2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Vajinl ultrasyon sakincali degilmi, peki istemessek ve karindan baksa demekki degerin 10 binleri gecmesi gerkli degilmi kese icin?

Vajinl ultrasyon sakincali degilmi, peki istemessek ve karindan baksa demekki degerin 10 binleri gecmesi gerkli degilmi kese icin?
Vaginal ultrason 12. Haftaya kadar bakiliyir, bir sakincasi yok. Karindan bakilmasi icin dedigin gibi yuksek degerlerler olmasi lazim.

Bn kac yerde sakincali die okudum ondan
Bu haftalarda gebeliğin nasıl ilerledigine bakması gerekiyor,bizim gebeliklerimiz zaten tüp ve takip altında,o degerlere kadar zaten bekleyemeyiz ilerleyisini görmeleri gerekir dr ların,bir sitede okudum zaten ultrason sakıncalı olsaydı,eşlerin birlikte olmalarida yasak olurdu hamilelikte yazıyordu...

E pazartesi test yapacaksin ve doktoruna goreneceksin degilmi canim, bnde oyle yapacam testim var ve bi doktora gorenecem, muayene olacaksin yani, bide sende bel agrisi varmi hala, yada baska bisey. Bnm belim agriyor ara ara kasik agrisi, lekelenme yok, bugun 11. Gunum.

Yok canım ben 7.gün ve 9. Gün yaptırdım ve artık kanda bakmaya gerek yok dedi sadece keseyi görmeye gideceğim...Bel ağrısı var canım aynen bendede,kasikta ara ara hissediyorum birseyler oluyor damar atması gibi 5 sn falan geçiyor sonra...Lekelenme bende oldu 8. Gün şimdi çok nadir arada oluyor ama drum hiç bir sknti yok dedi rahatladım o konuda

Hayirlisi canim insalkh sorunsuz goruruz bebisleri

Seni deger daha yuksek olabilr:))yani tahminim oyle.kacta gideceksin ptesi, sali 2 de gidecegim
Yok kuzum benim 9. Gün degerim 401 di seninde 396 :) ne var ki arada :) Pazartesi 13:30 inşallah güzel haberlerle döneriz...Birde birsey sorucam 1500 ün üstünde kese görülüyor 3000 in üstünde de kalp atışı duyuluyor...Keseden bi kaç gün sonra aslında kap atışları başlıyor...Yani biz muayeneye gittiğimizde kan degerlerimiz sanırım 3000 i bulacak acaba bir sürprizle karsilasirmiyiz

Yaa canim, kalp atisini duyabilsek keske ama hafta olarak cok erken oluyoruz. Ptesi senden bekliyoruz ilk haberleri:)

Kizlar cok uzgunum yeni geldim degerim 1,50 cikti doktorum kucuk bi tutunma olmus ama dusmus dedi toparlandigin zaman gel dondurulmuslarini kullanalim dedi cok uzgunum birazda olsa umudum vardi benim bebek mutlulugum baska zamnaa kaldi rabbim ins sizlerden guzel haberler almayi nasip etsin

Arkadasim Allah hakkinda hayirlisini versin, uzulme sakin, her ser de bir hayir ara.bak dondurulmuslarin seni bekliyor.zamani gelince insallah Allah kucagina saglikli bir sekilde almayi nasip etsin.

Canim bu durumda ne denir ki, bnde ilk denemem de bunu yasadim cok zor ama rabbim o sabri veriyor inan, iyiki dondurulmuslarin varmis canim, bnm bu son sansimdi eger olmasaydi belki bi iki sene sonra denerdik bir daha, ama sukur ki senin daha bebislerin var hastanede, senin guzel bir yüregin var inaniyorum bi daha ki seferde tutacaktir bebislerin. Alllh tan ümit kesilmez ki.

Çok geçmiş olsun tatlım,İlk denemede neredeyse çoğumuz negatif aldık...Üzülme diyeceğim ama...
Ama çok şükür dondurulmusun var bu o kadar şans ki bu aşamada,ve cok kolay bu sefer,toparla kendini ve tekrar dene pes etme kuzum olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…