- 6 Ekim 2014
- 1.656
- 1.117
- 78
Yaaa canım ben o kadar protein ağırlıklı besleniyorum gene de Yetmiyor bana...protein hep düşük gittikçe de her seferinde düşüyor..ekmeksiz kuri fasulye yiyorum ki hic sevmem kuru yu...birazdan benimkide bana bağıracak mi acaba...hayatta bağırmaz çok sakin bir adam sinirleri alınmış gibi..Bende dikkat ediyorum yedıklerime. Organik tam bugday ekmegı aldım ondan yiyorum.artık!hsmur işi,patates .pilav hepsini kestim:)) drum baya kızı vekorkuttu ,hepimize bol proteinli az karbomhidratlı gunler:) ekmek yememişsin iyi yspmışsın.insan onada alışıyor:))
Kuzum şimdiden düşünme öyle şeyler..hazır olmasın da fayda var tabi ...ama çok erken doğum olduğun da emin ol hastane hic birini istemiyorbebekler için..hastane çantasında neler oluyor ben bilmiyorum meselaAlemsin ya:))))
Git gör prensesini :)
Bende bugün bi degisigim kafam kalkmiyor
birde kabuslarla uyandım hala etkisindeyim,rüyamda bebekler erken geliyordu birde normal doguruyordum ne çanta hazırdı ne birsey...Kıyamam cocuklarimin kıyafeti hiç birşeyi yoktu annelik işte o agrilarla bile yakinlarima bebeklere birşeyler almalarini söylüyorum ve ilk olarak hastane çantası hazirlamaya karar verdim
Herhalde kendiliğin den olmuş bu kadar vurdum duymazlik olmaz..çok arasalar..kıymet bilirler icleri giderdı..valla benim doktorum serbest herşey dediği halde o riski göze alamam..Iyi cesaret onlardakide ya biz ne korkular yasiyoruz allahim sabir versin o aileyede ne diyebilirim sasirdim cok
6.aydan sonra birden koca göbek çıkacak..sizin için baya zor olabilir canım haklisin..ben internetten alışveriş yapmayı planlıyorum..çok güzel zıbın takımları filan var..pıtırcık pıtırcık..olmadı bol bol öyle yaparız hele biraz daha içimizde gelişsin büyüsün minikler herşey hallolur...yeterki zamanı gelince doğsun büyüsün sağlıklı olsun..çok begendigin şeyleri gene de al derim ama çok ta abartmamak lazim bence..çok mantikliyim allah kahretsin :))) evde yatmaktan oluyor bunlar :))))benden hic beklenmeyecek hareketler bunlar...Cnm çok haklısın.bende korkuyorum hep.onun için bekliyorum. Allah bizi ve bebeklerimizi korusun inşallah cnm,onun için ağustosta da cok birsey almayayım diyorum.bir yandan da ağırlaşırmıyım diyorum.arada kaldım.
Tuzu kes canım şişmeler çok erken başlamış..ondan oluyordur doktorlar kontrol ediyor mu kızlar ayakta ödem var mi diye..4 canım benim randevum
Hayirli olsun canim, bnde bssliyacam, neler lazim biliosunuz degilmi, paylassak burdan, bizimkiler ikiz cifter cifter lazim olacak. Ablam 5, 6 tane uzun kollu zibin patikli pijamalardan, kislik, ic csmasirlardan sl ddi. Ayriyeten 2 tane 5li, 2 tanede 10 parcali hastane cikisi alirim ya sizler. Bide su ince bez battaniyelerden de 4 tane almak gerekir, kirlenirse yedegi olsin
Bende internetten alışveriş yapmayı düşünüyorum.bazı siteler buldum harika .sizede vereyim adresleri .sende yazarsan sevinirim.6.aydan sonra birden koca göbek çıkacak..sizin için baya zor olabilir canım haklisin..ben internetten alışveriş yapmayı planlıyorum..çok güzel zıbın takımları filan var..pıtırcık pıtırcık..olmadı bol bol öyle yaparız hele biraz daha içimizde gelişsin büyüsün minikler herşey hallolur...yeterki zamanı gelince doğsun büyüsün sağlıklı olsun..çok begendigin şeyleri gene de al derim ama çok ta abartmamak lazim bence..çok mantikliyim allah kahretsin :))) evde yatmaktan oluyor bunlar :))))benden hic beklenmeyecek hareketler bunlar...
