Benimde normal adet gunum yarin ve dunden beri kahverengi akintim var.Benim 2 gün var regl me o yüzden bilmiyorum canım,eyvahh birde o mu var
Canim benim arkadasim her ay doguma kadar o sekilde lekelenme akinti yasamisti adet zsmanlarinda.Benimde normal adet gunum yarin ve dunden beri kahverengi akintim var.
Anneme sordum olabilir dedi bide nette okudum oluyomus.
Kahverenginden nefret ettim iki gundur yeminle
Bende 1 haftadir nefret ettim vallaBenimde normal adet gunum yarin ve dunden beri kahverengi akintim var.
Anneme sordum olabilir dedi bide nette okudum oluyomus.
Kahverenginden nefret ettim iki gundur yeminle
Dr sordun mu canim.Kizlar yardimm lutfen ben 5 haftalik gebeyim ve crinone jel kullaniyorum bugun tortulari kahverengi seklinde geliyor bu durumu yasayip gebeligi devam eden varmi cok korkuyorum...
Benim de oldu bi defa canm jelden kaynakliymis drm korkma demisti yani icini ferah tutKizlar yardimm lutfen ben 5 haftalik gebeyim ve crinone jel kullaniyorum bugun tortulari kahverengi seklinde geliyor bu durumu yasayip gebeligi devam eden varmi cok korkuyorum...
Sordum cnm mecbur kullanicaz jeli diyor suan gelsende cok erken goremeyiz diyor progestan igne verdi sen neyaptin pekiDr sordun mu canim.
İhmal etme sor...benimde iki gun once oldu gittim dusuk tehlikesi var dedi
Banada igne verdi bide sabah aksam jele devam ayrica yatiyorumSordum cnm mecbur kullanicaz jeli diyor suan gelsende cok erken goremeyiz diyor progestan igne verdi sen neyaptin peki
Cnm dahaBenim de oldu bi defa canm jelden kaynakliymis drm korkma demisti yani icini ferah tut
cnm daha önceki gebeliğimdede aynı olmuştu ve ikizlerimi kaybettim oyüzden korkuyorum bundada iki embriyo transfer edildi hayırlısı bakalım tesekkur ederimBenim de oldu bi defa canm jelden kaynakliymis drm korkma demisti yani icini ferah tut
Rabbim tekrar yasatmasin canim ihmal etme o zaman.yat dinlen ilaclarini aksatmaCnm daha
cnm daha önceki gebeliğimdede aynı olmuştu ve ikizlerimi kaybettim oyüzden korkuyorum bundada iki embriyo transfer edildi hayırlısı bakalım tesekkur ederim
sen kaç haftalıksın cnm birde iğneyi birseferlikmi verdi yoksa hergünmü çok oldum ama kusura bakma geçmişi çok okuyamıyorum rabbim kucağımıza almayı nasip etsin insallahBanada igne verdi bide sabah aksam jele devam ayrica yatiyorum
Benim 8 hafta canim ama bende pko vardi herseyim gec oldu adetim yumurtlamam.keseyi gorduk o kadar.sali tekrar kontrolum var.igne bi kere gunde dun daha yogundu akinti bugun sadece bi kere oldu az.oda jelle geliyo.sen kaç haftalıksın cnm birde iğneyi birseferlikmi verdi yoksa hergünmü çok oldum ama kusura bakma geçmişi çok okuyamıyorum rabbim kucağımıza almayı nasip etsin insallah
Cnm bendede pco var bende ilacla regl oldum ve birde pihtilasma ve servikal yetmezlik cikti simdi nasipse rahme dikis atilacak bu kadar sıkınti cekiyoruz insallah meyvesinide alırız rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin dualar icinde tsk ederim etmez olurmuyum hicBenim 8 hafta canim ama bende pko vardi herseyim gec oldu adetim yumurtlamam.keseyi gorduk o kadar.sali tekrar kontrolum var.igne bi kere gunde dun daha yogundu akinti bugun sadece bi kere oldu az.oda jelle geliyo.
Aklina takilani sor canim burda bildiklerinizi uzuntulerimizi sevinclerimizi paylasiyoruz.
Benim 8 hafta canim ama bende pko vardi herseyim gec oldu adetim yumurtlamam.keseyi gorduk o kadar.sali tekrar kontrolum var.igne bi kere gunde dun daha yogundu akinti bugun sadece bi kere oldu az.oda jelle geliyo.
Aklina takilani sor canim burda bildiklerinizi uzuntulerimizi sevinclerimizi paylasiyoruz.
Cnm sanada cok gecmis olsun bebisin sıkı sıkı tutunsun annecigine dikkat et kendineBenim 8 hafta canim ama bende pko vardi herseyim gec oldu adetim yumurtlamam.keseyi gorduk o kadar.sali tekrar kontrolum var.igne bi kere gunde dun daha yogundu akinti bugun sadece bi kere oldu az.oda jelle geliyo.
Allah razi olsun canim.amin benim mucizem duayla geldi duayla yasayacak insallah.rabbim sanada sifa versin korktuklarimizdan emin eylesin O'nun merhameti sonsuz kudreti ne yucedir.Cnm sanada cok gecmis olsun bebisin sıkı sıkı tutunsun annecigine dikkat et kendine
Allah birdaha yasatmasin canim.Gercekten cok uzun ve zor sureclerden geciyoruz en basindan beri.Allahim cektiklerimizin karsiligini versin ins.Biz yine de pozitif dusunelim.Allahim isteyen herkese saglikli hayirli bebisler nasip etsin.Cnm daha
cnm daha önceki gebeliğimdede aynı olmuştu ve ikizlerimi kaybettim oyüzden korkuyorum bundada iki embriyo transfer edildi hayırlısı bakalım tesekkur ederim
Kizlar yardimm lutfen ben 5 haftalik gebeyim ve crinone jel kullaniyorum bugun tortulari kahverengi seklinde geliyor bu durumu yasayip gebeligi devam eden varmi cok korkuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?