Serenci canım ne yaptın ?Bende ediyorum canım Allahım yüzünü güldürsün insallah
canim benim yaaa kizdirdik mi seni ?Gunaydin kizlar
Size sitem etmek icin yaziyorumiki gundur topikte yazdiklarim sadece okunup geciliyo.
Bu topikin basindan beri sizleydim nerdeyse hepinize yazdim bilsemde bilmesemde .insan boyle eli kolu bagliyken umut veren seyler duymak istiyo
Yok kizmadimcanim benim yaaa kizdirdik mi seni ?
hatamiz varsa kusurumuza bakma
bebeini takip ediorum noldu ne etti bu kiz die hep..
zor tatlim basindan beri cabalioruzYok kizmadimbi umut ariyorum sadece elim kolum bagli bekliyorum cok ama cok zor
Dualarinizi eksik etmeyin yeter...yarin ola hayrola insallah canimzor tatlim basindan beri cabalioruz
sen elinden geleni yaptın artik gerisi Rabbimden canim
sizlerin bu sikintilari bizlere de cok yansioo inan buna
sanki birebir tanisioruz gibi uzuluorum ...
yârin güzel haberlerinle sevindir bizi insalahhh ..
dualarimizdasin seni düşünerek dua etcem inşallahDualarinizi eksik etmeyin yeter...yarin ola hayrola insallah canim
Amin canim Allah razi olsundualarimizdasin seni düşünerek dua etcem inşallah
Rabbim yar ve yardimcin olsun
Nete yeni girebildim cnm çok tşk ederim sağolOlsun saglikli olsunda canim kucuk olsun allah tamamina erdirsin cumlemizinkini
biliorum canim inşallah güzel haberlerle gelirsiniz
Bende cok merak ettim surekli bakiyorum sayfaya, merak ettimKızlar dr giden den ses çıkmıyor. Esma kavak ve serenci ne yaptimiz tatlım
Gozunaydin canim Allah sana bagislasin bebekleriniKızlar benden önceki hasta geç çıktı muayeneden...Şimdi geldim eve...
Çok şükür iki tane kese gördük
Aay canım benim ya cok ama cok sevindim. Bide bak 2 taneymis gozun aydin suan kac haftalik olmus kalp atışını ne zaman cagirdi.Kahverengi lekelenmesi gelen kızlar korkmayın ben uzun uzun herseyi sordum hiç bir sorun yok dedi lekelenmeden korkmayın o kadar artık,benim içim rahatladi
Benide soraydin mademKahverengi lekelenmesi gelen kızlar korkmayın ben uzun uzun herseyi sordum hiç bir sorun yok dedi lekelenmeden korkmayın o kadar artık,benim içim rahatladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?