Süper öyle ise,birde taç terlik tasarımları falan yapılıyor onlardan da istiyorum :) en özel an doğum sonrası diye düşünüyorum :) İkramları hallettiririm dediğin gibi,birde nevresim falan götür diyenler var bana goturulur mu gerçekten hiç bilgim yokSusluyolar canim artik her hastane degisiyo tabi hatta isteyene sepet bile veriyolar kapi susu ama ekstra ne yaparlar bilemem hastaneden hastaneye degiaiyor burda kapi susu ve sepet temin ediliyor ama dha ne olur bilmiyorum yeter zaten sende ikramlik alirsin ama int gordum lohusa serbeti bile veren hastaneler varmis canim
Haklısın,acaba gidip görüşmek mi lazım bilemedim...Gününde gelseler süper hazırlıklı gidilecek sonuçta ama işte ikiz olunca işler değişiyorŞimdi biz ikiz anneleri olarak biraz erken olabilir doğum.hastane onceden ayarlıyormu ki bunları,acil doğum olsa nolur onu düşünüorum
Yok canim zaten ozelde temiz oluyor ama yastik yuzu koyabilirsin istersen birde tac terlik kis bebeleri onu kapalu olandan olur super taci bikactane alacam bide sari ve kirmizi yazma bebek ve bizim icin@elsal oda susu hazirdir zaten bikac parca takarlar sen dogumdan cikana kadar benceSüper öyle ise,birde taç terlik tasarımları falan yapılıyor onlardan da istiyorum :) en özel an doğum sonrası diye düşünüyorum :) İkramları hallettiririm dediğin gibi,birde nevresim falan götür diyenler var bana goturulur mu gerçekten hiç bilgim yok
Okudum anca simdi gönderileri canimm..evet doktor da bi yazılardaki gibi söyledi..zaten bugün doktora hic bir bitmediki..40 do muhabet ettik..hamile ligin keyfini çıkar diyor..hic bir sorun yok boyle yaparsan olmaz..acil bir durumda zaten müdahale yapilcak karaciğer enzimlerim yükselince ilaç vercem..pıhtılaşma sorun değil..dikişi de attik kısalma filan da yok..ama birde bu kist dedi..zaten bizim cadı bir o tarafa bir bu tarafa done done bir hal aldı..zor yakaladı resimleri..galiba Kızım tipi babasına benzeyecek ..köfte dudaklar...topan bir burun..Cnm drun soylediği koroid kistini.inceledim biraz.kadınlar kulubunde de onceden bu konu acılmış. 24-28 haftalar arası geciyormuş. Tehlikeli birsey değil yani,bak konuyu yolluyorum sana,
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/koroid-pleksus-kisti.249533/
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/lutfen-yardim-koroid-pleksus-kisti.140456/
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ninde-koroid-plexus-kisti-olan-var-mi.354843/
Maşallah cnm tatlı kızına.demek babaya benzeyecek:) dediğim telaş edilecek hiç bir durum yok.kendinide bebegini uzme.drunun dediği gibi hamileliğin keyfini çıkarOkudum anca simdi gönderileri canimm..evet doktor da bi yazılardaki gibi söyledi..zaten bugün doktora hic bir bitmediki..40 do muhabet ettik..hamile ligin keyfini çıkar diyor..hic bir sorun yok boyle yaparsan olmaz..acil bir durumda zaten müdahale yapilcak karaciğer enzimlerim yükselince ilaç vercem..pıhtılaşma sorun değil..dikişi de attik kısalma filan da yok..ama birde bu kist dedi..zaten bizim cadı bir o tarafa bir bu tarafa done done bir hal aldı..zor yakaladı resimleri..galiba Kızım tipi babasına benzeyecek ..köfte dudaklar...topan bir burun..
Ahh canım yaaa diyorki su 2 ayı atlatsak korkma diyor...hee ayrıca 2 kilo fazlam varmış...ekmek yasak...pilav yasak...:))))Maşallah cnm tatlı kızına.demek babaya benzeyecek:) dediğim telaş edilecek hiç bir durum yok.kendinide bebegini uzme.drunun dediği gibi hamileliğin keyfini çıkar
Korkma canim, kotu dusunme doktorinu arayip souledinmiGunaydin kizlar bu sabah bikac damla kahverengi akinti geldi ve simdide biraz geldi 2 aydir hic lekelenmem yoktu bu ne simdi ya cok korkuyorum elim ayagim titriyo bebegime birsey oldu kesin
Cnm dur sakin ol.birsey olmaz. 9 ayını kanamayla bitirenler var.drunu ara ve konuş bence yada git, bu haftLarda çok duydum boyle kahve akıntısı olan .sonra geçiyormuş,Gunaydin kizlar bu sabah bikac damla kahverengi akinti geldi ve simdide biraz geldi 2 aydir hic lekelenmem yoktu bu ne simdi ya cok korkuyorum elim ayagim titriyo bebegime birsey oldu kesin
Günaydın canım..hemen doktorunla konuş ultrasonda baksınlar..Gunaydin kizlar bu sabah bikac damla kahverengi akinti geldi ve simdide biraz geldi 2 aydir hic lekelenmem yoktu bu ne simdi ya cok korkuyorum elim ayagim titriyo bebegime birsey oldu kesin
Yok canim ben herseyim boyle sorunlu tam rahatladim derken gene basladi moralim cok bozuk bebegime kavusamazsam nasil dayanirim bu aciya hic bilmiyorum doktorada gidemiyorum oyle pat diye biraz yarin icin aramlari gerek ins ararlarda yarin giderimCnm dur sakin ol.birsey olmaz. 9 ayını kanamayla bitirenler var.drunu ara ve konuş bence yada git, bu haftLarda çok duydum boyle kahve akıntısı olan .sonra geçiyormuş,
Burasi tr gibi degil benimkide oyle hemen gidemiyorsun zaten degistirecem bu ayi da saglikli aylatirsak tabiGünaydın canım..hemen doktorunla konuş ultrasonda baksınlar..
Malesef sekreterine mail attim doner insKorkma canim, kotu dusunme doktorinu arayip souledinmi
Unuttum ingilterede olduğunu canımBurasi tr gibi degil benimkide oyle hemen gidemiyorsun zaten degistirecem bu ayi da saglikli aylatirsak tabi
Yok canim kktc burasi daha kotudur emin ol saglik burda rezil vaziyette burda dogum hastanesi yok canim ozel hastane var kadin dogumcular var sayili iyiler guya ama degiller calismasam giderdim tr yeye ama is var esim burda suanda bile calisiyorum yatak istirati verdi artarsa gidecekmisimUnuttum ingilterede olduğunu canımbur anda..geçen sefer benimde öyle olmuştu sonra iğne baslatmislardi ondan dedim..sen istirahat et bol bol aslında keske tr de olsaydın biraz ...ben hamilelik kesinleşince daha ilgilenirler orda zanettim..hem genç nüfusa ihtiyaçları var hemde acil durumda ilgisizler..acil kadın doğum hastanesi filan da yoktur tabi orda offf...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?