- 2 Mart 2013
- 447
- 403
- 123
Sagol canm bnm allah kucumizida almayi nsip atesin insallh, boyle pozitifi paylasan cok olur insallhhHayırlı olsun canım aynı gun aynı mutlu haberi aldık beraber Rabbim sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin isteyen bekleyen herkese de nasip etsin inşallah :)
Yok canım ben değilim ben 2 kez yaptım p.tesi kese gormeye gidicem :) ben hamile olan arkadaşı kutladim yanlış anladın :)Canim ya sen kackere test yaptin benim yarin kese gorme gunu ama transferin 13. Gun yapmistim test bidaha yapmadim bugecede uykudan adet agrisi gibi bacaklarima dogru bi agri birazda karnim agridi suan yok ama korktum bugun transferimin 17. Gunu
Bugun masallah ne guzel haberler aliyoruz rabbim tamamina erdirsin canimSagol canm bnm allah kucumizida almayi nsip atesin insallh, boyle pozitifi paylasan cok olur insallhh
Yok sana sordum hani sende kese gununu bekliyorsun ya kackere yaptin diye anladigim kadariyla 2 defa yapmissin agrilarin oluyormuYok canım ben değilim ben 2 kez yaptım p.tesi kese gormeye gidicem :) ben hamile olan arkadaşı kutladim yanlış anladın :)
Tebrikler minicikeller ve acelyacicegi . Çok sevindim. Acelyacicegi degerin kac cıktı.Kizlar hamileyimmmm inanmiyorum hala Rabbim dualarimizi kabul etti de pozitifi gorduk sonunda, buz bebegim tutunmus rabbim herkese yasatsin bu duyguyu insallh
Anladım,aynen iki kez yaptım pazartesi kese gormeye gidicem inşallah,ağrı olarak sadece bel ağrım oluyor birde midem çok yanıyor acaba artık ilaçlar mi ağır geliyor bilemiyorum acı su gibi bogazim bile yanıyor...Ya sorucam sorucam utanıyorum hep,bende çok fena kabızlık var ve drum bi ilaç verdi ama korkuyorum artık bir ilaç daha almaya...o yüzden en büyük derdim bu olduğu için diğerlerini pek anlamadimYok sana sordum hani sende kese gununu bekliyorsun ya kackere yaptin diye anladigim kadariyla 2 defa yapmissin agrilarin oluyormu
Sagol canim allah razi olsun ins sende bebisini saglicakla kucagina alirsin insllhTebrikler minicikeller ve acelyacicegi . Çok sevindim. Acelyacicegi degerin kac cıktı.
Allah razi ollsun canim insallh, degerimiz artarda, keseyi ve kalp atislarini da duymak nasip olur bize allhin izniyleBugun masallah ne guzel haberler aliyoruz rabbim tamamina erdirsin canim
Bnde o kabizlik icin verilen surupu iciyorum canim, transferden beri ustelik, bi sıkıntı olmadi cok sükürAnladım,aynen iki kez yaptım pazartesi kese gormeye gidicem inşallah,ağrı olarak sadece bel ağrım oluyor birde midem çok yanıyor acaba artık ilaçlar mi ağır geliyor bilemiyorum acı su gibi bogazim bile yanıyor...Ya sorucam sorucam utanıyorum hep,bende çok fena kabızlık var ve drum bi ilaç verdi ama korkuyorum artık bir ilaç daha almaya...o yüzden en büyük derdim bu olduğu için diğerlerini pek anlamadim
Bende hiç bir işe yaramadı o surup onun haricinde başka ilaç verdi onuda korkuyorum içmeye artık,ama resmen çile çekiyorumBnde o kabizlik icin verilen surupu iciyorum canim, transferden beri ustelik, bi sıkıntı olmadi cok sükür
Sabahlari ac karnina uc tane kayisiyi bi bardak suyla iciyorum bide sabah aksam o suruptan iciyorum ise yariyor sen kayisi yedinmi peki cNimBende hiç bir işe yaramadı o surup onun haricinde başka ilaç verdi onuda korkuyorum içmeye artık,ama resmen çile çekiyorum
Ammmmin ammmin dua edelim birbirimizeSagol canim allah razi olsun ins sende bebisini saglicakla kucagina alirsin insllh
Allah razi ollsun canim insallh, degerimiz artarda, keseyi ve kalp atislarini da duymak nasip olur bize allhin izniyle,
Masallah , hayirlisi olsun,Kizlar hamileyimmmm inanmiyorum hala Rabbim dualarimizi kabul etti de pozitifi gorduk sonunda, buz bebegim tutunmus rabbim herkese yasatsin bu duyguyu insallh
Miyde yanmasi bendede ilk zamanlar cok oldu boyle midem kaziniyordu hemen birsey yemezsem cog agriyordu suan ara ara oluyor canim doktorun verdiyse kullan rahatlikla yanlis birsey vermezAnladım,aynen iki kez yaptım pazartesi kese gormeye gidicem inşallah,ağrı olarak sadece bel ağrım oluyor birde midem çok yanıyor acaba artık ilaçlar mi ağır geliyor bilemiyorum acı su gibi bogazim bile yanıyor...Ya sorucam sorucam utanıyorum hep,bende çok fena kabızlık var ve drum bi ilaç verdi ama korkuyorum artık bir ilaç daha almaya...o yüzden en büyük derdim bu olduğu için diğerlerini pek anlamadim
O kadar zor sahip olduk ki biz bu bebeklere ondan acisina katlanmaya calisiyorum...pazartesi bi keseyi de göreyim ondan sonra kullanırım inşallah...Miyde yanmasi bendede ilk zamanlar cok oldu boyle midem kaziniyordu hemen birsey yemezsem cog agriyordu suan ara ara oluyor canim doktorun verdiyse kullan rahatlikla yanlis birsey vermez
Sagol cnm amin insMasallah , hayirlisi olsun,bugun ust uste cok guzel haberler aldik.
Yemem mi canim ama nafile,birde ilaçlara başladığımdan beri ilerlemisti dr a gittim ayrıca transfer zamanına yakın,ameliyat olman lazım ama geç kaldın pozitifi alırsan doğumdan sonra artık dedi...Sabahlari ac karnina uc tane kayisiyi bi bardak suyla iciyorum bide sabah aksam o suruptan iciyorum ise yariyor sen kayisi yedinmi peki cNim
Degerin kac cıktı.Sagol cnm amin ins
Kizlar benim pazartesi 11. Gundu ve idrarda silik gordum 12. Gun sali gunude kan verdim bugun alabildim 454 denildi pozitif yani insallah allahim hepimizinkini tamamina erdirir
Kızlar değerim 83.45 çıktıııııııııııı
Kizlar hamileyimmmm inanmiyorum hala Rabbim dualarimizi kabul etti de pozitifi gorduk sonunda, buz bebegim tutunmus rabbim herkese yasatsin bu duyguyu insallh
Sağol canım benim Rabbim daim etsin inşallah isteyen herkese de sağlıkla nasip etsincanlar cok sevindim tebrik ederimRabbim tamamina erdirsin sağlıcakla kucaginiza da almayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?