2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Sagol canim hepinizden allah razi olsun kimseye anlatamiyorum iyiki varsiniz aynen ayagimi dikip yatacam yemegimde dunden vardi onu yerim insallah ilk is buraya yazmak olacak zaten

Sagol canim hepinizden allah razi olsun kimseye anlatamiyorum iyiki varsiniz aynen ayagimi dikip yatacam yemegimde dunden vardi onu yerim insallah ilk is buraya yazmak olacak zaten
Nolcak canım yaa hem birşeyler öğreniyoz hem birbirimize destek oluyoruz hem dertlesiyoruz boyle boyle geçiriyoruz birbirimizle sakin çekinme ben de hep burdayım sıkıntıdan zaten...

Canim ilk defa oldu benim bu sekilde onun icin tedirgin oldum. Yatinca geciyor simdi oturunca kasigimdan yukariya dogruda vurmaya basladi agri vurup geciyor gaz sancisi desem siskinligim yok. Tansiyonum son hafta uc dort d fa yukseldi acaba ondanmi oldu tansiyon yukselmesinin en buyuk risklerinden biri erken dogummus allah korusun((

Bende hiç eğilmiyorum canım akıntıda yeni olmaya başladı benim ıslaklık hissettiriyor ama şu sancı canımı sıktı yüreğimiz ağzımızda(

İçin rahat değilse doktoru arayıp sor canım yada gece acile gidin derim..ıslaklık derken akintıdan dolayımı yoksa farklı bir ıslaklık mi onu mutlaka söyle doktora..yatınca her hangi bir pozisyonda eğer geçiyorsa sorun yok diye biliyorum..çok stress oldun evet haklisin canım..allah yardımcın olsun..birak herşeyi geride kendine ve karnındaki bebeğe bak

Bende hiç eğilmiyorum canım akıntıda yeni olmaya başladı benim ıslaklık hissettiriyor ama şu sancı canımı sıktı yüreğimiz ağzımızda(
Aynen canim inan cinsiyetinden cok acaba sagliklimi onu dusunuyorum herkes cinsiyet soruyor bense iyi seyler duyim diye dua ediyorum anneyiz biz artik canlarim

Kızla bende acildeyim sancım devam ediyor. Küçük bi kanama alanı var dedi serum takıldım bekliyorum.

Kızlar günaydınn hayırlı cumalar...Sabah uyandım ayaklarımin üstüne zor bastım balon gibi şişmişler,bileklerimde ki şişkinlik çok rahatsız edici birde tatile çıkacaktik bugün ama anlayamıyorum hiç bir yerimde şişlik yok

Seker tuz canim bol su iciyormusun mutlaka doktora gorunmelisin sislik coksa tahlili falan var bi gozuk oyle tatile cik riske atma

Seker tuz canim bol su iciyormusun mutlaka doktora gorunmelisin sislik coksa tahlili falan var bi gozuk oyle tatile cik riske atma
Tuz u zaten kestim sayılır çok az miktarda tüketiyorum,yaptırdım canım tahlillerimi geçenlerdede çok sismisti o zaman tahliller temiz çıkınca calismaktan dedik ayakta kalıyorum cogunlukla ama iki gündür calismiyorum zaten neden bu kadar sistiler anlamadım...Sordum ayaklarını kalp hizanda tut diyor dr bol bol suda içiyorum,demekki benim böyle geçecek hamileligim...Kızlar hareketlerini hissediyor musunuz?

Benimde ayaklarim sisiyo canim tuz bende yemiyorum ayakta fazla kalmaktan sabahlari ayakkabilar atagima olmuyo birazda yogun sicak ikigundur calismiyo olman vucudunun dinlendigi anlamina gelmez benim birde sirt agrim cok asiri kaburgalarim sanki cigerlerime batiyo ayakta fazla durmaktanmis dinlenince geciyor hareketlerini bende hissedemiyorum bugun bir arkadasa sordum artik biseymi var diye evham yapiyorum ama ilk gebeliklerde hissetmek kolay olmazmis bu aylarda ben yinede randevu aldim yarin gidip gorcem bebisim ne alemde diye

serenci cnm ayakta durdugun icin olmustur . O sislik 2 gun dinlenme ile gecmez, merak etme , birde havalar cok sicak cnm,
elsal cnm insallah iyisindir, senden haber beklioruz,
Kizlar bende bebeklerimi hissetmiorum ama dr erken dedi Aten 20. Haftayi gecmen lazim, hatta 22. Hafta da bile olabilir dedi.

serenci canim erken baslamissin sismeye dikkat et ayagini suda beklet bide hep uzat firsat buldukca ayaklarini elsal merak ediyoruz seni ins iyisinizdir bende arada hissediyorum bebegi sanki ama az bir kipirdama kendimi dinlersem oluyor bu arada kizlar bende gittim doktora cinsiyet netlesmedi iyiymisiz gordum melegimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…