Bozma moralini bebişte etkileniyor,boyle deme koyuyu çağırma cnm bnm,bebeğinede kavusacaksın.boyle dusunceleri sil at kafsndanHiç birsey olmayacak.Yok canim ben herseyim boyle sorunlu tam rahatladim derken gene basladi moralim cok bozuk bebegime kavusamazsam nasil dayanirim bu aciya hic bilmiyorum doktorada gidemiyorum oyle pat diye biraz yarin icin aramlari gerek ins ararlarda yarin giderim
Sen kanama artmasada, arttı de git boş ver.kanama miktarınımı ölçecek.Yok canim kktc burasi daha kotudur emin ol saglik burda rezil vaziyette burda dogum hastanesi yok canim ozel hastane var kadin dogumcular var sayili iyiler guya ama degiller calismasam giderdim tr yeye ama is var esim burda suanda bile calisiyorum yatak istirati verdi artarsa gidecekmisim
Aynen canim zaten muayene zamanimda giderim allahtan bir mani cikmazsa cok sagol canim duanizi eksik etmeyinSen kanama artmasada, arttı de git boş ver.kanama miktarınımı ölçecek.
Sen nekadar daha ordasin canim bende 6 aylikkken gidicem tr ye ins sorun olmaz dr izin verir malum biletleer falan hep hazir
Gunaydin kizlar bu sabah bikac damla kahverengi akinti geldi ve simdide biraz geldi 2 aydir hic lekelenmem yoktu bu ne simdi ya cok korkuyorum elim ayagim titriyo bebegime birsey oldu kesin
Canim suan yok ins gelmez dinleniyirum otururuyorum cok dolanmiyorum izin ala ala artik yuzumde yok ama cok kotu olursam giderim sonucunu dusunmem zaten allahim korusun yavrumu yillardir bekledim kolay elde etmedim bu saatten sonra onu rabbim kucagimda goreyim diye yalvariyorum
Canim agustos sonuna kadar burdayim sanirim 22 haftalik olunca donucem ortalama. Insallah izin verirler yani sorun olmaz.
Sagol canim acileride mal buranin herhangi bir doktora gidim karin dogumcu diyirum bide guvememiyorum yanlis birsey uygularla
Kizlar yazmislar ama burde ben soyliyim bence randevu alip dr una soylemeyi bekleme direkt acile git sukadarlik hamileyim kanamam var diye hic bekleme canim insallah birsey yoktur ama acabayla beklemenin ne demek ildugunu cok iyi biliyorum allah yar ve yardimcimiz osun hepimizin guc bela hamile kaldik allah tamamina erdirsin kavustursun yavrularimiza saglikla anali babali buyutmeyi nasibetsin bizlere.
Sagol canim amin ins iyidir acilleride mal buranin ya yanlis birsey uygularlar diye korkum var artarsa mecbur gidecem ama olacgin onunede gecemeyizki allahim kucagimi bos birakmasin hepimizinCanim agustos sonuna kadar burdayim sanirim 22 haftalik olunca donucem ortalama. Insallah izin verirler yani sorun olmaz.
Kizlar yazmislar ama burde ben soyliyim bence randevu alip dr una soylemeyi bekleme direkt acile git sukadarlik hamileyim kanamam var diye hic bekleme canim insallah birsey yoktur ama acabayla beklemenin ne demek ildugunu cok iyi biliyorum allah yar ve yardimcimiz osun hepimizin guc bela hamile kaldik allah tamamina erdirsin kavustursun yavrularimiza saglikla anali babali buyutmeyi nasibetsin bizlere.
