- 6 Ekim 2014
- 1.656
- 1.117
- 78
Masallah ne güzel katlanmış :)Arkadaslar biliyorsunuz 9. Gun :396 cikmisti.
13. Gun: 2262 cikti. Sali gunu kese gormeye gidiyorum. Allahim herkese nasip etsin.
Vajinal ultrasonun bir sakıncası yok ki canim...Vajinl ultrasyon sakincali degilmi, peki istemessek ve karindan baksa demekki degerin 10 binleri gecmesi gerkli degilmi kese icin?
Vaginal ultrason 12. Haftaya kadar bakiliyir, bir sakincasi yok. Karindan bakilmasi icin dedigin gibi yuksek degerlerler olmasi lazim.Vajinl ultrasyon sakincali degilmi, peki istemessek ve karindan baksa demekki degerin 10 binleri gecmesi gerkli degilmi kese icin?
Bn kac yerde sakincali die okudum ondanVajinal ultrasonun bir sakıncası yok ki canim...
Tesekkurler canim, insallah seninde kat kat katlanmistir:)Masallah ne güzel katlanmış :)
Bu haftalarda gebeliğin nasıl ilerledigine bakması gerekiyor,bizim gebeliklerimiz zaten tüp ve takip altında,o degerlere kadar zaten bekleyemeyiz ilerleyisini görmeleri gerekir dr ların,bir sitede okudum zaten ultrason sakıncalı olsaydı,eşlerin birlikte olmalarida yasak olurdu hamilelikte yazıyordu...Bn kac yerde sakincali die okudum ondan
İnşallah canimm :) seninle neredeyse aynı degerimiz :) bende şimdi onu hesapliyordum :) benide p.tesi cagirdi kese icin :)Tesekkurler canim, insallah seninde kat kat katlanmistir:)
E pazartesi test yapacaksin ve doktoruna goreneceksin degilmi canim, bnde oyle yapacam testim var ve bi doktora gorenecem, muayene olacaksin yani, bide sende bel agrisi varmi hala, yada baska bisey. Bnm belim agriyor ara ara kasik agrisi, lekelenme yok, bugun 11. Gunum.Bu haftalarda gebeliğin nasıl ilerledigine bakması gerekiyor,bizim gebeliklerimiz zaten tüp ve takip altında,o degerlere kadar zaten bekleyemeyiz ilerleyisini görmeleri gerekir dr ların,bir sitede okudum zaten ultrason sakıncalı olsaydı,eşlerin birlikte olmalarida yasak olurdu hamilelikte yazıyordu...
Seni deger daha yuksek olabilr:))yani tahminim oyle.kacta gideceksin ptesi, sali 2 de gidecegimİnşallah canimm :) seninle neredeyse aynı degerimiz :) bende şimdi onu hesapliyordum :) benide p.tesi cagirdi kese icin :)
Yok canım ben 7.gün ve 9. Gün yaptırdım ve artık kanda bakmaya gerek yok dedi sadece keseyi görmeye gideceğim...Bel ağrısı var canım aynen bendede,kasikta ara ara hissediyorum birseyler oluyor damar atması gibi 5 sn falan geçiyor sonra...Lekelenme bende oldu 8. Gün şimdi çok nadir arada oluyor ama drum hiç bir sknti yok dedi rahatladım o konudaE pazartesi test yapacaksin ve doktoruna goreneceksin degilmi canim, bnde oyle yapacam testim var ve bi doktora gorenecem, muayene olacaksin yani, bide sende bel agrisi varmi hala, yada baska bisey. Bnm belim agriyor ara ara kasik agrisi, lekelenme yok, bugun 11. Gunum.
