sukur güzel haberle geldin canimKızlar benden önceki hasta geç çıktı muayeneden...Şimdi geldim eve...
Çok şükür iki tane kese gördük
canim benim hakkında hayirlisi olsun demekki daha zamani var inşallah cok bekletmeden gelir bebisinKızlar degerim düşmüş kimyasal gebelikmis, bebisimiz gitti.
Hayırlısı kısmet değilmiş birkaç ay sonra dondurulmuşlar ile devam..
Uzuldum canimKızlar degerim düşmüş kimyasal gebelikmis, bebisimiz gitti.
Ayyy cok sevindim canim, Allah kucagina almayi nasip etsin canim.masallahKızlar benden önceki hasta geç çıktı muayeneden...Şimdi geldim eve...
Canim hakkinda hayirlisi boyleymis , saati vakti gelmemis tatlim.Allahim zamani geldiginde oraya konduracak yavrunu.Kızlar degerim düşmüş kimyasal gebelikmis, bebisimiz gitti.
Kızlar benden önceki hasta geç çıktı muayeneden...Şimdi geldim eve...
Kızlar degerim düşmüş kimyasal gebelikmis, bebisimiz gitti.
Sağol Allah razı olsun canım..Darisi başına,başınıza inşaallahGozunaydin canim Allah sana bagislasin bebeklerini
Sağol canim Allah razı olsunhayırlı olsun çok sevindim allah tamamına erdirsin :)
Sağol canim benim :) haftaya tekrar keseleri yine bakalım nasıl ilerliyor dei 2 hafta sonrada kalp atışı için dedi,otomatik takvime göre 5. Hafta ya girmisim canimAay canım benim ya cok ama cok sevindim. Bide bak 2 taneymis gozun aydin suan kac haftalik olmus kalp atışını ne zaman cagirdi.
Sağol canim benim Allah razı olsun,şükürler olsun,darısı başına insallahsukur güzel haberle geldin canim
tekrardan gozunaydin olsun
AmSagol kuzum Allah razı olsun...Yarın Büyük günAyyy cok sevindim canim, Allah kucagina almayi nasip etsin canim.masallah, yarinda brn veririm insallah guzel haberleri
Sağol canim benim,karindan baktığı içindir, vajinal muayene oldum ben canım...değerin kaç olmuş senin tatlimserenci tebrikler sen gormussun bn niye gormedim degerim katlanmis ama karindan bakti kucucuk mercimek kadr bisey gordum ekranda tek kese gorunuyordu, vajinal muayene miydi senin ki
Evet kizlarAmSagol kuzum Allah razı olsun...Yarın Büyük günpatikli de yarın gidiyor dr a Hadi kızlar şimdi sıra sizde bol bol dua edelim yarın icin
Ben iğnelere devam edeceğim canım lekeler 3 veya 4 gün kesilmesi lazimmis...Kahverengi lekelenmesi gelen kızlar korkmayın ben uzun uzun herseyi sordum hiç bir sorun yok dedi lekelenmeden korkmayın o kadar artık,benim içim rahatladi
dualarimizdasin seni düşünerek dua etcem inşallah
Rabbim yar ve yardimcin olsun
Tez zamanda allahım bu güzel duyguyu sana yaşatsın sağlık la kucağını doldursun canım..üzüldüm..Kızlar degerim düşmüş kimyasal gebelikmis, bebisimiz gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?