2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Kızlar degerim düşmüş kimyasal gebelikmis, bebisimiz gitti.

Hayırlısı kısmet değilmiş birkaç ay sonra dondurulmuşlar ile devam..
canim benim hakkında hayirlisi olsun demekki daha zamani var inşallah cok bekletmeden gelir bebisin

Kızlar benden önceki hasta geç çıktı muayeneden...Şimdi geldim eve...
Çok şükür iki tane kese gördük
Ayyy cok sevindim canim, Allah kucagina almayi nasip etsin canim.masallah, yarinda brn veririm insallah guzel haberleri

Canim hakkinda hayirlisi boyleymis , saati vakti gelmemis tatlim.Allahim zamani geldiginde oraya konduracak yavrunu.

Aay canım benim ya cok ama cok sevindim. Bide bak 2 taneymis gozun aydin suan kac haftalik olmus kalp atışını ne zaman cagirdi.
Sağol canim benim :) haftaya tekrar keseleri yine bakalım nasıl ilerliyor dei 2 hafta sonrada kalp atışı için dedi,otomatik takvime göre 5. Hafta ya girmisim canim

serenci tebrikler sen gormussun bn niye gormedim degerim katlanmis ama karindan bakti kucucuk mercimek kadr bisey gordum ekranda tek kese gorunuyordu, vajinal muayene miydi senin ki

serenci tebrikler sen gormussun bn niye gormedim degerim katlanmis ama karindan bakti kucucuk mercimek kadr bisey gordum ekranda tek kese gorunuyordu, vajinal muayene miydi senin ki
Sağol canim benim,karindan baktığı içindir, vajinal muayene oldum ben canım...değerin kaç olmuş senin tatlim

Kahverengi lekelenmesi gelen kızlar korkmayın ben uzun uzun herseyi sordum hiç bir sorun yok dedi lekelenmeden korkmayın o kadar artık,benim içim rahatladi
Ben iğnelere devam edeceğim canım lekeler 3 veya 4 gün kesilmesi lazimmis...

Tez zamanda allahım bu güzel duyguyu sana yaşatsın sağlık la kucağını doldursun canım..üzüldüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…