Allah razi olsun canim evet iki adet dondurulmusum var 3 cu denemem oldugu icin ikisjni beraber transfer yapabilirlermis artik nasip bakalim nezamn olur canim allah hepimize kolayliklar bide bol imkan versin inscanım benim çok üzüldüm Allah sabır versin çok şükür dondurulmuşların var. Ben sıfırdan başlamak zorundayım bunada şükür Rabbim en kısa zamanda verir inşallah hepimize
Inşallah canım yemin ederim kendimden ümidim yoktu senden vardı senin değerin bana bakış büyüktü ve 5 üzerindeydi. Herşey kısmet canım hala ne olacağımız belli değil bezlerinde.gultisssss canim bende cok umutluydum 5 in uzerinde oldugu icin belki hemen degerim yukselmemustir diye ama megerse bebegim dustugu icin azmis ama bu durum sende farkli seninki hemen yukselmemis senin adina cok sevindim canim ins dahada yukselir rabbbim sana bagislasin bebeginii ins
Allah sana ve kocana sağlık versin tatlım...Herşey insanlar için bizler için...Allah razi olsun canim evet iki adet dondurulmusum var 3 cu denemem oldugu icin ikisjni beraber transfer yapabilirlermis artik nasip bakalim nezamn olur canim allah hepimize kolayliklar bide bol imkan versin ins
Canim insallh allah buyuktur tekrar denemen icin Allah size hayirli bi kapi acar suphesiz, maddi manevi yardimciniz olsun insallh canim.Allah razi olsun canim evet iki adet dondurulmusum var 3 cu denemem oldugu icin ikisjni beraber transfer yapabilirlermis artik nasip bakalim nezamn olur canim allah hepimize kolayliklar bide bol imkan versin ins
Geçmiş olsun kaç haftalıksınız?Kizlar yok mu boyle bise yasayan duyannerdesiniz
Hanımlar merhaba,hepinize tedaviniz ve varsa gebelikleriniz hayırlı olsun. Bu tipik biraz hareketli gibi geldi bana, keseyi bebeği görenler oldu mu aranızda ve kaçıncı hafta görebildiniz ? Benim 6+1 de kese york filan göründü ancak bebek görünmedi. Aranızda benim gibi olan var mı?
Iyi dusun iyi olucak ins canim allahin izniyle dualarim seninleInşallah canım yemin ederim kendimden ümidim yoktu senden vardı senin değerin bana bakış büyüktü ve 5 üzerindeydi. Herşey kısmet canım hala ne olacağımız belli değil bezlerinde.
Teşekkür ederim canım. Hiç tedirgin olmayın bizim topikte 8. Haftanın sonunda anca duyan olmuş. Hatta yoğun bir kanamayla düşük yaptığını sanarak gitmiş arkadaş o zaman duymuş,bu islerde genetik bir bozukluk yoksa er geç oluyor. Tabi çok stresli bir dönem ,takılma demek kolay biliyorum :) yorkun büyüklüğü ne anlama geliyormuş? Zaten milimlik şeyler bunlarHoşgeldin cnm. 7. Haftanın içindeyim kese ve bebek göründü ama kalp atışı duyulmadı. Benimki biraz riskli cnm. benim yolk kesem büyükmüş
İnş bir sonraki muaynede bebeşini görürsün cnm
Bebek göründü derken atımı görünmedi mi? Yoksa sadece duyulmadı mı?Hoşgeldin cnm. 7. Haftanın içindeyim kese ve bebek göründü ama kalp atışı duyulmadı. Benimki biraz riskli cnm. benim yolk kesem büyükmüş
İnş bir sonraki muaynede bebeşini görürsün cnm
Canim gecmis olsun sanada.rabbin korusun ikinizide.
Yatiyorum zaten annem esim surekli yanimda.
Sali buyuk gun desene selincinde sali gitcek dr a rabbim emanetlerini bize bagislar insallah.
Amin abla allah razi olsun napalim bu ay sizin mutluluklarinizla mutlu olucaz ins bizde sorun esimde oldugu icin ben uzulunce esim daha cok uzuluyo onumu teselli ediyimmkendimimi bilmiyirum dddigi gibi dondurulmuslar var ins onlar nasibimizdirAllah sana ve kocana sağlık versin tatlım...Herşey insanlar için bizler için...
Ne kadar suan durumundan dolayi umutsuzluga dussende dondurulmuslarin var çok şükür...Birde şöyle düşün,kendini hazır hissettigin de maddi manevi,uzun bir protokolden gecmeyeceksin...
kızlar bişe dicem ben martta düşük yaşadım kürtaj oldum... 2.ci adetimde dondurulmuş transfer yapılacak sizce erken mi??kafam çok karşıkacelyacicegi canim amin rabbim hepimize hayirli kapilar acsin yardimcimiz olsun inss
Teşekkür ederim canım. Hiç tedirgin olmayın bizim topikte 8. Haftanın sonunda anca duyan olmuş. Hatta yoğun bir kanamayla düşük yaptığını sanarak gitmiş arkadaş o zaman duymuş,bu islerde genetik bir bozukluk yoksa er geç oluyor. Tabi çok stresli bir dönem ,takılma demek kolay biliyorum :) yorkun büyüklüğü ne anlama geliyormuş? Zaten milimlik şeyler bunlar
Bebek göründü derken atımı görünmedi mi? Yoksa sadece duyulmadı mı?
canım doktorun bişey söylemedi mi bu konuda sana genelde 2. Adette gel diyolarkızlar bi fikir verin ltfennnn((ben mart ayında kürtaj oldum 2.ci adetimde dondurulmuş transferı yapacam erken mı sızceeee ((
histerskopi oldum doktor dedı mayısda gel dıe.korkuom erken mı dıecanım doktorun bişey söylemedi mi bu konuda sana genelde 2. Adette gel diyolar
Anladım canım. Eşimin araştırmalarına( biz bayağı ihtisas yaptık sorun çıkıp durunca) göre york saç kesesinin ne işe yaradığı tıpta çok da bilinen bir şey değilmiş ancak erken gebelik döneminde bebeğe ait kan hücrelerinin yapımından sorumlu olduğu düşünülüyormuş. York kesesinin oluşması gebeliğin sağlıklı olduğunu ,boş gebelik olmadığını anlatırmış. Bu 2. Kesenin çapının 5.6 mm den büyük olması da olumsuz bir bulguymuş. Araştırmamsonuçları anormallik olduğunu genelde göstermiştirKese ve bebek var yolk kesesi denen şeyde var ama boyutu normalin üstüymüş buda riskmiş. Ne yazık ki kalp atışlarını duyamadık. Salı bi daha bakılcak o zamana kadar kanamam olmaz kendiliğinden düşmezse kürtaj yapılcakmış. İnş salıya kadar herşey normale döner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?