2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Sağol canim benim,karindan baktığı içindir, vajinal muayene oldum ben canım...değerin kaç olmuş senin tatlim
Oylemi hic vajinal muayyenden bahsetmedi sadece haftaya pazartesi gel kese icin, iki hafta sonra kalp atisi anca duyilur ddi, degerim 3127 cikti canim, bn kacinci haftalik gebe oluyorum peki, doktora sormayi unuttum oda soylemedi haftasini. Ama cok guzel bi duygu rabbim herkese yasatsin yaa

Kızlar degerim düşmüş kimyasal gebelikmis, bebisimiz gitti.

Hayırlısı kısmet değilmiş birkaç ay sonra dondurulmuşlar ile devam..

canım benim geçmiş olsun..çok üzüldüm ne desem boş biliyorum... dondurulmuşunun olmasıda çok güzel bi avantaj. inşallah bu sefer olacak Allah'ın izniyle.. benim hiç dondurulmuşum yok herşeye sil baştan başlıcam. böylesi daha da zor ve yıpratıcı

Ay supermis değerin :) Sen hesaplayabilirsin canım net e yaz,gebelik hesaplama diye çıkıyor,son reglinden hesaplaniyor canım...Benimde kap atışı için 2 hafta sonra ya dedi:)

Masallah canim degerin kacinci gun degeri? İkiz olabilir

Teşekkür ederiimm :))
İkiz anneleri her şeyi 2 kat daha fazla yaşar unutma..umarım allahım gönlüne göre cinsiyetlerini de verir..bir kızımız bir oğlumuz sağlıklı olsun..beslenme ikizlere göre olacak..mesela kahvaltıda 2 yumurta ye ben öyle yapmistim..ikisinide çok güzel beslemen lazım kendine değil onlara yarayacak protein ağırlıklı beslen..deneyim konuşuyor bak..ben doğurduğunda doktorlar çok iyi kilo ları demişti...ekmek filan çok yeme biliyorum çok zor ama 1 veya 2 dilim ye..

Ay supermis değerin :) Sen hesaplayabilirsin canım net e yaz,gebelik hesaplama diye çıkıyor,son reglinden hesaplaniyor canım...Benimde kap atışı için 2 hafta sonra ya dedi:)
sagol canim,Bana da iki hafta sonra kalp atisi , bi hafta sonra kese icin, yani gene ayniuiz, inan cok sevindim cok merak ediuordum ne oldu aceba serene ne yapti diye, cok sukur korkulacak bisey yokmus

sagol canim,Bana da iki hafta sonra kalp atisi , bi hafta sonra kese icin, yani gene ayniuiz, inan cok sevindim cok merak ediuordum ne oldu aceba serene ne yapti diye, cok sukur korkulacak bisey yokmus
Bizim senle transfer günümüz aynı idi degilmi canım..14 u muydu senin de transferin

Kızlar degerim düşmüş kimyasal gebelikmis, bebisimiz gitti.

Hayırlısı kısmet değilmiş birkaç ay sonra dondurulmuşlar ile devam..
Canimm cok üzüldüm,bu konuda o kadar elimiz kolumuz bağlı ki...Ne diyecegimi şaşırdım resmen Çabuk topla kendini hemen dondurulmusa geç,bak benimde ilki kimyasal dendi bende dondurulmuşlarla pozitifi gördüm

Ay kiyamam :) çok şükür güzel haberle geldim :) Ama senin degerininde maşallah var :)benim dün 2444 çıktı bugün 3000 leri bulmuş olmasi lazim ve ikiz çıktı,seninde ikiz bence :)

Hayirli olsun cnm keseyi ne zamn gormeye gel ddi doktorun
Transferi yapan istanbuldaki hoca direk 2 hafta sonra ultrason istedi bugün sadece sağlıklı gidiyor mu diye kontrol edelim demişti..ayin 9 unda istediler ultrasonu..ama bugün gittiğim özel hastanedeki doktor perşembe gel bakalım dedi 3000 lerde gözükür dedi..kararsız kaldım şimdi herkesin ki 2 hafta sonra demiş her halükarda..en iyisi bende 9 unu bekleyeyim hem kalp hem kese gözükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…