2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Mart ta tup bebek yapacak arkadaşlar topiğimizde inşallah mucizelerine kavuşurlar....
hepimizin anne olmasi dilegiyleeee,

UYE................................YAS......DENEME............MERKEZ.....................................TRANSFER..............SONUC
arife1991.............................23..............2.......adana kisla başkent hast......................02mart(2 emb)....

nursela09...........................30...............2...........bahçeci fulya.......................................5 mart(2emb).................

kzuski.................................37...............2.........Antalya gelecek tup bebek..................01 mart..............

melekada............................26..............1..........sanliurfaosm.....................................................?...........................

arzusglam..........................29...............1......................?.................................................05 mart...........................
scoz2121.............................35..............1...........bahçeci diyarbakir..............................8 mart(2emb).....

icegul..................................34..............2...........eskisehir acibadem...............................9 mart..(değerleri dustu)

mayfly................................30...............3..........bahçeci fulya.........................................09 mart..............

egeada................................29..............1...........Antalya ivf..............................................17 mart.............

yağmurun elleri.................31..............1.......Trabzon clinart.......................................14mart(1 emb)....

nurcan_seas.........................?...............?...........acibadem maslak.......................................?....................

dogannu................................?..............?.................?.........................................................13 ma...............

Cnsrhn1907..........................?..............?...................?..........................................................?.....................

_ksk_..................................34..............2...........ege üniversitesi......................................18 mart...............

patikli.................................36..............1...........ankara Turgut ozal univ.hast.............16 mart(2emb)....

karamasarsln.......................?...............?.....................?........................................................?.....................

asyalacali..............................?...............?.....................?.........................................................?....................

aayla1835..............................?................?....................?...................................................20 mart..............

elmaciaskim........................26..............1..........sanliurfa osm...............................................?....................

conqueror...........................28...............4............bahçeci fulya...........................................20 mart.............

makeupnurr.......................25................1...........izmir smyra art........................................26 mart.........

gulem05..............................?.................?....................?...........................................................?..................

hamiraa.............................?.................?....................?...........................................................23 mart........

bsrbsrsmt...........................?..................?....................?............................................................?.................

hanifefk..............................26..............1...............doğu fertil............................................29 mart..............

ebbasisi..............................36................1.............Erzurum tip fak........................................?...................

sulltan................................?.................?......................?.........................................................?....................

loreth..................................32................1............bahçeci fulya........................................26 mart.............

fatmafatma.......................35...............1.............ankara memorial.............................29 mart....(değerleri dustu)

benharbiden......................25..............3..........konya meram aras.hast...........................30 mart............

esma_kavak1907.............27...............5..........acibadem maslak........................................07nisan...........

cinarkaya..........................?.................?.......................?......................................................07 nisan..........

cesuu...................................31..............2..........İstanbul tup bebek...................................30 mart............

ersndrya86.........................?................?.......................?....................................................?........................

serenci.................................28..............2...................pembe mavi......................................12nisan...........

siden_80.............................?................?........................?.....................................................12 nisan..........

minicikeller......................24................2...........symrna art tup bebek merkezi...................?...................

svd1910..............................32...............1...........eskisehir acibadem...................................?.......................

acelyacicegi.......................?.................?.............................?.................................................14 nisan..........

minicikeller.......................?................?..............................?...................................................?....................

benurde.............................?.................?.............................?...................................................?....................

prensim1975......................?...............3............sisli memorial................................................?......................beklemede

aysegul_huseyn..................28................2......medicana international.............................29 mart...................8 nisan

kardelennnnnnnn............26...............1..........acbadem kayseri.......................................30 mart..............

mrv8290............................25................1..........eskisehir tip fakultesi...............................29 mart..................13 nisan

hayatbenibastanyarat......21..............1..........hotay mozaik tup bebek merkezi.................?..........................25 nisan

abbajur..............................27.............1............diyarbakir veni vidi ........................................?......................iptal

daisyp...............................33................1..........izmir tinaz tepe................................................?....................

