2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Duymuştum ama tam net hatırlamıyorum hemen araştırıp yazıcam canim

Ek olarak zaten ilerki dönemlerde kaybolan bir keseymiş. Artık sana Düşen şey şu: bebeğinde genetik kromozom ile ilgili herhangi bir anormallik yoksa şayet inşallah gebelik devam eder. Eğer varsa sağlıksız çocuk dünyaya getirmek istemeyiz değil mi ?

Hoşgeldin canım. ..Aynen bende baktım şimdi malesef olumsuz bir bulguymus offff

Hoşgeldin canım. ..Aynen bende baktım şimdi malesef olumsuz bir bulguymus offff
Hoşbuldum sevgili serenci ve diğer arkadaşlar:) bir çoğunuz pozitifi gördünüz derin bir oh çektiniz stres bitti sandınız. Biz de öyle düşündük tabi gel gör ki öyle olmadı :)) çok daha büyük stres sizi bekliyor kendinizi hazırlayın psikolojik olarak,umarım bir sorunla karşılaşmazsınız hiçbiriniz stres yaptıgınızla kalırsınız sadece. Hakkımızda her şeyin hayırlısı olsun, ben hamileliği 2 mide bulantısı sanırdım gerçi daha çok başındayım nasip ederse Allah ama Hayatımızın stresini yaşıyoruz olay bulantı değilmiş meğer :) neyse her şey sağlıkla ilerlesin de buna razıyız artık

Allah korusun böyle bir şeyi kimse istemez.

Allah korusun böyle bir şeyi kimse istemez.
Aynen, bu benim için de geçerli hepimiz için bu böyle. O yüzden oluşacak anormal durumları böyle değerlendirip çok kendimizi helak etmememiz gerekiyor. Allah göstermesin.. Belli bir noktadan sonra olayın tıpla alakası kesiliyor dedi doktorum dün. Doğal selection diyorlar yani Allah'ın takdiri giriyor devreye. Rabbim hepimiz için Hayırlısını versin inşallah,bebek bebek diye ölmüyoruz,sağlıklı bebek diye ölüyoruz.. O yüzden hiç üzülme tatlım aksi bir durum olsa bile aynı şey 2. Kez yaşanmıyor

Çok düşündüğünüz gibi değil,pozitifi aldığımızda başladı aslında bir cogumuzun kaygısı,çünkü burada çoğumuzun en az 2. denemesi..
Biraz tecrubeliyiz arastiriyoruz,soruyoruz cogu şeyde birbirimizden öğreniyoruz,tecrubelerimizden...
Bu zaten vücudun kendi kendine oluşturduğu birsey olmadığı için,her bir aşaması mucize zaten..
Duayla sabırla devam ediyor her yeni gün...
Umarım o kadar güçlü olabiliriz umarım cektiklerimize değer.

Günaydın canim ben iyiyim şimdilik.. ah bi su kusmalar bitseydi kusmaktan bogazimi yirtmisim bir noktasi cok kötü yaniyo. Bu arada bi arkadasin dun kese muanesi mi vardi esma kavak miydi
Hadi yaaa ne kadar zordur kimbilir,e bu kadar kusuyorsan kiloda kaybediyorsundur...Ama ilk 3 ay işte bunlar çok olası annesi :)
Aynen canım bende öyle hatırlıyorum ama yazmadi hiç...

Hadi yaaa ne kadar zordur kimbilir,e bu kadar kusuyorsan kiloda kaybediyorsundur...Ama ilk 3 ay işte bunlar çok olası annesi :)
Aynen canım bende öyle hatırlıyorum ama yazmadi hiç...
Umarim kötü birsey yoktur esma kavak ta ama dünden beri neden yazmadi acaba yazık bide 5 . Denemesiydi galiba. İnşallah iyidir.

Umarim kötü birsey yoktur esma kavak ta ama dünden beri neden yazmadi acaba yazık bide 5 . Denemesiydi galiba. İnşallah iyidir.
İnşallah yoktur...
Ne sabır değil mi?Nasıl bir sağlam duruş,helal olsun öncelikle...Ve tabiki inşallah yazmayı unutmustur sadece

Mevlana Ne Söylemiş
Sen dua edersin ama kabul olmuyor sanarsın!
Ekmek almak için bir fırına gidersin
Beklerken fırıncı ile bir sohbet başlar
Ve fırıncının hoşuna gidersin, hoş sohbetsin ya…
Fırıncı başkalarına istediğini verip acele ile gönderir
Bu arada sen istediğini alamadığın için sıkılmaya başlarsın
Ama bilmezsin ki
Fırıncı daha yeni pişmiş en güzel ekmeği verecek..

Hazreti Mevlâna Celaleddin-i Rûmi

Artik biliyoruz ve bekleyecegiz insallahhh

Kizlar bise okudum gebelikte adet donemlerinde agri kanama yada leke seklinde akinti olabiliyomus.
Duydunuz mu yada yasayan varmi boyle

Benimde transferimin 14. Günü bugün,8. Günden bu güne kahverengi lekelenme devam ediyor hiç kesilmedi artık korkmaya başladım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…