Napalim canım evde takilmaca dun gittik özel hastanedeki doktora adamın acil isi çıkmış gitmiş..dun göremedik bebeği..geçen obur doktorla gördüğümle iste..dun arkadaşımın oğlunun sünneti vardı aksam ona gittik annemde hazırlandım üst uste merdiven inip çıkmayayım diye..kavga kıyamet koptu annemde benimki ile neymiş düğün diyince ayakta kaç saattir hazırlanıyormuşum vs vs benimde çıktı cinler tepeme sadece yarim saat makyaj yapmakla mi çocuk düşecek stres önemli insan ayda yılda bir mutlulukla bile birşey yapamayacak mı diye girdik birbirimize..geçen sefer niye kanamam geldi hatırla dedim sinir krizi bana kim gecirtmisti diye..goturmeyecekmis te beni düğüne o saydı ben saydım..inat dediğim dedik..adam gibi gelip hayatım bak yarim saattir ayaktasin düğünde de oturcaz normalde sen hep yatıyorsun boşver bu kadar makyaja ben seni boyle de seviyorum dese gam yemicem..simdi sabahtan beri arıyor ikidir birşey istiyormusun deyip duruyor..gıcık yaa dengesiz valla kendinden soğutuyor boyle yaparak..Sancinin sebebi icin birsey diyemeyiz dedi serum bis bi serummus bende gunde 3 lt su iciyorum o yeterli dedi. Kanama alaninicin eski olabilir dedi iki hafta onceki ultrasonda dr kanama alani bar falan demedi cinsiyet icin gittigimde belki cinciyete bakti sadece onun icin gormedi. Ama bu iki hafta icindede olusmus olabilir dedi ama kanamam yok cok sukur. Yattim gecti biraz simdi. Pzt icin brkledigim dr iyi bir dr ancak onun yorumlarina guvenebilicem. Diger dr lar guven vermedi bana. Sen nasilsin canim?
Napalim canım evde takilmaca dun gittik özel hastanedeki doktora adamın acil isi çıkmış gitmiş..dun göremedik bebeği..geçen obur doktorla gördüğümle iste..dun arkadaşımın oğlunun sünneti vardı aksam ona gittik annemde hazırlandım üst uste merdiven inip çıkmayayım diye..kavga kıyamet koptu annemde benimki ile neymiş düğün diyince ayakta kaç saattir hazırlanıyormuşum vs vs benimde çıktı cinler tepeme sadece yarim saat makyaj yapmakla mi çocuk düşecek stres önemli insan ayda yılda bir mutlulukla bile birşey yapamayacak mı diye girdik birbirimize..geçen sefer niye kanamam geldi hatırla dedim sinir krizi bana kim gecirtmisti diye..goturmeyecekmis te beni düğüne o saydı ben saydım..inat dediğim dedik..adam gibi gelip hayatım bak yarim saattir ayaktasin düğünde de oturcaz normalde sen hep yatıyorsun boşver bu kadar makyaja ben seni boyle de seviyorum dese gam yemicem..simdi sabahtan beri arıyor ikidir birşey istiyormusun deyip duruyor..gıcık yaa dengesiz valla kendinden soğutuyor boyle yaparak..
Ben nasıl bazı şeyleri ekarte edebiliyorsam onunda destek olması lazim bu şekilde bağırarak daha çok beni üzüp bebeği etkilenir ki ben zaten herşeye kolaylıkla ağlayan çok duygusal biriyim eee birde hamilelik...Canim iki haftadir esim burdayken yasadiklarimizi biliyorsun su ikiuc gundur karnim agirinca kendi kendime dedimki ne aptalmisim bebegimden onemli ne var sanki bebegim benimle ve saglikli olduktan sonra hic birseye uzulmicem diyorum elimden geldigi kadar
Cok haklisin canim nerde onlarda o dusuncelilik.Ben nasıl bazı şeyleri ekarte edebiliyorsam onunda destek olması lazim bu şekilde bağırarak daha çok beni üzüp bebeği etkilenir ki ben zaten herşeye kolaylıkla ağlayan çok duygusal biriyim eee birde hamilelik...
mrb arkadsım naptınız kanamanızın nedenı neymış bendede vardı kahverengı akıntı doktorum rahımde kanama var endişelenme dedı 2 hftdr var 2 gun olup kesılıyor şimdıden geçmiş olsun...Canim tup bebekte iyiler ona lafim yok bende ilk denememde tuttu burda yaptim ama iste saglik sektoru cok geeride paranla rezil oluyon oyle yani
neden tatıle gıdemıyorsunuz benım doktorum izin verdıde sızın bır engelınız mı var?Benimki gelmiş temin ne dese kızlar..herkes tatile gidiyor çok sinirlerim bozuk bugün..bende ben napim dedim tek gördüğüm surat sensin bir de annem dedim..en azından sen hergun dışarı ya çıkıyorsun..sanki ben tatil diye inlemiyorum kaç oldu diyorum en azından yakin biryere 2-3 günlük çeşmeye mesela gidebiliriz dedim kaç kez..
Benim doktorum da veriyor da esim annesi babası babannesi vs..izin vermiyor :)) bu 4.gebeliğimdeneden tatıle gıdemıyorsunuz benım doktorum izin verdıde sızın bır engelınız mı var?
Zaten burasıda olmasa yandıkk:))Tabi birde unuttum ki kk var onun sayesin de de sizler varsiniz canlarimmmmm:))))
Yandık ki ne yandık :)))))Zaten burasıda olmasa yandıkk:))
Akinttim devam etmedi bikac damla ve kontrolde kendisi birsey demedi sebebini bilmiyorum normaldir dedim ustelemdim sormadim canim kurcakadikca birsey cikiyormrb arkadsım naptınız kanamanızın nedenı neymış bendede vardı kahverengı akıntı doktorum rahımde kanama var endişelenme dedı 2 hftdr var 2 gun olup kesılıyor şimdıden geçmiş olsun...
Canim bende ayni ara ara agri sanci giriyor pzt dr um gelsin ne zaman uygunsa gidicem insallah. Sen nasilsin canim?elsal nasıl oldun cnm.?
Cnm bende yasadım o dediklerini ama senden daha erken,merak etme,bende iyiyim şükür.göbeğim çok büyüdü bnm. Ama hareketliyim .yorulursam yatıyorum.oyle geçiyor gunler,Canim bende ayni ara ara agri sanci giriyor pzt dr um gelsin ne zaman uygunsa gidicem insallah. Sen nasilsin canim?
anladım duşuk rıskınız fln var herhalde yoksa cogu arkdş 13. hftlrda cıkmış tatıle.Benim doktorum da veriyor da esim annesi babası babannesi vs..izin vermiyor :)) bu 4.gebeliğimde((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?