admad................................27................2...........bahçeci umut.....................................................?....................

eflin87.................................27................1...........tepecik hastanesi................................................?....................tedavide

kelebek7977.......................36................1...........bahcecei fulya.....................................................?....................tedavide

elvin_06...............................38...............2..........sisli memorial.......................................................?................

umutt88...............................27.............3............bursa pembemavi..............................................?..................

glshgktrk............................29..............1.............baskent üniversitesi.............................................?...................tedavide

semOS57............................23..............1................yurtdisi...............................................................?..................tedavide

fintoz44..............................34...............1............sisli memorial........................................................?..................tedavide

sevgi_cmr..........................37...............3.............bahçeci fulya........................................................?...................tedavide

[/QUOTE]

Tüm güzel haber alan arkadaşlarımı tebrik ederim.Allah bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Ammmmin canim ne guzel 8 haftalik olmussun gebelik testinden sonra belirtilerin nelerdi canim ya ben yarin kese gormeye gidcem allah nasip ederse varmi yokmu diye ben bugece uykumdan adet agrisiyla uyandim korktum bacaklarima dogru agri birazda karin agrim oldu gecti ama tedirgin oldum sadece goguslerim hashas o kadar bulanti gibi birsey yok bende

Kardelen arkadasimiz kim acaba bnde kayseridenim arkadaslar oda kayseridenmis de hangi doktora gidiyo acaba

Canım aynı durumlar bendede olmuştu çok korkmuştum hatta benim transferin 10. gnü lekelenmem olmuştu ama çok şükürkü bebişlerim benimle içini rahat tut stres yapma rahat ol.Senin kaçıncı günün

Canım aynı durumlar bendede olmuştu çok korkmuştum hatta benim transferin 10. gnü lekelenmem olmuştu ama çok şükürkü bebişlerim benimle içini rahat tut stres yapma rahat ol.Senin kaçıncı günün
Transfer gununu saymazsak 17. Gunum insallah tamamina erer hepimizin yarin gidicem iste kese icin cagirdi doktor kalp atisini duydunmu sen canim ya destegin icin cok saol sizlerde olmazsaniz stresim nasil gecerdi

Evet cnm kalp atışlarını dün duydum.Ancak 8 haftalık hesaplamam ama doktorum 6 haftalık diyor küçükoldukları için olsun büyürler elbet

Carsamba beta 3260 ti bugunki 2861 cikmis bebegim birakiyo beni
Canım benim herşeyde bir hayır vardır önemli olan senin ve eşinin sağlığı.Benimde ilk denemem tutmamıştı ikinci denemem kimyasal oldu ama eşimin tek bir cümlesi beni ayakta tuttu '' Sonuna kadar deneyeceğiz olzsıya kadar deniyeceğiz sen yeterki iyi ol demişti'' o yüzden Allahımdan sadece sabır dile ve isyan etme sakın

Napcami bilmiyorum kaldim oylece
Ne diyecegimi ne yazacagimi şaşırdım inan üzüntüden....Rabbimin bir bildiği vardır,canını vermediyse biz aciz kullarin yapabilecegi hiç bir şey yok...Üzüntüsü bambaşka elbette ama ne olursun tevekkül et sakin isyan etme ne olur..Rabbimin gücüne gitmesin...Ve tabikide pes etme yine aç elini yine iste ben eminim ki Allah 'ım bu kez çevirdi bir daha cevirmez...İnşallah bu mübarek aylarda el açıcaz yine isticez olana kadar kucagimiza alana kadar arkadasim

Napcami bilmiyorum kaldim oylece
Mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Rabbim hayra dönüştürsün bu düşüşü inşallah bırakmıyodu. Daha ilk denemem negatif çıktı diye namaz kılamaz dua edemez hale geldim iki gün boyunca Allah affetsin çok isyan ettim. Sen benim düştüğüm hataya düşme bakarsın bambaşka bir sebebi vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…