Cnm odem varsa, o gidince kilonda gider,ben hamur isi, pilav,patates, tatli ( tatli cok yemiordum )dondurmada dahil yemiorum artuk. Sabah , ogle, aksam 3-4 dilim organik tam bugday ekmegi yiyorum, protein agirlikli besleniyorum.ara ogun meyve, yogurt yiyorum.Canim ben 10 kilo aldim dr hic birsey soylemedi demekki benimkide cok yeme duzenini nasil degistirdin ben simdi aile ortaminda oldugum icin yemem duzenli ama turkiyeye geldigimden beri ayni kilodaydim cuma serumdan sonra birden nire iki kilo fazla cikmaya basladim ama odem ayaklarim balon resmen insallah odem cozulurse son iki hafta hatta uc hafta hic kilo almamis olucam insallah
Benim kasiklarima batma oluyor diye verdi iyi geldi ama simdi yokturKızlar. Aranızda magnezyum kullana var mı? Kasılma ve krampları önlüyormuş.
Bende gündüz meyva yiyorum ama kesmiyor beni 1 saat sonra gene acıkıyorum ekmeksiz çorba içiyorum napim..yoğurt yiyemiyorum ben yaaa...nerde bu kızlar foruma nazar değdi kimse yazmiyorCnm odem varsa, o gidince kilonda gider,ben hamur isi, pilav,patates, tatli ( tatli cok yemiordum )dondurmada dahil yemiorum artuk. Sabah , ogle, aksam 3-4 dilim organik tam bugday ekmegi yiyorum, protein agirlikli besleniyorum.ara ogun meyve, yogurt yiyorum.
Benimki vermiyor hic birşey delircem yaaa..ağrıdığını toplandığını söylüyorum..rahim büyümesi diyor...ama doğuranlar bebek hareketi o diyor..doktor çok biliyor diyor :)))))Benim kasiklarima batma oluyor diye verdi iyi geldi ama simdi yoktur
Bende enfeksiyon cikti az miktarda ondan olur dedi ama batmalari soyleyince magnezyum yazayim o seni rahatlatir dedi gercektende rahatlattiBenimki vermiyor hic birşey delircem yaaa..ağrıdığını toplandığını söylüyorum..rahim büyümesi diyor...ama doğuranlar bebek hareketi o diyor..doktor çok biliyor diyor :)))))
Hadi bakalım güzel haberlerle gelin inşallah canım..Slm kizlar benim randevum yarin detayli ultrasyon yapilacak tabi gosterirlerse cinsiyetleri de belli olur hayirlisiyla saglikli olsunlarda cok sukur yarisi gecti
Sanki bebek sıkışıyor gibi bir tarafa yaa bir yerini dayıyor yada vücudu sanki orda toplanıyor gibi hissediyorum..seviniyorum onu hissettiğim için ama geçen seferde çok toplanıp büzüşüyorlardı karnım gözle görülüyordu..acaba gene öyle bir şeymi diyorum..sırtımın tam arkasıda yumruk yemiş gibi ağrıyor 2 gündür..Bende enfeksiyon cikti az miktarda ondan olur dedi ama batmalari soyleyince magnezyum yazayim o seni rahatlatir dedi gercektende rahatlatti
Birsey olmaz insallah canim ama iste zor elimize gectigi icin aklimiza bir suru sey geliyor benim bayramda kasiklarim cok kotuydu aklima birsuru sey geliyordu Rabbim hayirlisiyla kucagimiza verseydi insallahSanki bebek sıkışıyor gibi bir tarafa yaa bir yerini dayıyor yada vücudu sanki orda toplanıyor gibi hissediyorum..seviniyorum onu hissettiğim için ama geçen seferde çok toplanıp büzüşüyorlardı karnım gözle görülüyordu..acaba gene öyle bir şeymi diyorum..sırtımın tam arkasıda yumruk yemiş gibi ağrıyor 2 gündür..
Yanlız ekmek yemen lazım cnm.tam buğday ekmeği yiyebilirsin 1 dilimde olsa.bende çok peynir,yoğurt yiyorum.meyveyi kısıtladım şekerli diye ama meyve azda olsa yiyorum.Bende gündüz meyva yiyorum ama kesmiyor beni 1 saat sonra gene acıkıyorum ekmeksiz çorba içiyorum napim..yoğurt yiyemiyorum ben yaaa...nerde bu kızlar foruma nazar değdi kimse yazmiyor
Gönlünü ferah tut cnm, üşütmüşsündüt.sırtın oyüzden agrıyordur,evham yapma.stres oluyorsun.Sanki bebek sıkışıyor gibi bir tarafa yaa bir yerini dayıyor yada vücudu sanki orda toplanıyor gibi hissediyorum..seviniyorum onu hissettiğim için ama geçen seferde çok toplanıp büzüşüyorlardı karnım gözle görülüyordu..acaba gene öyle bir şeymi diyorum..sırtımın tam arkasıda yumruk yemiş gibi ağrıyor 2 gündür..
