2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

canım benim çok üzüldüm Allah sabır versin çok şükür dondurulmuşların var. Ben sıfırdan başlamak zorundayım bunada şükür Rabbim en kısa zamanda verir inşallah hepimize
Allah razi olsun canim evet iki adet dondurulmusum var 3 cu denemem oldugu icin ikisjni beraber transfer yapabilirlermis artik nasip bakalim nezamn olur canim allah hepimize kolayliklar bide bol imkan versin ins

Inşallah canım yemin ederim kendimden ümidim yoktu senden vardı senin değerin bana bakış büyüktü ve 5 üzerindeydi. Herşey kısmet canım hala ne olacağımız belli değil bezlerinde.

Allah razi olsun canim evet iki adet dondurulmusum var 3 cu denemem oldugu icin ikisjni beraber transfer yapabilirlermis artik nasip bakalim nezamn olur canim allah hepimize kolayliklar bide bol imkan versin ins
Allah sana ve kocana sağlık versin tatlım...Herşey insanlar için bizler için...
Ne kadar suan durumundan dolayi umutsuzluga dussende dondurulmuslarin var çok şükür...Birde şöyle düşün,kendini hazır hissettigin de maddi manevi,uzun bir protokolden gecmeyeceksin...

Canim insallh allah buyuktur tekrar denemen icin Allah size hayirli bi kapi acar suphesiz, maddi manevi yardimciniz olsun insallh canim.

Hoşgeldin cnm. 7. Haftanın içindeyim kese ve bebek göründü ama kalp atışı duyulmadı. Benimki biraz riskli cnm. benim yolk kesem büyükmüş
İnş bir sonraki muaynede bebeşini görürsün cnm

Hoşgeldin cnm. 7. Haftanın içindeyim kese ve bebek göründü ama kalp atışı duyulmadı. Benimki biraz riskli cnm. benim yolk kesem büyükmüş
Teşekkür ederim canım. Hiç tedirgin olmayın bizim topikte 8. Haftanın sonunda anca duyan olmuş. Hatta yoğun bir kanamayla düşük yaptığını sanarak gitmiş arkadaş o zaman duymuş,bu islerde genetik bir bozukluk yoksa er geç oluyor. Tabi çok stresli bir dönem ,takılma demek kolay biliyorum :) yorkun büyüklüğü ne anlama geliyormuş? Zaten milimlik şeyler bunlar

Bebek göründü derken atımı görünmedi mi? Yoksa sadece duyulmadı mı?

Canim gecmis olsun sanada.rabbin korusun ikinizide.
Yatiyorum zaten annem esim surekli yanimda.
Sali buyuk gun desene selincinde sali gitcek dr a rabbim emanetlerini bize bagislar insallah.

Cnm benim çok şükür valla yazdıklarına çok sevindim. Çok şükür bebeğin hala senle. Aman canım dikkat et kendine . Artık üzülmek ağlamak yok. Yatıcaksın ve dinleneceksin. Hayırlısıylada salı günü çok güzel haberler alıcaz. Ayy cnm benim çok sevindim çok şükür

Amin abla allah razi olsun napalim bu ay sizin mutluluklarinizla mutlu olucaz ins bizde sorun esimde oldugu icin ben uzulunce esim daha cok uzuluyo onumu teselli ediyimmkendimimi bilmiyirum dddigi gibi dondurulmuslar var ins onlar nasibimizdir

Cnm ben bu yolk kesesinin ne işe yaradığını anlamadım. Ama olması gereken ölçüden daha büyükmüş benimki. Bende şimdi netten onu araştırıcam. Boyutunun küçülme ihtimali var mıdır acaba? Genetik araştırma yapıcak dedi

kızlar bi fikir verin ltfennnn((ben mart ayında kürtaj oldum 2.ci adetimde dondurulmuş transferı yapacam erken mı sızceeee((

Bebek göründü derken atımı görünmedi mi? Yoksa sadece duyulmadı mı?

Kese ve bebek var yolk kesesi denen şeyde var ama boyutu normalin üstüymüş buda riskmiş. Ne yazık ki kalp atışlarını duyamadık. Salı bi daha bakılcak o zamana kadar kanamam olmaz kendiliğinden düşmezse kürtaj yapılcakmış. İnş salıya kadar herşey normale döner

Kızlar bana yardımcı olun lütfen. Yolk kesesi nedir ne işe yarar. Benimki olması gereken boyuttan daha büyükmüş. Boyutun küçülme ihtimali varmıdır yada neden büyümüştür? Genetik bir sorun mu varda büyüdü acaba sanırım bu kesenin büyüklüğü yüzünden bebeğimi alıcaklar salı günü

Anladım canım. Eşimin araştırmalarına( biz bayağı ihtisas yaptık sorun çıkıp durunca) göre york saç kesesinin ne işe yaradığı tıpta çok da bilinen bir şey değilmiş ancak erken gebelik döneminde bebeğe ait kan hücrelerinin yapımından sorumlu olduğu düşünülüyormuş. York kesesinin oluşması gebeliğin sağlıklı olduğunu ,boş gebelik olmadığını anlatırmış. Bu 2. Kesenin çapının 5.6 mm den büyük olması da olumsuz bir bulguymuş. Araştırmamsonuçları anormallik olduğunu genelde göstermiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…