2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Çıktı kızlar sonuç ,2444.670 muayeneyede gerek yok burda yarın drunuzda kese gormeye gidin dedi...Progestan iğne yaptı...Allahima şükürler olsun sizdede Allah razı olsun
Gozunaydin olsun canim, cok sevindim, git dinlen guzelce evinde, senden de Allah razi olsun

Çıktı kızlar sonuç ,2444.670 muayeneyede gerek yok burda yarın drunuzda kese gormeye gidin dedi...Progestan iğne yaptı...Allahima şükürler olsun sizdede Allah razı olsun
Gözün aydın canim..Sen gene de dikkat et kendini çok zorlama çok yorma yarın da güzel haberler ver bize..

Gözün aydın canim..Sen gene de dikkat et kendini çok zorlama çok yorma yarın da güzel haberler ver bize..
Merhaba canım teşekkür ederim...Hata bende transferi yaptırdım bi oturmadim ki hiç,ama haklısın artık dinlenme zamanı,bugün aklım başıma geldi...Yarın bir olsunda hayırlısıyla insallah

Kızlar dua edin bana,kahverengi kırmızıya döndü,hast ye gidiyoruz çok korkuyorum
sukur canim ya bende korktum msj i okuyunca
kan değerin süper gozukuo yârin bilgilendir bizi
uzan dinlen biraz kendini yorma

serenci canim buyuk gecmis olsun ins bebişler seninle canim kan degeri guzel cikmis masallh, bugun guzel habrrler ver bize canim,,korkuttun bizi inan

sukur canim ya bende korktum msj i okuyunca
kan değerin süper gozukuo yârin bilgilendir bizi
uzan dinlen biraz kendini yorma
Sağol canim valla öyle oldu biraz...Tamam canım dinlenme modundayim zaten dr a gidene kadar :)

Sağol canim benim...Yarın dmi senin test günün?
Evet canım bugün işe gitmedim uzaniyorum öğleden sonra test yaptırmak için gideceğim ama ümitsizim kanama durmadı çünkü hiç o gün bile nasıl 56 çıktı mucize, ve bu mucize benimle devam eder mi ki hersey akşam üstü ortaya çıkacak dua edin bana

Gunaydin kizlar
Size sitem etmek icin yaziyorum iki gundur topikte yazdiklarim sadece okunup geciliyo.
Bu topikin basindan beri sizleydim nerdeyse hepinize yazdim bilsemde bilmesemde .insan boyle eli kolu bagliyken umut veren seyler duymak istiyo

Gunaydin kizlar
Size sitem etmek icin yaziyorum iki gundur topikte yazdiklarim sadece okunup geciliyo.
Bu topikin basindan beri sizleydim nerdeyse hepinize yazdim bilsemde bilmesemde .insan boyle eli kolu bagliyken umut veren seyler duymak istiyo
Günaydın ama ben daha yeni davet edildim bu foruma..daha kesemizi filan göremediğin için başka forumlara bakmadım.okut can ben şimdi senin geçmişini canım..Bende 2.kani mi verdim bugün..gece gene bir damla leke gelmiş..

çok şükür yüreğimiz ağzımıza gele gele aylar geçti şu topikte :) Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Gunaydin kizlar
canım benim ben herkese de sanada yazdım hepimiz hassas bir dönemmdeyiz. Benim gibi negatif sonuç alanlar için bebeği tutunan sizler birer umutsunuz emin ol kimse kayıtsız değildir ama görüyosun durumu kanama kese kalp atışı yeni tedavi herkes o kadar stresliki düşünememişizdir. Hep söylüyorum Rabbim şu yoldan eli boş çevirmesin bir an önce evlatlarınızdan iyi haberler alın inşallah

Gunaydin kizlar
Canim kiyamam sana. Inan kimse bunu bilerek yapmaz zaten, senin icinde dua ediyirum ve senin durumunu rakip ediyorym, yarin doktora gidiyorsun degil mi? Kacta gidecekdin, bende yarin gidecegim.

Ediyorum tabiside Ama senin kanaman varken bu değer çıktı,demek ki sen üstüne görüyorsun canimm,ben inanıyorum 2 günde sen o değeri aldıysan kat kat katlanmistir arkadaşım :) hadi git bi an öncede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…