Gozunaydin olsun canim, cok sevindim, git dinlen guzelce evinde, senden de Allah razi olsunÇıktı kızlar sonuç ,2444.670 muayeneyede gerek yok burda yarın drunuzda kese gormeye gidin dedi...Progestan iğne yaptı...Allahima şükürler olsun sizdede Allah razı olsun
Sağolasın canım benim,Allah 'ım bu süreçte hepimizin yardımcısı olsunGozunaydin olsun canim, cok sevindim, git dinlen guzelce evinde, senden de Allah razi olsun
Gözünüz aydın canım :)Çıktı kızlar sonuç ,2444.670 muayeneyede gerek yok burda yarın drunuzda kese gormeye gidin dedi...Progestan iğne yaptı...Allahima şükürler olsun sizdede Allah razı olsun
Gözün aydın canim..Sen gene de dikkat et kendini çok zorlama çok yorma yarın da güzel haberler ver bize..Çıktı kızlar sonuç ,2444.670 muayeneyede gerek yok burda yarın drunuzda kese gormeye gidin dedi...Progestan iğne yaptı...Allahima şükürler olsun sizdede Allah razı olsun
Sağol canim benim...Yarın dmi senin test günün?Gözünüz aydın canım :)
Merhaba canım teşekkür ederim...Hata bende transferi yaptırdım bi oturmadim ki hiç,ama haklısın artık dinlenme zamanı,bugün aklım başıma geldi...Yarın bir olsunda hayırlısıyla insallahGözün aydın canim..Sen gene de dikkat et kendini çok zorlama çok yorma yarın da güzel haberler ver bize..
Kızlar dua edin bana,kahverengi kırmızıya döndü,hast ye gidiyoruz çok korkuyorum
sukur canim ya bende korktum msj i okuyuncaÇıktı kızlar sonuç ,2444.670 muayeneyede gerek yok burda yarın drunuzda kese gormeye gidin dedi...Progestan iğne yaptı...Allahima şükürler olsun sizdede Allah razı olsun
Sorma bende çok korktum kuzum ya...Aman şükürler olsun,bugün sende bende güzel haberler verelim insallahserenci canim buyuk gecmis olsun ins bebişler seninle canim kan degeri guzel cikmis masallh, bugun guzel habrrler ver bize canim,,korkuttun bizi inan
Sağol canim valla öyle oldu biraz...Tamam canım dinlenme modundayim zaten dr a gidene kadar :)sukur canim ya bende korktum msj i okuyunca
kan değerin süper gozukuo yârin bilgilendir bizi
uzan dinlen biraz kendini yorma
Insallah canim benim insalhh, en cokta sen verdin bize aslinda guzel haberiSorma bende çok korktum kuzum ya...Aman şükürler olsun,bugün sende bende güzel haberler verelim insallah
Evet canım bugün işe gitmedim uzaniyorum öğleden sonra test yaptırmak için gideceğim ama ümitsizim kanama durmadı çünkü hiç o gün bile nasıl 56 çıktı mucize, ve bu mucize benimle devam eder mi ki hersey akşam üstü ortaya çıkacak dua edin banaSağol canim benim...Yarın dmi senin test günün?
Canım benim ne yaptin durdu dimi kanama igneden sonra. Randevun saat kacta.acelyacicegi Siden80 arife1991 gultisssss Kızlar dün teşekkür edemedim,cok sağolun Allah razı olsun,siz olmasanız kimbilir nasıl panik yapardım..Yazdınız durdunuz beni yalnız birakmadiniz iyi ki varsınız
Günaydın ama ben daha yeni davet edildim bu foruma..daha kesemizi filan göremediğin için başka forumlara bakmadım.okut can ben şimdi senin geçmişini canım..Bende 2.kani mi verdim bugün..gece gene bir damla leke gelmiş..Gunaydin kizlar
Size sitem etmek icin yaziyorumiki gundur topikte yazdiklarim sadece okunup geciliyo.
Bu topikin basindan beri sizleydim nerdeyse hepinize yazdim bilsemde bilmesemde .insan boyle eli kolu bagliyken umut veren seyler duymak istiyo
çok şükür yüreğimiz ağzımıza gele gele aylar geçti şu topikte :) Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahÇıktı kızlar sonuç ,2444.670 muayeneyede gerek yok burda yarın drunuzda kese gormeye gidin dedi...Progestan iğne yaptı...Allahima şükürler olsun sizdede Allah razı olsun
canım benim ben herkese de sanada yazdım hepimiz hassas bir dönemmdeyiz. Benim gibi negatif sonuç alanlar için bebeği tutunan sizler birer umutsunuz emin ol kimse kayıtsız değildir ama görüyosun durumu kanama kese kalp atışı yeni tedavi herkes o kadar stresliki düşünememişizdir. Hep söylüyorum Rabbim şu yoldan eli boş çevirmesin bir an önce evlatlarınızdan iyi haberler alın inşallahGunaydin kizlar
Size sitem etmek icin yaziyorumiki gundur topikte yazdiklarim sadece okunup geciliyo.
Bu topikin basindan beri sizleydim nerdeyse hepinize yazdim bilsemde bilmesemde .insan boyle eli kolu bagliyken umut veren seyler duymak istiyo
Canim kiyamam sana. Inan kimse bunu bilerek yapmaz zaten, senin icinde dua ediyirum ve senin durumunu rakip ediyorym, yarin doktora gidiyorsun degil mi? Kacta gidecekdin, bende yarin gidecegim.Gunaydin kizlar
Ediyorum tabisideEvet canım bugün işe gitmedim uzaniyorum öğleden sonra test yaptırmak için gideceğim ama ümitsizim kanama durmadı çünkü hiç o gün bile nasıl 56 çıktı mucize, ve bu mucize benimle devam eder mi ki hersey akşam üstü ortaya çıkacak dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?