- 17 Kasım 2014
- 1.613
- 932
- 73
- 45
Kızlar benden önceki hasta geç çıktı muayeneden...Şimdi geldim eve...
Çok şükür iki tane kese gördük
Sağlıkla bebeklerini kucağına alman dileğiyle canım...Kızlar benden önceki hasta geç çıktı muayeneden...Şimdi geldim eve...
Çok şükür iki tane kese gördük
Oylemi hic vajinal muayyenden bahsetmedi sadece haftaya pazartesi gel kese icin, iki hafta sonra kalp atisi anca duyilur ddi, degerim 3127 cikti canim, bn kacinci haftalik gebe oluyorum peki, doktora sormayi unuttum oda soylemedi haftasini. Ama cok guzel bi duygu rabbim herkese yasatsin yaaSağol canim benim,karindan baktığı içindir, vajinal muayene oldum ben canım...değerin kaç olmuş senin tatlim
Canm sen naptin hosgelmssin topige, degrrin kac cikti bugunSağlıkla bebeklerini kucağına alman dileğiyle canım...
Kızlar degerim düşmüş kimyasal gebelikmis, bebisimiz gitti.
Hayırlısı kısmet değilmiş birkaç ay sonra dondurulmuşlar ile devam..
Cuma 547 idi bugün 1531 olmuş canımCanm sen naptin hosgelmssin topige, degrrin kac cikti bugun
Ay supermis değerin :) Sen hesaplayabilirsin canım net e yaz,gebelik hesaplama diye çıkıyor,son reglinden hesaplaniyor canım...Benimde kap atışı için 2 hafta sonra ya dedi:)Oylemi hic vajinal muayyenden bahsetmedi sadece haftaya pazartesi gel kese icin, iki hafta sonra kalp atisi anca duyilur ddi, degerim 3127 cikti canim, bn kacinci haftalik gebe oluyorum peki, doktora sormayi unuttum oda soylemedi haftasini. Ama cok guzel bi duygu rabbim herkese yasatsin yaa
Teşekkür ederiimm :))Sağlıkla bebeklerini kucağına alman dileğiyle canım...
Masallah canim degerin kacinci gun degeri? İkiz olabilirOylemi hic vajinal muayyenden bahsetmedi sadece haftaya pazartesi gel kese icin, iki hafta sonra kalp atisi anca duyilur ddi, degerim 3127 cikti canim, bn kacinci haftalik gebe oluyorum peki, doktora sormayi unuttum oda soylemedi haftasini. Ama cok guzel bi duygu rabbim herkese yasatsin yaa
Sağol canim benim Allahımoleeyyyy ne güzel bir haber.... tebrik ederim tekrardan canım
İkiz anneleri her şeyi 2 kat daha fazla yaşar unutma..umarım allahım gönlüne göre cinsiyetlerini de verir..bir kızımız bir oğlumuz sağlıklı olsun..beslenme ikizlere göre olacak..mesela kahvaltıda 2 yumurta ye ben öyle yapmistim..ikisinide çok güzel beslemen lazım kendine değil onlara yarayacak protein ağırlıklı beslen..deneyim konuşuyor bak..ben doğurduğunda doktorlar çok iyi kilo ları demişti...ekmek filan çok yeme biliyorum çok zor ama 1 veya 2 dilim ye..Teşekkür ederiimm :))
Etmem mi kuzum benimkızlar banada dua edin. beni unutmayın
sagol canim,Bana da iki hafta sonra kalp atisi , bi hafta sonra kese icin, yani gene ayniuiz, inan cok sevindim cok merak ediuordum ne oldu aceba serene ne yapti diye, cok sukur korkulacak bisey yokmusAy supermis değerin :) Sen hesaplayabilirsin canım net e yaz,gebelik hesaplama diye çıkıyor,son reglinden hesaplaniyor canım...Benimde kap atışı için 2 hafta sonra ya dedi:)
13 .gun cnm doktor bisey demedi kuccuk ddi bir hafta sonra keseyi gormeye gidecm insallhMasallah canim degerin kacinci gun degeri? İkiz olabilir
Bizim senle transfer günümüz aynı idi degilmi canım..14 u muydu senin de transferinsagol canim,Bana da iki hafta sonra kalp atisi , bi hafta sonra kese icin, yani gene ayniuiz, inan cok sevindim cok merak ediuordum ne oldu aceba serene ne yapti diye, cok sukur korkulacak bisey yokmus
Hayirli olsun cnm keseyi ne zamn gormeye gel ddi doktorunCuma 547 idi bugün 1531 olmuş canım
Canimm cok üzüldüm,bu konuda o kadar elimiz kolumuz bağlı ki...Ne diyecegimi şaşırdım resmenKızlar degerim düşmüş kimyasal gebelikmis, bebisimiz gitti.
Hayırlısı kısmet değilmiş birkaç ay sonra dondurulmuşlar ile devam..
Evet cnm ama bnm iki tane 5. Gun embriuosyduBizim senle transfer günümüz aynı idi degilmi canım..14 u muydu senin de transferin
Ay kiyamam :) çok şükür güzel haberle geldim :) Ama senin degerininde maşallah var :)benim dün 2444 çıktı bugün 3000 leri bulmuş olmasi lazim ve ikiz çıktı,seninde ikiz bence :)sagol canim,Bana da iki hafta sonra kalp atisi , bi hafta sonra kese icin, yani gene ayniuiz, inan cok sevindim cok merak ediuordum ne oldu aceba serene ne yapti diye, cok sukur korkulacak bisey yokmus
Transferi yapan istanbuldaki hoca direk 2 hafta sonra ultrason istedi bugün sadece sağlıklı gidiyor mu diye kontrol edelim demişti..ayin 9 unda istediler ultrasonu..ama bugün gittiğim özel hastanedeki doktor perşembe gel bakalım dedi 3000 lerde gözükür dedi..kararsız kaldım şimdi herkesin ki 2 hafta sonra demiş her halükarda..en iyisi bende 9 unu bekleyeyim hem kalp hem kese gözükür..Hayirli olsun cnm keseyi ne zamn gormeye gel ddi doktorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?