2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Kizlar sabah size yazmak icin tlf numu elime aldim kk da sorun var dedi yazdiklarim gelmedi beni sancilarim aynen devam ediyor belimin iki yani kasiklarim yer degistirip duruyor agri kucuk bir kanama gordum diyince korktum iyice bebek gayet iyi gorunuyor dedi hareketlide dedi 19+1 oldugunu soyledi suan yine agrim var bilmiyorum ne yapsam. Dun ultrasonla bakti bos bir serum taktinsadece su agrim gecmedi dedim parol agri kesici takti oda beni balon gibi puf diye sisirdi ellerimi katlayamadim. Yaridayken cikardilar istersen yat dedi. Ne yapacaksiniz dedim serum takariz dedi icerigini sordum bos dedi evde su icip yatsam dedim olur dedi ciktim. Ama suanyemek sonrasi sancim artti belki gaz sancisidir dr. Soylemedi ama. serenci canim bende o sekilde sisiyorum ayak bileklerimi katlayio adim atamiyorum ilk siskinligimi ucaga ve uykusuzluga baglamaistim bide dun serum sonrasi oyle sistim. Bebeklerimiz iyi olsunda gercekten sismek falan umrumda degil gercekten iki gundur hic huzurum kalmadi. K kaderim35 canim eskileri hatirlatmaknistemem ama senin gecen sefer erken dogum olmustu ya boyle ufak sancilarlami baslamisti?

elsal cim canım benim ilk basta gezmekten yorgunluktan sırt ağrım zannediyordum..çalışıyordum bütün gün koltuk tepesinde sırtlarım çok ağrıyordu kaburgalarım omuriligim batıyordu sanki...bi de karnında toplanmalar vardı bir sağa bir sola öyle böyle değil yattığım yerde bebekler resmen sağ tarafa sıkışıyorlardı sonra birden sola sıkışıyorlardı esim bile gözle farkediyor du..son 3 gün zaten kasiklarım belime vuruyordu ki dayanılmaz bir acıydı..yattığım halde hic bir pozisyonda kasik bel ağrısı geçmiyordu o kadar şiddetli idi son gece uyuyamadım zaten dişlerimi yastıkla sıktım..meğersem doğum başlamış..dikişleri açmaya çalıştıkları için o kadar sancı çekmişim ben..kan da gelince zaten..doktora gittik..hastanede serum verdiklerinde rahattım magnezyum vermişlerdi o zaman bebekler çok rahattı..ama iste benim kan değerlerim gittikçe artmaya devam edince serumu kestiler..kan değerlerim fırlamasa serum la duracaktı onlar ama malesef..sen bol bol su iç ve sakin kalkma hangi pozisyonda rahatsın yatarken öyle yat..bu ara bende de kasıklarımda ağrı var doktor kaslar dan diyor..içerdeki kanama senin elinde bol bol istirahat artı stres yok anladın sen onu...dünya yansın isterse obur odada kalkıp bakma bile...ben bunu deniyorum ama psikologa da gidicem içindeki korkuyu atmak için

Canim annem bebek buyuyor hareketlenmesi artinca icten karnin yirtiliyor onun icin sancin oluyor seklinde yorum yapti ablamlarda gaz sancisidir diyor. Ama ben senin yasadigin tecrubeden dolayi korkuyorum oyle ciddi bi stresim yok ama huzursuz oldum bi kere ama karnimin agrisi gectigi anda bile hep bi huzursuzluk var karnimin agrisi ara ara gelen sanci dayanilmaz degil huzursuz edici sadece sininkide oyle hafif hafifmi baslamisti bugun benim ikinci gunum bu sekilde seninde boyle ilk gunler hafif hafifmi baslamisti korkuyorum sence tekrar dr a gitmelimiyim acile yani benim gidecegim dr izinden pzt geliyormus. Karnimdada siskinlik var allahim nolur birsey olmasin cok korkuyorum.

Git gör canım :)bende şimdi tatile gidiyorum gittiğim yerde bi hast bulup agrim var diye yalandan girip gorucem bebislerimi :))))

Sağol cnm geçer inşallah

Aynen canım suda spa tuzu aldım bi 10 dk beklettim,sabah akşam yapacağım ins iyi gelir...Bende çok nadir birseyler hissediyorum ama yer mi aciyorlar onlari mi hissediyorum bilmiyorum henüz :)ama o Haftalara yaklaştik zaten artık azcık daha sabır :)

Cnm çok geçmiş olsun, ya bu sancı olsa bel ağrında olurdu diyorum.bnm13-14. Haftalarda oyle bir kasık ağrım oluyordu ki. Sanki bıçağı sokup içinde ceviriyorlar gibi.onceden kasık ağrın olmadıysa belki yer acıyordur bebegin cnm. Bizim ikiz gebelik oldugu için daha erken olmus olabilir bu ağrılar,

