- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #17.801
Erken dönem tahminlere güveniyorum artık :)Hayırlı olsunnBana da 11+o da Kiz de dedi Dr Canim
arkadaşlar bebeişimin hareketlerini hissediyorum artık :)
bazen ittiriyor bazen kelebek kanat çırpar gibi böyle nası diyim koluna 2 parmağınla hafif hafif hızlı hızlı dokundur öyle işi işte :) :) göbeğimi dün açıp uzandım teldende müzik açtım eşim bile minik tekmeleri gördü çok bellii olmuyor ama dışardan çok tatlı yaaa :) :)
nasıl bişi tarif eder misin_
bende hissediyorum da
Burası Zıpır oglanlarla dolu sahip çıkalım kizlarimiza :)Yihuu bir prenses daha geliyorCanim gozunuz aydin benimkine de Kiz dedi.Saglikla gelsinler İnşallah
Eeeee haklısında ne?ona göre çözüm bulsun.söz vermeyi gel demeyi biliyosa onuda düşüncek.zaten mantıklı bi adamsa ameliyatlı bir hastaya hamile kadının bakamayacağını düşünmeli.bence düşünüyodur sana kararını söyler bence yakında sabret sakın bebişi üzme
Dün gece bende hissettim sanki yaa. Karnım gidiklandi içten içten. Dr erken dedi amabazen ittiriyor bazen kelebek kanat çırpar gibi böyle nası diyim koluna 2 parmağınla hafif hafif hızlı hızlı dokundur öyle işi işte :) :) göbeğimi dün açıp uzandım teldende müzik açtım eşim bile minik tekmeleri gördü çok bellii olmuyor ama dışardan çok tatlı yaaa :) :)
teşekkür ederim bu kadar zahmet ettiniz hepinizBAK hayat senin hayatın bugünü bir daha asla yaşamayacaksın belki kimilerine göre ters gelecek yazacaklarım ama bende 33 yaşındayım 11 aylık evliyim kıskançlığım yok fakat ben kaynanamla altlı üstlü oturuyorum 2 tane görümcem 1 kaynım var onlarla uğraşması çok zor trip yapıolar sanki ben onlardan zorla aldım evlendim eşimi velhasıl kelam dert çok anlayacağın hepimizde ayrı dert var kendine güveniyorsan eşinle konuş asla ama asla kendini küçültme sen onun kadınısın bunu unutma nikahlı karısısın başka kadınlarla arasındaki münasebeti sor otur açık açık konuş zaten inkar edecektir çünkü tamamiyle senin kıskançlık dediğin şeyden kaynaklı bu arada benim eşimde netten o sitelere girip videolara izlior benim için sıkıntı yok senin ne istediğin önemli boşanmak istiyorsan boşan bebeği istemiyorsan 15 dk lık bi operasyon sürüyorsenin hayatın senin zamanın senin dakikaların sakın hiç birşeyi kafana takma sen bu dünyada teksin üzülmeye gelmedin bak bi yazı okudum bi yerde hepimiz için geçerli bu EĞER HERGÜN 1 DEFA DA OLSA İÇTEN KAHKAHA ATMIYORSANIZ O GÜN BOŞA GEÇMİŞTİR biz sana destek için buradayız yaşından dolayı çok da baskı yapılmaz sana o yüzden sen ne istersen onu yap tatlım
doktorlara bakma sen sonuçta içimizde biz taşıyoruzz benimde arada kıpırnanında gıdıklanıo :) bence o bebeğin hareketleriDün gece bende hissettim sanki yaa. Karnım gidiklandi içten içten. Dr erken dedi ama
Bol bol dua et canım rabbim yardım etsin.inşallah bi an önce şu sıkıcı dönemi atlatDünden beri çok üzdüm özür diliyorum hep elim karnımda. İlla sinirim zıplicak sonra haklı olucam. Kendi düşünemeyecekse ben demeden pes. Sürekli güdülmek istiyor.
erkek bebekler daha erken hissedilebiliyor sanırım belkide daha kuvvetli hareketleri o yüzdendoktorlara bakma sen sonuçta içimizde biz taşıyoruzz benimde arada kıpırnanında gıdıklanıo :) bence o bebeğin hareketleri
O iki gun ileri olmasi doguma kadar degismez mi ? Doktor birsey dedi mi benim de 1 hafta kadar ileri
yok değildi.
2 kasım sat 'a göre ama gelişimi öndeymiş. 2 güncük doğum ekime kaydı yani.
zaten kasımın ilk haftası bekleyenlerin bir çoğu ekim annesi olacak bence
DimiBurası Zıpır oglanlarla dolu sahip çıkalım kizlarimiza :)
ewet canım olabilir :)erkek bebekler daha erken hissedilebiliyor sanırım belkide daha kuvvetli hareketleri o yüzdenben kızımı 19-20 haftalarda hissetmiştim
Ayy yy evet evet iyi fırsat. Erkek annelerini değerlendirelim bakalım hangileri uygun bizim prenseslerimizeDimiben de uygun bir kayınvalide adayı arıyorum kızıma,ona gore okuyorum artık.Bu olabilir,bu olmaz,bu hic olmaz
Tedavi olmayı düşündünüz mü peki?yok bende hep vardı sanırım bu defa fazla aşırı olmaya başladı
benim ona güvensizliğim çok malesef
yani bu evlilik böyle yürür mü ki
en basiti mynette haber bakıyor gazete siteleri dururken
orada sadece orsplar var
yediremiyorum kendime
yok değildi.
2 kasım sat 'a göre ama gelişimi öndeymiş. 2 güncük doğum ekime kaydı yani.
zaten kasımın ilk haftası bekleyenlerin bir çoğu ekim annesi olacak bence
Yihuu bir prenses daha geliyorCanim gozunuz aydin benimkine de Kiz dedi.Saglikla gelsinler İnşallah
Dün gece bende hissettim sanki yaa. Karnım gidiklandi içten içten. Dr erken dedi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?