Sut ürünleri tiksinti veriyor sanki benki peyniri çok severim normalde her aksam yoğurt yerdim..hamilelikte içim almıyor gibi..Yanlız ekmek yemen lazım cnm.tam buğday ekmeği yiyebilirsin 1 dilimde olsa.bende çok peynir,yoğurt yiyorum.meyveyi kısıtladım şekerli diye ama meyve azda olsa yiyorum.
Kasık ağrısı değil bu sanki içimde deli gibi oynuyor dönüyor ne yapıyor dışardan görsem acaba birseyi mi var bu seferde dikişleri zorlar mi diye korkuyorum..ayy evet kis olsun kulağımızda olsun bebekler zaten yaz herkes heryerde maşallah..Birsey olmaz insallah canim ama iste zor elimize gectigi icin aklimiza bir suru sey geliyor benim bayramda kasiklarim cok kotuydu aklima birsuru sey geliyordu Rabbim hayirlisiyla kucagimiza verseydi insallah
İki kaburganın tam ortası canım..yumruk yemiş gibi gece de hic uyuyamadım çok huzursuz dum evde gezinip durdum inşallah kotu birşey yoktur..nasıl yatsam o sırt ağrısı gecmedi..krem filanda süremeyiz.dus zaten olabildiğince az yapıyorum çünkü sıcak suyu severim ben..surdaki operator doktor â da cuma ya aldım gene randevu..sabahın körüne aldım ilk defa :)))))Gönlünü ferah tut cnm, üşütmüşsündüt.sırtın oyüzden agrıyordur,evham yapma.stres oluyorsun.
Ayni durum bende de var. zorla yogurt yiyorum...sutu agzima degdirme fikri bile biraz tiksinti veriyor. Umarim duzelir.Sut ürünleri tiksinti veriyor sanki benki peyniri çok severim normalde her aksam yoğurt yerdim..hamilelikte içim almıyor gibi..
Mide bulantın varmı peki canım sadece bunlara karşı mi böylesin..ben tat alamiyorum pek bunlardan zevk alamiyorum..Ayni durum bende de var. zorla yogurt yiyorum...sutu agzima degdirme fikri bile biraz tiksinti veriyor. Umarim duzelir.
Doktorun çok kilo demedimi canım benim ki 5.5 â bile çok dedi 2 kilo fazlam var dedi..ekmeği kestim 1 dilim filan yiyorum..o da gitmiyor yani ekmeksiz her yemeksimdi nasılsın sırtımın tam ortası çok fena ağrıyor 2 gundur...gece hic uyuyamadım..
Cnm odem varsa, o gidince kilonda gider,ben hamur isi, pilav,patates, tatli ( tatli cok yemiordum )dondurmada dahil yemiorum artuk. Sabah , ogle, aksam 3-4 dilim organik tam bugday ekmegi yiyorum, protein agirlikli besleniyorum.ara ogun meyve, yogurt yiyorum.
Sanki bebek sıkışıyor gibi bir tarafa yaa bir yerini dayıyor yada vücudu sanki orda toplanıyor gibi hissediyorum..seviniyorum onu hissettiğim için ama geçen seferde çok toplanıp büzüşüyorlardı karnım gözle görülüyordu..acaba gene öyle bir şeymi diyorum..sırtımın tam arkasıda yumruk yemiş gibi ağrıyor 2 gündür..
Yok canim hic kimse kac kilo aldigimi sormadilar burada oradakilerde fazla falan demediler. Canim bence hemen dr. unla konus sirt agrini onemli diye okudum bu kasik agrilarim basladiginda.
Evet canım yaa bizimkiler niye vermiyor magnezyum bize..uff bide benim dikisim var normalde dikislilere magnezyum ayrıca iğne filanda veriliyormuş
Sabahlari oglen yemekten once, farkettim ki midemin bos oldugu zamanlar mide bulantim oluyor, agzima beyaz leblebi veya kraker atiyorum geciyor, fakat istifra etmedim hic cok sukur. Sut kokusundan dolayi maalesef yaklasamiyorum ki icerdim gebeligimden once... Tat duygum var fakat bircok seyi bir anda yemek istiyorum bazen devreker yaniyorMide bulantın varmı peki canım sadece bunlara karşı mi böylesin..ben tat alamiyorum pek bunlardan zevk alamiyorum..
Yayla corbasi ictim gecenlerde yogurt pistigi icin rahatsiz etmiyor, aklinda olsunBende gündüz meyva yiyorum ama kesmiyor beni 1 saat sonra gene acıkıyorum ekmeksiz çorba içiyorum napim..yoğurt yiyemiyorum ben yaaa...nerde bu kızlar foruma nazar değdi kimse yazmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?