2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
sen günde 3 kez alıyorum di,yorsun 200 mg lik hemde çok aşırı progestan yüklemesi yapmışsın günde 3 kere içilen en fazla 400 mg dir sen 600 mg alıyorsun..progestanı azaltmaya bak...

sen günde 3 kez alıyorum di,yorsun 200 mg lik hemde çok aşırı progestan yüklemesi yapmışsın günde 3 kere içilen en fazla 400 mg dir sen 600 mg alıyorsun..progestanı azaltmaya bak...
Evet , canım , doktorlar da hiç sormadı , iyi ki ben araştırdım , kesmek istiyorum artık , 2 gün daha sabah akşam alıp sonra sadece akşam alırım , belki bir anda kesmek de tehlikelidir . Pazartesi de doktora sorarım , gerek yok , der umarım da bırakırım .

Yasinda sıkıntı yok ama kalitsal bir yatkinlik olabiljr insallah uzun surmez.kac cikiyor simdi tansiyonun takipte..ben az once olcturdum 9-6 cikti benimde hep dusuk.
iki gündür normal çıkıyo canım 11/7 hafta sonu çok yorulmuştum ondan oldu belki ama takip etmekte fayda var

canım bende yaklaşık 6 haftalıkken başladım progestana o günden bu yana içiyorum ama kanama geçirdiğim günlerde bile günde en fazla 2 tane verdi dr.um bide haftada bir iğne vermişti. yaklaşık 3 haftadırda akşamları fitil olarak kullanıyorum ama bende bırakıcam çok sıkıldım artık. pazartesi kontrolde sorucam dr.uma tehlike yoksa boşuna niye içeyimki?

canım benimde çinde erkek rusta kız hücre yenilenmesinde kız dr umda kız diye bir tahminde bulundu bakalım tutacak mı
aaaa tahminlerimiz aynı bende tahminde bulunmadı dr bende sormadım bakalım 8 haziranda belli olacak bizimkide :) sen belli olunca yaz bakalım

Aynen canım , bırakalım artık , bir de ben ne kadar çok içmişim
en son 4.6 cm di miyom ( zaten hep bu boydu ) 2 haftada 5.5 cm e çıkmış , hormon fazlalığından diye düşünüyorum ben , gerçi her ölçümde de farklı çıkıyor ama büyüme hızı bana çok geldi.
Allah'ın izniyle bebeğimi sorunsuz kucağıma alayım da sonra ameliyatla aldırmayı düşüneceğim , 2. gebeliğimde miyom + gebe olmak istemem

Esinle konusursan ve kabul etmezse Sende kendi anneni cagir esinede annem geliyo artik bizde kalicak bundan sonra dersin kisasa kisas bakalim o senin annene omur boyu bakabilicekmi...bendede var bitane seninkinden banada hicbirsey danismaz gerekceside itiraz edersin oyuzden soylemiyorum der mendebur...

Günaydın anneler
Bu sabah boğazımda bi kuruluk ve batmaya uyandım. Grip gibi bişi yok şimdilik galiba laranjitim tekrarladı.
Evde nasıl geçirebilirim? Tecrübesi olan annelerden yardım istiyorum

Günaydın anneler
Bu sabah boğazımda bi kuruluk ve batmaya uyandım. Grip gibi bişi yok şimdilik galiba laranjitim tekrarladı.
Günaydın :) gecmis olsun Canim.Bir bardak ılık suyun icine 1 limon sık,1tatli kasığı bal karistir.Ben de hafta sonu olacak gibiydim,boğazım fenaydi,bundan yaptım ilerlemedi,gecti.Bir de otacinin(bitkisel) pastilinden de alabilirsin.

Günaydın anneler

laranjit nasıl oluyor faranjit gibi mi daha mı ağır dahamı hafif ?
bu tarz şehlerde buhar öneriyorlar boğaz burun açmak için

Teşekkür ederim ilgin için hemen yapıcam canım.

yok bende hep vardı sanırım bu defa fazla aşırı olmaya başladı
benim ona güvensizliğim çok malesef
yani bu evlilik böyle yürür mü ki
en basiti mynette haber bakıyor gazete siteleri dururken
orada sadece orsplar var
yediremiyorum kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…