Canim hatirlarsaniz benim ilk gunler hep kanama akintili hergun kosarak doktora gidiyordum ilk 8 hafta sonra hic olmadi sari akintilar saymiyorum onllar normal bide bugun sabah geldi suan wcyi yol ettim surekli kontrol ediyirum isteyim ama oturuyorum sakin is yapmiyorum hic
Sagol canim hepinizden allah razi olsun kimseye anlatamiyorum iyiki varsiniz aynen ayagimi dikip yatacam yemegimde dunden vardi onu yerim insallah ilk is buraya yazmak olacak zatenHaberdar et mutlaka canım..inşallah olmaz..aksam eve gidince direk uzan esin yemek yapsın..zorlama kendini..Benim ikizler de kaç defa kanamam oldu hep iğne yedim ise gittim..ondan korktum yanlış anlama..içimiz rahat etsin.belki rahim ağzından kaynaklı ufak bir kanamadır..yarin doktor söyler zaten hepimizin ici rahat eder..
Nolcak canım yaa hem birşeyler öğreniyoz hem birbirimize destek oluyoruz hem dertlesiyoruz boyle boyle geçiriyoruz birbirimizle sakin çekinme ben de hep burdayım sıkıntıdan zaten...Sagol canim hepinizden allah razi olsun kimseye anlatamiyorum iyiki varsiniz aynen ayagimi dikip yatacam yemegimde dunden vardi onu yerim insallah ilk is buraya yazmak olacak zaten
Canim ilk defa oldu benim bu sekilde onun icin tedirgin oldum. Yatinca geciyor simdi oturunca kasigimdan yukariya dogruda vurmaya basladi agri vurup geciyor gaz sancisi desem siskinligim yok. Tansiyonum son hafta uc dort d fa yukseldi acaba ondanmi oldu tansiyon yukselmesinin en buyuk risklerinden biri erken dogummus allah korusunBenimki o batma lar ağrılar önemsiz dedi gene dun .geçen deneyimimden soyleyebilcegim kasıktan beline doğru giden ağrılar ve yattığın halde geçmeyen yatış pozisyonunu degistirdiginde geçmeyen ağrılar sıkıntılı sorunlu ağrılar canım..ona dikkat et bakalım..bir anda boşluğuna gelip tuttun yaa o anda anlık kasılmış olabilirsin o bacağına vuruyor olabilir..
Canim akinti bizdede var acik sari seffaf bazen hamilelikte olur normal ama beyaz kopuk gibiyse iltihap olabilr korkma ayrica agri bizdede oluyor egilip kalkarken dusun evde yerden terlik bile almiyorum cogu zman batiyor zarar vermim diye endiselenme bunlar hepimizre vr
İçin rahat değilse doktoru arayıp sor canım yada gece acile gidin derim..ıslaklık derken akintıdan dolayımı yoksa farklı bir ıslaklık mi onu mutlaka söyle doktora..yatınca her hangi bir pozisyonda eğer geçiyorsa sorun yok diye biliyorum..çok stress oldun evet haklisin canım..allah yardımcın olsun..birak herşeyi geride kendine ve karnındaki bebeğe bakCanim ilk defa oldu benim bu sekilde onun icin tedirgin oldum. Yatinca geciyor simdi oturunca kasigimdan yukariya dogruda vurmaya basladi agri vurup geciyor gaz sancisi desem siskinligim yok. Tansiyonum son hafta uc dort d fa yukseldi acaba ondanmi oldu tansiyon yukselmesinin en buyuk risklerinden biri erken dogummus allah korusun((
Aynen canim inan cinsiyetinden cok acaba sagliklimi onu dusunuyorum herkes cinsiyet soruyor bense iyi seyler duyim diye dua ediyorum anneyiz biz artik canlarimBende hiç eğilmiyorum canım akıntıda yeni olmaya başladı benim ıslaklık hissettiriyor ama şu sancı canımı sıktı yüreğimiz ağzımızda(
Kuzum yaaa...Geçmiş olsun.. bebek nasıl..dışarı kan gelmedi dimi ama..Kızla bende acildeyim sancım devam ediyor. Küçük bi kanama alanı var dedi serum takıldım bekliyorum.
Gecmis olsun cnm ne olduki birdenKızla bende acildeyim sancım devam ediyor. Küçük bi kanama alanı var dedi serum takıldım bekliyorum.
Cok geçmiş olsunKızla bende acildeyim sancım devam ediyor. Küçük bi kanama alanı var dedi serum takıldım bekliyorum.
Aman dikkat et canim gcecek merak etme bol bol dinlen stres etmeKızla bende acildeyim sancım devam ediyor. Küçük bi kanama alanı var dedi serum takıldım bekliyorum.
Seker tuz canim bol su iciyormusun mutlaka doktora gorunmelisin sislik coksa tahlili falan var bi gozuk oyle tatile cik riske atmaKızlar günaydınn hayırlı cumalar...Sabah uyandım ayaklarımin üstüne zor bastım balon gibi şişmişler,bileklerimde ki şişkinlik çok rahatsız edici birde tatile çıkacaktik bugünama anlayamıyorum hiç bir yerimde şişlik yok
Tuz u zaten kestim sayılır çok az miktarda tüketiyorum,yaptırdım canım tahlillerimi geçenlerdede çok sismisti o zaman tahliller temiz çıkınca calismaktan dedik ayakta kalıyorum cogunlukla ama iki gündür calismiyorum zaten neden bu kadar sistiler anlamadım...Sordum ayaklarını kalp hizanda tut diyor dr bol bol suda içiyorum,demekki benim böyle geçecek hamileligim...Kızlar hareketlerini hissediyor musunuz?Seker tuz canim bol su iciyormusun mutlaka doktora gorunmelisin sislik coksa tahlili falan var bi gozuk oyle tatile cik riske atma
Benimde ayaklarim sisiyo canim tuz bende yemiyorum ayakta fazla kalmaktan sabahlari ayakkabilar atagima olmuyo birazda yogun sicak ikigundur calismiyo olman vucudunun dinlendigi anlamina gelmez benim birde sirt agrim cok asiri kaburgalarim sanki cigerlerime batiyo ayakta fazla durmaktanmis dinlenince geciyor hareketlerini bende hissedemiyorum bugun bir arkadasa sordum artik biseymi var diye evham yapiyorum ama ilk gebeliklerde hissetmek kolay olmazmis bu aylarda ben yinede randevu aldim yarin gidip gorcem bebisim ne alemde diyeTuz u zaten kestim sayılır çok az miktarda tüketiyorum,yaptırdım canım tahlillerimi geçenlerdede çok sismisti o zaman tahliller temiz çıkınca calismaktan dedik ayakta kalıyorum cogunlukla ama iki gündür calismiyorum zaten neden bu kadar sistiler anlamadım...Sordum ayaklarını kalp hizanda tut diyor dr bol bol suda içiyorum,demekki benim böyle geçecek hamileligim...Kızlar hareketlerini hissediyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?