Hayirlisi canim insalkh sorunsuz goruruz bebisleriYok canım ben 7.gün ve 9. Gün yaptırdım ve artık kanda bakmaya gerek yok dedi sadece keseyi görmeye gideceğim...Bel ağrısı var canım aynen bendede,kasikta ara ara hissediyorum birseyler oluyor damar atması gibi 5 sn falan geçiyor sonra...Lekelenme bende oldu 8. Gün şimdi çok nadir arada oluyor ama drum hiç bir sknti yok dedi rahatladım o konuda
Yok kuzum benim 9. Gün degerim 401 di seninde 396 :) ne var ki arada :) Pazartesi 13:30 inşallah güzel haberlerle döneriz...Birde birsey sorucam 1500 ün üstünde kese görülüyor 3000 in üstünde de kalp atışı duyuluyor...Keseden bi kaç gün sonra aslında kap atışları başlıyor...Yani biz muayeneye gittiğimizde kan degerlerimiz sanırım 3000 i bulacak acaba bir sürprizle karsilasirmiyizSeni deger daha yuksek olabilr:))yani tahminim oyle.kacta gideceksin ptesi, sali 2 de gidecegim
Birde lekelenme herkesde olmaya biliyor. ..Amin insallah vallahi hem korku hem heyecan karışıkHayirlisi canim insalkh sorunsuz goruruz bebisleri
Yaa canim, kalp atisini duyabilsek keske ama hafta olarak cok erken oluyoruz. Ptesi senden bekliyoruz ilk haberleri:)Yok kuzum benim 9. Gün degerim 401 di seninde 396 :) ne var ki arada :) Pazartesi 13:30 inşallah güzel haberlerle döneriz...Birde birsey sorucam 1500 ün üstünde kese görülüyor 3000 in üstünde de kalp atışı duyuluyor...Keseden bi kaç gün sonra aslında kap atışları başlıyor...Yani biz muayeneye gittiğimizde kan degerlerimiz sanırım 3000 i bulacak acaba bir sürprizle karsilasirmiyiz
Arkadasim Allah hakkinda hayirlisini versin, uzulme sakin, her ser de bir hayir ara.bak dondurulmuslarin seni bekliyor.zamani gelince insallah Allah kucagina saglikli bir sekilde almayi nasip etsin.Kizlar cok uzgunum yeni geldim degerim 1,50 cikti doktorum kucuk bi tutunma olmus ama dusmus dedi toparlandigin zaman gel dondurulmuslarini kullanalim dedi cok uzgunum birazda olsa umudum vardi benim bebek mutlulugum baska zamnaa kaldi rabbim ins sizlerden guzel haberler almayi nasip etsin
Canim bu durumda ne denir ki, bnde ilk denemem de bunu yasadim cok zor ama rabbim o sabri veriyor inan, iyiki dondurulmuslarin varmis canim, bnm bu son sansimdi eger olmasaydi belki bi iki sene sonra denerdik bir daha, ama sukur ki senin daha bebislerin var hastanede, senin guzel bir yüregin var inaniyorum bi daha ki seferde tutacaktir bebislerin. Alllh tan ümit kesilmez ki.Kizlar cok uzgunum yeni geldim degerim 1,50 cikti doktorum kucuk bi tutunma olmus ama dusmus dedi toparlandigin zaman gel dondurulmuslarini kullanalim dedi cok uzgunum birazda olsa umudum vardi benim bebek mutlulugum baska zamnaa kaldi rabbim ins sizlerden guzel haberler almayi nasip etsin
Öyle ama ne bileyim :) hani dedim kan değerine goreyse :)Yaa canim, kalp atisini duyabilsek keske ama hafta olarak cok erken oluyoruz. Ptesi senden bekliyoruz ilk haberleri:)
Çok geçmiş olsun tatlım,İlk denemede neredeyse çoğumuz negatif aldık...Üzülme diyeceğim ama...Kizlar cok uzgunum yeni geldim degerim 1,50 cikti doktorum kucuk bi tutunma olmus ama dusmus dedi toparlandigin zaman gel dondurulmuslarini kullanalim dedi cok uzgunum birazda olsa umudum vardi benim bebek mutlulugum baska zamnaa kaldi rabbim ins sizlerden guzel haberler almayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?