2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Cnm odem varsa, o gidince kilonda gider,ben hamur isi, pilav,patates, tatli ( tatli cok yemiordum )dondurmada dahil yemiorum artuk. Sabah , ogle, aksam 3-4 dilim organik tam bugday ekmegi yiyorum, protein agirlikli besleniyorum.ara ogun meyve, yogurt yiyorum.

Bende gündüz meyva yiyorum ama kesmiyor beni 1 saat sonra gene acıkıyorum ekmeksiz çorba içiyorum napim..yoğurt yiyemiyorum ben yaaa...nerde bu kızlar foruma nazar değdi kimse yazmiyor

Benim kasiklarima batma oluyor diye verdi iyi geldi ama simdi yoktur
Benimki vermiyor hic birşey delircem yaaa..ağrıdığını toplandığını söylüyorum..rahim büyümesi diyor...ama doğuranlar bebek hareketi o diyor..doktor çok biliyor diyor :)))))

Benimki vermiyor hic birşey delircem yaaa..ağrıdığını toplandığını söylüyorum..rahim büyümesi diyor...ama doğuranlar bebek hareketi o diyor..doktor çok biliyor diyor :)))))
Bende enfeksiyon cikti az miktarda ondan olur dedi ama batmalari soyleyince magnezyum yazayim o seni rahatlatir dedi gercektende rahatlatti

Bende enfeksiyon cikti az miktarda ondan olur dedi ama batmalari soyleyince magnezyum yazayim o seni rahatlatir dedi gercektende rahatlatti
Sanki bebek sıkışıyor gibi bir tarafa yaa bir yerini dayıyor yada vücudu sanki orda toplanıyor gibi hissediyorum..seviniyorum onu hissettiğim için ama geçen seferde çok toplanıp büzüşüyorlardı karnım gözle görülüyordu..acaba gene öyle bir şeymi diyorum..sırtımın tam arkasıda yumruk yemiş gibi ağrıyor 2 gündür..

Birsey olmaz insallah canim ama iste zor elimize gectigi icin aklimiza bir suru sey geliyor benim bayramda kasiklarim cok kotuydu aklima birsuru sey geliyordu Rabbim hayirlisiyla kucagimiza verseydi insallah

Bende gündüz meyva yiyorum ama kesmiyor beni 1 saat sonra gene acıkıyorum ekmeksiz çorba içiyorum napim..yoğurt yiyemiyorum ben yaaa...nerde bu kızlar foruma nazar değdi kimse yazmiyor
Yanlız ekmek yemen lazım cnm.tam buğday ekmeği yiyebilirsin 1 dilimde olsa.bende çok peynir,yoğurt yiyorum.meyveyi kısıtladım şekerli diye ama meyve azda olsa yiyorum.

Gönlünü ferah tut cnm, üşütmüşsündüt.sırtın oyüzden agrıyordur,evham yapma.stres oluyorsun.

Yanlız ekmek yemen lazım cnm.tam buğday ekmeği yiyebilirsin 1 dilimde olsa.bende çok peynir,yoğurt yiyorum.meyveyi kısıtladım şekerli diye ama meyve azda olsa yiyorum.
Sut ürünleri tiksinti veriyor sanki benki peyniri çok severim normalde her aksam yoğurt yerdim..hamilelikte içim almıyor gibi..

Birsey olmaz insallah canim ama iste zor elimize gectigi icin aklimiza bir suru sey geliyor benim bayramda kasiklarim cok kotuydu aklima birsuru sey geliyordu Rabbim hayirlisiyla kucagimiza verseydi insallah
Kasık ağrısı değil bu sanki içimde deli gibi oynuyor dönüyor ne yapıyor dışardan görsem acaba birseyi mi var bu seferde dikişleri zorlar mi diye korkuyorum..ayy evet kis olsun kulağımızda olsun bebekler zaten yaz herkes heryerde maşallah..
Gönlünü ferah tut cnm, üşütmüşsündüt.sırtın oyüzden agrıyordur,evham yapma.stres oluyorsun.
İki kaburganın tam ortası canım..yumruk yemiş gibi gece de hic uyuyamadım çok huzursuz dum evde gezinip durdum inşallah kotu birşey yoktur..nasıl yatsam o sırt ağrısı gecmedi..krem filanda süremeyiz.dus zaten olabildiğince az yapıyorum çünkü sıcak suyu severim ben..surdaki operator doktor â da cuma ya aldım gene randevu..sabahın körüne aldım ilk defa :)))))

Sut ürünleri tiksinti veriyor sanki benki peyniri çok severim normalde her aksam yoğurt yerdim..hamilelikte içim almıyor gibi..
Ayni durum bende de var. zorla yogurt yiyorum...sutu agzima degdirme fikri bile biraz tiksinti veriyor. Umarim duzelir.

Yok canim hic kimse kac kilo aldigimi sormadilar burada oradakilerde fazla falan demediler. Canim bence hemen dr. unla konus sirt agrini onemli diye okudum bu kasik agrilarim basladiginda.

Insallah canim odem nasil gidecek onu bilmiyorum iste insallah biran once gider ama odem gitse bile yinede 9 kilo almis oluyorum oda cok.

Benimkide aynen oyle oluyor sag tarafima toplanip orasi sikisiyor gibi oluyor sanirim kasilma dedikleri o insallah onemli birsey degildir magnezyum bizde kullansak

Mide bulantın varmı peki canım sadece bunlara karşı mi böylesin..ben tat alamiyorum pek bunlardan zevk alamiyorum..
Sabahlari oglen yemekten once, farkettim ki midemin bos oldugu zamanlar mide bulantim oluyor, agzima beyaz leblebi veya kraker atiyorum geciyor, fakat istifra etmedim hic cok sukur. Sut kokusundan dolayi maalesef yaklasamiyorum ki icerdim gebeligimden once... Tat duygum var fakat bircok seyi bir anda yemek istiyorum bazen devreker yaniyor

Bnmkide magnezyum vermedi ama ben kendim alip günasiri icmeyi dusunuyor, sonucta bir zarari yok.

Yayla corbasi ictim gecenlerde yogurt pistigi icin rahatsiz etmiyor, aklinda olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…