2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Napcami bilmiyorum kaldim oylece
canm sok oldum rabbım sabrını versın dıyecek hıcbısey bulamıyorm ama senı cok ıyı anlıyrum cogumz olmadı yenıdn denedk 5defa denyenler var hepımzn sınavı bu allahtan umut kesılmez. sen keseyı kalbı gormuşmuydun

benim 5.denemem keşke ilk olsa am maalesef 5 inşallah bunda olur
öyle vakit geçsin diye bakınırken gördüm yazını maşallah sana sabrına hayran kaldım bi formülü varsa lütfen banada söyle ben daha ilk denemede yerle yeksan oldum.çok şükür sabrının mükafatını aldın bu sefer Allah tamamına erdirsin

Carsamba beta 3260 ti bugunki 2861 cikmis bebegim birakiyo beni
canim benim yaaaa endişelerinde hakliymisin
sozun bittiği yer ne desek bos kuzum yaaa
vardir Rabbimin bildiği ama bizim bilmediğimiz...
zor bir süreç basindan sonuna kadar Rabbim guc kuvvet versin bol bol sabir versin
tez vakitte kendini toparlayıp yeniden denersin inşallah ..

canim ilk zamanlar insan kendini yipratio ama Rabbim sabretmeyi oyle güzel ogretio ki ...
elden gelen bisi yok
bizler elimizden geleni yapariz gerisi takdiri iLahi canim
lütfen sabirli olalim kizlar mukafatimizi er gec verecektir YARADAN....

Canim umitte vermek istemem ama eger gebelik ikiz olatak baslayip sonradan biri sonlanirsa betada dusme olabiliyormus. Dua edelim ki oyle bisey ciksin. Rabbimden umit kesilmezm bu surecte tek dayanagimiz o var cunkuw

Galiba benim yuzumden herkes sustu
gün içinde o kadar değişik duygular yaşıyoruzki burda.ortam ne kadar sessiz görünürse görünsün herkesin fikirleri eminim bas bas bağırıyor içerden hamilelerin bebekleriyle ilgili kaygıları uğraşanların tedavi süreci maddi manevi yorgunluğu herşey herşey. Ne kadar üzülme desekte üzülüyosun haklı olarak bi arkadaşımız ikizse belki biri sonlanmıştır demiş ya çok mantıklı geldi bana inşallah gönlüne göre olsun

ben hala çalışıyorum cnm
moralim sıfır... içimde ölü bebek taşıyormuşum gibi hissediyorum

Çok güzel anlatmissin canım...Aynen,o kadar üzüldüm ki,giriyorum bakıyorum sayfaya ama bir türlü elim gitmiyor birsey yazmaya...Çok sesli susuyorum susuyoruz...,Kaygılar, korkular hepsi arka arkaya ve herkesin ayrı bir kaygısı var,biz burada o kadar BİZ olmusuz ki,ayrı ayrı herkesin durumunu düsünüyor kat kat endiselerim artıyor hepimiz adına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…