Acıkcası bende cok almayı düşünmüorum .senin dediğin gibi getiren cok olacak.boşu boşuna almanın geregi yok.
Kizlar bugun baya takildik..detayli organlarina baktigi icin..4 hafta sonra gene iyice detayli bakacak..beyninde iki tane ufak beze mi kitle mi anlayamadigim sey gozuktu..doktor onemli degil zamanla erir bu down sendromunu wskiden ornek gosteriyordu ama artik tek basina degerlendirilmiyor diyor..canim sikildi cok fena...
Sıkma canını cnm bnm,hayırlısı ve saglıklısıyla bebeğini alacaksın kucagına.hem drda söylemiş.önemli birsey olmadıgını.sen 2 li test yaptırmadın mı? Risk olsa orada çıkardı zaten.Kizlar bugun baya takildik..detayli organlarina baktigi icin..4 hafta sonra gene iyice detayli bakacak..beyninde iki tane ufak beze mi kitle mi anlayamadigim sey gozuktu..doktor onemli degil zamanla erir bu down sendromunu wskiden ornek gosteriyordu ama artik tek basina degerlendirilmiyor diyor..canim sikildi cok fena...
Canim kizlarin dedigi gibi sıkma canini, doktor onemli degil demis zaren, kotu bisey olsa allahmkorusun doktorlar onuda soyler, ama sen gonlunu ferah tut rabbim nasip etmisse sana bu bebigi, hic bisey olmaz. Sen bebegine dua et, saglikli evlatlar veesin rabbim insllh bizlereKizlar bugun baya takildik..detayli organlarina baktigi icin..4 hafta sonra gene iyice detayli bakacak..beyninde iki tane ufak beze mi kitle mi anlayamadigim sey gozuktu..doktor onemli degil zamanla erir bu down sendromunu wskiden ornek gosteriyordu ama artik tek basina degerlendirilmiyor diyor..canim sikildi cok fena...
Canım dur bakalım dr unda önemli değil demiş ve inşallah zamanla eriyecektir canını sıkma hiç, bol bol dua edelim Allahım evlatlarimizi korusunKizlar bugun baya takildik..detayli organlarina baktigi icin..4 hafta sonra gene iyice detayli bakacak..beyninde iki tane ufak beze mi kitle mi anlayamadigim sey gozuktu..doktor onemli degil zamanla erir bu down sendromunu wskiden ornek gosteriyordu ama artik tek basina degerlendirilmiyor diyor..canim sikildi cok fena...
Çok haklısın endiselenmekte sivilce var deseler ona bile panik yapacak haldeyiz hepimiz canım ama çok şükür önemli birsey olsa drlari sen daha iyi biliyorsun elli tane tahlile sokarlardi...Birsey yok demiş başka bir organindada bir sorun yokmuşDiger her sey normall..eger baska organda da bir sorun olsa down sendromu yuksek oluyor dedi..o zaman amniyosentez yaptirirdim dedi..28.haftaya kadar eriyomus bende baktim internetten ama ne bilim..ya ilerde cocugumun bir rahatsizligi olursa diye korktum ne bileyim
Canım ya hiç sıkma canını zaten erir demisDiger her sey normall..eger baska organda da bir sorun olsa down sendromu yuksek oluyor dedi..o zaman amniyosentez yaptirirdim dedi..28.haftaya kadar eriyomus bende baktim internetten ama ne bilim..ya ilerde cocugumun bir rahatsizligi olursa diye korktum ne bileyim
Allah korusun canim doktorlarin her dediginede inanma biz cok cektik tup bebek tedavisi falna cesit cesit fikirler cikiyor stres yapip bebegini uzme icini ferah tut hersey cok guzel olacakDiger her sey normall..eger baska organda da bir sorun olsa down sendromu yuksek oluyor dedi..o zaman amniyosentez yaptirirdim dedi..28.haftaya kadar eriyomus bende baktim internetten ama ne bilim..ya ilerde cocugumun bir rahatsizligi olursa diye korktum ne bileyim
Bende dusunuyorum ama ne alsam bilmiyorum turkiyedeyken cinsiyeti netlessin buradan alayim diyorum bebek hediyesi falan magnetler vs.Kızlar bugünkü rüyamdan sonra bende cantami hazırlamaya karar verdim..Ne almak lazım doğrusu nedir
Birde oda suslemesi falanda düşünüyorum bir fikriniz var mı?
Sikma canini dr soylemis zaten gecer diye oyle olmaza dr direk aminosentez yapardiKizlar bugun baya takildik..detayli organlarina baktigi icin..4 hafta sonra gene iyice detayli bakacak..beyninde iki tane ufak beze mi kitle mi anlayamadigim sey gozuktu..doktor onemli degil zamanla erir bu down sendromunu wskiden ornek gosteriyordu ama artik tek basina degerlendirilmiyor diyor..canim sikildi cok fena...
