2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Canım ya cok üzüldüm. Benimde ilk denemede 10. Gün degerim 34 çıktı sonra 14 düştü. O kadar cok agladimki anlatamam ve bu olay gectimiz aralik ayinda oldu. Sorun erkek faktoruydu. Bende hic bir sorun yoktu. 1 ay ara verdim ve subatta tekrar dondurulmus la denedim. Ve cok şükür tuttu ve suan 11 haftalık hamileyim. İnşallah 2 ay sonra sende tekrar denersin ve hamile kalirsin.

Kizlar sabah yogun bi kahverengiakintiyla solugu dr da aldik.kan tahlili yapildi 3450 cikti beta.kese cok duzgun gorunmuyo ama saliy kadar bekleyelim dedi dr progestan igne verdi.dusuk tehliken var dedi.
Sizden dua bekliyorum lutfen
Bide ben pko oldugum icin bebek gec gozukebilirmis.
Boyle yasayan yada duydugunuz seyler varmi

Canım lütfen kendini üzereler daha fazla yıpratma bak dondurulmuslarin varmış Allah kaderine ne zaman yazmissa olur inşallah bunu biz bilemeyiz ben inanıyorum güzel haberlerini alacağımıza sende ınan lutfen

Bak düşük tehlikesi Demiş doktor, düşük Başlangıcı dememiş. Sen şimdi iğnelerini ol, yat, yemek ve tuvalet ihtiyacı dışında Sak'ın kalkma, dinlenmene bak. Inşallah bunlar da geçecek. Ben sizlere Söylemek istememiştim sma geçen hafta pazartesi yine kanamam oldu benim. Yine düşük tehditi. Hatta bir gece de hastanede yattım. Şu anda çok şükür iyiuim. Kanama kesildi ama istirahate ve prıgestana devam. Benim de kontrolüm Salı günü bir buçukta. Inşallah İkimiz de hayırlı haberlerle döneriz

Canim gecmis olsun sanada.rabbin korusun ikinizide.
Yatiyorum zaten annem esim surekli yanimda.
Sali buyuk gun desene selincinde sali gitcek dr a rabbim emanetlerini bize bagislar insallah.

Canımm benim bende aynı durumdaydım seninle ilk transferimde herşey harikaydı drlar hep öyle dedi ama tutunamadı şimdi dondurulmuşlar kondu çok şükür pozitifi gördük Rabbim büyük tatlım hiç üzülme

Kızlar soktayim transferin 12.gunu bugün ve beta hcg 56 çıktııııı.....

Soktayim çünkü 9.gunu 2.24 çıkmıştı ve Çarşamba kahverengi ve pembe akintilarim vardı 2 gündür de kanama var ben Ped bile koydum adet oluyorum diye bugün baya kanamam oldu ama test sonucu 56
Ben hamilemiyim şimdi.???

Doktorum ilaçları devam et dedi pazartesi testi tekrarlayalim dedi. Var mı böyle kanaması olmasına rağmen hamile olan hamileliği ilerleyen?

Ya nasıl mutlu oldum anlatamam hamile olmasan değerin neden artsın arkadasim çok mutlu oldum pazartesi bi an once olsun kat kat katlansin inşallah değerin

Kizlar hepinizden allah razi olsun cok umutluydum ama rabbim nasip etmedi olmayinca olmuyo bu bemim ikinci denememdi tek 5 gun embriyisu koyulmustu ama nasipte yokmus artik 3 cu denemeye nezaman gideriz bilmiyorum bu tedavinin ucretininde kaynanamlardan almistik yalvar yakar olmayinca olmuyo ama napalim allahim herseyin hayirlisini nasip etsin

Ya nasıl mutlu oldum anlatamam hamile olmasan değerin neden artsın arkadasim çok mutlu oldum pazartesi bi an once olsun kat kat katlansin inşallah değerin

Arkadaşım serencim çok yardımın oldu bana eksik olma gerçekten, inanamıyorum hiç ümidim yoktu öylesine test yaptırmistim hatta dondurulmuş arastiriyordum biliyorsun mucize gerçekten. Ama ben çok korkuyorum kanamam olduğu için kimyasal falan döne mi diye Allah korusun bebeğim ömür versin inşallah

Ben senden çok umutluydum hayatta hersey bizler için mucizeler dolu.. içindeki ışık sönmesin yarinlarin ne getireceği hiç belli olmuyor

Şüküler olsun canım benim vallahi bütün keyfim yerine geldi bu haberin le Allahım evladını sana bagislasin inşallah nazar degmesin

Şüküler olsun canım benim vallahi bütün keyfim yerine geldi bu haberin le Allahım evladını sana bagislasin inşallah nazar degmesin
Allah razı olsun canım ben ve hamilelik inanamıyorum ya, amin inşallah hepimizin Kucağı dolar, hayırlı sağlıklı evlatlarimiz olur. Asıl gün pazartesi o gün de katlanır inşallah da iste o gün hamile gibi hissedebilirim kendimi

Kizlar yok mu boyle bise yasayan duyan nerdesiniz

canım benim çok üzüldüm Allah sabır versin çok şükür dondurulmuşların var. Ben sıfırdan başlamak zorundayım bunada şükür Rabbim en kısa zamanda verir inşallah hepimize

hayırlı olsun canım ne güzel bir haber hadi inşallah pazartesi kocaman değerlerin olsun :)

canım senin değerin tekrar yükselmiş sanki de mi düşmüştü yanlış hatırlamıyorsam.bence yani Allahın izniyle sen salı günü keseyi görürsün artık inşallah hiç üzülme

gultisssss canim bende cok umutluydum 5 in uzerinde oldugu icin belki hemen degerim yukselmemustir diye ama megerse bebegim dustugu icin azmis ama bu durum sende farkli seninki hemen yukselmemis senin adina cok sevindim canim ins dahada yukselir rabbbim sana bagislasin bebeginii ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…