- 14 Aralık 2012
- 21.403
- 32.063
- 598
- 38
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #17.621
sen günde 3 kez alıyorum di,yorsun 200 mg lik hemde çok aşırı progestan yüklemesi yapmışsın günde 3 kere içilen en fazla 400 mg dir sen 600 mg alıyorsun..progestanı azaltmaya bak...Günaydın kızlar,
Günümüzü güzel geçsin
Dün akşam Progestanı içmedim , bazı yerde büyüttüğü , bazı yerde küçültüğü yazıyor , doktorum da faydası yok,içip içmemeyi sana bırakıyorum , dedi. Bence benim miyom bu haptan büyüdü. Pazartesiye kadar sabah -akşam içip , haftaya doktora sorup ya keseceğim ya da 1 e düşüreceğim . 6. haftadan beri içiyorum , yarın da 13. haftaya gireceğiz.Bir de 200 lük ten içtiğim için iyice pimpiriklendim.
Evet , canım , doktorlar da hiç sormadı , iyi ki ben araştırdım , kesmek istiyorum artık , 2 gün daha sabah akşam alıp sonra sadece akşam alırım , belki bir anda kesmek de tehlikelidir . Pazartesi de doktora sorarım , gerek yok , der umarım da bırakırım .sen günde 3 kez alıyorum di,yorsun 200 mg lik hemde çok aşırı progestan yüklemesi yapmışsın günde 3 kere içilen en fazla 400 mg dir sen 600 mg alıyorsun..progestanı azaltmaya bak...
iki gündür normal çıkıyo canım 11/7 hafta sonu çok yorulmuştum ondan oldu belki ama takip etmekte fayda varYasinda sıkıntı yok ama kalitsal bir yatkinlik olabiljr insallah uzun surmez.kac cikiyor simdi tansiyonun takipte..ben az once olcturdum 9-6 cikti benimde hep dusuk.
canım bende yaklaşık 6 haftalıkken başladım progestana o günden bu yana içiyorum ama kanama geçirdiğim günlerde bile günde en fazla 2 tane verdi dr.um bide haftada bir iğne vermişti. yaklaşık 3 haftadırda akşamları fitil olarak kullanıyorum ama bende bırakıcam çok sıkıldım artık. pazartesi kontrolde sorucam dr.uma tehlike yoksa boşuna niye içeyimki?Günaydın kızlar,
Günümüzü güzel geçsin
Dün akşam Progestanı içmedim , bazı yerde büyüttüğü , bazı yerde küçültüğü yazıyor , doktorum da faydası yok,içip içmemeyi sana bırakıyorum , dedi. Bence benim miyom bu haptan büyüdü. Pazartesiye kadar sabah -akşam içip , haftaya doktora sorup ya keseceğim ya da 1 e düşüreceğim . 6. haftadan beri içiyorum , yarın da 13. haftaya gireceğiz.Bir de 200 lük ten içtiğim için iyice pimpiriklendim.
aaaa tahminlerimiz aynı
canım benimde çinde erkek rusta kız hücre yenilenmesinde kız dr umda kız diye bir tahminde bulundu bakalım tutacak mı
Aynen canım , bırakalım artık , bir de ben ne kadar çok içmişimcanım bende yaklaşık 6 haftalıkken başladım progestana o günden bu yana içiyorum ama kanama geçirdiğim günlerde bile günde en fazla 2 tane verdi dr.um bide haftada bir iğne vermişti. yaklaşık 3 haftadırda akşamları fitil olarak kullanıyorum ama bende bırakıcam çok sıkıldım artık. pazartesi kontrolde sorucam dr.uma tehlike yoksa boşuna niye içeyimki?
Esinle konusursan ve kabul etmezse Sende kendi anneni cagir esinede annem geliyo artik bizde kalicak bundan sonra dersin kisasa kisas bakalim o senin annene omur boyu bakabilicekmi...bendede var bitane seninkinden banada hicbirsey danismaz gerekceside itiraz edersin oyuzden soylemiyorum der mendebur...Evlendiğimden beri söyler durur takmış kafasınasöyleyeceğim de eşime ters teperse diye de korkuyorum. Oğlum bakar bana diyor kayınpeder e. İçim içimi yiyor. 1hafta kaldı o zman bile evimde sığıntı gibi hissettim. Offffff
evet öyle görünüyo ama 5. aya kadar herşey değişebilirBu arada anket sonuçlarına bakıyorum arada 28 E , 6 K , 1k-1e var
Erkekler bayrağı kapmış gibi , Kasım ayı,erkek ayı olmuş
Günaydın :) gecmis olsun Canim.Bir bardak ılık suyun icine 1 limon sık,1tatli kasığı bal karistir.Ben de hafta sonu olacak gibiydim,boğazım fenaydi,bundan yaptım ilerlemedi,gecti.Bir de otacinin(bitkisel) pastilinden de alabilirsin.Günaydın anneler
Bu sabah boğazımda bi kuruluk ve batmaya uyandım. Grip gibi bişi yok şimdilik galiba laranjitim tekrarladı.
Evde nasıl geçirebilirim? Tecrübesi olan annelerden yardım istiyorum
pazartesi dr a gitcem bu sefer netleşir herhalde hemen yazarımaaaa tahminlerimiz aynıbende tahminde bulunmadı dr bende sormadım bakalım 8 haziranda belli olacak bizimkide :) sen belli olunca yaz bakalım
Günaydın anneler
Bu sabah boğazımda bi kuruluk ve batmaya uyandım. Grip gibi bişi yok şimdilik galiba laranjitim tekrarladı.
Evde nasıl geçirebilirim? Tecrübesi olan annelerden yardım istiyorum
Teşekkür ederim ilgin için hemen yapıcam canım.Günaydın :) gecmis olsun Canim.Bir bardak ılık suyun icine 1 limon sık,1tatli kasığı bal karistir.Ben de hafta sonu olacak gibiydim,boğazım fenaydi,bundan yaptım ilerlemedi,gecti.Bir de otacinin(bitkisel) pastilinden de alabilirsin.
belirsiz belirsizGünaydın güzel kızlarımızın ve yakışıklı erkeklerimizin annişleri ve benim gibi belirsiz anneler
alabilirsen eczaneden keçiboynuzu özü de al o da yumuşatıyor..Teşekkür ederim ilgin için hemen yapıcam canım.
Ben hamilelik oncesi esime cok duskundum televizyonda ki kizlara bile bakmasini istemezdim hamileligimle esim bana asiri duskunlesti bende esimi eskisi kadar kiskanmadigimi fatk ettim .esin ilgisiz mi bu kiskancliklar hep varmiydi ? Bazen hormonlar bizi cok etkiliyor Umarim duzelir hersey
Ben hamilelik oncesi esime cok duskundum televizyonda ki kizlara bile bakmasini istemezdim hamileligimle esim bana asiri duskunlesti bende esimi eskisi kadar kiskanmadigimi fatk ettim .esin ilgisiz mi bu kiskancliklar hep varmiydi ? Bazen hormonlar bizi cok etkiliyor Umarim duzelir hersey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?