Benim ağrı eşiğim çok kuvvetli canım..hafifmiydi desen ağrılarım çok hafif değildi..ben etrafa belli etmedim ama sin andaki gibi de duvarları tirmalattigi gibi değildi..su anda da ağrım var ama bunlar farklı o ağrılar bam başka bir şeydi..çabucak yoruluyordum bir kere hemen vücudum sırtım ağrıyordu..kasiklarim resmen kasiliyordu ama su anda geriliyor mesela derim..O zaman kasiklardan sırta vuruyordu ağrılar..simdi sadece kasıklar ağrıyıp geçiyor..

Canım acaba ağrıyı çok korktugun için büyütüyor olabilir misin ?Çünkü bendede geceleri oluyor ve gün icindede az azda olsa agrim oluyor ama ben hep mantiken bebekler büyüyor diye düşünüyorum,biraz sakin olmaya çalış lütfen vücuduna ve bebeğine panik yaptırma vücudunu rahat bırak biraz ama pazartesiye kadar bekleyip beklememek senin elinde için rahat etmeyecekse git hemen acilen canım baktir tekrardan hazır tr deyken ve böyle bir fırsatın varken

elsal canim bendede agri oluyor cokmu sancin oluyorki bide streste bende agrimi artrir seninde ondn olmasin dikkat et bebise iyi bak ayaklarini havaya dik yatbol su ic allahom korusun

elsal canim aklima ne geldi bi kutu magnezyum alsaniz hem kasilmayi rahatlatiyor sanciyi azaltiyor. K kaderim35 in bahsettiği sanciyi anladim ben doktorda dedi zaten benimde dikislerim var ya oyle bir agriki dikisi parcalayabiliyormus. Allah korusun seninki oyle bir agri degil gibi yoksa dayanamazdin. Benimde enbuyuk korkum erken dogum inan tuvalet disinda hic kalkmiyorum. K kaderim35 canim senin sanci geldiğinde kac haftaliktin?ya doktor bana dediki kasilma ve sanci olursa bebekleri orda dikisle tutamayiz. Ama sanci icin haftan normalde cok erken dedi. Cok korkuyorum ve tedirginim

elsal canim bendede agri oluyor cokmu sancin oluyorki bide streste bende agrimi artrir seninde ondn olmasin dikkat et bebise iyi bak ayaklarini havaya dik yatbol su ic allahom korusun

Kızlar yorumlarınız için çok sagolun haklısınız benim şimdiye kadar hiç agrım olmadı birden bire olunca korktum buyutuyor olma ihtimalim var:)) magnezyum konusunu bi danisayim iyi fikir hem faydasida var

Iyi olmaniza sevindim cnm umarim hersey yolunda gider

Evet benim zaten dikişlerimi sökmüşlerdi 3 cm açmışlardı düşün yani..ama erken düşük te normalde hic anlamazmış özellikle rahim yetmezliginden ise pit diye düşermiş hic ağrı olmazmış benimkide öyle demişti...sen biraz stres faktörünü ekarte et canım elsal cim..

24 25 ti canım ikiz olduğu için benimkiler biri ileri deydi daha fazla..doktor diyorki rahimin basıncı kaldırması ile alakalı erken doğum diyor..bir noktaya gelirki içerde ki basınca dayanamayıp doğum baslar diyor..

Bugunde yine sancim var belim yanlarinda basenlere dogru valla hic tadim kalmadi kizlar demekki saglikliyken kiymetini bilmemiz gerekiyor ona buna sinir yapmak ne yersizmis simdi daha iyi anladim bebegimden daha onemli birsey yok. Insanlar bu sancilar kotu birseyin habercisi degildir((

Eee canım hastanede serumla bebegin beslenmesi için cikmasaydin kanama alanini da kontrol ederlerdi.doktorun ne diyor bu ağrı için...

Eee canım hastanede serumla bebegin beslenmesi için cikmasaydin kanama alanini da kontrol ederlerdi.doktorun ne diyor bu ağrı için...
Sancinin sebebi icin birsey diyemeyiz dedi serum bis bi serummus bende gunde 3 lt su iciyorum o yeterli dedi. Kanama alaninicin eski olabilir dedi iki hafta onceki ultrasonda dr kanama alani bar falan demedi cinsiyet icin gittigimde belki cinciyete bakti sadece onun icin gormedi. Ama bu iki hafta icindede olusmus olabilir dedi ama kanamam yok cok sukur. Yattim gecti biraz simdi. Pzt icin brkledigim dr iyi bir dr ancak onun yorumlarina guvenebilicem. Diger dr lar guven vermedi bana. Sen nasilsin canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…