Biliyorum bilerek yapmadiginizi ama duyduklarimi sordum hic cevap yok.Canim kiyamam sana. Inan kimse bunu bilerek yapmaz zaten, senin icinde dua ediyirum ve senin durumunu rakip ediyorym, yarin doktora gidiyorsun degil mi? Kacta gidecekdin, bende yarin gidecegim.
Biliyorum bilerek yapmadiginizi ama duyduklarimi sordum hic cevap yok.
Cok zor bi zamandan geciyorum kirdiysam kusuruma bakmayin.
Evet yarin sabH gidicem dr a
Doktorun da ne diyecek diye 4 gözle bekliyorum canım hadi..Çıktı kızlar sonuç ,2444.670 muayeneyede gerek yok burda yarın drunuzda kese gormeye gidin dedi...Progestan iğne yaptı...Allahima şükürler olsun sizdede Allah razı olsun
Kahverengi devam ediyor canım yaCanım benim ne yaptin durdu dimi kanama igneden sonra. Randevun saat kacta.
Senin ben o hormonlarini,nazini yerimmmmmmmBiliyorum bilerek yapmadiginizi ama duyduklarimi sordum hic cevap yok.
Ben de sabah doktora gittim doktor düşük tehlikesi olduğu için kanama olur diyor..dinlen ama sürekli değil diyor arada evde dolaş yemek ayağına gelmesin mesela diyor.bugün 2.tahlili verdim 10.gün tahlilin 547.82 bakalım bugün kaç çıkacak..
Evet cnm ya valla bendeDoktorun da ne diyecek diye 4 gözle bekliyorum canım hadi..
Boyle bi degere niye dusuk tehlikesi dedi ki.Ben de sabah doktora gittim doktor düşük tehlikesi olduğu için kanama olur diyor..dinlen ama sürekli değil diyor arada evde dolaş yemek ayağına gelmesin mesela diyor.bugün 2.tahlili verdim 10.gün tahlilin 547.82 bakalım bugün kaç çıkacak..
Lekelenme vardı kengi..sonra pembeye döndü 3 gündür iğne yedim..dün gündüz kesildi akşam gene gelmiş 1 damla leke..kan sulandirici da kullanmak zorundayım..pıhtılaşma var bende..çok karışık yaaaa...cnm değerin çok güzelmiş. neden düşük tehlikesi var dedi peki?
Yarin olmasin kotu bise duymak istemiyoruminşallah yarın sabah ikimizde iyi haberler duyarız cnm.. gerçi ben durumu kabullenmiş durumdayım
umutlandırmak istemem ama benim senden yana hala umudum var. En hayırlısı neyse o olsun inşallah
Tek embriyo transfer sonucu o canım..başka birşey olabilir mi korkmuyor da değilim..Evet cnm ya valla bende
Bu arada 10.gün değerin çok güzel maşallah
Ne zaman çıkacak ki sonucun...Ama artmıştır canım
Malesef canım inşallah hepinizin rahat olur..Ben 24-25 haftalık koleastaz geçirdim ikiz bebeklerimi kaybettim..o bebeği kucağınıza sağlıklı alınca ya kadar risk var en azından ben bunu 3 kez yaşadım..o yüzden artık çok daha fazla kendimi dinleyip tek doktora bağlı kalmiyorumBoyle bi degere niye dusuk tehlikesi dedi ki.
Pozitifi gorunce bitmiyomus bu is asil o zaman basliyomus meger
Inşallah canım inşallah dualarımi ettim birazdan hazırlanıp çıkacağım inşallah akşam güzel haberler ile dönüş yapacağım, cok cok öpüyorum canım çok saolEdiyorum tabisideAma senin kanaman varken bu değer çıktı,demek ki sen üstüne görüyorsun canimm,ben inanıyorum 2 günde sen o değeri aldıysan kat kat katlanmistir arkadaşım :) hadi git bi an öncede
Pozitif düşün canım..çekme olumsuz enerjileri üstüne..Yarin olmasin kotu bise duymak istemiyorum
Yok csnim benim, kirmadin rabi ki, kolay degil yasadiklarin , yasadiklarimiz . Yarin guzel haberlerle gel insallahBiliyorum bilerek yapmadiginizi ama duyduklarimi sordum hic cevap yok.
Yok değildir ki canim neyden supheleniyorsun?Dış gebelik falan mı?Tek embriyo transfer sonucu o canım..başka birşey olabilir mi korkmuyor da değilim..
Bende ediyorum canım Allahım yüzünü güldürsün insallahInşallah canım inşallah dualarımi ettim birazdan hazırlanıp çıkacağım inşallah akşam güzel haberler ile dönüş yapacağım, cok cok öpüyorum canım çok saol
Evet yaa...3.gün embriyosunda görülme olasılığı daha fazlaymış aslında..5.gün de daha az..Yok değildir ki canim neyden supheleniyorsun?Dış gebelik falan mı?
Canım muayene den cikinca mutlaka yaz.Bende ediyorum canım Allahım yüzünü güldürsün insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?