2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Kızlar dua edin bana,kahverengi kırmızıya döndü,hast ye gidiyoruz çok korkuyorum

Kızlar dua edin bana,kahverengi kırmızıya döndü,hast ye gidiyoruz çok korkuyorum
Canım dualarımiz seninle korkma hiç birşey olmayacak Allahın izni ile beni biliyorsun 3 gündür kanamam var ve pozitift çıktı testim. ( tabi yarın kesinleşecek durumum )

Güzel haberler ile geleceksin inanıyorum. .

Sağolun canlarim,şimdi kan verdim yarım saate çıkacakmis onu bekliyoruz,benim doktorum sağolsun şimdi progestan iğne yaptır dedi bir haftadır kahverengi geliyor diyorum...neyse...Şimdi hast de nöbetçi dr var bekleyin beta değeri çıksın muayene edeyim dedi ama dr erkek eşim de asla olmaz diyor off degerim yüksek ciksinda yeter ki....Birde bişey sorucam kızlar düşük oldugunda kan degeri hemen düşmeye başlıyor mu yoksa ertesi gün mü düşüyor

Canım ya senin ne kadarlik ki vajinal utrasonda görünüyor icerde kanamanin olup olmadigi ne kadar olduğu filan. Esinede söyle böyle bir durumda kadin erkek dr diye ayirdim edilmez. Benim kanamada kaynanam da gelmişti Erkek dr alttan bakmisti. Yani saglik onemli olan.

Canım kanama ne durumda cogaldimi azaldimi ?

Alttan bakilsa gorunebilir kanama alani, su erkekleri de anlamiyorum ua basina daha kotu birsey gelse mecbur kalsan olmaz mi diyecek, ne farkeder ki.

Benim içinde öyle ama gelde anlat işte bekliyoruz öyle,benim zaten yarın muayenem vardı keseler için çağırdı dr um...Benim değerlerim yüksek belki hatırlarsın canım...Şimdide 1700 lere ulasmissa muayene yapacağım dedi...inşallah ulaşmıştır yarını beklerim muayene için o önemli degil

Olsun canım yinede kanama odagini görür ona göre belki birsey söyler.

Senin 1700 u gecmistir canim , hayirlisi artik. Haber ver meraktayiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…