2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Napalim canım nasıl olalım bugün doktora git cem benim cadıyı görmeye..ordan da kuaföre gitcem...tüylerin 10bin bakimi geldi...sen de ne var ne yok bugün..
Haha sesli sesli guldum canim o tuyler hamilelikte daha bir inatci oldu ve iskence cekiyorum resmen suana kadar olur ha simdi ha sonra cocuk olur diye erteledim lazeri yaptirsaydim kurtulmustum dogumdan sonra ilk is lazer

Kizlar nerdesiniz su cinseyet belli olsada ciciler alsak cok hevesliyim ama eekenmi daha siz naptiniz basladinizmi almaya gerci ben turkiyeden toplu alicam orasi hem uygun hem cesitte cok birkac parca alsam diyorum burdan sizce erkenmi

Ben daha hic birsey alamadim haftaya cinsiyetleri belli olursa birer parca alacam belli cinsiyetleri gostermezlerse unisex alacam

Kizlar nerdesiniz su cinseyet belli olsada ciciler alsak cok hevesliyim ama eekenmi daha siz naptiniz basladinizmi almaya gerci ben turkiyeden toplu alicam orasi hem uygun hem cesitte cok birkac parca alsam diyorum burdan sizce erkenmi
Cnm bende baslamadım daha kıyafet almaya. Ama dub ebebege gittim. Emzik.mendil.pamuk .krem,sampuan gibi ı ır zıvırlar aldım:)).ilk hedefim hastane cantası hazırlamak,:)

Haha sesli sesli guldum canim o tuyler hamilelikte daha bir inatci oldu ve iskence cekiyorum resmen suana kadar olur ha simdi ha sonra cocuk olur diye erteledim lazeri yaptirsaydim kurtulmustum dogumdan sonra ilk is lazer
Evet yaa bende çok pişmanım senelerdir ne yaptırmamışım su lazeri..hamilelikte çıkarsa gene giderdim napim..bildiğin tüylü kedi gibi oldum hormonlardan azalan tüyler azdı da azdı..kuaför bile diyor yumuşacıktı senin tüyler ne oldu bunlara diyor..emzirirken de lazer yapılması sakincaliymis ben geçen sordum hamilelikte sonra lazere başlayalım dedim..6 ay geçecek dedi..hormonlar düzene girsin dedi..ben sorunca emzirme filan mi yoksa dedim...evet emzirmiyor olacaksın dedi ( birde bir aciyor ki canım..zıpliyorum resmen yaa....benim adam ne dese beğenirsin dun ....ne gerek var dışarı çıktığın yok zaten benim gördüğüm de yok bırak aldırma dedi...çüşş yaaa dedim...hastaneye acil kaldirilirsam tüy yumağı gibi kaldırırım o zaman dedim..adam kirdi kafayı..:))))

Aynen canim kazik gibi oldu tuyler napalim bebisleeimiz icin bunada katlanacaz aymen kocalar yuzumuzu gormuyor aylardir ben kaciyorum o kovaliyor allahim korusun yuvalarimizida yavrularimizida can

Ben daha hic birsey alamadim haftaya cinsiyetleri belli olursa birer parca alacam belli cinsiyetleri gostermezlerse unisex alacam
Aynen bende oyle dusunuyorum heveste cok ama korku allahim kotusununu dusunmek istemiyorumda elimde kalirlarsa dayanamam diyirum kolay sahip olmadik bu bebeklere ama bir iki hafta daha sabredip alacam bende cok begendigim birseyleri

Gunaydın cnm.dra git gel bakalım.guzel kızını gor :))
Bir uyku bastırdı..2 saat önce bir bas ağrısı uyukladım resmen yeni kalktım..benimkide arıyor acıktım ben ne yiyelim diyor...halbuki iyim adam önce bende acıkmıştım da..uyuyunca insanin ağzının tadı kaçar yaaa...dun gece 12 de kirdim yumurta omlet yaptım ekmeksiz yedim yoksa uyuyamayacaktim...ekmeği yememeye çalıştığım için daha da çabuk acıkıyorum((

