insallh onemli birsey yoktur canim ya, Aalah im korysun bebisini sana bagislasin insallhKızlar dua edin bana,kahverengi kırmızıya döndü,hast ye gidiyoruz çok korkuyorum
Canım ya korkma inşallah bisey olmaz. Benim 7. Haftada 2 saat süren kanamam oldu igne vuruldum 1 tane sonra hemen geçti. Mutlaka haber ver bekliyorum.Kızlar dua edin bana,kahverengi kırmızıya döndü,hast ye gidiyoruz çok korkuyorum
Ah canim. Allah yardimcin olsun, canimKızlar dua edin bana,kahverengi kırmızıya döndü,hast ye gidiyoruz çok korkuyorum
Canım dualarımiz seninle korkma hiç birşey olmayacak Allahın izni ile beni biliyorsun 3 gündür kanamam var ve pozitift çıktı testim. ( tabi yarın kesinleşecek durumum )Kızlar dua edin bana,kahverengi kırmızıya döndü,hast ye gidiyoruz çok korkuyorum
Canım ya senin ne kadarlik ki vajinal utrasonda görünüyor icerde kanamanin olup olmadigi ne kadar olduğu filan. Esinede söyle böyle bir durumda kadin erkek dr diye ayirdim edilmez. Benim kanamada kaynanam da gelmişti Erkek dr alttan bakmisti. Yani saglik onemli olan.Sağolun canlarim,şimdi kan verdim yarım saate çıkacakmis onu bekliyoruz,benim doktorum sağolsun şimdi progestan iğne yaptır dedi bir haftadır kahverengi geliyor diyorum...neyse...Şimdi hast de nöbetçi dr var bekleyin beta değeri çıksın muayene edeyim dedi ama dr erkek eşim de asla olmaz diyoroff degerim yüksek ciksinda yeter ki....Birde bişey sorucam kızlar düşük oldugunda kan degeri hemen düşmeye başlıyor mu yoksa ertesi gün mü düşüyor
Canım kanama ne durumda cogaldimi azaldimi ?Sağolun canlarim,şimdi kan verdim yarım saate çıkacakmis onu bekliyoruz,benim doktorum sağolsun şimdi progestan iğne yaptır dedi bir haftadır kahverengi geliyor diyorum...neyse...Şimdi hast de nöbetçi dr var bekleyin beta değeri çıksın muayene edeyim dedi ama dr erkek eşim de asla olmaz diyoroff degerim yüksek ciksinda yeter ki....Birde bişey sorucam kızlar düşük oldugunda kan degeri hemen düşmeye başlıyor mu yoksa ertesi gün mü düşüyor
Alttan bakilsa gorunebilir kanama alani, su erkekleri de anlamiyorum ua basina daha kotu birsey gelse mecbur kalsan olmaz mi diyecek, ne farkeder ki.Sağolun canlarim,şimdi kan verdim yarım saate çıkacakmis onu bekliyoruz,benim doktorum sağolsun şimdi progestan iğne yaptır dedi bir haftadır kahverengi geliyor diyorum...neyse...Şimdi hast de nöbetçi dr var bekleyin beta değeri çıksın muayene edeyim dedi ama dr erkek eşim de asla olmaz diyoroff degerim yüksek ciksinda yeter ki....Birde bişey sorucam kızlar düşük oldugunda kan degeri hemen düşmeye başlıyor mu yoksa ertesi gün mü düşüyor
Benim içinde öyle ama gelde anlat işte bekliyoruz öyle,benim zaten yarın muayenem vardı keseler için çağırdı dr um...Benim değerlerim yüksek belki hatırlarsın canım...Şimdide 1700 lere ulasmissa muayene yapacağım dedi...inşallah ulaşmıştır yarını beklerim muayene için o önemli degilCanım ya senin ne kadarlik ki vajinal utrasonda görünüyor icerde kanamanin olup olmadigi ne kadar olduğu filan. Esinede söyle böyle bir durumda kadin erkek dr diye ayirdim edilmez. Benim kanamada kaynanam da gelmişti Erkek dr alttan bakmisti. Yani saglik onemli olan.
Yok aynı normal kahverengi kırmızıya döndü işte cok yogun değil ama kesilmiyor damla damla sürekli devam ediyorCanım kanama ne durumda cogaldimi azaldimi ?
Olsun canım yinede kanama odagini görür ona göre belki birsey söyler.Benim içinde öyle ama gelde anlat işte bekliyoruz öyle,benim zaten yarın muayenem vardı keseler için çağırdı dr um...Benim değerlerim yüksek belki hatırlarsın canım...Şimdide 1700 lere ulasmissa muayene yapacağım dedi...inşallah ulaşmıştır yarını beklerim muayene için o önemli degil
Senin 1700 u gecmistir canim , hayirlisi artik. Haber ver meraktayizBenim içinde öyle ama gelde anlat işte bekliyoruz öyle,benim zaten yarın muayenem vardı keseler için çağırdı dr um...Benim değerlerim yüksek belki hatırlarsın canım...Şimdide 1700 lere ulasmissa muayene yapacağım dedi...inşallah ulaşmıştır yarını beklerim muayene için o önemli degil
Sorma canım aynen öyle ama gelde anlat işte anlamaz kiAlttan bakilsa gorunebilir kanama alani, su erkekleri de anlamiyorum ua basina daha kotu birsey gelse mecbur kalsan olmaz mi diyecek, ne farkeder ki.
Gonlunu ferah tut, Allaha emanet yavrularin.Sorma canım aynen öyle ama gelde anlat işte anlamaz ki
İnsallh canım ya,valla eşimle bile konuşmuyorum suan sadece size yazıyorum beni siz anlarsinizSenin 1700 u gecmistir canim , hayirlisi artik. Haber ver meraktayiz
O zaman alsin seni baska hastaneye gotursun benide sinir etti kocan .Sorma canım aynen öyle ama gelde anlat işte anlamaz ki
Sükan sonucu ciksinda canım belli olacak hersey o zamanO zaman alsin seni baska hastaneye gotursun benide sinir etti kocan .
Ne zaman cikarmis sonuc?Sükan sonucu ciksinda canım belli olacak hersey o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?