2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

nursecan canım kaç gündür sorcam sana..senin doktorun sana yeni ilaçlar mi ilave etti..niye ki..kasılma filan mi var..

Evet canim ya sorma bir poşet ilac yok kasılmam sancı hiç yok kasik ağrım oluyordu işte bide akıntı dedim. Doktor pimpirikli benim diyoki şu çocuklar bi sağlıklı doğsun başka bişey istemiyorum. O bizim durumumuzu iyi biliyor eşimde azospermi var zor oldu bizim. İşte enfeksiyon varmış gibi enfeksiyon hapı antibiyotik , fitil verdi magnezyum verdi bide endol diye makattan bir fitil daha verdi. Progestani kesti haftalik pruloton depot devam dedi işte gerisini biliyosun demir hapı elevit hibor... daha ne olsun 3 hafta sonra kontrol. Yat lütfen dedi 28. Hafta bir olsa rahatliycam ya

İnşallah canım..ben rahim ağzı yetmezliği formunda biri yazmış hergun yarım greyfurt yemek rahim sarkmasını engelliyormus birde elmalı sirkeli su ile taharet lenmek dikisin enfeksiyon kapmasını engelliyormuş..bu kıza da bu yüzden yattığı hastanede rus bir hemşire söylemiş..boşver Canım sen doguruncaya kadar yat bence ne kadar karnında onlar büyürse riskler o kadar azalıyor..benim kide 28 30 u görsek iyi diyor..yasama şansı daha yüksek diyor..oraya kadar gelip şansa bırakmak ta anlamsız bence genede rabbim bilir tabiki de..kizin biri 31 haftalık doğurmuş 2100 gr genede bir suru sıkıntı vardı bebek beslenmiyordu..doktorumun dediği gibi 30 u görsem daha 2.5 ay var doğuma allahım zamanında doğurmayı nasip etsin inşallah..senin dikislerde enfeksiyonu nasıl kontrol etti..alttan bakmadı dimi...bana da geçen herşey normal dedi karından ultrasonla da ondan soruyorum :)

anladım duşuk rıskınız fln var herhalde yoksa cogu arkdş 13. hftlrda cıkmış tatıle.
Doktora gore bir şey yok..geçen seferde herşey serbest demişti gerçi doktorum..ama 24 haftalık erken doğum oldu..o yüzden herkes biraz fazla tedirgin bizde..

Kızlar. Aranızda magnezyum kullana var mı? Kasılma ve krampları önlüyormuş.

Elmalı sirkeli suyu yapıyorum canım. Bana hem alttan baktı hem üstten baktı. Ustten bakinca dikisler yerinde dedi hic aciklik ta yok rahim boyum 25 mm alttan bakinca kac mm soylemedi. Bende sormadım. Enfeksiyon için idrar vermiştim her ihtimale karşı verdi o ilaçları. Tabi canim keşke 36 yi bekleseler bu nazli bebekler.
İnan o kadar sıkılıyorum ki yatmaktan kitap okuyorum. Tv de hiç bişey yok. Banyo bile bu sıcakta sınırlı

Kızlar. Aranızda magnezyum kullana var mı? Kasılma ve krampları önlüyormuş.
Evet canim bana yazdı doktor. Hem bir zararı da yok haftada 2 defa iç dedi benim şimdilik kasılmam kramp yok ama önlem amaçlı. Tadı da güzel böyle mandalina suyu gibi

Slm kızlar nasılsınız :) uzun süredir yazamiyordum. Benim kız iyice beni tekmelemeye basladi. Hayırlısı ile su kasim ayi gelseydide dogsaydi diyorum :) . Benim bebegin 20. Haftada görmüştüm cok tatliydi. Sizde dr unuza soyleyin 3 boyutlu gösteriyorlar. Benimki bide parmani emiyodu. Simdi daha cok büyümüş tur. Daha once size resmini gosterdim mi hatirlamiyorum. Tekrar gosterim.

Maşallah cnm. Cok tatlı kızın.Allah hepimize zamanında saglıklı bir sekilde doğum nasip etsin.

Aynen canım..sanki hic geçmiyor zaman..sirkeli suyun ölçüsü varmı....her seferinde mi yapıyorsun yoksa günde bir kez mi canım..yeşil yeşil iltihap gibi birşey gördüm bugün bende..vücudum da crp çıkıyor onuda sordum o kadar olur diyor geçen gün doktor

Maşallah kuzucuga...

Günde 1 kere canım Afedersin büyük abdestten sonra normal temizliğimi yapıyorum sonra o elma sirkesini fisfis kolonya şişesine koydum ıslak mendile sikiyorum birde onunla siliniyorum sonrada Durulamadan kuruluyorum

Cnm bende yasadım o dediklerini ama senden daha erken,merak etme,bende iyiyim şükür.göbeğim çok büyüdü bnm. Ama hareketliyim .yorulursam yatıyorum.oyle geçiyor gunler,

Benimde iyiden iyiye buyudu hatta dun boyunca gobegim ve cevresi sizi agriliydi resmen gerginlikten catlagacak gibi buyuyoruz teyzesi allaha sukur hepimizinkini tamamina erdirsin insallah rabbim. Canim senin kilo durumun nasil ben 63 .5 tum en son cuma gunuki serumla cok fena sistim sabah kalktim 65 kiloyum ayaklarim balon gibi sis o iner insallah

Günde 1 kere canım Afedersin büyük abdestten sonra normal temizliğimi yapıyorum sonra o elma sirkesini fisfis kolonya şişesine koydum ıslak mendile sikiyorum birde onunla siliniyorum sonrada Durulamadan kuruluyorum
Direk elma sirkesi mi sıkıyordun suyla seyreltmiycez mi sirkeyi canım..

Merhaba cnm ,Bizimde durumumuz senin gibi.göbrğim biy
Şişiyor bi iniyot. Cnm. Ben 7 kg almıştım.dr çok dedi. Bu hafta tartıldım. 1 kg vermişim.yemeği düzene soktum sanırım ondan .dikkat edecegim yediğime

ayy maşallah canım bizde cuma 3 boyutlu baktık ya saka gibiydi sureklı aglıyorum ben gordugumde benım mı dıye onun orda oldugunu bılmek hele sürekli tekmeleriyle kendısını hatırlatması beni sürekli aglatıyor sıkıldım aglammaktan ama bunlar mutluluk gözyaşları rabbim inşallah saglıkla sıhatle kucahgımıza aldıgımz o gunleride paylaşmamızı nasip eder

Canim ben 10 kilo aldim dr hic birsey soylemedi demekki benimkide cok yeme duzenini nasil degistirdin ben simdi aile ortaminda oldugum icin yemem duzenli ama turkiyeye geldigimden beri ayni kilodaydim cuma serumdan sonra birden nire iki kilo fazla cikmaya basladim ama odem ayaklarim balon resmen insallah odem cozulurse son iki hafta hatta uc hafta hic kilo almamis olucam insallah

Doktorun çok kilo demedimi canım benim ki 5.5 â bile çok dedi 2 kilo fazlam var dedi..ekmeği kestim 1 dilim filan yiyorum..o da gitmiyor yani ekmeksiz her yemek simdi nasılsın sırtımın tam ortası çok fena ağrıyor 2 gundur...gece hic uyuyamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…