2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

nasıl bişi tarif eder misin_
bende hissediyorum da
bazen ittiriyor bazen kelebek kanat çırpar gibi böyle nası diyim koluna 2 parmağınla hafif hafif hızlı hızlı dokundur öyle işi işte :) :) göbeğimi dün açıp uzandım teldende müzik açtım eşim bile minik tekmeleri gördü çok bellii olmuyor ama dışardan çok tatlı yaaa :) :)

Dünden beri çok üzdüm özür diliyorum hep elim karnımda. İlla sinirim zıplicak sonra haklı olucam. Kendi düşünemeyecekse ben demeden pes. Sürekli güdülmek istiyor.

Dün gece bende hissettim sanki yaa. Karnım gidiklandi içten içten. Dr erken dedi ama

teşekkür ederim bu kadar zahmet ettiniz hepiniz
bebek benim dünyam sakat olsa bile onun canına kimse kıyamaz
evet erkekler öyle şeyler izlemek zorunda anladığım kadarıyla..günahları kendilerine (bu benim fikrim)
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Allah bizlere sabır versin..
iyiki varsınız

doktorlara bakma sen sonuçta içimizde biz taşıyoruzz benimde arada kıpırnanında gıdıklanıo :) bence o bebeğin hareketleri
erkek bebekler daha erken hissedilebiliyor sanırım belkide daha kuvvetli hareketleri o yüzden ben kızımı 19-20 haftalarda hissetmiştim

yok değildi.
2 kasım sat 'a göre ama gelişimi öndeymiş. 2 güncük doğum ekime kaydı yani.
zaten kasımın ilk haftası bekleyenlerin bir çoğu ekim annesi olacak bence
O iki gun ileri olmasi doguma kadar degismez mi ? Doktor birsey dedi mi benim de 1 hafta kadar ileri

Tedavi olmayı düşündünüz mü peki?
Çünkü şu düşünce tarzınız pek normal değil kusura bakmayın sizi üzmek için söylemiyorum.
Psikologa gitmeyi bir düşünün isterseniz.

yok değildi.
2 kasım sat 'a göre ama gelişimi öndeymiş. 2 güncük doğum ekime kaydı yani.
zaten kasımın ilk haftası bekleyenlerin bir çoğu ekim annesi olacak bence

Benimde bebeğin gelişimi tam bir hafta önde. Dr'a özellikle sordum bende. Ama doğumumuz yine kendi takvimimize göre olacakmış..Örneğin ben sezeryan olacağım ama kendi takvimime göre bebeğin önde olmasına göre değil yani. Mesela ben 38. haftadan sonra doğum yapacağım bebek 39 olmuş olacak..bende de doğum 40. hafta 8 kasım olarak duruyor ama her şey yolunda giderse 25 ekimden sonra ben sezeryan olacağım.

O nedenle sende kendi haftanı takip etmeliymişsin yani :) Ben şu an 14+3 'üm ama bebek 15+3 mesela :)

Selamlar olsun Güzeller güzeli anneler ve minikleri ooo bir hafta memlekete gittim geldim topik uçmuş resmen azıcık okudum aralardan Allaha şükür herşey olmasada çogu şeyler yolunda topikte :)) özledim valla kime doktoru ne demiş Aaa onun erkekmiymiş birazcık ayrı kaldım neler olmuş neler :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…