Canim az birer parca al ama biriki hafta daha bekle acele etme derim bende 24 25 haftalarda tr ye gittigimde alayim herseyi diyorum cunku bida gidemem sende en azindan o haftayi bekle deeim oda suslemesi bende yapicam kapi susu almicam ozel hastane oldugu icin orada yapiyolar minik birsey idasina takarim ikramlik olarak hastanede cupkek bebek sekeri bide kurabiye azar azar tabi yatagimin ucuyla bebek besigini tulleerle susleyecem sezeryan olucagi icin firsatim olur balon kesinlikle olmaz patlar bebis var ☺kisiye ozel hediye yapmayi dusunuyorum yanima gelecek kisiler sayi gurbette oldugumuz icin ustune isimleriyle guzel notlar olacak boyleKızlar bugünkü rüyamdan sonra bende cantami hazırlamaya karar verdim..Ne almak lazım doğrusu nedir
Birde oda suslemesi falanda düşünüyorum bir fikriniz var mı?
Sen nekadar daha ordasin canim bende 6 aylikkken gidicem tr ye ins sorun olmaz dr izin verir malum biletleer falan hep hazirBende dusunuyorum ama ne alsam bilmiyorum turkiyedeyken cinsiyeti netlessin buradan alayim diyorum bebek hediyesi falan magnetler vs.
Bende dusunuyorum ama ne alsam bilmiyorum turkiyedeyken cinsiyeti netlessin buradan alayim diyorum bebek hediyesi falan magnetler
Aynen tam bi net gör cinsiyeti burdayken al canım,bende bilmiyorum valla bugün rüyamda hazirliksiz yakanmistim cocuklarimin kıyafeti yoktu dogduklarinda çok etkilendim hala gözlerim doluyor yazarken bile:) nasıl etkilendiysem artik:) bende başlamak istiyorum ama nerden ? Birde bizim giyecegimiz şeylerde var alinacaklar listesinde off
Özel hastanede susluyorlar mi?Hiç bilmiyordum iyi oldu duyduğum bende kapı süslerine kadar alacaktim :) Birde oda secebiliyoruz muyuz canım bilgin var mı?Canim az birer parca al ama biriki hafta daha bekle acele etme derim bende 24 25 haftalarda tr ye gittigimde alayim herseyi diyorum cunku bida gidemem sende en azindan o haftayi bekle deeim oda suslemesi bende yapicam kapi susu almicam ozel hastane oldugu icin orada yapiyolar minik birsey idasina takarim ikramlik olarak hastanede cupkek bebek sekeri bide kurabiye azar azar tabi yatagimin ucuyla bebek besigini tulleerle susleyecem sezeryan olucagi icin firsatim olur balon kesinlikle olmaz patlar bebis var ☺kisiye ozel hediye yapmayi dusunuyorum yanima gelecek kisiler sayi gurbette oldugumuz icin ustune isimleriyle guzel notlar olacak boyle
Şimdi biz ikiz anneleri olarak biraz erken olabilir doğum.hastane onceden ayarlıyormu ki bunları,acil doğum olsa nolur onu düşünüorumÖzel hastanede susluyorlar mi?Hiç bilmiyordum iyi oldu duyduğum bende kapı süslerine kadar alacaktim :) Birde oda secebiliyoruz muyuz canım bilgin var mı?
Hediye olayını çok güzel düşünmüşsün canım :)
Susluyolar canim artik her hastane degisiyo tabi hatta isteyene sepet bile veriyolar kapi susu ama ekstra ne yaparlar bilemem hastaneden hastaneye degiaiyor burda kapi susu ve sepet temin ediliyor ama dha ne olur bilmiyorum yeter zaten sende ikramlik alirsin ama int gordum lohusa serbeti bile veren hastaneler varmis canimÖzel hastanede susluyorlar mi?Hiç bilmiyordum iyi oldu duyduğum bende kapı süslerine kadar alacaktim :) Birde oda secebiliyoruz muyuz canım bilgin var mı?
Hediye olayını çok güzel düşünmüşsün canım :)
Cnm drun soylediği koroid kistini.inceledim biraz.kadınlar kulubunde de onceden bu konu acılmış. 24-28 haftalar arası geciyormuş. Tehlikeli birsey değil yani,bak konuyu yolluyorum sana,Kizlar bugun baya takildik..detayli organlarina baktigi icin..4 hafta sonra gene iyice detayli bakacak..beyninde iki tane ufak beze mi kitle mi anlayamadigim sey gozuktu..doktor onemli degil zamanla erir bu down sendromunu wskiden ornek gosteriyordu ama artik tek basina degerlendirilmiyor diyor..canim sikildi cok fena...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?