Cnm bizim forumda yok ama baska forumlarda okudum.bu sekilde olan var. Merak etme rahim yukarı çıktıkça plesenta da çıkar.sen dinlen .kendini zorlayacak işler yapma,arkadaslar kahverengı şeklınde kanaması olan varmı doktoruma gıttım plesanta asagıda oldgu için kanama yapmış zamanla yukarı çıkar dedı ama yenede korkuyorum bebegıme bırsey olur dıye..kanamam çok fazla degıl geçen hafta bırgun dvm ettı bu haftada 1 gun ancak bu hftakının rengı daha acık kahveydı çevrenızde benım gıbı bır durum yasayan varsa yardımcı olur musunuz cok endışelıyım...
çok tsk ederım içimi ferahlattınız....işallah saglıklı bır sekılde hepımız bebışlerımıze kavusuruzzCnm bizim forumda yok ama baska forumlarda okudum.bu sekilde olan var. Merak etme rahim yukarı çıktıkça plesenta da çıkar.sen dinlen .kendini zorlayacak işler yapma,
Canim bu liste tek bebek icin olmasin sakin, bn ikizlerin bu kadr oldugunu dusunmuyorum.Bu internetten aldıgım bir ornek ,bizim ikiz oldugu için daha fazla olmalı tabi.birde bizim gecelik terlik ve ıvır zıvırlarımı olacak.valla kafam çok karışık ,zormuş bu işler,
- 2 tane bady (Mevsime göre kısa veya uzun kollu)
- 2 tane tulum
- 2 tane çorap
- 2 tane ağız mendili
- 2 tane pijama altı
- 2 tane şapka ve eldiven
- 2 takım kıyafet (zıbın takımı, pijama takımı, patiği, başlığı vs)
- Yelek ve hırka
- Battaniye
- 1 paket bebek bezi
- Araba koltuğu/ana kucağı veya portbebe
- Havlu, ıslak mendil
- 2 tane önlük
- 2 tane yelek
- Bebe şampuanı
- Saç Fırçası
- Kirli çamaşır torbası
- Bebek yatağı için çarşaf
Ayrıca ses kayıt eden cihazınız varsa, yanınızda götürerek bebeğinizin ilk ağlamalarını kaydedebilirsiniz. Varsa video kamera veya fotoğraf makinenizi de yanınızda götürmeniz, ilk günün o güzelliği ve mutluluğunu ileride tekrar yaşama imkanı sunacaktır.
Eve gelince kullanacaksin ya canim, sampuandi kremdi falan evde kullanilacak ama battaniye, hastane cikis setleri zibinlar, ic camasiri lazim. Hele bi hece hastanede kalinacaksa, cifter cifter hazirlanmali cantada. Sonucta bebek kirletir pisler, yedek olmali. Ve kış bebegi olduklari icin sıki sıki giydiririz. Ama yelek hirka gereksiz hastane icin.Kizlar o listeyi simdi ablama okudum iki cocuk dogurdu cok abartili diyor
Bu tek zaten .hiç bir yerde ikiz yok.ikiyle carpacagız:))Canim bu liste tek bebek icin olmasin sakin, bn ikizlerin bu kadr oldugunu dusunmuyorum.
Acıkcası bende cok almayı düşünmüorum .senin dediğin gibi getiren cok olacak.boşu boşuna almanın geregi yok.Kizlar benimde bir kizim var alacaklarinizi cok abartmayin cunku bebekler olduktan sonra hediyede getirikecek kizimdayden aldigim giysilerin bazilarini yikadigim halde hic giydirmemeistim aklinizda bulunsun
Bu internette bulduğum .en sade listelerden biri cnm. Bazıları var ki çok abartılı zaten.onlara bakmıorum bile.Kizlar o listeyi simdi ablama okudum iki cocuk dogurdu cok abartili diyor
Evet canim haklisin bende cok abartili listeler gordum internette en iyisi cevremizde yakin zamanda dogum yapmis yakinlarimizdan bi arastirma yapalim birdan yazalim ne dersinizBu internette bulduğum .en sade listelerden biri cnm. Bazıları var ki çok abartılı zaten.onlara bakmıorum bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?