2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Kizlar yardimm lutfen ben 5 haftalik gebeyim ve crinone jel kullaniyorum bugun tortulari kahverengi seklinde geliyor bu durumu yasayip gebeligi devam eden varmi cok korkuyorum...

Benim 2 gün var regl me o yüzden bilmiyorum canım,eyvahh birde o mu var
Benimde normal adet gunum yarin ve dunden beri kahverengi akintim var.
Anneme sordum olabilir dedi bide nette okudum oluyomus.
Kahverenginden nefret ettim iki gundur yeminle

Benimde normal adet gunum yarin ve dunden beri kahverengi akintim var.
Anneme sordum olabilir dedi bide nette okudum oluyomus.
Kahverenginden nefret ettim iki gundur yeminle
Canim benim arkadasim her ay doguma kadar o sekilde lekelenme akinti yasamisti adet zsmanlarinda.

Kizlar yardimm lutfen ben 5 haftalik gebeyim ve crinone jel kullaniyorum bugun tortulari kahverengi seklinde geliyor bu durumu yasayip gebeligi devam eden varmi cok korkuyorum...
Dr sordun mu canim.
İhmal etme sor...benimde iki gun once oldu gittim dusuk tehlikesi var dedi

Benim de oldu bi defa canm jelden kaynakliymis drm korkma demisti yani icini ferah tut

Benim de oldu bi defa canm jelden kaynakliymis drm korkma demisti yani icini ferah tut
Cnm daha
cnm daha önceki gebeliğimdede aynı olmuştu ve ikizlerimi kaybettim oyüzden korkuyorum bundada iki embriyo transfer edildi hayırlısı bakalım tesekkur ederim

Cnm daha

cnm daha önceki gebeliğimdede aynı olmuştu ve ikizlerimi kaybettim oyüzden korkuyorum bundada iki embriyo transfer edildi hayırlısı bakalım tesekkur ederim
Rabbim tekrar yasatmasin canim ihmal etme o zaman.yat dinlen ilaclarini aksatma

sen kaç haftalıksın cnm birde iğneyi birseferlikmi verdi yoksa hergünmü çok oldum ama kusura bakma geçmişi çok okuyamıyorum rabbim kucağımıza almayı nasip etsin insallah
Benim 8 hafta canim ama bende pko vardi herseyim gec oldu adetim yumurtlamam.keseyi gorduk o kadar.sali tekrar kontrolum var.igne bi kere gunde dun daha yogundu akinti bugun sadece bi kere oldu az.oda jelle geliyo.
Aklina takilani sor canim burda bildiklerinizi uzuntulerimizi sevinclerimizi paylasiyoruz.

Cnm bendede pco var bende ilacla regl oldum ve birde pihtilasma ve servikal yetmezlik cikti simdi nasipse rahme dikis atilacak bu kadar sıkınti cekiyoruz insallah meyvesinide alırız rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin dualar icinde tsk ederim etmez olurmuyum hic

Cnm sanada cok gecmis olsun bebisin sıkı sıkı tutunsun annecigine dikkat et kendine

Cnm sanada cok gecmis olsun bebisin sıkı sıkı tutunsun annecigine dikkat et kendine
Allah razi olsun canim.amin benim mucizem duayla geldi duayla yasayacak insallah.rabbim sanada sifa versin korktuklarimizdan emin eylesin O'nun merhameti sonsuz kudreti ne yucedir.

Cnm daha

Allah birdaha yasatmasin canim.Gercekten cok uzun ve zor sureclerden geciyoruz en basindan beri.Allahim cektiklerimizin karsiligini versin ins.Biz yine de pozitif dusunelim.Allahim isteyen herkese saglikli hayirli bebisler nasip etsin.

Merhaba cnm. İlk başta iğne verdi doktorum. Hergün vuruluyordum. Test sonucunu aldıktan sonra jele geçtik. Dr tortuların olması normal demişti. İçerde bir

Merhaba kızlar Allah en kısa zamanda dualarımızı kabul etsin hayırlı evlatlar versin inşallah. Hamile arkadaşlarımı sağ salim evlatlarına kavuştursun. Ben kendimi bu ay ota çöpe verdim :)) çünkü dondurulmuşum yok ikinciyi deneyecek maddi manevi hazırlığım yok en iyisi bu birkaç ay altenatif tıp denemek. Rabbim aratmasın daha fazla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…