haftadayım 14+4 şuan ...son adet tarihim 30 ocak olduğu için ben aslında şşubat mart nisan mayıs 12 dersek 3.5 aylık oluyorum düz hesap...mayıs bitince 4 bitecek 5 olacak...=)

Turgut Aydın

Özge idem KARADAĞ
Bir de Elif hanım

Çok Güler yüzlü ve sevecen hanımlarmıs ve de ozellıkle Özge hanım sorunlu gebelıklerde ıyıymıs

Teşekkürler canım. Elif Hanım'ı duymuştum Acıbademden. Benim gebeliğim sorunlu değil. Ne bebeğimizi yaparken nede hamilelikte sorun çekmedim. Bence sorunun kendisi benim. Çok panik atağım :) Değelendiricem bunları canım.

Kızlar hamilelik takvimlerinde neden 12+1 , 4. Ayın başlangıcı olarak kabul ediliyor , bilen var mı , 12+1 de 85 günlük oluyor , normalde 90'günü 3 ay olarak kabul ediyoruz
matematiksel olarak 1 ay 4 hafta ama orjinalde 4 hafta + 3 gün karışıklık ondan oluyor sanırım :)
3 ay 12 hafta
12+1 olduğunda 3. ay bitmiş 4 aydan 1 gün almış oluyorsun.

bu panik atağı parçalamamız lazım

Ayni benden bahsetmissin yataktan cikmiyorum desem yeridir sadece kizi yediriyorum yemek yapiyorum o kadar

ben saçlarımı ne zaman boyatacağım ya bembeyaz oldu önlerim

Ben haftaya boyaticam valla. İlk bebektede 3 aydan sonra boyattim.

bişi olmaz sık tuvalete çıktıkca temizleniyoruz. Ben hep yuzüstü uyurum 3. ay bittikten sonra yüzüstü yatmamaya gayret et dedi çok zor oluyor ama alışacağız yapacak birşey yok. bide sabah 6 da sol bacağıma giren korkunç krampla uyandım eşime çığlığı bastım ödü koptu .. hamilelikte olurmuş bazı vitamin eksikliklerinden ama erken dediler hiç yaşıyan varmı

Benimde aynı şekilde oldu..karar verince kadın doğum kontrolüne gittim öncesinde, tahlillerim iyi deyince denedik o ay..ama hiç beklemiyordum çünkü mühim günleri kaçırdık..çok kötü grip oldum,gözüm hiçbir şey görmedi :) Ama tutmuş nasıl tuttuysa..Allah'ın işi..çok şükrediyorum çünkü yapı olarak hassas olduğum için uzun süre denemek zorunda kalsam eminim yıpranırdım çok ..Allah isteyen herkese nasip etsin..Kucakları boş bırakmasın

Kesin öğrenirsiniz daha iyi olur.
Şimdi bize erkek gibi dediler ama kesin değil bir şey alacağım emin olamıyorum ya yanılmışsa doktor diyorum.

Aynı durumdayım erkeği andırıyor dedi..1 ay sonra gel dedi..napcam şimdi ben :) Cmt çaktırmadan gitsem mi diyorum 13 gün olacak ama bahane bulamıyorum

Kızlar çok erken ama kafama takılıyor. Bebişler malum kışa denk geliyor. Dışarı nasıl çıkaracağız, daha doğrusu çıkarken ne giydireceğiz? Sanırım kozmonot mont aldığım ilk cici olacak. Başka bir fikri olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…