Cnm bende baslamadım daha kıyafet almaya. Ama dub ebebege gittim. Emzik.mendil.pamuk .krem,sampuan gibi ı ır zıvırlar aldım:)).ilk hedefim hastane cantası hazırlamak,:)
Oy gule gule kullnsinlar prenseslerin insallah kokos yapacaz kiymetlilerimiz herseyi ozenenm bezene olaacak cocuklarimizin cok heyecanli

Aynen canim kazik gibi oldu tuyler napalim bebisleeimiz icin bunada katlanacaz aymen kocalar yuzumuzu gormuyor aylardir ben kaciyorum o kovaliyor allahim korusun yuvalarimizida yavrularimizida can
Tedirgin oluyorum canım benim..zaten dikişler den korkuyorum...doktor herşey normale donsun diyor da...her şey serbest diyor da...esim in kuzeni hemşire bebek yoğun bakimda..geçen 3 uz erken doğum olmuş..günde 3 kez beraber olmuş kari koca akşamına kız doğuma gitmiş..24 haftalık hepsi yarim kilo bile değil mis...sabret iste kendinden hariç 3 can var karnında..

Aynen bende oyle dusunuyorum heveste cok ama korku allahim kotusununu dusunmek istemiyorumda elimde kalirlarsa dayanamam diyirum kolay sahip olmadik bu bebeklere ama bir iki hafta daha sabredip alacam bende cok begendigim birseyleri
Ben 26 dan sonra alcam...dun benimkide gaza gelmiş bebek arabası indirimdeymis alayim mi diye soruyor internetten..26 dan sonra yasama şansı daha yüksek diye öyle karar aldım hem havalar serinleyecek..gerçi o zamanda 6 ay geçmiş olcak ama...su anda bakamıyorum hic..heveslenemiyirum...inşallah sağ salim kucağımıza alırız..

Bende dikkat ediyorum yedıklerime. Organik tam bugday ekmegı aldım ondan yiyorum.artık!hsmur işi,patates .pilav hepsini kestim:)) drum baya kızı vekorkuttu ,hepimize bol proteinli az karbomhidratlı gunler:) ekmek yememişsin iyi yspmışsın.insan onada alışıyor:))

Napalim canım nasıl olalım bugün doktora git cem benim cadıyı görmeye..ordan da kuaföre gitcem...tüylerin 10bin bakimi geldi...sen de ne var ne yok bugün..
Alemsin ya:))))
Git gör prensesini :)
Bende bugün bi degisigim kafam kalkmiyor
birde kabuslarla uyandım hala etkisindeyim,rüyamda bebekler erken geliyordu birde normal doguruyordum ne çanta hazırdı ne birsey...Kıyamam cocuklarimin kıyafeti hiç birşeyi yoktu annelik işte o agrilarla bile yakinlarima bebeklere birşeyler almalarini söylüyorum ve ilk olarak hastane çantası hazirlamaya karar verdim

Cnm çok haklısın.bende korkuyorum hep.onun için bekliyorum. Allah bizi ve bebeklerimizi korusun inşallah cnm,onun için ağustosta da cok birsey almayayım diyorum.bir yandan da ağırlaşırmıyım diyorum.arada kaldım.

Bende ilk hastane çantasını hazırlayacagım.hatta dun biraz birseyller aldım.

Iyi cesaret onlardakide ya biz ne korkular yasiyoruz allahim sabir versin o aileyede ne diyebilirim sasirdim cok

Kizlar ben hic dikkat edemiyorum ya hicte doymuyorimum suan mesai bitsede gitsem aciktim birseyde yok eve kendimi atsam bir yemek yapicam bide gidince yapanimda yok ben bitmisim ya

Bende ilk hastane çantasını hazırlayacagım.hatta dun biraz birseyller aldım.
Hayirli olsun canim, bnde bssliyacam, neler lazim biliosunuz degilmi, paylassak burdan, bizimkiler ikiz cifter cifter lazim olacak. Ablam 5, 6 tane uzun kollu zibin patikli pijamalardan, kislik, ic csmasirlardan sl ddi. Ayriyeten 2 tane 5li, 2 tanede 10 parcali hastane cikisi alirim ya sizler. Bide su ince bez battaniyelerden de 4 tane almak gerekir, kirlenirse yedegi olsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…