Wc dışında kalkma canım en iyi yöntem dinlenme diyor burdaki prof doktorum..ama reklamlarda tüp bebek te filan bir numara diye yırtınıyorlar yaa.takipleri de adam gibi olması lazim..biri daha vardı ingiltere de elsal dan hariç kimdi o???unuttumYok canim kktc burasi daha kotudur emin ol saglik burda rezil vaziyette burda dogum hastanesi yok canim ozel hastane var kadin dogumcular var sayili iyiler guya ama degiller calismasam giderdim tr yeye ama is var esim burda suanda bile calisiyorum yatak istirati verdi artarsa gidecekmisim
Benim cnmWc dışında kalkma canım en iyi yöntem dinlenme diyor burdaki prof doktorum..ama reklamlarda tüp bebek te filan bir numara diye yırtınıyorlar yaa.takipleri de adam gibi olması lazim..biri daha vardı ingiltere de elsal dan hariç kimdi o???unuttum
İzini filan boşver o kısmı sen kendine ve bebeğine bak..yorma su anda vücudunu..zaten birsuru dikenli yollardan geçiyoruz önemli olan en az yara almak...dikkat et nolursun..acile de gitsen bile sadece ultrasonla bebeğine bakmalarına izin ver..yalan şöyle olması doktoruna bunu istiyorsa ona istediği yalanı söyle..Canim suan yok ins gelmez dinleniyirum otururuyorum cok dolanmiyorum izin ala ala artik yuzumde yok ama cok kotu olursam giderim sonucunu dusunmem zaten allahim korusun yavrumu yillardir bekledim kolay elde etmedim bu saatten sonra onu rabbim kucagimda goreyim diye yalvariyorum
Kafa gitti benim yaa..dünkü uzun konuşmalardan sonra doktorla...Benim cnm
Canim tup bebekte iyiler ona lafim yok bende ilk denememde tuttu burda yaptim ama iste saglik sektoru cok geeride paranla rezil oluyon oyle yaniWc dışında kalkma canım en iyi yöntem dinlenme diyor burdaki prof doktorum..ama reklamlarda tüp bebek te filan bir numara diye yırtınıyorlar yaa.takipleri de adam gibi olması lazim..biri daha vardı ingiltere de elsal dan hariç kimdi o???unuttum
Randevu aldim yarin gidiyorum canim suan leke yok ins da olmaz yarin insallah iyi haberler verebilirim size dert ortaklarim kader arkadaslarim benimİzini filan boşver o kısmı sen kendine ve bebeğine bak..yorma su anda vücudunu..zaten birsuru dikenli yollardan geçiyoruz önemli olan en az yara almak...dikkat et nolursun..acile de gitsen bile sadece ultrasonla bebeğine bakmalarına izin ver..yalan şöyle olması doktoruna bunu istiyorsa ona istediği yalanı söyle..
Canim hatirlarsaniz benim ilk gunler hep kanama akintili hergun kosarak doktora gidiyordum ilk 8 hafta sonra hic olmadi sari akintilar saymiyorum onllar normal bide bugun sabah geldi suan wcyi yol ettim surekli kontrol ediyirum isteyim ama oturuyorum sakin is yapmiyorum hichttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?members/elegimmm.432831/Canim sikma canini benimde kanamadan bir hafta sonra kahverengi akintim olmustu eski kan icerde kalinca koyulasiyormus
Haberdar et mutlaka canım..inşallah olmaz..aksam eve gidince direk uzan esin yemek yapsın..zorlama kendini..Benim ikizler de kaç defa kanamam oldu hep iğne yedim ise gittim..ondan korktum yanlış anlama..içimiz rahat etsin.belki rahim ağzından kaynaklı ufak bir kanamadır..yarin doktor söyler zaten hepimizin ici rahat eder..Randevu aldim yarin gidiyorum canim suan leke yok ins da olmaz yarin insallah iyi haberler verebilirim size dert ortaklarim kader arkadaslarim benim
Benimki o batma lar ağrılar önemsiz dedi gene dun .geçen deneyimimden soyleyebilcegim kasıktan beline doğru giden ağrılar ve yattığın halde geçmeyen yatış pozisyonunu degistirdiginde geçmeyen ağrılar sıkıntılı sorunlu ağrılar canım..ona dikkat et bakalım..bir anda boşluğuna gelip tuttun yaa o anda anlık kasılmış olabilirsin o bacağına vuruyor olabilir..Kızlar benim iki üç gündür beyaz ve kokusuz akıntım var sizdede oluyormu? bugün sol kasıgımda agrı var uzandım geçti batma şeklindeyde oturup kalkınca yine ağrı oluyor bu sabah klozet doluydu normal tuveleti kullandım birde annemyanlışlıkla elindeki agır seyi bana tutturdu 5 kiloluk falan hemen elimden attım ama 1dk lığınada olsa o afallama sürecinde elimde kaldı acaba onlardan dolayı olabilirmi tedirgin oldum dr a gitsemmi yoksa önemsizmidir sol bacagımdada ara ara agrı oluyor şimdi hissettim
Canim akinti bizdede var acik sari seffaf bazen hamilelikte olur normal ama beyaz kopuk gibiyse iltihap olabilr korkma ayrica agri bizdede oluyor egilip kalkarken dusun evde yerden terlik bile almiyorum cogu zman batiyor zarar vermim diye endiselenme bunlar hepimizre vrKızlar benim iki üç gündür beyaz ve kokusuz akıntım var sizdede oluyormu? bugün sol kasıgımda agrı var uzandım geçti batma şeklindeyde oturup kalkınca yine ağrı oluyor bu sabah klozet doluydu normal tuveleti kullandım birde annemyanlışlıkla elindeki agır seyi bana tutturdu 5 kiloluk falan hemen elimden attım ama 1dk lığınada olsa o afallama sürecinde elimde kaldı acaba onlardan dolayı olabilirmi tedirgin oldum dr a gitsemmi yoksa önemsizmidir sol bacagımdada ara ara agrı oluyor şimdi hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?